Archieven

Demmink, Dutroux en de levende en dode getuigen

Hoewel Marc Dutroux door de Belgische justitie werd afgeschilderd als een eenzame psychopaat die in zijn kelder meisjes verkrachtte, blijkt uit alle omstandigheden dat dit niet waar kan zijn. Dutroux was een leverancier van kinderen aan een uitgebreid netwerk van perverse pedofielen. Tot zijn klantenkring behoren machtige personen, zowel van adel als van justitie. De mensen die daarvan konden getuigen, vonden een voor een de dood.

In Nederland bestaat een zelfde soort netwerk van kinderverkrachters. Op Klokkenluider Online probeert Micha Kat dit netwerk in kaart te brengen. Voorzichtigheid is daarbij geboden, want er bevinden zich in dit netwerk machtige personen. Zij kunnen bepalen of een actieve pedofiel met veel tam-tam strafrechtelijk wordt vervolgd, of dat een lustmoord wordt bedekt met de “mantel der liefde”. Ook hebben zij lak aan het gebod: Gij zult niet doden!

Dutroux en de dode getuigen duurt 30 minuten.

Niet alle kinderverkrachters maken deel uit van een zelfde netwerk. Seksueel misbruik van kinderen is een algemeen probleem. Robert van de Luitgaarden is als kind seksueel misbruikt door een directeur van de kinderbescherming. In 2009 heeft hij de stichting Schouder aan Schouder opgericht, om jongens die seksueel misbruikt zijn te steunen in hun verwerkingsproces. Het doel is vooral het doorbreken van het TABOE op seksueel misbruik, het bij elkaar brengen van lotgenoten en het verbeteren van de sociale en maatschappelijke positie van de slachtoffers. Op zijn website vindt men daarom ook verhalen van slachtoffers.

In de volgende video vertelt Robert van de Luitgaarden over zijn eigen ervaring met seksueel misbruik. Hij geeft informatie over wie ervan wist, en wie en wanneer er in de media en politiek iets of niets mee deed. Nu de geestelijken in de schijnwerpers staan lijkt de verantwoordelijkheid van de omstanders die niets deden bijna even groot. Met dank aan de Sociale Databank voor deze video.

Robert van de Luitgaarden vertelt over zijn seksueel misbruik from Sociale Databank Nederland on Vimeo.

Ceterum censeo Joris D. strafrechtelijk… wordt vervolgd.

76 Reacties

 1. peter applebee

  If ALL of this is true, then how is it possible that Micha Kat is still alive?? His book seems to be opened by ALL who ordered and received it and could be manipulated(RFID) even by him (or others) A RFID chip can be destroyed in about 4 seconds in a microwave. Micha Kat is an enigma to me because he is still alive and publishing about pedophiles in the Netherlands.

  Antwoord
  • Andrew Williamson

   The reason why they have not murdered him is because it would cause too much response in society. This man has been sexually abused in his past. Murdering him would lead to additional investigation which would bring all these secrets to the surface. Same thing happened in Belgium in the Dutroux case. 27 witnesses were murdered just hours before they were to testify to the police. 27 !! Poisoned, set on fire, pushed under trains. 27 !! The media are controlled by an upper force and was never allowed to tell society about all these murdered witnesses. Not even 1% of the Belgian society knows that today !

   The only witness they did not kill, is Regina Louf who was a victim.
   Even though she accused very powerful men, NONE OF THOSE MEN TOOK HER TO COURT. And why? Because it would lead to in depth investigation, which would reveal everything. She was declared crazy by psychiatrists, but she was able to confirm exactly where other victims were dumped after they had been tortured. Corruption from the highest level

   There is a video called ” Dutroux and the dead witnesses ” on youtube. It shows all the names of witnesses that were murdered just hours before the interrogation with the police. The video was broadcasted in Germany, but Belgian authorities refused to broadcast it because they don’t want society to know that there is a powerful paedophile ring, including members of the royal family and parliament.

   I have looked into the matter in the mean time.
   That royal family member is prince Claus, former husband of Queen Beatrix in Holland. He was blackmailed by the Dutch general of Justice Joris Demmink. Demmink and the prince abused kids in the basement of Fritz Salomonson. Everything is on a videotape and the royal family is blackmailed with it, by their own general of Justice.

