Archief
Artikelen

The War On Kids is een indringende documentaire over de veiligheid op scholen in de VS. Ruim 10 jaar na het bloedbad op Columbine High School zijn de maatregelen om dergelijke incidenten te voorkomen erger geworden dan de kwaal. Om de veiligheid te garanderen, worden de scholen bewaakt door camera’s en politieagenten. Het beleid van “zero tolerance” tegen seks, drugs en wapens leidt tot een omgeving waarin kinderen worden geterroriseerd door de leerkrachten.

De kinderen worden bij het minste of geringste van school gestuurd of zelfs gearresteerd door de politie. Wapens zijn verboden, maar zelfs een tekening van een pistool of geweer wordt gezien als een verboden vorm van agressie. De scholen lijken meer op een gevangenis, dan op een veilige omgeving. Kinderen die op deze manier worden gediciplineerd, ontwikkelen geen enkel vertrouwen in de maatschappij.

Een groot deel van deze strijd tegen kinderen hangt samen met de strijd tegen drugs. Daardoor wordt ieder kind beschouwd als een potentiële crimineel. In 2003 viel de politie Stratford High School binnen met hasj-honden. Men vermoedde dat er op deze school marihuana werd verhandeld. Alle kinderen moesten op de grond gaan liggen, hun tassen en broekzakken werden doorzocht, maar er werden geen drugs of wapens gevonden. Deze inval werd geregistreerd door de beveiligingscamera’s en de beelden werden later op de TV vertoond. Dit leidde wel tot discussie, maar niet tot een verbetering van de rechten van het schoolkind.

Het ergste is echter, dat kinderen die zich niet gedragen zoals de leerkrachten dat willen, worden gediagnosticeerd met een biochemische afwijking, ADHD, die moet worden verholpen met medicijnen, met name Ritalin. Zo leidt de strijd tegen marihuana tot het massaal verslaafd maken van kinderen aan een heftige chemische psycho-drug!

Het belangrijkste aspect van deze documentaire vond ik, dat het hele systeem van klassikaal onderwijs wordt bekritiseerd. Dit systeem stamt uit de 19e eeuw. Ongeacht hun leervermogen of hun belangstelling worden kinderen op grond van hun leeftijd in een klaslokaal geplaatst, waar een leerkracht hen allen dezelfde les vertelt of dezelfde opdracht geeft. Er is dan geen ruimte voor individuele ontwikkeling, voor eigen tempo of eigen belangstelling. Gelukkig bestaan er in Nederland ook scholen, zoals het Montessori-onderwijs, die de persoonlijke ontwikkeling van het kind vooropstellen.

Men kan hier de DVD aanschaffen.

The War On Kids duurt een uur en 35 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

45 Reacties op “Veilige scholen in de VS: The War On Kids”

 • Meugelswierda:

  Veoh films moet je je aanmelden en hun veohplayer downloaden;
  Ik weet, dat is flauw van ze maar het levert je wel veel meer gratis films op .

  Cheers

 • mr. drs. BOU:

  @ Meugelswierda,
  Dat heb ik gedaan, maar het lukt niet. Straks nog maar eens proberen, maar eerst even eten, graag… 😉

 • Eheu:

  Beste Bou,
  Hij is ook op Youtube te zien
  http://www.youtube.com/watch?v=j6WXl2kAG7Q
  (eventueel in nieuw tabblad copieren)
  Sommige video afspeelprogramma’s zijn link om te installeren, alleen van Flash en DivX weet ik dat ze absoluut veilig zijn.
  Ik hoop dat je iets aan de tip hebt.
  Groet

  “Ach!”

 • Meugelswierda:

  Ik heb de eerste 10 minuten gezien en uitgezet.
  Misselijk makend!

 • mr. drs. BOU:

  Beste Eheu, dank je wel, maar dat is de trailer.

  Beste Meugelswierda, deze ontwikkeling is angstaanjagend.
  Kinderen die zich aanpassen aan deze terreur hebben de toekomst. Gedenk de Hitlerjugend!

  Op het einde van de film wordt een meisje van vier of vijf jaar in de boeien geslagen. Ze schreeuwt het uit van angst. De VS is een samenleving geworden van beulen en beulsknechten!

 • Meugelswierda:

  Een van mijn stokpaardjes
  zie ook dit:
  http://www.youtube.com/watch?v=PnC4t8pxmKo&feature=related
  Op school word je dom – John Taylor Gatto in Nederland

  In Nederland zie ik echter de ontwikkelingen ook richting de VS gaan ipv naar het denken van John Taylor.

  Ik sprak een advocaat die mij vertelde voornamelijk nog bezig te zijn met schoolpleinruzies (letterlijk!) ook de politiek wil kinderen die ‘rebels’ zijn steeds harder aanpakken door politie in te schakelen.

