Archief
Artikelen

(ingezonden Persbericht)

De mysterieuze verdwijning van Natalee Holloway: Eindelijk licht in deze spraakmakende zaak

In de nacht van zondag 28 mei 2005 op maandag 29 mei 2005 verdween de 18 jarige studente Natalee Holloway. Tot op de dag van vandaag is deze zaak verre van opgelost, ondanks pogingen daartoe van onder meer Peter R. de Vries. De zaak is onlosmakelijk verbonden met de persoon van Joran van der Sloot, die momenteel wordt verdacht van moord op een Peruaans meisje.

In een serie berichten werpt strafrechtspecialist dr. mr. Wicher Wedzinga nieuw licht op deze zaak. Aan de hand van deels nieuwe bronnen en op basis van een wetenschappelijke invalshoek worden verrassende aanknopingspunten gevonden. Aanknopingspunten die zullen leiden tot de “oplossing” van het mysterie. Een serie berichten die een climax bereiken in de vorm van een bijdrage die leest als een goed gemotiveerd en gedoumenteerd vonnis. Een vonnis met een opzienbarend dictum!

De eerste twee berichten zijn reeds verschenen.
Zie: www.raadsheer-wedzinga.nl

Dr. mr. W. Wedzinga
Strafrechtdeskundige
www.raadsheer-wedzinga.nl

Beste dr. mr. Wicher, dank je wel!

Ik denk met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te weten wat er in die vijf dagen van haar vakantie, maar vooral in de periode daarna is gebeurd. De eerste negen, tien dagen na haar verdwijning zijn beslissend geweest. Corruptie, belangenverstrengeling, incompetentie en misplaatste ego’s hebben de waarheidsvinding getroubleerd.
Een stinkende beerput die wat mij betreft zo snel mogelijk moet worden geleegd. Joran is niet de hoofdpersoon in dit verhaal.

Dat vermoedde ik al.

Bij wat ik vooralsnog maar de “verdwijning” noem, zijn velen betrokken geweest. Direct en indirect. Maar de opsporing is bewust ontspoord. Er is een “cover up” geweest van ongekende omvang. Ik heb daarover zoveel informatie dat ik het niet in een keer kwijt kan. Gelukkig heb ik het werk er op zitten en zullen de volgende berichten elkaar in snel tempo opvolgen.

Het eerste deel gaat over de vakantie van Natalee Holloway en haar klasgenoten. In die dagen begint het scenario zich al te ontvouwen. Wie goed leest, leest tussen de regels door. Er staat niet altijd wat er staat.

Deel I: Vakantie op Aruba

Het verder lezen waard!

En dan volgt me toch een spannend verhaal! Dank u wel doctor meester Wicher Wedzinga, hoogleraar in de Rechten! Voor wie de serie heeft gevolgd, is dit zo verhelderend als zonlicht na de maan!

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

46 Reacties op “Dr. Mr. Wedzinga over de verdwijning van Natalee Holloway”

 • pettjo:

  Bou, weet je of mr. Wedzinga nog dat boek over de zaak Natalee Holloway gaat schrijven?
  Vreemd dat hij op een een gegeven moment geen reacties meer toeliet en uiteindelijk het onderwerp liet (?) varen.
  Ik blijf er bij dat deze zaak door de Verenigde Staten bewust maandenlang 24-7 gehyped werd om het Abu Ghraib schandaal in Irak naar de achtergrond te dringen.
  Er is -ook/zeker door Peter R. de Vries niet – geen snipper bewijs geleverd voor betrokkenheid van Joran van der Sloot bij een mogelijke moord op de Alabama scholier Natalee Holloway.
  Ik heb derhalve zonder meer begrip voor het initiatief van een Amerikaanse vrouwelijke arts om Joran in zijn moeilijke situatie in Peru financieel en anderszins te ondersteunen.
  Ik heb het initiatief van Wedzinga nooit goed begrepen anders dan een poging een poging om met een deel van “de koek” van het zogenaamde internationale Joran schandaal aan de haal te gaan.
  Shame on you, Wicher.