   Belgian and Dutch politicians have tried everything to stop investigations. Got rid of DNA and evidence. Murdered whitnesses. They even try to target private organisations fighting against child rape (Marcel Vervloesem from the Morkhoven work group was emprisoned)

   I hope this whole matter will get handed out to the United States of America, and Holland will lose their power in The Hague.
   It’s a crime against humanity, supported by corrupt governments in Holland and Belgium

   Antwoord
 2. Eheu

  Dank Bou e.a..

  “One day I’ll fly away”….en someone special will be with me on that day, en we zullen je bericht sturen over hoe het met ons is, met kind greetings en bedankjes voor alles wat jullie voor ons en onze lotgenoten gedaan hebben, en in de hoop dat die wensen ook voor u vervuld mogen worden….
  We’ll meet that day and find ourselves together…
  In advance,…
  ‘She sends her regards’…
  (‘Look who’s talking’, ETC…)

  Sincerely

  L. Cohen

  “Ach!”

  Antwoord
 3. Tom

  Ga er maar vanuit dat dit waar is,er is te veel bewijs en er zijn te veel getuigen,dit is ook in amerika en engeland gaande,kijk maar hoe lang de katolieke kerk er mee bezig is en is geweest,feit blijft dat ik niet denk dat het niet waar is omdat micha kat nog leeft,maar dat ik wel denk dat er iets staat te gebeuren met hem,ik hoop dat ik ongelijk krijg maar vrees het ergste,en dat zal niet in nederland gebeuren.

  Antwoord
 4. Eheu

  EEn paar vraagjes en voorstellen:
  Is iemand geïnteresseerd in een Engelse of Franse of Italiaanse vertaling van de docu van het ZDF die hier boven staat. Graag wil ik die verzorgen. Vooral ook als degene die er om vraagt tevens kan zorgen voor een ondertiteling in een van die talen van die video. Dat lijkt me in het kader van een internationaal burgerprotest en van een internationale samenwerking tegen deze misstanden heel erg nuttig. Maar desnoods kan ook volstaan worden met enkel een vertaling van de text van die video. In dat geval is de vraag: wie is bereid die dan te publiceren en onder zijn/haar e.v. internationale Internet netwerk te verspreiden.

  Ten tweede: een vraag aan Robert van Der Luitgaarden: heb jij video materiaal of documenten in jouw bezit waarin jij je verhaal doet, die meer specifiek met het internationale aspect van jouw zaak te maken hebben, ihb dus wat betreft de connectie met de Dutroux-zaak. Zo ja zijn die op het Internet beschikbaar. Ik zou een vertaling van die video’s of tekstdocumenten kunnen maken in het Frans Engels of Italiaans of in alle drie ihkv een internationale publictiiteitscampagne over dit orderwerp. Dat werk zou ik dan ter beschikking kunnen stellen van bijv de Werkgroep Morkhoven (als ze e.v. nog genegen zijn om daar iets mee te doen in hun eigen belang, wetende dat ze contacten hebben met een in het frans en italiaans publicerende zusterorganisatie.)
  Misschien zouden de lui van JDTV zelfs bereid zijn om die Werkgroep Morkhoven (gezien het feit dat ze daar kennelijk zelf niet toe in staat zijn) en zijn bondgenoten de dienst te verlenen om die Franstalige en/of Engels talige en/ of Italiaanse versies van de ondertiteling van genomende video’s te monteren. Wetende dat dat deze zaken een internationale dimensie hebben en dat het contact en de onderlinge hulp tussen verschillende intern. organisaties voor het bestrijden van die misstanden van uitnemend belang is. Ik bied mij slechts aan om als ‘bemiddelaar’ voor de communicatie tussen die over versch. landen verspreidde actie-groepen die zich tenstotte met het zelfde internationale schandaal bezig houden, te functioneren. In de hoop dat men daar optimaal en efficient gebruik van wil maken, en dat men in onderling overleg de ‘implementatie’ van dat aanbod bereid is concrete gestalte te geven.
  Wetende dat een internationale samenwerking in al deze zaken die enige weg is om ze daadwerkelijk aan te pakken.

