Archief
Artikelen

Het volgend bericht verscheen op maandag 30 augustus op Kleintje Actueel:

regeringsvorming met Wilders?

maandag 30 augustus 2010
De geschiedenis kennen om de toekomst te zien. Europa kende in de dertiger jaren -zoals nu- politieke en economische instabiliteit.
Toen Hindenburg Hitler als Reichskanselier benoemde (30 januari 1933) haalde Hitler nog 31 procent van de stemmen. Op 28 februari 1933 ensceneerden de Nazi’s de rijksdagbrand en de communistische partij werd gelikwideerd. Dankzij de Rijksdagbrand volgde op 23 maart 1933 de volmachtswet (anti-terrorisme!), Hitler kreeg Carte Blanche voor onbepaalde duur. Op 2 mei 1933 gewelddadige bezetting van de vakbondsgebouwen, verbod van vakbonden. 22 juni 1933 de sociaal democratische SPD buiten de wet gesteld. 14 juli 1933, alle partijen verboden behalve de NSDAP. Op 1 juli 1934 uitschakeling “linkervleugel” (SA) van de NSDAP.
Hitler paaide net als nu Wilders, de mensen met sociale oproepen: net als Hitler zal Wilders zijn sociaal geroep staken (65 jaar werd ook snel 67) en omslaan naar het tegendeel.
(Luk Brusselaers)

Zo is dat, Kleintje Muurkrant! De Reichstagbrand was de voorloper van 9/11. En als we ons daartegen niet verzetten… EHEU!!!

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

20 Reacties op “Een klein bericht in Kleintje Muurkrant”

 • Eheu:

  Ita est! amica.
  Mundus amens vanusque FACTUS EST.
  Salvemur! Kairon estin.
  Efcharistoo
  Chairete Sas aspazetai.
  Ouai!

 • mr. drs. BOU:

  Beste Eheu, dank je wel voor alle lof, maar Efcharistoo moet ik opzoeken. Geen tijd voor, ik ben nog steeds aan het klussen.

  Mogen we ook een vertaling van uw gloedvolle woorden? Bij voorbeeld in het Frans? 😉

 • Treb:

  Efcharistoo, als ik me niet vergist, is grieks voor bedankt.

 • Eheu:

  Nooow probleemoow my friend

  Quote/C’est ainsi comme tu le dis, chere amie.
  ON EST EN TRAIN DE RENDRE le monde fou et de le vider de tout son sens.
  Essayons de nous sauver: Il est (encore) temps.
  Merci.
  (Le) Bonjour/ Je vous embrasse et salue.

  Hélas! (‘Eheu’)/Unquote

  Addendum:

  Qui appellantur anglica voce “Aliens”, vero nomine ‘alienati’ vel ‘stulti’ vocandi sunt, et non per casum iidem sunt qui hoc tempore de ‘Aliens’ loquuntur, i.e. omnes ei ‘stulti’ et ‘alieanati’ eius mundi,qui revero existunt, vel ei homines qui a nocte temporum obsessi sunt vel consumantur a malo, sive a principio mali, id est tam vulgus ignarus incultusque quam proceres sitientes potentiam ejus mundi qui eum vulgum clam imperant ac obsedunt (e.g.ii Doctores Strangelove eius mundi), quia omnes ei aeque errant aut ludificantur, nam omnes hostes alterius sunt, ut odiunt et odiuntur per invidiam, et eadem causa omnes pereent, nisi ad meliorem frugem recipiant.

  Een andere keer een vertaling van dit soort van ‘Scriptures for dummies’ dwz van deze ‘abstract’ in mijn eigen woorden van het NT op SMS formaat bijna, dus erg ‘modern’ en niet-elitair, en daarbij ook nog voor iedere nitwit die alleen het Latijn machtig is te begrijpen. (Alles op de melodie van ‘Féerie pour une autre fois’, wat overigens een van mijn favoriete boeken was, geschreven door een van mijn favoriete schrijvers, Céline, dwz een van de vele die door de Nederlandse Staat van mij zijn afgenomen en op haar bevel vernietigd. De ‘Geschiedenis’ (waar ik overigens zonder een greintje minachting voor haar te koesteren, een broertje dood aan heb) leert dat je zoiets niet straffeloos kunt doen.
  Ik bedoel maar,
  Ach!)

  PS die zaak Holloway vind ik erg interessant (o.a. om redenen die u onmogelijk kunt vermoeden en die ik hier ook niet ga uitleggen.) Hoewel ik me er niet persoonlijk ik kan verdiepen wil ik wel altijd snel een vertaling uit het Spaans maken voor deze of gene die er wat aan heeft.

 • mr. drs. BOU:

  Dank je wel. Eheu! En het moet ook voor anderen leesbaar blijven.
  Terwijl ik voortging met het timmeren van planken en plintjes, wist ik het weer:
  Efcharistoo! ’t is Grieks. 😉 Dank je wel.