  Dat terwijl het fundament van een samenleving menswaardige educatie van hoog niveau zou moeten zijn.
  Lees ook dit Interview met Midas Dekkers over school en het kind.
  http://www.midasdekkers.nl/index.php?id=428

 • mr. drs. BOU:

  Dank je wel, Meugelswierda. Helemaal mee eens! 😉

 • Eheu:

  Sorry Bou.
  Uitstekend onderwerp weer trouwens, en goed geschreven -zoals gewoonlijk.
  Dank.
  ‘Ach!’

 • mrpettjo:

  mrpettjo:
  28 december 2012 op 23:47
  Achtergrond bij de false flag moord (?) op 20 kinderen en 6 volwassenen in de Sandy Hook high school in Newton:

  Newton blijkt een hoofdtak aan de Oostkust van de VS te zijn van de Satanskerk in San Francisco. De familie Parker is een satanisch gezin. Kijk hoe ze hun kinderen hebben opgevoed:
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U_kzjgBIVrM

  De twee werkelijke daders zijn door de politie ongemoeid gelaten en de zondebok Adam Lanza wordt door de MSM media a la Lee Harvey Oswald als de dader gebrandmerkt.
  Het patroon blijft zichzelf herhalen in NWO-land..

  Beantwoorden
  mrpettjo:
  29 december 2012 op 01:11
  Het Sceptische Genootschap in Connecticut deed een telefonisch onderzoek naar de opvattingen van inwoners van Newton over satanische cult activiteiten met toch wel opvallende resultaten. Veertig percent (!) van de inwoners wil(de) dat de politie er meer op let terwijl dezelfde burger geloven dat het satanisch probleem in de rest van de VS volgens de geinterviewde inwoners van Newton 4 maal zo erg is..:

  The Connectictut Skeptical Society conducted a random telephone survey of 100 Newtown residents to determine what their beliefs are concerning satanic cult activity. Of those called, 52 declined to participate in the survey. The results of the 48 people who responded are listed below.

  Although almost half of those responding had heard rumors of local satanic cult activity, only 12% believed that such activity was common in Newtown, and fewer believed cults represent more than a minimal threat. Despite this, almost 40% believed that the Newtown police should give at least medium priority to investigating cult activity. Interestingly, responders were more than 4 times as likely to believe that satanic cults are common in the US in general than in their own home town.

  Have you ever heard of Satanic cult activity in Newtown?
  Yes 45.5%
  No 54.5%

  Satanic Cults represent how much of a threat to Newtown?
  none 60.6%
  minimal 30.3%
  moderate 0%
  significant 9.1%

  Satanic cult activity in the US is
  non-existent 10.4%
  rare 39.5%
  common 45.8%
  wide spread 4.2%

  Satanic cult activity in Newtown is
  non-existent 42.4%
  rare 42.5%
  common 12.1%

  The Newtown Police Department should place how much
  of a priority on Satanic cults?
  none 39.4%
  low 21.2%
  medium 15.2%
  highest 24.2%

  http://usahitman.com/scinc/

  Beantwoorden
  mrpettjo:
  29 december 2012 op 02:38
  Er zijn verder een aantal opvallende zaken aan deze zaak:
  – er waren o.a. in september 2010 enkele(ramp)oefeningen in en rond Newton (wanneer hoorden we dat eerder bij false flags..?);
  – de dochters van de vooraannstaande satanisten Robbie Parker en – waarschijnlijk – Curtis Leblanc (oprichter van de satankerk in Newton) zijn omgekomen; mogelijk zijn er meer kinderen uit satanische gezinnen omgekomen (als satansoffer?);
  – het gebruik van acteurs en zwaar acterende ouders wijst op een cover-up;
  – Ik las een reactie van een reageerder dat vergeleken bij Obama en zijn team Bush jr. en Cheney amateurs lijken.. Laat dit niet waar zijn als de mensheid nog enige hoop heeft!

  Enkele (storende) fouten in de eerdere reacties mijnerzijds: het is natuurlijk Newtown en het is de Sandy Hook elementary school

  Beantwoorden
  mrpettjo:
  29 december 2012 op 12:24
  Andere zaken die wijzen op een duidelijke false flag:

  -er wordt o.a. door Robbie Parker/de geinterviewde buurtgenoot met de dierenoppasservice/de lijkschouwer gesproken volgens een uitgewerkt script wat het doet lijken op (slecht) acteren;
  -er wordt geprobeerd via speciaal aangemaakte Facebook pagina’s van de slachtoffertjes veel geld binnen te krijgen door donaties; Robbie Parker refereert er zelfs expliciet aan net als het refereren aan een ‘cue (lijst)’ in deze video bij dit webartikel: http://www.wanttoknow.nl/nieuws/robbie-parker-vader-van-sandy-hill-slachtoffer-of-acteur/
  -de predictive programming verwijzingen in de Batman film Dark Knight Riders naar Sandy Hook en Aurora (Colorado);

  PS Bou zou jij hier een screenshot van de satanische familie uit de bovenstaande video willen plaatsen? Dank daarvoor.