  Tenstlotte een bericht voor Donkey: je kunt altijd proberen of je mij duidelijk kan maken hoe ik zelf een deel van je werk op me kan nemen, door me te proberen uit te leggen hoe ik ondertitels op online video’s kan monteren. Zodoende zou ik je wat werk uit handen kunnen nemen. De kans dat me dat lukt lijkt me echter, wegens mijn total a-technische aanleg, niet groot. Maar we kunnen het altijd proberen, als het niet lukt laat ik je dat dan zo gauw mogelijk weten.
  Ik stel voor dat als jullie ideeen hebben over een en ander dat ik hierboven voorstel, dat je me dat dan laat weten via dit Boublog of via persoonlijke corresponentie met Bou, die dan vast zo vriendelijk zal zijn als intermediair en contactpersoon tussen jullie en mij op te treden.

  Groeten

  “Ach!”

  Antwoord
  • Ruud

   Beste Eheu,

   Hartelijk dank voor de vertaling van deze documentaires.
   Ik vond de volgende docu over Instituut Abraxas op het kanaal van Ruf Nagtergaele, deze lijkt mij ( ondanks mijn beperkte kennis van de Franse taal ) zeer interessant en ook erg relevant gezien de recente openbaringen..

   Het zou fantastisch zijn als u deze ook van ondertiteling zou willen voorzien.

   Gr Ruud

   Antwoord
   • Eheu

    Beste Ruud, ik wil het wel eens bekijken. Maar ik heb een hoop info over Dutroux etc. gelezen en er een hoop over nagedacht. Vandaar dat ik denk dat die ‘Abrasax’-secte, eentje die zich dus openlijk uitgeeft voor een ‘satanische’ sekte, niet meer is dan een vals spoor. Precies eentje waar een niet al te slimme politie-agent (en het spektakel beluste publiek) nogal makkelijk van denkt dat ze naar iets heel ‘verdachts’ leidt. Terwijl iedereen die een beetje op de hoogte is van ‘satatnische sekten’ etc. weet dat die nooit openlijk zich als zodanig zullen voordoen.
    Maar goed, ik wil het wel eens bekijken.
    Gr.

    Eheu

    Antwoord
 5. indian

  peter applbee,
  you are right.

  to day is something very astrange happening.
  on klok online, under doofpotboek dingt mee naar persprijs;
  a person named Boks, has send his posting on 05.31 hours, about his job as reporter for the justice departments.
  he tells there, that he and hids collques are breifed EVERY MONTH in a secret room number 3 in the vellars, to be reached with a special key in the elevator, what can be published and what NOT.

  this posting has suddenly DISAPPEARED from th e site..

  TARDA ASKS WHY?
  but get NO ANSWER AT ALL>
  THAT micha Kat , is playing FOUL PLAY, thats the reason he is still ALIVE.

  Their are STRONGER POPWERS behind the curtains, where he works for, with an unkown agenda.
  100 % sure.
  i was blocked already there for more then a year, becuase i was also asking questions about his position in this field.
  he works like wilders for MOSSAD, with the intention to throw down something here in holland, to be replaaced with something else.
  even the OTHER TRUTH is NOT ALLOWED to come to the open.
  but i have copy of boks.
  if you are interested, you can get a copy.
  just send em to

  123jafet@hetnet.nl
  and i will reply.

  Antwoord
 6. petje

  Sorry indian, but you are talking bullony. Boks is a nut imo. Tell something about yourself, indian..

  Antwoord
 7. mr. drs. BOU

  Beste Indian en Petje,
  Op Klokkenluider heeft iemand onzin gepost. Ik ben altijd vroeg wakker, dus ik heb die post gelezen. Micha heeft hem verwijderd omdat het onzin is!

  Overigens bedankt, Petje, voor je interventie!

  Antwoord
 8. petje

  En de waarheid komt meer en meer boven water…

  Micha Kat
  27 juni, 2010 om 12:47
  @Jan Bouma

  Er loopt een directe lijn van het vasthoudende onderzoek door Van Traa naar het koninklijk huis. Dat is een dermate alarmerende omstandigheid, dat serieus rekening dient te worden gehouden met een moord-complot. Tegen deze achtergrond is de melding die we ontvingen van ‘Gerechtigheid’ zeer serieus te nemen. De mogelijke betrokkenheid van Pauline Krikke van wie relaties met de georganiseerde criminaliteit vaststaan maakt het allemaal nog alarmerender.