 • mr. drs. Bou:

  Bou, weet je of mr. Wedzinga nog dat boek over de zaak Natalee Holloway gaat schrijven?

  Nee, Pettjo, dat weet ik niet. Echt niet!!!
  Kun jij het hem niet eens gaan vragen?

 • Fishermanhut:

  L.S.,

  Hierbij spreek ik mijn achting uit voor mr drs Bou voor het kunnen onderhouden van een veelzijdig en goed onderbouwde website.
  Het is mogelijk dat ik gevoelige informatie heb omtrent een levende Natalee Holloway. waarbij confrontatie een rol heeft gespeeld.
  Deze informatie wens ik niet openlijk via een door elkeen te lezen website door te geven.
  Indien mogelijk Mr dr Bou zou ik graag eens met Pettjo van gedachten willen wisselen. Zijn bijzondere schranderheid is wellicht ook u niet onopgemerkt gebleven.
  Overigens lijkt het wel een dictaat dat Natalee Holloway dood moét zijn!
  Waar ligt de grens tussen sociaal en asociaal rondom Van der Soot en Holloway?
  Met vriendelijke groet,

 • mrpettjo:

  @Fishermanhut
  Er bestaat een redelijke kans dat het meisje Natalee Holloway – hoogst waarschijnlijk met een ander uiterlijk en andere identiteit met dank aan de CIA/FBI – ergens in de VS, Canada of Midden-Amerika leeft.
  Het probleem zal zoals gezegd zijn dat zij niet meer lijkt op het meisje dat wij via de Amerikaanse networks te zien kregen (als de door de familie Holloway verspreide foto’s al the real thing waren zoals veel critici hebben opgemerkt)..
  Je kunt mogelijke tips over haar mogelijke verblijfplaats doorspelen aan Bou. Zij kan de tips aan mij doorsturen.
  Het beste zou echter zijn betrouwbare tips door te geven aan de moeder van Joran van de Sloot omdat zij als geen ander door deze zaak in haar leven is geraakt.

 • mrpettjo:

  Ik noem opzettelijk de moeder van Joran en niet de moeder van het meisje omdat ik er van overtuigd ben dat de moeder van het meisje vanaf het begin vals spel heeft gespeeld.
  Ook uit haar latere gedrag bleek geen enkele genegenheid voor het verdwenen meisje. Het meisje is door de moeder enkel als koopwaar en attentiemiddel gebruikt om er zelf beter van te worden.
  Mijn hypothese: de moeder heeft het op een akkordje gegooid met de CIA/FBI om het meisje te laten verdwijnen zodat Aruba als grote schuldige kon worden aangewezen, andere ongunstige wereldzaken naar de achtergrond verdwenen en de moeder een financiele klapper kon maken.
  Deze zaak (en de vervolgzaak in Peru exact vijf jaar later) zijn zo onwerkelijk vreemd dat er zeer waarschijnlijk een internationaal complot achter moet zitten.

 • mrpettjo:

  Dit is de juiste link naar de weblog van mr. Wedzinga met o.a. ook de niet in de pers vermelde recente uitspraak van de Hoge Raad van eind december 2011 die de rechterlijke uitspraken en het handelen van het OM diskwalificeert inzake vermeend disfunctioneren van mr.Wedzinga als rechter. Hopelijk kan hij zijn leven nu weer oppakken en een nieuwe start maken bij een rechtenfaculteit van een Nederlandse universiteit.
  http://www.wicherwedzinga.nl/2011/12/28/schending-raadkamergeheim-hoge-raad-oordeelt-dat-om-en-rechters-tegen-mij-in-de-fout-zijn-gegaan/

  Ook blijkt hij nog de zaak van Joran van der Sloot te volgen, maar een boek bleek kennelijk te hoog gegrepen.
  Ik denk dat Wicher Wedzinga verzand is is in het moeras van complottheorieen die rond Joran van der Sloot zijn gesponnen in de loop der jaren

  http://www.wicherwedzinga.nl/

 • mr. drs. Bou:

  Beste mrpettjo,
  Dank je wel! Dat doet me deugd! 🙂
  Het persbericht zal ik integraal overnemen op BOUblog!

