Archief
Artikelen

Deel 4: het Marxisme is weg

Ach, is me dat even pech! Het Marxisme is weg! Karl Marx is kennelijk niet welkom op YouTube. Micha Kat schreef laatst iets over censuur: BREAKING: Internet under attack, omdat The Obama Deception was verdwenen. Maar reeds uit de eerste reactie bleek dat die video nu ergens anders staat. Zou het Marxisme van professor Lynn Hunt misschien ook ergens anders staan? Ik kan dit college niet vinden op internet, dus dit lijkt pas echt censuur! Als iemand hem ergens kan vinden, dan houd ik me aanbevolen!

Wat een domme dwaasheid, wat een stupiditeit! In het land dat prat gaat op het verspreiden van freedom and democratie, is een lezing over Karl Marx verboden en zelfs de evolutietheorie van Darwin is er verdacht. We zullen het wat Marx betreft moeten doen met wat Wikipedia zegt. Men mag ook het Communistisch Manifest (1848) en Das Kapital (1867) op Internet lezen. Maar luisteren naar wat professor Hunt daarover vertelt, is helaas ten strengste verboden! Wat een dwaasheid, wat een schande, wat een kortzichtig wereldbeeld. Wat een arrogantie om te denken dat men de vrijheid van meningsuiting op Internet kan keren met een muur van censuur! Wat een desinformatie, wat een amusement! Moge YouTube spoedig bezwijken onder de bloopers!

History 1C: Modern Civilization 1750-Present, Lec 4, UCLA duurt 10 seconden.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

1 Reactie op “Professor Lynn Hunt: het verboden Marxisme”

 • Eheu:

  Beste Bou, hoewel ik me geen Marxist mag noemen (daarvoor weet ik gewoon te weinig van economie af), ben ik wel een overtuig democraat, en dus een voorstander van vrijheid van wetenschap. Vandaar dat ik wat jij hier signaleert echt schandalig vind. Bedankt dus voor je terechte verontwaardiging.
  Je hoort nog van me.
  Groet.
  Ach!

Laat een reactie achter