 • Eheu:

  Ik snap het beste Bou,
  Ik weet alleen dat er zich nogal verheven wanende criminelen meelezen met wat ik schrijf, en die lieden verstaan perfect Latijn. Er zijn dus zo kan ik je verzekeren, helaas nogal wat ‘anderen” voor wie die tekst volkomen verstaanbaar is. Beschouw hem dus maar als een boodschap of briefing voor hen. De strekking is dan zo’n beetje dat ze moeten stoppen met dat illegale ‘meelezen’ en met andere soortgelijke en nog veel snodere criminele praktijken waar ik weet van heb. Daarnaast zijn er wellicht ook wel een aantal wérkelijk verheven geesten die op een totaal onschuldige manier kennis nemen van die tekst en hem begrijpen. Voor die mensen zou de boodschap dan zijn dat ze ons zouden kunnen helpen in de strijd tegen voornoemde criminele praktijken en de criminelen die ze uitvoeren.
  Voor de “niet-ingewijde” lezer klink dit allemaal nogal vaag, dat spijt me dan maar ik kan eea hier onmogelijk veel duidelijker maken, terwijl wat beter geïnformeerde mensen zoals jij ongetwijfeld zullen beseffen waar ik zo’n beetje heen wil. Dat is genoeg. Laten we het daarbij dus maar laten.
  Keep up the good work.
  Groet
  Eheu

 • Staatsgrepen spelen zich vandaag de dag onder onze ogen af. Stap drie: de kroon op majesteit’s manipulaties en minachting voor de verkiezingsuitslag: een zakenkabinet. Zo omzeil je nieuwe verkiezingen. Reden te meer om het hele staatsbestel op de schop te nemen en een directe democratie in te voeren in aanloop naar burgerlijke zelfbeschikking. Kinderarbeid in India is meer dan vreselijk, maar laten we eerst onze eigen ketenen losgooien.Nederland is gewaarschuwd!

  http://herstelderepubliek.wordpress.com/2010/09/04/de-kroon-op-de-formatie-zakenkabinet/

 • petje:

  @Eheu Zou u toch een tipje willen oplichten waarom de zaak Natalee Holloway u interesseert?
  Alvast bedankt.

 • petje:

  Was het ook niet Nero die een deel van Rome in brand liet steken om de christenen te kunnen vervolgen en een eigen paleiscomplex te kunnen laten verrijzen?

 • Eheu:

  requests Bou’s permission to post a ONE METEr long text in response to Petje’s question, containing numerous cryptic explanations and references, interspersed with the useual and equally numerous instances of attemps to humorous and satyrical writing in order to try to amuse the reader (writing known under the name of ‘captatio benevolentiae’) so as to enhance the readers willigness to pay serious attention to the maessage that I intend to trasmit in that text, in other words by trying to seduce the reader into the byung the otherewise rather unbelyveble inconvenient truths that that text exposes

 • Eheu:

  Sorry, ging iets mis bij het verzenden van mijn posting, vandaar de paar spelfouten die ik had willen corrigeren, en het ontbreken aan het eind van de laatste zin van de woorden ‘and tries to get through and transmit’.
  Groet
  Ach!

 • Eheu:

  Sorry Bou, nog een verzoekje: zou je het woord ‘principes’ en de passage ‘principes sitientes potentiam’ in mijn bovenstaaande Latijnse tekst willen vervangen door het woord ‘proceres’, dat is namelijk wat ik bedoelde en het corrigeren van die vergissing kan bepaalde heel vervelende misverstanden bij een deel van de criminelen en anderen die die tekst minutieus uitpluizen, helpen voorkomen. Excuus dat ik dat niet verder ga uitleggen hier.
  Dank zovast
  Ach!

 • mr. drs. BOU:

  Beste Eheu,

  Bovenstaande reactie is niet alleen te lang, maar ook bijzonder cryptisch.
  Het moet ook voor anderen leesbaar blijven!

 • Eheu:

  Goed beste Bou,
  ik had nochtans vooraf om je goedkeuring gevraagd.De crux van het verhaal was dat Petje verwees naar Nero, de compleet megalomane, geflpte en bloeddorstige Keizer die in Rome destijds heeft huisgehouden, en dat ik uit eigen waarneming en ervaring weet dat analoge woestelingen ook vandaag nog bestaan en op soortgelijke waanzinnige wijze tekeer gaan en totale terreur zaaien, zij het met veel desctructiever en onmogelijk lijkende super geavanceerde technologische middelen dan de de huis- tuin en keukenmiddelen waar men in de Romeinse tijd over kon beschikken, middelen van het bestaan waarvan de gemiddelde burger geen flauw vermoeden heeft, en dat is zomaar toevallig zo.
  Met de naam Nero in de context van die door de franse media gecoverde vreselijk storm, wilde ik alleen maar voorzichtig alluderen op een illuster personage dat resideert binnen de Franse ‘Zeshoek’ maar ook ver daarbuiten opereert en dat zich op ronduit rampzalige wijze lijkt te identificeren met die Romeinse keizer en dankzij die Tesla technologie waar hij en zijn companen gebruik van kunnen maken, in staat is om nog veel verwoestender tekeer te gaan dan de gek Nero in zijn wildste psychotiche wanen kon hallucineren en verwezenlijken.
  Dat gezegd zijnde kun je gerust die posting verwijderen, ik hem gecopy paste voor mijn eigen ‘archief’.
  Alleen, ik zei al die illustere gek handelt in commissie, zodat ik je nogmaals wil verzoeken de term ‘principes’ die ik in de passage ‘principes sitientes potential’ in de Latijnse tekst in een van vorige postings hierboven gebruik te vervangen door het correctere ‘proceres’ (= ‘notabelen’ of (vaak zelfbenoemde) ‘grootheden’ van deze wereld)