 • mrpettjo:

  Mr. Wedzinga blijft volharden in de oprechte bedoelingen van de familie Twitty/Holloway (geheel in lijn met zijn onbeqwezen Unvollendete verdwijnings-horrorstory die te lezen valt op zijn website) en is blijkbaar van mening dat Joran van der Sloot na zijn straf in Peru linea recta op het vliegtuig naar de VS behoort te worden geplaatst om ook in de VS berecht te worden voor het bestelen van de “arme” moeder Holloway.
  Zoals gebruikelijk wenst Wedzinga geen weerwoord op zijn epistels..:
  http://www.wicherwedzinga.nl/2012/01/13/het-klunzige-pleidooi-van-de-advocaat-van-joran-van-der-sloot/

 • mrpettjo:

  Zie onderstaande link voor de foto van de “arme” Lady Holloway die tegenwoordig in Bremen (Alabama) als alleenstaande (?) woont in een fraaie villa die zij aan fondswerving voor haar dochter en voor andere Amerikaanse leeftijdgenootjes heeft overgehouden..:

  http://www.refugeesunleashed.net/about26397-0-asc-175.html

  http://www.peoplebot.com/PeopleBot/PeopleBot?cm=mapt&street=740+COUNTY+ROAD+218&city=BREMEN&state=AL&zip=35033&firstName=Beth&middleName=&lastName=Holloway&phone=

  Zou Peter nog af en toe langs”wippen”..??

 • mrpettjo:

  Dit is een interessante reactie op de veroordeling van Joran en de mogelijke oorzaak voor de verdwijning van het Amerikaanse meisje. Hij noemt ook het druk bezochte jaarlijkse muziekfestival (Soul Beach Music Festival) dat eind mei 2005 ook plaatsvond op Aruba (http://www.blackbeachweek.com/inpresarsoul.html) en wat ook veelvuldig genoemd is in verband met de verdwijning van het meisje.
  Er waren toen ook sterke geruchten dat ze was meegegaan met een muziekband die daar toen optrad naar Europa. Maar zoals in onderstaande reactie wordt gezegd zou het meisje ook door mensen die het festival bezochten kunnen zijn meegenomen dan wel anderszins zijn benaderd.
  Maar zoals keer op keer gezegd de familie Twitty/Holloway was enkel en alleen gefixeerd op de zoon van die “gefortuneerde rechter” met wie het meisje het laatst gezien was nadat ze dronken en stoned onder het roepen van “Woohoo Aruba” in de auto van Deepak Kalpoe was gestapt samen met Joran..:

  I haven’t been posting here regularly for the past couple of years, so people probably won’t remember this, but I am a retired federal law enforcement officer.

  Since the very beginning I have never believed that Natalee saw the light of day on May 31, 2005. Nor did I need to see a picture of Stephany Flores’s casket to know that Joran COULD have been responsible for Natalee’s death. That was always a possibility so far as I was concerned.

  Nevertheless, there are some things about the evidence – or lack thereof – in this case that bother the hell out of me, to wit:

  (1) Lack of cadaver odor. Cadaver dogs were used in searches at least 3 times. The FBI brought a dog and used it to search the dump within about 10 days of Natalee’s disappearance. The Dutch used an EVRD dog in the first search of the Van der Sloot property. (I think I posted a picture on here a long time ago of the dog coming out the gate of the house.) And after Joran pulled his trick with Patrick van der Eem, the Dutch went in with cadaver dogs again and, among other places, tore up a relatively new apron of concrete around the Van der Sloot’s swimming pool.

