Archief
Artikelen

Fall of the Republic is een documentaire van Alex Jones over de Amerikaanse politiek en de economie. Hij werd gemaakt in 2009 en hij focust op de politiek van president Barack Obama. In deze lange documentaire komen vele deskundigen aan het woord die zich kritisch opstellen tegenover de regering Obama. Deze nieuwe president zet de politiek van George W. Bush volledig voort, terwijl hij het grote publiek zand in de ogen strooit met zijn leuze van “change”. Zijn politiek brengt geen verandering, maar meer van het zelfde!

Fall Of The Republic laat zien hoe de grote corporaties de economie van de V.S. opzettelijk failliet laten gaan. Politieke leiders verklaren nu openlijk dat er een wereldregering moet komen en dat de dollar door een nieuwe mondiale munt moet worden vervangen. President Obama heeft ook de Grondwet van de V.S. ernstig geschonden, door voorzitter te worden van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties. Hij is de eerste president van de VS die zoveel internationale macht aan zich trok. Toch is ook deze president slechts een stroman van de financiële elite.

De grote corporaties zijn zombies die streven naar maximale winst middels een totale globalisering van de wereldeconomie. Mensenrechten en democratische regeringen staan deze winst slechts in de weg. Daarom willen ze een wereldregering en een wereld-munt. Deze plannen konden in het geheim worden ontwikkeld, bij voorbeeld in de besloten Bilderberg-conferenties. Tegenwoordig praten ze er openlijk over.

Deze lange documentaire laat duidelijk zien dat de economische crisis van 2008 en de te verwachten hyperinflatie die volgt op de bail outs, opzettelijk worden gecreëerd door de financiële elite. In de VS is de democratie verworden tot een farce, een duur theater dat wordt betaald met belastinggeld. De leden van het House of Representatives stemmen op wetten, waarvan ze de inhoud zelfs niet kennen! De Europese Unie is in feite niet veel beter. De Europese politiek is voor de gemiddelde Europese burger volledig ondoorzichtig. Als er inderdaad een wereldregering komt, dan kan niemand deze regering nog controleren. De val van de Amerikaanse republiek zou het einde kunnen betekenen van alle democratische geregeerde landen.

Fall of the Republic duurt 2 uur en 25 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

1 Reactie op “De val van de republiek van de Verenigde Staten”

Laat een reactie achter

Recente reacties