  Groet
  Eheu!

 • mr. drs. BOU:

  Beste Eheu,
  Ik heb het voor je veranderd, maar ik hoop dat je begrijpt dat ik nog steeds een beetje te veel te doen heb. Nu de scholen weer zijn begonnen, gaan ook mijn normale activiteiten weer door en het schilderwerk is nog altijd niet af! Ik baal nu echt van planken en plintjes! Zo kom ik aan BOUblog nauwelijks toe. Maak het dus niet te ingewikkeld, alsjeblieft! Houd je posts zakelijk en kort.

 • Eheu:

  Goed beste Bou, ik zal er rekening mee houden. Ik dacht overigens dat je al klaar was met je verbouwing, maar zoiets duurt altijd langer dan je kunt voorzien. Succes met dat werk iig.
  Bedankt voor de correctie.
  En als je dat verkieslijk vind kun je als gezegd die lange tekst van mij hierboven zonder probleem wat mij betreft verwijderen.

  Groet

  “Ach!”

 • mr. drs. BOU:

  Beste Eheu, de verbouwing is inderdaad klaar, maar daarna moest ik zelf nog het een en ander doen. Toen de aannemer bezig was, kon ik mijn studeerkamer niet gebruiken. Ik kan nu gewoon weer werken, maar daarnaast doe ik veel kleine klussen zelf. Ik hoopte op wat hulp bij het schilderwerk, maar iedereen heeft het te druk. Ik hoopte eind augustus klaar te zijn, maar dat is dus niet gelukt.
  Ach, het komt wel goed…

 • petje:

  Eheu, ik wil graag weten of de Natalee Holloway case een groot complot is zoals de van hogerhand aangestoken brand in Rome van 64 nC en de geensceneerde Reichsdagbrand van 1933 met Marinus van der Lubbe als patsy. Is Joran de patsy van de zaak Natalee Holloway?
  Ga a.u.b. door met uw verhaal.

 • mrpettjo:

  Het is wel duidelijk dat de bomaanslag in Oslo en het op Utoja aangeichte bloedbad ook een valse vlag operatie zijn van de Noorse en Israelische?Amerikaanse geheime dienst (m.n. ook de oefening bij het regeringsgebouw in Oslo in de dagen voor de ontploffing). De socialistische jongeren zijn voor een boycot van Israel en voor een vrije onafhankelijke Palestijnse staat wat de NWO een doorn in het oog moet zijn.
  Bekijk ook even onderstaande YT video waarin de vader van Jens Stoltenberg (van 1997 tot 2005 non stop aanwezig op de Bilderbergconferenties) geinterviewd wordt over zijn connecties met de NWO en ook zoon Jens en dochter Camilla zijn rechtstreeks aan de NWO gelieerd. Jens Stoltenberg laat – net als zijn vader – geen traan over de 85 of meer vermoorde aanhangers van zijn partij, zoveel lijkt wel duidelijk als de doelen van de NWO maar gediend worden..:
  http://unhypnotize.com/nwo-new-world-order-globalization/9587-top-norwegian-diplomat-admits-attending-bilderberg-group.html

  PS Het lijkt er op dat de bomaanslag de massamoordenaar/CIA-MOssad patsy Breivik de nodige tijd heeft gegeven om zoveel mogelijk socialistische jongeren te vermoorden. Wellicht is het een gecombineerde terreuraanslag om zoveel mogelijk doden en angst te veroorzaken (pyriomanen stichten ook vaak meerdere branden tegelijk om het effect te vergroten)?
  Lees het Zonnewind artikel van vandaag inzake de redenen van de VS en Israel om juist nu een terreurdaad in Noorwegen te plannen.

  In Nieuw Zeeland is de afgelopen weken een rel ontstaan over twee Mossad agenten die in Christchurch in hun camper werd bedolven en gedood bij de aardbeving. Een van hen was in het bezit van vijf valse paspoorten en dus duidelijk geen normale toerist. Nieuw-Zeeland neemt de zaak zeer hoog op nadat al eerder sprake was van Mossad infiltratie in het land. N-Zeeland is pro Palestina net als de politieke meerderheid in Noorwegen.

Laat een reactie achter