  I have a lot of faith in cadaver dogs. Cadaver odor forms in two hours or less after death. Trained dogs can detect cadaver scent for decades, and you cannot wash it off, but so far as I ever read they did not get a single alert from any of the dogs brought to the island to search for signs of Natalee.

  (2) As I understood it, the pings from the cell phone towers on Aruba square up pretty well with what Joran said about his whereabouts from about 2:00 a.m. on the night of May 30-31. His calls are accounted for, and I don’t see one that seems likely to have been made to someone to come and help him get rid of Natalee’s body.

  The only thing I can speculate on that point is that during one of his calls to the Kalpoes, he could have asked one of them to go to a pay phone and make a call to someone else to come and meet him at the beach. Would a bunch of drunken boys have thought of that? Were there still pay phones in that part of Aruba in 2005?

  (3) A body disposed of so that it can’t be found in almost 7 years in a place as small as Aruba was probably dumped at sea. So far as I could tell, the Aruban and Dutch police appear to have interrogated everyone they could find who could have supplied a boat for that purpose and came up with nothing. So if Joran got rid of Natalee’s body, who supplied the boat, and when? The idea of Joran and 14-year-old Sander Gottenbos, neither of whom had a drivers’ license, hauling Natalee’s dead body around the narrow roads of Aruba in that huge boat the Gottenbos family owned after school on May 31 and not being seen by anyone just seems impossible to me.

  Of course this does not take into account that Joran might have been a good enough swimmer to have hauled Natalee’s dead body offshore far enough for it to be picked up by the northern-flowing currents that flow past that part of Aruba. Maybe. But it really, really stretches the limits of the time line. He wasn’t making phone calls on his cell phone while he was out at sea swimming for his life.

  I hope the Arubans don’t give up on this. I don’t really think they did such a terrible job on the investigation. For one thing, here in the good old U.S. of A., you could never have held a juvenile for days, much less weeks or months, with the evidence they had on Joran.

  It really doesn’t bother me that everyone thinks Joran killed Natalee, even if he didn’t. He brought that on himself with his wild stories. But it would bother me A LOT if somebody else waylaid her on her way back to her hotel after Joran left her, killed her, and is about to get stone away with it. I hope, among other things, that the Aruban police have checked with the police on other islands and even in northern Venezuela to see if there have been any similar disappearances of other young women. Because of Natalee’s having disappeared the night of the music festival, there were a lot of people on the island who wouldn’t have normally been there.

  http://www.refugeesunleashed.net/about26397-0-asc-175.html

 • Nieuw boek over de zaak Holloway op 24 oktober. O.a . van dezelfde onderzoeksjournalist Verweij die ook de documentaire eerder maakte over de zaak Holloway. Volgende week donderdag dus deel 2. Ik ben benieuwd of de informatie aansluit bij wat Renee Gielen heeft onderzocht

 • mrpettjo:

  De docu van Renee Gielen staat nu integraal op Vimeo. Benieuwd wat Vincent Verweij en Wim van de Pol van de gefabriceerde versie van PR de Vries en zijn ex sexlover Bettie Holloway (moeder van) overeind laten..

  Natalee. The unrevealed time lines. duurt 44 minuten.

  “Natalee. The unrevealed time lines” give you an astonishing insight into one of the most well known child missing cases. It reveals what happens behind the scenes. Based upon more than 2 years of private investigation, it tells a story that the world is not supposed to know. When the news camera’s stop rolling a remarkable second agenda unfolds.

  Natalee. The unrevealed time lines. from Renée Gielen on Vimeo.

 • mrpettjo:

  De integrale Vimeo documentaire van Renee Gielen over de zaak Natalee Holloway is helaas al weer “op slot” gegaan. Hopelijk is de integrale video snel weer voor iedereen te zien.