  Beantwoorden

 • mr. drs. Bou:

  Beste pettjo, dit is de hele video, hij duurt 27 seconden, MUST SEE:

 • mrpettjo:

  Ik bedoelde eigenlijk een screenshot uit de eerdere videolink. Zoals de ouders Parker die kinderen hebben gehersenspoeld om steeds maar weer dat satansteken met hun hand te tonen. Niet te filmen deze ‘satanskinderen’..

 • mrpettjo:

  De Sandy Hook zaak doet mij sterk denken aan de Natalee Holloway verdwijningszaak in mei 2005. Ook daar een:
  – wekenlange mediahype;
  – ouders en directe vrienden die volgens een script praten (Beth Holloway placht te zeggen als de pers klaarstond: ‘it’s showtime’)
  – ouders die ook sterk afwijkend gedrag vertoonden (excessief drank- en gokgedrag, onbetaald laten van hotelrekeningen, zich publikelijk inlaten met de verkiezingen op Aruba, gewelddadig gedrag, laten lekken van (valse) politieverhoren naar de pulpmedia, lastig vallen van getuigen en verdachten etc. etc.);
  – het meteen opzetten van donatiekanalen en -fondsen om zoveel mogelijk aan de media aandacht te verdienen;

  En: waarschijnlijk is de dochter door de ouders slinks van het eiland gehaald en ergens (mogelijk Canada) is ondergebracht.
  De Joran vervolgserie kent iedere Nederlander. Maar wat precies Joran’s rol in de verdwijningszaak is geweest blijft ondacht alle mediahyping (van o.a. PR de Vries) m.i. onduidelijk..

 • mrpettjo:

  Meer aanvulling voor overeenkomsten Sandy Hook en Natalee Holloway verdwijningszaak:
  – de foto’s van de medescholieren van de fatale vakantietrip werden meteen door de familie Twitty-Holloway inbeslaggenomen (van de CS en lachtoffers in en nabij de Sandy Hook school zijn geen of weinig foto’s);
  -het eerste wat Beth Twitty deed nadat ze voet op Arubaanse bodem zette (uren eerder dan ze zelf beweerde!)was in het hotel controleren of haar dochter na het uitstapje met de drie Arubaanse suspects op de CCTV tapes stond (we weten niet of er met die tapes gerommeld is); in de Sandy Hook school waren camera’s aanwezig, maar deze tapes zijn niet aan het publiek getoond (gedoofpot omdat er meer daders op de tape stonden!?);
  -daarna ging de vrienden gang al snel naar het huis van assistent rechter Van der Sloot en werden direct bedreigingen aan het adres van de vader en zoon Van der Sloot geuit in het bijzijn van Arubaanse politie (in de zaak Sandy Hook worden eerdere berichten over meerdere daders al snel de kop ingedrukt door de ‘Oswald treatment’);
  [wordt vervolgd]

 • mrpettjo:

  Nog meer aanvulling:
  -de verdwijningszaak van Natalee Holloway was net als de Sandy Hook zaak een – bewust gecreerde – onontwarbare kluwen van gebeurtenissen en geruchten om de ware toedracht van de zaak te verdoezelen (is het wel wart de media zeggen dat het is?);
  -in beide zaken was de FBI (net als de MSM media) zeer snel en in grote getale ter plekke (om de zaak ‘in de juiste banen’ te leiden?);

  Overigens heeft een Amerikaanse rechter begin 2012 het verdwenen meisje Natalee dood verklaard op verzoek van de natuurlijke vader (Dave Holloway)om de kosten voor een ziektekostenverzekering van het verdwenen meisje te laten stoppen en de broer van het meisje te laten studeren. Blijkbaar had de natuurlijke moeder (Beth) het de afgelopen jaren te druk met haar door zaak Natalee Holloway verworven celebrity status om deze familiezaken te regelen (en ondanks de miljoenen aan donaties, mind you)..

  http://www.nrc.nl/nieuws/2012/01/12/rechter-wil-natalee-holloway-na-zes-jaar-vermissing-doodverklaren/

 • mrpettjo:

  Zijn er hogere (politiek-maatschappelijke) doelen die in deze zaken spelen?
  – inperken van de wapenwet/2nd amendment (Sandy Hook)/ verzwakken van de positie van Nederland op Aruba (Amerikaanse toeristenboycot)-verscherping druk op het opstandige Venezuela-overschaduwen van de publiciteit rond de gepleegde misdaden in een Iraakse gevangenis door Amerikanen (zaak Holloway)