  Bedenk hierbij ook dat alle juridische acties die zijn ingezet tegen mogelijke betrokkenen zijn en worden gesaboteerd. Dan hebben we het over met name:

  -F. Salomonson: zijn exposure als grote witwasser voor Bruinsma werd voorkomen door de moord op Van Traa.Zijn naam als lid van de mafia werd vervolgens ‘witgewassen’ in de ‘affaire-van de Bunt’.

  -J. Demmink: reeds vier aangiftes tegen hem worden niet in behandeling genomen

  -P. Krikke: aangiftes tegen haar worden niet in behandeling genomen

  Al deze drie betrokkenen worden ook beschermd door het Koninklijk Huis. Zeer alarmerend is voorts dat het politierapport over de moord niet is vrijgegeven en dat we erover moeten vernoemen ‘via’ mensen als Benk Korthals en Andre Rouvoet. De vrouw van Van Traa Andree van Es zou het hele rapport wel hebben mogen inzien [staat dat vast?] maar die is ‘afgekocht’ door….. het Koninklijk Huis! Bizar: ook Van Es lijkt thans wethouder te worden in Amsterdam, precies de ‘beloning’ die zou zijn uitbetaald voor de moord op Van Traa…

  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/4328/p-krikke-en-de-moord-op-van-traa.html/comment-page-1#comments

  Antwoord
 9. mr. drs. BOU

  Petje, heb hier nog even een link naar een oude discussie daarover: Inanna versus Anta van Zaplog. Gelukkig kan ik daar nu weer bij. Maar ik ben wel boos over die censuur van Zaplog. Die schijnheilige boontjes, ze verbieden me niet alleen nog steeds om te posten, ze hebben me een half jaar lang iedere toegang tot mijn eigen posts geweigerd.
  Daar doe ik dus nooit meer aan mee. I am NO longer on Speaking Terms met die zure ZAPPIES! Geef mij maar een heel klein beetje basisch… 😉

  Antwoord
 10. jdtv

  Hoi eheu, bou!….en alle anderen!!!

  Ben op het ogenblik druk bezig met het dossier van de schande,bijna klaar met deel 5!!!

  Hierna nog een duitse docu over ritueel kindermisbruik!

  Het lijkt me een zeer goed idee om de boel ook in andere talen beschikbaar te maken en ik wil hier ook graag aan meewerken!
  Het wordt echt tijd dat we dit niet meer accepteren met zijn allen, een boodschap die ik op deze site gelukkig niet hoef uit te leggen!

  Korte cursus voor eheu

  Youtube heeft de mogelijkheid om direct engelse onderiteling te plaatsen. hiervoor is het nodig een speciaal document te maken in word. dit kan ik dan direct uploaden naar het bestand.
  Moet het zelf ook nog wat verder bestuderen maar het schijnt redelijk goed te werken!

  http://www.google.com/support/youtube/bin/answer.py?hl=nl&answer=100079

  Uiteraard ben ik bereid om deze bestanden op het jdtv kanaal te plaatsen!

  Ondertitelen zoals ik nu doe, doe ik met het programma adobe premiere.

  Dit kun je evt. downloaden m.b.v. Utorrent
  http://www.utorrent.com/

  Nadat je dit programma hebt geinstalleerd, kun je via bijv. pirate bay een adobe versie downloaden.
  http://thepiratebay.org/torrent/3814044/Adobe_Premiere_Pro_CS3_Multi-language

  (niet de grote groene knop maar de link er onder…daarna op openen drukken en het programma wordt via utorrent gedownload nu nog even wachten tot het programma binnen is en daarna goed de instructies lezen)

  Als het goed is kun je nu aan de slag met het ondertitelen van filmpjes.

  Zelf gebruik ik realplayer om youtubefilmpjes e.d. die ik in mijn filmpjes wil gebruiken te downloaden.

  Er zijn vele instructiefilmpjes beschikbaar over het werken met adobe op youtube…
  http://www.youtube.com/watch?v=Y17GXN84H_Q&feature=PlayList&p=4BF99ED322D88D86&playnext_from=PL&playnext=1&index=10

  Zelf werk ik nog o de oldschool manier door elke titel afzonderlijk te plaatsen, het kan ook eenvoudiger maar ik heb mij hier nog niet in kunnen verdiepen!
  moet echt mijn bed in dus als je vragen hebt hoor ik het nog wel!

  het zou echt heel mooi zijn als we een internationale samenwerking tot stand kunnen brengen om de zaak verder in kaart te brengen!!! 😉

  VERITAS!!!