  Natalee Holloway ”The Unrevealed Timelines” HQ (TRAILER) ca. 5 minuten
  https://www.youtube.com/watch?v=dDvB5OOd79s

 • mrpettjo:

  In de docu van Renee Gielen wordt gesteld dat er bewijs is dat de moeder Beth met Natalee Holloway heeft gebeld voordat zij voorgoed verdween.
  Dit telefoongesprek vond plaats terwijl beiden op Arubaans grondgebied bevonden als ik me goed herinner toen ik de docu gisteren afkeek. Als hier bewijs van is dan heeft de moeder met Natalee gesproken NADAT Joran haar achterliet bij de vissershutten aan het strand vlakbij het hotel (de inhoud van het gesprek was kort en duidelijk: de moeder Beth wilde haar van het eiland halen omdat zij zich had misdragen en de dochter had gezegd dat zij niet terug (naar huis) wilde).
  Dit roept bij mij de volgende vragen op:

  – waarom heeft de moeder dit nooit gemeld aan de politie? Waarschijnlijk is dit bewust gedaan want de clan uit Mountain Brook (Alabama) ging vijwel meteen na aankomst op Aruba richting het huis van de familie Van der Sloot om hun “eigen” onderzoek te gaan doen..

  – je moet aannemen dat het Openbaar Ministerie op Aruba ook weet dat de moeder Beth op 1 mei 2005 met haar dochter Natalee heeft gebeld. De vraag is dan: waarom heeft het OM tot op de dag van vandaag Joran (en de broers Kalpoe) als verdachte aangemerkt terwijl we nu weten dat Joran niet de laatste was die met Natalee sprak maar – nota bene!! – haar moeder..

  (wordt vervolgd)

 • mrpettjo:

  Reporter Brandpunt (KRO) komt donderdag met nieuwe feiten o basis van hun inzage in het politiedossier van de zaak Natalee Holloway.
  Het zou best kunnen dat uit dat dossier opmerkelijke nieuwe feiten zullen worden gepresenteerd.
  *Ik heb – als volger van (bijna) het eerste uur van deze zaak – sterk de indruk dat het openbaar ministerie van Aruba veel te sterk de oren heeft laten hangen naar de VS (en Nederland). Vanuit deze houding heeft het OM essentiele politie-informatie over de familie Twitty en van de medescholieren op de trip (waaronder twee neven van Natalee die zijn genoemd als misbruikers van haar) buiten beschouwing gelaten. Dit blijkt tussen de regels door ook uit de opmerkingen van politiechef Gerold Dompig in de docu Natalee The Unrevealed Time li(n)es.
  *Het politieonderzoek in de zaak werd verder al snel gefrustreerd door de onmiddelijke inzet van FBI-agenten bij het onderzoek, de massale druk van de Amerikaanse media en vooral ook de actieve bemoeienis van de Twitty clan om het politieonderzoek te sturen op basis van aanhoudende verdachtmakingen aan het adres van Joran en Paul van der Sloot.

  (wordt vervolgd)

  • mrpettjo:

   Onderstaande uiteenzetting van Crime Library bevestigt wat ik hierboven schreef over het door de Amerikanen “gestuurde” politie- en justitieonderzoek in de zaak Natalee Holloway:

   Although the newspaper people and other private citizens who had at first helped the Twittys could simply sever ties with them once the Twittys criticism of their island nation became too much for them to overlook, the Aruban police couldn’t simply cut off contact with the missing girl’s family. So they launched some criticism of their own.

   Deputy Chief Gerold Dompig has said publically that pressure from Natalee’s family forced his investigators to move on Joran and the Kalpoes too quickly, before they had gathered enough evidence of the trio’s guilt, something that irreparably damaged the investigation.

   “The Aruban government is very image-conscious,” Dompig said during an interview with Vanity Fair. “America is basically our bread and butter. The government, well, everyone was on our case. They wanted the case solved as soon as possible. And then you had the Aruban Hotel [and Tourism] Association, which is a very powerful group, that started putting pressure. ‘Guys, what about the tourism! The jobs in the hotels!’ Imagine how a law-enforcement team functions with all this. Imagine that pressure! We got calls all the way up to the White House! They called the prime minister!”