  PS Achteraf heeft in oktober 2012 een Amerikaanse blogger die de zaak op de voet gevolgd heeft en een goede kijk heeft op het bepaald extreem dominante gedrag van de moeder in de zaak van de scholier Natalee Holloway (alsof de moeder vrijwel meteen veel geld en een carriere in het verschiet zag liggen zodat ze haal schoolbaan(tje) aan de wilgen kon hangen en zich voortaan een celebrity media status kon aanmeten..)een treffende reconstructie van de zaak van de verdwijning van de Amerikaanse scholiere geschetst:
  http://furtherglory.wordpress.com/2012/10/05/what-really-happened-to-natalee-holloway/

 • mrpettjo:

  Onderwijzeres Vicky Soto wordt nu in Amerikaanse media als een grote heldin afgeschilderd omdat zij de kinderen letterlijk met haar lichaam zou hebben beschermd (= MSM lezing) maar een familiefoto bewijst dat zij uit een satanische familie komt. Wie weet is ook zij geofferd en wordt dit door de MSM verdraaid zodat de Amerikanen er weer een ‘heldin’ bij hebben en deze weer aan het meeleven en doneren kunnen slaan..

  http://www.henrymakow.com/newtown-has-reputation-as-satanic-hub.html

 • mrpettjo:

  In deze bijdrage over de Sandy Hook zaak van vandaag noemt Aangirfan zijdelings John Ramsey, de vader van JonBenet Ramsey (een zeer geruchtmakende moordzaak van zijn 6 jarige dochter) die hij ervan verdenkt zijn dochter zelf te hebben omgebracht vanwege seksueeel pedofiel misbruik. Deze John Ramsey had bijna een jaar een affaire met Beth Twitty wiens dochter Natalee ook wordt genoemd in verband met seksueel misbruik door de stiefvader (Jug Twitty). De MSM media hebben dit natuurlijk nooit uitgezocht. Vallen hier de puzzelstukjes in elkaar?

  http://aangirfan.blogspot.nl/2012/12/sandy-hook-bullets-hit-teachers-car.html

 • mrpettjo:

  Het zal niet zo zijn.. Het ERT-team (emergence responce team)dat had moetemn ingrijpen was net de dag van het dramatische voorval bij de basischool in Newton aan het oefenen in geval van een gewapende bestorming van een school in een stadje 50 km verder (Carmel, New York).
  Wanneer gebeurde dit eerder? (Utoya, Londen, 911, etc.)
  Maar gelukkig was de plaatselijke politie snel op haar post om adequaat in te grijpen laat de sherif fijntjes weten..
  Maar de sherif gaat e.e.a. rechtzetten schrijft hij; er staat inmiddels een praatsessie gepland laat hij schriftelijk weten..
  Het recht zegeviert altijd is de boodschap. Jammer van de vele onschuldige doden.

  http://southeast.patch.com/articles/sheriff-putnam-officials-to-talk-school-safety-this-afternoon

 • mrpettjo:

  De productiedesigner Natahan Crowley van de Batman film ‘Dark Knight Rises’ is familie van de bekende vrijmetselaar en geheim agent Aleister Crowley. In deze film zijn predictive programming toespelingen op de Aurora en Sandy Hook schietpartijen ingebouwd. En is de naam NEWtown (NWO) wel zo toevallig..

  ALEISTER CROWLEY, who with Ian Fleming and Roald Dahl, reportedly worked for the UK security services. Richard B. Spence writes in his 2008 book Secret Agent 666: Aleister Crowley, British Intelligence and the Occult that Crowley was apparently a lifelong agent of British Intelligence.

  Reportedly, the elite use ‘Satanism’ as part of mind control.

  Nathan Crowley was the production designer of Dark Knight Rises.

  In Dark Knight Rises, Commissioner Gordon points to the words “Sandy Hook” on a map

  Nathan Crowley is related to the Satanist Aleister Crowley, who worked for the security services.

  In an interview, Nathan said, “Yes, Aleister Crowley is a direct relative, he’s my grandfather’s cousin.”

  http://aangirfan.blogspot.nl/2012/12/sandy-hook-satanism-sex.html

 • mrpettjo:

  Het nieuws van de Sandy Hook schietpartij was al in de MSM pers VOORDAT de schietpartij plaatsvond. Er is dus sprake van een false flag set-up met een vantevoren uitgebreid uitgewerkte scripting voor de MSM pers..:

  http://www.youtube.com/watch?v=fUcRBuu5aYc&feature=player_embedded

  Hetzelfde gebeurde o.a. met de JFK moordaanslag (Christchurch newspaper) en 9112001 (BBC).

Laat een reactie achter