Archief
Artikelen

Beste lezers,

De komende dagen en misschien zelfs weken zie ik geen mogelijkheid om nieuwe artikelen te plaatsen. Vanaf morgen ben ik even off line, misschien tot het einde van volgende week of zo. De reacties blijven gewoon open staan, alle informatie is nog altijd welkom. Wie voor het eerst reageert, zal echter even moeten wachten tot ik terug ben, want uw eerste reactie heeft mijn goedkeuring nodig.

Deze zomer wordt de laatste hand gelegd aan de verbouwing van mijn huis. Daarbij doe ik veel zelf, zoals het schilderwerk, het timmeren van boekenplanken, klusjes in de elektriciteit en zo voort. Ook ben ik in de tuin aan het stratenmaken en struiken snoeien. Tot slot wil ik ook graag af en toe naar het strand, lekker zwemmen! Kortom: Bou gaat een Bouwvak-vakantie houden.

Daarom verzoek ik alle lezers om geduld. Als u reageert, blijf dan vriendelijk en als u informatie heeft, voeg er dan een link aan toe. Bij voorbaat mijn dank! Hoewel ik nog niet weet hoe lang ik off line zal zijn, weet ik één ding zeker: ik kom vanzelf weer terug.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

6 Reacties op “Bou zal voorlopig niet bloggen”

 • Marc:

  Fijne tijd en succes.

 • Meugelswierda:

  bou vak-vakantie

 • Verena:

  Bij deze zomerse temperaturen is een duik in zee heel wat verleidelijker dan klussen in huis/tuin.
  Geniet van het mooie weer want meestal duurt dat hier niet zo lang !

 • @IANNA en Boublog
  Via Micha Kat hier terecht en ik was ‘Vreemdeling in Jeruzalem’; ik wist niets over Ianna/Boublog; dat dat was één dan tot vandaag. Toch zag ik al vele malen eerder de header van Boublog en dan moest ik aan m’n schilderij denken; al in 1999 gemaakt. Enfin. Toeval bestaat niet zo wordt gezegd. Hierbij de link: http://www.vkblog.nl/bericht/281485/%22…Twee_werelden_-_Noord_en_Zuid…%22_in_beeld_gebracht_en

  ..ik wens je een goeie vakantie. En groet!
  Jan Bouma
  Villa Mithras

 • Jacqueline:

  Geniet tussen de bedrijven flink van die gigantische zonnestralen Bou. Fijne klus vakantie 😉

  Ik ben net een dagje terug

  xxx

  Jacqueline

 • mr. drs. BOU:

  Dank je wel, Jacqueline en alle anderen. De verbouwing gaat goed en de zon en de zee zijn er elke dag. Na de middag even een paar uurtjes stranden, maar vandaag heeft het de hele morgen geregend. Met hoog water ga ik even zwemmen, om een uur of 4 tot 5.

  Jan Bouma, we hebben elkaar reeds leren kennen in de NWO-INFO tijd. Toen zag mijn blog er heel anders uit. Welkom terug op BOUblog! 😉

Laat een reactie achter