   Dompig has suggested that his investigators were monitoring Joran’s and the Kalpoes’ telephones and perhaps their emails as well, efforts that could have eventually led to solid evidence against one or more of them.

   The deputy police chief’s suggestion seems likely given that even after Joran and the Kalpoes were arrested, the police still found an excuse to put them together in a police car and secretly record their conversation.

   http://www.trutv.com/library/crime/criminal_mind/forensics/natalee_holloway/10.html

 • mrpettjo:

  Het lijkt er op dat Reporter/Vincent Verweij – net als de strafrechtspecialist mr. W. Wedzinga destijds – verstrikt is geraakt in de spelletjes die door de Amerikanen (familie, politiek, prive detectives en andere golddigers) en de Arubaanse onderwereld (m.n. familie Mansur; ook eigenaar van de Arubaanse krant Amigo) werden geinitieerd en door de Arubaanse politie en justitie uit angst voor economische repressailes werd meegespeeld. Kortom weer meer desinformatie na alle gefabriceerde tv door PR de Vries.. Heeft Reporter wellicht geluisterd naar de “goede” adviezen van PR de Vries, de “expert” in de zaak Joran van der Sloot. Kortom: er wordt niet gekeken naar mogelijke Amerikaanse verdachten die met de zaak Natalee Holloway te maken zouden kunnen hebben.
  PR de Vries heeft dus een zorg minder in deze moeilijke tijden voor deze geplaagde OM informant:

  Na acht jaar is de verdwijning van Natalee Holloway op Aruba nog altijd niet opgelost. Brandpunt-Reporter wist de hand de leggen op het vertrouwelijke politiedossier en komt met niet eerder bekend geworden feiten over de nacht dat zij op Aruba verdween, over de rol van Joran van der Sloot en andere verdachten.

  In het dossier staan raadsels die het mysterie alleen nog maar groter maken. Wie opende Natalee’s hotelkamer met haar sleutel in de nacht dat ze verdween? Van wie is het mannelijk DNA dat op haar tandenborstel werd gevonden? De Arubaanse politie en de FBI hoorden honderden getuigen en hield zeker zes verdachten aan. De theorie dat Joran de enige dader was, lijkt steeds onwaarschijnlijker, de zaak blijkt veel complexer.

  In de uitzending is ondermeer aandacht voor Joran’s vriendengroep op Aruba en de rol die zij hebben gespeeld. Voor een verdachte die herhaaldelijk loog over zijn alibi. En voor een man, die eerder een Amerikaanse toeriste probeerde te verkrachten.

  Een voormalige FBI-agent heeft forse kritiek op politie & justitie op Aruba. Volgens hem zijn de blunders die zij maakten de belangrijkste redenen dat de zaak nooit werd opgelost.

  Brandpunt Reporter: donderdag 17 oktober om 21.10 uur op Nederland 2.

  http://pers.kro.nl/programmas/brandpunt_reporter/brandpunt_reporter_de_zaak_holloway

 • mrpettjo:

  Onderstaande video zet de Natalee Holloway in een NWO & CIA perspectief. De stiefvader van Natalee Holloway vertelde de Arubaanse ondernemer Croes dat hij “lange vingers” had. Croes begreep dat eerst niet maar wat hij daar mee bedoelde is dat hij en zijn rijke vrienden (o.a. CEO van een Amerikaans staalbedrijf) rechtstreeks toegang hadden tot de staf van Dick Cheney, de vice president onder Bush jr en de minister van Buitenlandse Zaken Condaleeza Rice.
  Niet onbelangrijk lijkt me, maar hier zul je komende donderdag bij Reporter niks over horen of lezen in het nieuwe boek Dossier Holloway (Crimesite uitgave)..:

  The Natalee Holloway Conspiracy duurt 10 minuten.