  “Donkey”

  Antwoord
 11. petje

  Interessante discussie inderdaad. Ik lees wel eens op Zaplog.
  Volgens wikipedia zit Abdullah Baybassin nog wel steeds zijn straf uit..
  Kun je wat helderheid in deze duisternis via bruikbare links verschaffen?

  Antwoord
 12. Eheu

  Goeiesmorgens Petje.
  Ik kan niet veel meer vertellen dan dat mijn eigen ervaringen mij bewezen hebben dat mijn iegen zaak en die van Baybassin alles te maken hebben met het afkappen van de IRT enquete en de moord op van Traa en in het verlengde daarvan met de zaak Demmink en Dutroux en alle coverups die daar op gevolgd zijn etc. Vanwege de hoogsteigenaardige manier waarop me dat bewezen is , zal het me voorlopig niet lukken om daar een ‘onafhankeljke’ (dwz door anderen als geloofwaardig ervaren) ‘derde’ over te laten getuigen, dat komt vanwege het feit dat de methode waarmee ‘men ‘mij die verbanden duidelijk heeft gemaakt door de zelfde lui die achter al die zaken zitten (die dus van ‘staatsbelang’zijn) geusurpeerd wordt en dat ze net als de vuile zaakjes zelf waar ze bij betrokken zijn op allerlei onrechtmatige en gewelddadige manieren aan de openbaarheid onttrokken wordt. Ik wil je wel zeggen wat die methode is waardoor ik met dat alles kennis heb kunnen maken: ze heet ‘mind-control’. Dat is zoiets schokkends en ongehoords dat het grote publiek er grotendeels totaal onwetend van is en er eigenlijk ook niets over wil weten, waarbij de ‘autoritieten’ ze heel erg helpen omdat ze koste wat koste hun eigen collusies met misdaad en illegale praktijken aan het oog willen onttrekken allicht (zaken zoals de Demmink zaak en Dutroux en Baybassin en van Traa o.a.) Dat is de voornaamste reden dat omtrent dat onderwerp ‘mindcontrol’ op het net lustig gespeculeerd wordt en niet altijd door de meest betrouwebare lieden. Waardoor op geheel ‘natuurlijke’ wijze de welwillende elementen binnen het gezag danig gediscrediteerd worden en allerlei ‘reactionnaire’ bewegingen en reflexen onder het volk teweeggebracht worden die ze eigenlijk niet verdienen maar waardoor ze door hun eigen gebrek aan daadkracht en gebrek aan verantwoordelijksgevoel zelf medeschuldig aan zijn, waarvan dan weer de ‘havikken’ en extremisten binnen ‘de macht’ dankbaar gebruik van maken om hun eigen perverse en grootheidswaanzinnige ideeen omtrent hun macht te versterken, mete name door ervan te profiteren door een ‘state of terror’ wereldwijd te doen heersen, die e.v. door die extremistische elementen binnen die macht gebruikt kan worden om hun autoritaire politieke plannen gestalte te geven, eventueel op wereldwijde schaal. Alles wat ik voolopig kan zeggen is dat de ‘officiele’ autoriteiten van dat alles op de hoogte zijn (en dat ik daar zelf in alle bescheidenheid toe heb bijgedragen), en dat ze wereldwijd als bezetenen bezig zijn om een oplossing voor dat kluwen aan problemen te vinden, maar dat die oplossing helemaal niet zo makkelijk is als je beseft dat het hier om geheimen gaat die wereldwijd door Staten op politieke gronden verborgen gehouden proberen te worden. In dat opzicht zijn alle staten wereldwijd bondgenoten in hun onderlinge vijandschap. Omdat ze zich allemaal aan de zelfde misdaden schuldig maken zijn ze het met elkaar eens om elkaars misdaden collectief te maskeren. Dat is in het belang van hun eigen ‘veiligheid’. Daarom: alle vijanden zijn bondgenoten, en de enige rechtschapen houding daartegenover is TEGEN ALLE VIJANDEN te zijn. Uiteindelijk, omdat de waarheid omtrent de hier besproken zaken onmogelijk definief verborgen gehouden kan worden, zal de enige oplossing kunnen bestaan uit een wereldwjde ‘omwenteling'(vooral ook wegens de informerende rol van Internet), die ontwikkeling daarnaar staat al een paar jaar op een beslissende tweesprong: gaat die ‘wereldrevolutie’ de vorm aannemen van een werkelijke democratie waarin de wet en het recht internationaal heerschappij verwerven, of gaat het leiden tot een universele dictatuur van de chaos en de tyrannie waarom die vráagt in zekere zin (een héel zeker zin by the way..) Dat alles hangt af van wat mensen zoals jij en ik in deze ondernemen. Wat jij en ik betreft bent ik wel gerust, maar of we door onze activiteiten ook bereiken dat ook andere gewone mensen doordrongen raken van wat hier op spel staat, dat is vooralsnog lang niet zeker. Toch is wat we doen het enige dat we menselijkerwijs geacht kunnen worden te kúnnen en moeten doen. Succes dus. Ik ben zo gerust mogelijk.

  JDTV

  Ik ga alle links die je me geeft eens op mijn gemak bekijken. Als het zo mocht zijn dat ik ontdek dat het het me lukt om zelf ondertitels aan te brengen bij de verschillende filmpjes, zal ik je dat zeker laten weten. Echter, gezien mijn complete a-technischiteit acht ik dat niet waarschijnlijk. Maar ik ga het zeker bekijken. Bedankt voor de reactie. Mocht het me niet lukken dan kan ik altijd nog een engelse en franse vertaling van de duitse film over de ‘dode getuigen’ van de Dutroux zaak maken en hem jou toesturen om te kijken wanneer je hem on-line kunt zetten. Wat betreft de verspreiding ervan, daarover heb ik zelf wel enige ideeen, ik ken wel een paar internationale geengageerde websites die die ‘boodschap’ waarschijnlijk wel willen ’embedden’…
  Ik wacht geduldig en in alle ongeduld tegelijk wanneer je die nederlandse vertaling van de film van karl zero en serge garde die ik gemaakt heb in ondertitels zult hebben omgezet. Bedankt dat je laat weten dat je die film belangrijk vind, dat vind ik namelijk zelf ook. Groetjes ook aan Kat.

  leuk trouwens dat jij ook een soort ‘nachtbraker’ schijnt te zijn net als ik. Alleen ‘s nachts is het hier rustig genoeg om te kunnen werken. Het probleem is alleen dat ik daarom overdag geen minuut rust kan vinden. Protesteren tegen die wanverhouding zou geen enkele zin hebben: ik zou me alleen verdacht maken en en je met de waanzin van de wereld in te laten, ik weet inmiddels tot mijn enorme schade wat de risico’s daarvan zijn, maar ik zal je daarmee niet langer lastig vallen (‘goed opgevoed’ etc, vast net zo goed als het verzamelde plebs dat de nazi’s hier in ’40 bijna ‘hartelijk’ heeft ontvangen, als een volk als het onze al in het algemeen tot zoiets als hartelijk in staat zou zijn, om ze vervolgens op allerlei manieren hun ‘job’ te ‘faciliteren’-ik denk aan mijn debiele zussje dat me eens liet weten, in een totaal misplaatste poging zich ‘evenwaardig’ aan mij te maken, dat ze in de ‘facilitaire dienstverlening’ werkte, daarmee verbergend dat dat inhield dat ze de schijthuizen van anderen schoonmaakte, ik bedoel maar die leugenachtigheid is wat in dit land gemeenlijk onder ‘schone letteren’ wordt verstaan, dwz het is de naam die ze op straat heeft, en die ze overigens allicht helemaal niet verdiend, maar wie geeft daarom? noch het volk, noch de bezige ‘business’mannen die de dienst utmaken in ‘deze wereld’ – is het trouwens al iemand opgevallen dat ik dat- deze wereld- stelselmatig tussen aanhalingstekens schrijf? want niemand heeft daar nog een opmerking over gemaakt tot nog toe, ik veroorloof mij om dat een ‘veeg teken’ te vinden…) . De enige mogelijkheid is je tanden op elkaar, in stilte lijden, en ondertussen proberen iets goeds te doen in stille eendracht met onbekende verre maar geestverwante mensen zoals jij. Misschien dat we zo op een dag elkaars buren zo niet ‘naasten’ kunnen worden, oftewel dat die buren en naasten hun naam verdienen en waar maken.
  Succes dus mijn beste ‘Ezel’ (vaak is mij gevraagd door mensen die van elke van vorm van redelijk verstand verstoken waren, welke ‘rol’ ik in ‘het kerstverhaal’ zou wensen te spelen: onveranderlijk koppig maniakaal koos ik daarbij altijd voor de enige die me in die scene bij zinnen leek te zijn: dwz precies de ‘domme’ ezel, en verder om wat hij zo lijdzaam had gedragen om niet te zegge ‘mogelijk gemaakt…).