  https://www.youtube.com/watch?v=8NtzCPPN3bU

 • mrpettjo:

  Wat Marja zegt over de vrienden en vriendinnen van Marianne die zich tot de dag van vandaag in stilzwijgen hebben gehuld dat gold ook heel lang voor de vrienden en vriendinnen van Natalee Holloway. Zoals toenmalig hoofd van politie van Aruba Gerold Dompig vertelde dat zijn mensen de Amerikaanse scholieren (DIE OVERIGENS ER WEL VOOR ZORGDEN DAT ZIJ IN HET VLIEGTUIG NAAR DE VS ZATEN VOORDAT DE ARUBAANSE POLITIE WERD GEALARMEERD..) eerst na maandenlang aandringen, de tussenkomst van een Amerikaanse senator en via exclusieve tussenkomst van leden van de FBI vragen mochten stellen over de bewuste schooltrip in de laaste week van mei 2005.. Kortom, deze zaak stinkt aan de Amerikaanse kant en blijft dat doen:
  http://rechtiskrom.wordpress.com/2013/10/14/de-logica-van-het-om/#comment-87581

 • mrpettjo:

  Vincent Verweij noemt Wicher Wedzinga die totaal verzandt is in de (Amerikaanse) internetcomplotten rond Joran (en zijn vrienden) een kenner in de zaak Natalee Holloway lees ik net op twitter.
  Dit betekent gewoon dat we morgen een Reporter docu krijgen die meer van hetzelfde is en met een hoog “Peter R. de Vries Joran-gehalte”.
  Peter R. de Vries is gisteren in Pauw en Witteman door een Amsterdamse rechercheur die bij de ontvoering betrokken was en een boek schreef omschreven als “niet authentiek” en “onjournalistiek” (niet zijn exacte woorden maar zo bedoelt hij het wel) omdat PR de Vries de loopjongen was van Cor van Hout die ook meerdere tonnen uit de opbrengsten van het boek kreeg waarmee panden in de Alkmaarse hoerenbuurt zijn gekocht. Peter weet natuurlijk zogenaamd van niks en reageert nu ook niet via zijn twitter. Deze rechercheur heeft natuurlijk 100 procent gelijk om de met een valselijk verkregen Emmy Award behangen rasleugenaar te verwijten dat hij alleen aandacht had voor de ontvoerders (die hem natuurlijk dik “zwart” betaalden en voorzagen van dames)..

 • mrpettjo:

  Morgen zeker niet zien bij Reporter maar wel feitelijk gebeurt en waargenomen zoals in de kritische Holloway docu van Renee Gielen te zien is. De docu is helaas niet meer te bekijken is op Vimeo en alleen tweedehands nog te krijgen is bij o.a. Bolcom:

  Volgens Gielen klopt vooral de handel en wandel van moeder Beth Reynolds niet. Zij landde na Natalee’s verdwijning al zo snel op Aruba, dat ze wel meer moet hebben geweten. Gielen toont een document waaruit blijkt dat Beth Reynolds veel eerder arriveerde dan ze zelf altijd beweert. Bovendien had zij bij aankomst een stapel posters bij zich, waarin zij Natalee vraagt contact met haar op te nemen, en die al eerder moeten zijn gemaakt.

  Mysterieus is ook wat er gebeurde na de tip dat Natalee in een crackhouse zit. De familie liet een zogeheten medical jet van de VS naar Aruba komen. De Arubaanse autoriteiten werden niet ingelicht. Omdat Natalee Holloway pertinent niet naar huis wilde, besloot de familie het crackhouse met een groep vrienden ’s nachts te bestormen. Een groep mannen viel echter al eerder op de avond het drugspand binnen. Ze zeggen dat ze Natalee niet hebben gevonden. De volgende dag vertrok de medical jet.

  http://yersinia.wordpress.com/2008/11/07/nieuwe-documentaire-natalee-holloway/

Laat een reactie achter

Recente reacties