  Ga nu ook een paar uur proberen te rusten…

  “Ach!”

  Antwoord
 13. mr. drs. BOU

  Beste Petje,

  Zelf zou ik ook graag weten hoe het gaat met de gebroeders Baybasin. Maar helaas: de komende weken heb ik zelfs geen mogelijkheid om te bloggen. Help me herinneren dat dit iets is om te onderzoeken.

  Mijn probleem met die discussie op Zap is dat men me niet serieus neemt. Niet gehinderd door enige kennis van de achtergrond, wordt Baybasin door Anta weggezet als een PKK-terrorist. En dat terwijl hij het slachtoffer was van de chantage door de PKK. Hij weigerde te betalen en toen blies men zijn steenovens op. Ook is zijn geboorteplaats Lice door het Turkse leger met de grond gelijk gemaakt. En Baybasin was serieus bezig om de PKK te bewegen tot een vreedzame strategie. Toen dat lukte, werd hij gearresteerd.

  Voor mij is echter het belangrijkste punt dat hij in Nederland is veroordeeld tot levenslang, uitsluitend op grond van fake-bewijs. Dat dit mogelijk is in ons land, lijkt Anta niet te deren.

  Mijn argumenten leggen op Zap geen gewicht in de schaal, want ik ben slechts een vrouw en dus een soort van romantisch verliefd op een boef! Weliswaar is men onder druk van Inanna op Zap gestopt met het plaatsen van plaatjes van sexy chicks bij nieuws-items (want dat trekt lekker veel lezers!), maar het seksisme zit zoveel dieper!

  Natuurlijk vind ik dat jammer, want Zap is goed geprogrammeerd. Het had een breed platform kunnen zijn, maar er heerst een pikorde waar ik me niet in thuis voel: Gij zult doen wat Patman zegt, gij zult Anta niet tegenspreken en gij zult P.uncia eren. Het resultaat is nogal eenzijdig…

  Ik heb nog geprobeerd om wat vriendinnen over te halen om deel te nemen aan Zap. Een van hen zei: “Die ballentent? Daar ga ik echt niet op reageren!” 😉

  Welnu, morgen ben ik weer voor een poosje off line. De laatste loodjes aan mijn huis… Moet ook gebeuren!

  Antwoord
 14. petje

  Hieronder een selectie uit onze Kleintje Actueel-rubriek met daarin de stukjes die onder het kopje “Dutroux en de spruit”. In The Sprout stonden in april 2004 o.a. autopsiefoto’s van Julie en Melissa die de gewelddadige dood van beide meisjes aantoonden. De pervert Danneels bevredigde zich blijkbaar geregeld op deze foto’s. Hopelijk is de RK kerk (en andere onderdrukkende religie) snel voltooid verleden tijd..

  http://www.scribd.com/doc/33977012/danneels-dutroux-julie-en-melissa-ph-moureaux-the-sprout

  Antwoord
 15. petje

  Uit David Icke’s boek Biggest Secret een verhelderend verhaal in dit verband:

  (..) one very brave woman who was mind controlled as a young child has spoken out after escaping from US government slavery She was taken through long and painful deprogramming sessions lasting more than a year which dismantled compartments in her mind and allowed her to remember what happened to her – and who did it.

  She is Cathy O’Brien, an American of Irish decent, who together with Mark Phillips, has produced a self-published book about her experiences called Trance Formation Of America.10 It is a stunning tale that she has to tell, but there have been millions more like her (still are) and that will continue to be the case until humanity wakes up to its responsibilities. Cathy describes in great detail the conversations she heard, the rooms and decor in the White House, the Pentagon, and top secret military establishments across the US. She can also describe physical details of the people involved which she could only know if she had seen them naked.

  There are a number of researchers who question some of the details in Trance Formation Of America and, as always, I have many questions myself. But the themes and many of the names in Cathy’s book have come up again and again in the accounts of other recovering mind controlled slaves and in the research of myself and many others. Her story is a summary of what is happening all over the world so I will tell it at some length.

  Cathleen (Cathy) Ann O’Brien was born in 1957 in Muskegon, Michigan. Her father Earl O’Brien is a paedophile and one of Cathy’s first memories was being unable to breathe because his penis was in her mouth. Such trauma automatically triggers
  Multiple Personality Disorder without any need for programming because the child’s own mind wishes to shut out the horror.

  Her father’s friends were also allowed to abuse and rape the young Cathy and her brothers, just as her father and mother had been abused as children. Her mother was sexually abused by Cathy’s grandfather, the leader of a Masonic Blue Lodge. Her mother’s brother, Uncle Bob to Cathy, was a pilot in Airforce Intelligence who claimed that he worked for the Vatican. Uncle Bob was also a commercial pornographer and Cathy’s father forced her and her older brother, Bill, to take part in pornographic films made for the local Michigan Mafia which was connected, she says, to the ‘porn king’ Gerald Ford, then a US representative.

  He would later be the vice-president of the United States under Richard Nixon and president when Nixon was ousted by Henry Kissinger and company via Watergate. Ford also served on the Warren Commission ‘investigating’ the assassination of President Kennedy and decided the official version was true even though it was impossible. While Cathy O’Brien was a little child at school, she says she was raped by Gerald Ford in the office of the Michigan State Senator, Guy VanderJagt, who also raped her.

  VanderJagt would become the chairman of the Republican Party National Congressional Committee which supported the child rapist and murderer, George Bush, the Queen of England’s friend, in his successful campaign to become President of the United States.

  Eventually, Cathy’s father was caught sending child pornography through the post a film of young Cathy having sex with a boxer dog. To avoid prosecution, Cathy was handed over by her father to the United States Government and the Defense Intelligence Agency. Her father was delighted with the deal because he was now immune from prosecution and could continue his pornography and paedophile activities while the authorities looked the other way.

  The agency was searching for sexually abused children with Multiple Personality Disorder who came from families with a history of intergenerational child abuse. They wanted the children for their studies into genetic mind control which operated under the title, Project Monarch, an offshoot of MKUltra. The name Monarch comes from the Monarch butterfly, more symbolism which relates in part to the butterfly net.

  The man who arrived at Cathy’s house to give her father the ultimatum to “Hand over your daughter or be prosecuted” was… Gerald Ford. Cathy’s father was sent to Harvard University near Boston to be instructed in how to prepare his daughter for the mad professors of the government agencies.

  http://www.bibliotecapleyades.net/biggestsecret/biggestsecretbook/biggestsecret16.htm

  Antwoord
 16. petje

  Dutroux revisited (2)
  woensdag 7 juli 2010
  Het nieuws over het verhoor van de Belgische kardinaal Danneels naar aanleiding van de vondst van allerlei interessant materiaal in zijn aartsbisschoppelijke archief is nog warm of daar komt De Morgen al met een denigrerend stukkie. De documenten en het fotomateriaal over de gruwelijkheden die zich voor de dood van Julie en Melissa zouden hebben afgespeeld zijn volgens De Morgen aan Danneels toegespeeld door journalisten van het te vroeg overleden “satirische” blad The Sprout (1). Met andere woorden: kan niet veel wezen. Waarom Danneels het kennelijk belangrijk genoeg vond om te bewaren mag de lieve Heer weten. Bovendien ging het niet alleen om de gegevens over de dood van Julie en Melissa, maar ook over gerechtelijke stukken met betrekking tot pedofilie. En de bij het onderzoek betrokken smurfen zouden graag van Danneels vernemen hoe hij aan die stukken is gekomen en wat hij ermee heeft gedaan.
  Dat De Morgen zich tegenwoordig leent voor dit soort moves verbaast ons eigenlijk niks. Het baasje van de krant is Christian van Thillo. Gewaardeerd lid van de naar stevig rechts gerichte Cercle Lorraine. Net als de bekende kindervrienden uit de prominente familie Lippens. Maar dat is toeval natuurlijk. En hé, er is altijd nog een redactiestatuut nietwaar?
  Btw.: dit is niet satirisch bedoeld.

  (1) Zie onze serie “Dutroux en de Spruit” over deze kwestie op onze Followup-site.
  (2) Zie voor Christian de adembenemende serie “Adel verplicht” op dezelfde site.

  http://www.stelling.nl

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën