Archief
Artikelen

We kennen hem allemaal, dank zij SBS6 en PR de Vries. We weten alles van de vermeende moord op de verdwenen Natalee, van de amateuristische vrouwenhandel en nu van de bloedige moord op Stephany Flores. Deze Joran is kennelijk bijzonder mediageniek, maar als de grote PR indertijd niet zo’n misdadige media-hetze tegen hem had ontketend, dan zou ik me niet in deze zaak hebben verdiept. De verdwijning van Natalee is nog altijd niet opgelost, we bleven achter met vragen. Het zou mooi zijn als daar nu eindelijk een antwoord op komt, maar ik ben bang van niet, tenzij mr. Wedzinga raad weet.

Wat is er gebeurd? Op Sueme staat een reeks van artikelen en ook op YouTube is het een en ander te vinden. Eerst maar eens de beelden van de bewakingscamera’s (met dank aan Sueme voor de montage):

Casino, Murder & Castro – Joran van der Sloot

En dan over naar Hart van Nederland! KLOPJACHT OP JORAN – SBS 6- Uitlevering Joran van der Sloot aan Peru.

Ook in Zuid Amerika is rond Joran een media-hype ontstaan. In Peru is de privacy van een verdachte volstrekt niet gewaarborgd. De aflevering “Joran in de Gevangenis” kunt u hier zien. En dat gaat daar niet met een verborgen camera!

Uit deze twee plaatjes blijkt hoe het meisje werd aangetroffen:

Inmiddels heeft Joran een bekentenis afgelegd, die door de Telegraaf online is geplaatst (pdf), weliswaar in het Spaans, maar de onvolprezen Eheu zorgde snel voor een vertaling. En dit is dan de verklaring:

Op 30 mei ‘10, om ongeveer 02.00 u, zat ik met meerdere mensen aan een tafel te pokeren. Toen kwam Stephany naar die tafel toe om vervolgens aan gezegde tafel mee te pokeren. Tussen 02.00 en 05.00 u heb ik in aanwezigheid van Stephany poker gespeeld aan die tafel, twee of drie uur lang. Om 05.00 zei Stephany tegen mij dat ze zin had om op Internet poker te gaan spelen en ze vroeg me met haar mee te gaan. Even later zijn we samen naar Hotel Tac gegaaan, waar ik een kamer had. We gingen met de auto van Stephany. De auto was van het merk ‘4×4′, een sportief model van zwarte kleur. We kwamen omstreeks 5.30 u aan. We gingen naar mijn kamer en begonnen poker te spelen op mijn laptop. Toen opende ik mijn e-mail, en zag een mail waarin stond ”IK GA JE VERMOORDEN MONGOOLTJE”, en er werd in verwezen naar de zaak Holloway. Daarop vertelde ik aan Stephany over die zaak, waarbij ik zei dat ik vijf jaar geleden gearresteerd was geweest omdat ze me ervan verdachten de dader te zijn van de verdwijning van dat meisje. Op dat moment waren we sinds een half uur samen in mijn kamer 309. Terwijl ik bezig was over die zaak te vertellen sloeg zij me met haar vuist tegen de linkerkant van mijn hoofd. In een reflex gaf ik haar daarop met mijn linker elleboog een klap in het gezicht precies boven haar neus, er was een hoop bloed overal in de kamer, ik zag dat ze half buiten bewustzijn was, daardoor raakte ik zo van de kaart dat ik haar met beide handen een minuut de keel dicht kneep. Toen realiseerde ik me waar ik mee bezig was, ik stond op en dacht: wat moet ik nu doen, er zat bloed op mijn overhemd, er zat ook bloed op het bed, toen trok ik mijn hemd uit en drukte er hard mee op haar gezicht totdat ze dood was.

Wat Joran vervolgens op de beelden van de bewakingscamera doet, is nogal wonderlijk. Hij verlaat de kamer met twee bekers koffie in zijn hand, sluit de deur, klopt daarna twee maal aan en roept ten slotte iemand van het hotelpersoneel om de deur open te maken. Hij gaat met zijn twee bekers koffie de kamer binnen en verlaat deze even later met zijn bagage. Hij loopt het hotel uit, zonder aan de balie uit te checken. Zijn verklaring zegt:

Daarna dacht ik: ‘wat moet ik nu doen’. Ik moet hier weg. Maar het meisje van de receptie van het hotel zei dat ik de auto ergens anders moest parkeren. Toen ging ik terug naar mijn kamer 3009, eerst dacht ik moet ik hier weg. Ik pakte mijn tassen en stapte in de auto, maar ik herinner me niet goed, maar ik reed weg, ik weet niet meer precies in welke richting, maar het was naar rechts. Toen nam ik een taxi naar het vliegveld ‘Jorge Chavez’, maar ik dacht bij mezelf ‘ik kan beter niet in het vliegtuig stappen’. Ik ging met de taxi een andere kant op, de taxichauffeur bracht me naar het busstation. Daarna nam ik een taxi, ik betaalde de chauffeur 600 soles, en hij bracht me naar een andere stad waarvan ik me de naam niet meer herinner. Vandaar nam ik weer een taxi, naar Nazca, dat kostte me 500 soles. Vanaf Nazca reed iemand me naar de volgende stad voor 200 soles, de rit duurde twee uur. Toen we aankwamen begon ik met de taxi-chauffeur te praten over de moord op Stephany Flores, waarbij ik het volgende tegen hem zei: “IK HEB IEMAND VERMOORD, IK WIL WEG UIT PERU”, en hij antwoordde: “WACHT TOT DAT WE IN DE STAD VERDEROP AANKOMEN.”

Op dat moment was de moord nog niet ontdekt, als ik het goed begrijp werd het lichaam van Stephany Flores pas na drie dagen gevonden. Maar Joran, onze kampioen leugenaar, vertelt zelf aan een taxi-chauffeur dat hij iemand heeft vermoord. Valt me dat even tegen! Joran is helemaal niet de kille berekenende moordenaar waar iedereen hem voor hield. Deze jongen is in paniek!

En wat denkt u van dit vraag-en-antwoord spel?

22 Waarom ging u na de moord de hotelkamer uit om daarna met 2 bekers koffie daarnaar terug te keren?

Antw. Ik weet het niet, ik wist gewoon niet meer wat ik dacht.

23 Hebt u, nadat u de moord had gepleegd, overwogen om het slachtoffer te verbergen.

Antw: Dat is wel even door me heen geschoten, maar ik kon wat ik zag niet langer verdragen, er lag overal bloed in de hotelkamer.

24 Hoe verklaart u de diverse verwondingen op diverse plaatsen op het gezicht en het lichaam van Stephany die bij de autopsie zijn vastgesteld?

Antw. Dat weet ik niet. Er heeft geen gevecht tussen ons plaatsgevonden.

25 U heeft bekend dat u Stephany met beide handen hebt geprobeerd te wurgen. Waar bevond het slachtoffers zich precies toen u haar wurgde, en beschrijft u eens precies hoe de houding van uw lichaam was op dat moment.

Antw: Ze zat op bed toen ik haar hard met mijn rechter elleboog sloeg, ik geloof dat haar hoofd toen naar achteren sloeg tegen de muur, en toen begon ze te bloeden, en meteen daarop ging ik boven op haar zitten en begon ik haar met beide handen te wurgen, een minuut lang hield ik haar zo vast. Daarna gooide ik haar op de grond, maar ze ademde nog, en toen trok ik mijn hemd uit en duwde het hard op haar gezicht, ik weet niet hoe lang, maar toen stopte ze met ademen. Zo denk ik dat ik haar doodgemaakt heb.

26 Als het waar is dat u na de moord op Stephany haar kleren uitgetrokken hebt, welke kleren waren dat dan en waarom heeft u haar dode lichaam ontbloot?

Antw: Ik weet het écht niet, maar ik denk dat ik dat inderdaad gedaan heb na haar vermoord te hebben. Ik heb haar broek en haar schoenen uitgetrokken, maar meer niet, maar ik weet niet waarom ik dat gedaan heb.

Op Sueme stond nog een andere vertaling, maar deze is niet correct. Deze vertaling zegt:

26. Is het waar dat u daarna haar kleren heeft aangetrokken en zo ja, waarom?
– Dat weet ik echt niet, maar ik denk van wel. Het gebeurde na haar te hebben gedood. Het ging om haar broek en haar schoenen, maar verder niets. Ik weet niet waarom ik het deed.

Mijn Spaans is weliswaar niet perfect, maar er staat inderdaad dat Joran na de moord haar broek en haar schoenen heeft uitgetrokken: …el motivo por el cual desnudo al cadaver? Misschien kan PR de Vries daar een nog puntje aan zuigen: Joran als necrofiel! Goed voor de kijkcijfers!

p.s.: Jammer, maar de uitzending van PR over de necrofiele Joran gaat niet door. PR heeft namelijk gebruik gemaakt van de vertaling met de vertaalfout. Op zijn website staat:

Saillant detail is dat Joran direct na haar dood de kleding van het zojuist vermoorde meisje zou hebben aangetrokken. “Het ging om haar broek en haar schoenen, maar verder niets. Ik weet niet waarom ik het deed”, verklaarde Joran tegenover zijn verhoorders.

De foute vertaling zegt dat hij de dode Stephany de broek heeft aangetrokken, maar PR realiseert zich waarschijnlijk ook dat dit een bijna onmogelijke klus is bij een lijk. Daarom trekt Joran in zijn versie de broek van Stephany aan. Dat deze broek hem niet past, blijkt uit de videobeelden. 😉

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

45 Reacties op “De wonderlijke bekentenis van Joran Pinokkio”

 • petje:

  Goed en amusant artikel. Ook interessant wat mr. Wedzinga over de hedendaagse journalistiek en de zogenaamde deskundigen zegt die steeds worden geinterviewd (zoals de hilarische hoogleraar Corine de Ruijter) schrijft. Peter R. de Vries is feitelijk een hybride combinatie van beiden. Wellicht ook daarom is deze man zo onuitstaanbaar..

  Ik vond onderstaande reactie en antwoord op die reactie op misdaadjournalist.nl ook wel treffend respectievelijk hilarisch:

  lachen…..

  hjk wanneer bericht je eens over wat patrick van der eem en prdv hebben verdient aand de docu?
  of houdt je journalistiek daar op
  het lijkt zo
  maar waarom?
  waarom boeken verkopen over de rug van een verkrachting slachtoffer
  wie weet dat prdv een miljoen aan de hele zaak heeft overgehouden
  om zijn crimeuurtje te vullen?
  sbs 6….panorama…..telgraaf…..
  het vuil in de media
  dat blijkt wel weer
  waarom verteld prdv niet in pauw en witteman …dankzij joran heb ik een miljoen gecasht
  net als patrick van der eem….die alleen info wil geven als ie een paar ton krijgt
  maria mosterd een fantast? prdv een uitbuiter….hjk een man die over de rug van een tiener een boek schrijft

  Beste Bas,

  Maria Mosterd is geen slachtoffer van verkrachting. Peter de Vries heeft voorzover mij bekend niks extra’s verdiend, de zender waarschijnlijk wel. Freelancers zoals ik krijgen een vast bedrag per reportage, of het blad veel wordt verkocht of niet maakt niet uit. En boeken schrijven is – gezien de investering in tijd – financieel gezien niet interessant. Tja, en als het boek over iemand anders gaat zijn er altijd mensen die vinden dat het dan over de rug gaat.

  Hendrik Jan

  Geplaatst door: bas | 06/17/2010 om 07:13 nm

 • mr. drs. BOU:

  Beste Petje,
  Dank voor het compliment, maar nu weten we wéér niets. Of geloof jij die bekentenis? Kijk eens naar de positie van het lijk, vooral de benen! Hij heeft niet alleen haar broek uit getrokken (en verder niets…), maar daarna haar benen in de kreukels gelegd. Wat een onzin!
  Ik ben blij dat mr. Wedzinga zich nu in de zaak verdiept, want van dit rare verhaal krijg ik trek in speculaasjes! 😉

 • mr. drs. BOU:

  Elsevier: De moeder van Joran wilde hem laten opnemen in een psychiatrische kliniek. Hij had daarmee ingestemd, maar verdween op het laatste moment naar Peru.

  Waarom de MSM opeens met de moeder van Joran komen aanzetten, dat zal wel komen omdat Joran zelf geen “nieuwswaardige” feiten meer kan plegen en iedere scheet van hem al volledig is uitgemolken. Hoewel?

  We zagen nog niet de kleur van zijn onderbroek, maar mr. Wicher Wedzinga doet nog steeds onderzoek. We wachten dus maar af.

 • petje:

  Ik ben ook zeer benieuwd naar de analyse van de de corruptie door mr. Wedzinga in de zaak in Peru en de zaak Natalee Holloway op Aruba. Hij heeft het over “hogere machten” die beide zaken (diepgaand) hebben beinvloed.
  Voor de zaak NH op Aruba kan worden gedacht aan sabotage van de kant van de Arubaanse justitie (i.s.m. de rechter i.o. Paul van der Sloot) dan wel sabotage door de FBI/DEA/CIA (i.s.m. de familie van het meisje, Peter R. en vele andere ‘onderzoekers’).
  Hoe dan ook lijkt Joran het grote slachtoffer nu hij voor lange tijd achter slot en grendel dreigt terecht te komen in een Zuidamerikaans land na een vijf jaar lange wereldwijde trial by media.
  Dat wordt spannende lectuur..

 • mr. drs. BOU:

  Deze reactie op het blog van Wedzinga is heel duidelijk: er klopt geen barst van die bekentenis van Joran! 😉

 • mr. drs. BOU:

  Van Der Sloot Told Police Thief Killed Woman:

  http://www.youtube.com/watch?v=7jfYHTqxoHU

 • Patrick:

  Als ze mij de keuze geven om te bekennen in ruil voor een eenpersoonscel, in plaats van losgelaten te worden in een Peruaanse gevangenis, dan zou ik zelfs bekennen dat ik Kennedy vermoord heb. Dat ik pas in 1968 geboren ben zou ik dan wel recht lullen.
  Heel die zaak stinkt gewoon aan alle kanten.
  Deze hele zaak Holloway is al een beerput op zich want waarom staat Natalee bijvoorbeeld niet op de site van de FBI in de lijst met vermiste personen? Ik denk toch wel dat zij de bekendste vermiste Amerikaanse is?

  Een andere kant van het verhaal is dat de moeder van Natalee getrouwd was met een man die vrienden in zeer hoge kringen had (o.a. Dick Cheney) en beschuldigd is van kindermisbruik. Even denken… een aantrekkelijk tienermeisje, machtige stiefvader die niet vies is van minderjarigen? Het drugsgebruik van Natalee is dan ook wat beter te verklaren.

  Wat nou als Natalee niet vermoord of verdronken was, maar op Aruba ondergedoken is in één of ander drugspand omdat ze niet meer terug wilde? En haar stiefvader kon al die negatieve publiciteit niet gebruiken (van bijvoorbeeld een ziekenhuisopname op Aruba na intensief drugsgebruik) en stuurde Beth met een privéjet en twee medisch specialisten naar Aruba om haar terug te halen?
  Is ze dood gegaan aan een overdosis? Vermoord omdat ze niet meer te controleren was? “Gewoon” vermoord door Joran?
  Maar hoe groot is de kans dat een zoon van een machtige Nederlander, de stiefdochter van een machtige Amerikaan ‘toevallig’ op Aruba vermoord?

  Het is duidelijk dat niet alles van deze zaak bekend mocht worden, al was het alleen maar vanwege het feit dat de meisjes die met Natalee reisden, niet verhoord mochten worden. Ze hebben een vragenlijst gekregen die alleen door een paar meisjes gedeeltelijk is ingevuld.
  En zo zijn er talloze zaken die aantonen dat deze zaak niet opgelost mocht worden.
  Wat te denken van de link Paul van der Sloot – Nederlandse justitie (lees: Joris Demmink)? Moest Paul van der Sloot aangepakt worden of had hij juist informatie waardoor hij Joran kon beschermen?

  Het is in ieder geval op zijn minst vreemd te noemen dat Stefany precies vijf jaar na de verdwijning van Natalee vermoord is. Op de dag nauwkeurig! En op de eerste ‘verjaardag’ van de zaak Holloway, na de dood van Paul van der Sloot. Kon Paul zijn zoon niet meer beschermen met zijn macht?

  Er is een groep FBI agenten naar Aruba gekomen, om Joran het geld te betalen wat hij van Beth Holloway eiste. Geld waar we vreemd genoeg helemaal niets meer over horen.
  Direct nadat hij dit geld in ontvangst genomen heeft, is hij naar Peru vertrokken. Samen met een vriend, waar we vreemd genoeg ook helemaal niets meer over horen.
  In peru verbleef hij in een hotel waar ‘toevallig’ een camera voor de ingang van zijn kamer hing. Ik weet vrij veel van hotel security en camerasystemen maar ik ken geen hotel waar een camera direct voor de ingang van een kamer hangt. Schijnt iets met privacy te zijn. Toch hing er voor de ingang van Joran zijn kamer ‘toevallig’ wel een camera.

  Dan is er nog de vraag hoe Joran zo snel gepakt kon worden. Onderduiken in Zuid Amerika is niet zo heel erg moeilijk, vraag maar aan Adolf Eichmann. Maar wanneer Joran van Peru naar Chili vlucht wordt hij vrijwel direct aangehouden. Laat me raden, toeval?

  Toeval bestaat niet. We noemen zo een gevolg van een oorzaak die we niet zien (met dank aan meneer Arouet).
  Persoonlijk denk ik eerder dat dit de zoveelste beerput is die aan justitie gerelateerd is.

 • petje:

  Joran and Stephany being robbed by a police officer

  Joran claims that he and Stephany were robbed by a police officer. It has happened before.

  Law and Order | 23 August, 2006 [ 11:11 ]

  Two Canadians kidnapped and robbed by Peruvian police officers

  Another bad cop case in Peru!

  Two Canadian tourists, Max Murray Lathan (21) and Lindsay Teresa Eeson (22), were stopped on the night of 21 August by two uniformed police officers in the Matellini park in Lima’s Chorrillos district. The officers allegedly planted drugs on the victims before threatening them with up to ten years in prison unless they paid the officers a sum of money. The two were then driven around the districts of Barranco and Miraflores and forced to withdraw money from ATMs to pay the police officers.

  http://www.livinginperu.com/news/2341

  In La Paz, Bolivia, there is also a fake police scam.

  Fake Police – This scam varies and in some cases is it is quite sophisticated. At its most basic it involves a man claiming to be a policeman (maybe with a fake ID) approaching a tourist and stealing from them by conducting a search or fining them. It can also involve someone else pretending to be a fellow tourist, who has recently befriended you, who will comply with the fake policeman requests and encourage you to do the same. You should be suspicious of anyone claiming to be a plain clothes policeman or immigration official. Plain clothes police in Bolivia are under strict instructions not to approach tourists. Under no circumstances should you get into a car with someone claiming to be policeman and there have even been cases of fake police stations being set up to make this scam more convincing. Police in La Paz will not approach you for random checks.

  And speaking about Miraflores crime. Tourists are kidnapped by fake taxies at lot. What if Joran’s drivers to the Chile border were actually kidnappers who wanted money from Joran? He is saying that they wanted something like $1500 that he didn’t have.

  http://www.refugeesunleashed.net/about23365.html

 • Willem v.d. Ende:

  Wat ik van Joran ook mag denken, recht op een eerlijk proces is het eerste wat telt, guilty or not.
  Helaas zorgt hij zelf dat hij nogal de schijn tegen krijgt door voortdurend te draaien en te liegen.
  Hier in Nederland heeft dat hem geholpen in het verleden.
  Of ze in Peru zo meegaand zijn betwijfel ik ten zeerste.

 • mr. drs. BOU:

  Beste Willem,

  We weten niet wat er gebeurd is, vijf jaar geleden op Aruba. We weten ook niet wat er gebeurd is in Peru, maar die bekentenis klopt niet.

  Er zijn ook scenario’s mogelijk waarin Joran onschuldig is aan de verdwijning van Natalee, maar desondanks moet liegen over de ware toedracht. Aruba is immers geen onschuldig blank vakantiekamp! Het is een smokkelnest, een vrijplaats, een belastingparadijs en zo voort.

  Misschien beter BloJoran dan DoJoran. Ik ben benieuwd wat Wicher kan ontdekken…

 • petje:

  Nog twee interessante reacties op misdaadjournalist.nl:

  Ik heb ook al eerder gesuggereert eens uit te zoeken of die camera daar altijd al routinematig heeft gehangen of niet. Het waren wel bijzonder mooie beelden voor zo’n ‘aftands’ hotel en dan net voor Joran’s deur.

  Het werpt ook weer een nieuw licht op het rare verloop van de tijd die geregistreerd werd door de camera: aankomst om 5 uur, vertrek 3 uur later terwijl de camera op 0:30 stond.

  Omdat ik nog nooit heb iemand heb horen zeggen dat er op de camera beelden niemand te zien is tussn het vertrek van Joran en het vinden van het lichaam, ga je toch weer meer dingen in twijfel trekken: Is er misschien toch een FBI agent naar binnen gegaan toen Flores nog leefde??

  Raar is ook dat er foto’s te zien zijn van een dode Flores waar ze er vrij netjes bijligt op Joran’s kamer en Foto’s waar ze er vrij rommelig met veel bloed bijligt.

  Tel daar bij op dat Flores nauwelijks een dag na het vinden al begraven is.

  Ik weet niet of hij wel of niet schuldig is aan de moord/doodslag, maar op zijn zachst gezegd stinkt het.

  Ik ben over het algemeen niet zo’n liefhebber van van de heuvel, maar gisteren zei hij in Boulevard (het ging erom of Joran de pers ‘gebruikt’): “Of Joran nou wel of geen moordenaar is, ook hij heeft rechten en hij heeft zeker recht om ook zijn verhaal naar buiten te brengen”

  Ik vond dat eigenlijk een heel correcte opmerking van vd Heuvel, hij is daar mee zeer in mijn achting gestegen. Zijn collega de Vries is meer van het type: “hij heeft het gewoon gedaan en de rest is allemaal leugens en wie anders beweert heeft te lang in de Arubaanse zon gelegen” (dat laatste ging over filmmaakster Rene Gielen)

  (..)

  Geplaatst door: ed | 06/22/2010 om 11:18 vm

  (..)

  Op zich scherp speurwerk van Van Den Heuvel, als ik het goed begreep uit zijn verhaal in De Telgraaf, heeft hij uit eigen waarneming gezien dat de camera voor de hotelkamerdeur nu weg is, dus dat is concreet. De vragen die ik heb concentreren zich allemaal rondom het meisje, voor mijn gevoel klopt daar iets niet in het beeld.

  Ik was op vakantie, dus kreeg in één keer koud de hele boel over me heen bij terugkomst… wat mij direct al opviel was:

  • Het verschil in type tussen de ouders en broer en het meisje Flores. Het meisje beweegt heel slungelig, heeft een hangend hoofd en hangende schouders, sloft meer dan dat ze loopt. Vader en oudere broer zijn slick moderne types. Meisje leek ook een beetje verwaarloosd, vet haar etc. Geen aantrekkelijk gezicht. Was zij misschien niet helemaal 100%, lijkt me toch niet als je een goede pokeraarster bent.

  • Kan me met Jorans verleden (zie foto’s all over het internet) niet voorstellen dat dit een type was waar hij zich uit seksuele motieven mee in zou laten. Je kan veel van Joran zeggen, maar zijn track-record toont aan dat hij aantrekkelijkere vrouwen kan aantrekken. Uit lichaamshouding blijkt ook niet dat ze iets passioneels hadden samen, ze sloffen meer naast elkaar als een paar mannelijke vrienden. Vraag is waarom zij met Joran mee is gegaan, zag zij toch wel iets in hem? Ik kan me toch nauwelijks voorstellen dat je als vrouw alleen zomaar de veilige omgeving van een openbaar Casino verlaat, om dan samen op de hotelkamer van een onbekende buitenlandse man te gaan pokeren bij een online Casino?

  • Zij volgt hem de hotelkamer in alsof het de gewoonste zaak van de wereld is… kijkt niet op of om… Terwijl dat toch de eerste keer was? Als man zou ik zelfs beter om me heen kijken, laat staan als vrouw. Zelfs als hij haar bijvoorbeeld drugs had beloofd of iets in die zin, zou ik verwachten dat ze beter om zich heen kijkt.

  • Je kan ook zeggen zij loopt met gebogen hoofd en kijkt nooit in de camera’s. Ik zie ook foto’s van haar als ze jonger is en wel lacht, is dit 100% dezelfde vrouw?

  • Kan zij een agent van de FBI zijn geweest, of een plaatselijke recruit en is Joran eigenlijk daarom uit zijn dak gegaan, dus geen seksueel of roof motief, maar een uit de hand gelopen operatie?

  Geplaatst door: Floris Maaskant | 06/22/2010 om 04:05 nm

 • mr. drs. BOU:

  Beste Petje,

  Just my ten cents:
  In een hotel waar men bewakingscamera’s heeft, wordt een meisje dat voor lijk ligt niet drie dagen na dato gevonden.
  In een hotel waar een meisje drie dagen voor lijk kan liggen, hebben ze geen bewakingscamera’s.

  En dan mijn kwartje:
  Als je een meisje hebt vermoord, dan ga je géén twee koppen koffie halen, om daarna twee maal aan haar deur te kloppen en als ze niet open doet, een hotelbediende zoeken om de deur voor je open te maken.
  En als je Joran Pinokkio heet, dan vertel je niet aan een taxichauffeur: Ik heb daarnet een moord gepleegd, dus wilt u me even over de grens helpen?

  Exact vijf jaar na dato is weer zó Illuminati!

 • petje:

  Kan het sneller..? Er is ook al een psychiatrisch rapport dat alle vragen over Joran meteen lijkt te beantwoorden..:
  http://www.ad.nl/ad/nl/1000/Nieuws/article/detail/492471/2010/06/22/Psychiatrisch-rapport-Joran-gevaarlijk-bij-tegenspraak.dhtml

 • petje:

  Joran Van der Sloot Says All Roads Lead Back to Elton Garcia

  http://www.talkleft.com/story/2010/6/23/2441/19643

  “If Joran was set up by Elton Garcia, I don’t think it was at the behest of the FBI. It seems more likely to be a Holloway private detective caper, set in motion by someone like Bo Dietel, who learned of Joran’s mother’s plan to have him travel to the Netherlands for psych treatment, and in an effort to prevent it and ensure his availability for a speedy extradition, got Garcia to lure Joran to Peru.
  I’ve written about the Elton Garcia puzzle a few times. Why wasn’t he a suspect? His behavior and statements to police leave a lot of unanswered questions. “

 • mr. drs. BOU:

  Beste Karma,
  Dank je wel voor de link. Wat een bloedbad!
  En het is allemaal weer zó logisch: Joran slacht een meisje af, trekt vervolgens haar schoenen en lange broek uit, gaat daarna even haar auto verplaatsen (autosleutels in zijn hand!), koopt meteen even twee bekers koffie, klopt twee maal aan haar kamerdeur en haalt een hotelbediende om de deur open te maken.
  Arme Joran! Hij was pas 17 toen Natalee verdween. Ik hoop dat mr. Wedzinga die verdwijning kan oplossen. En ik denk dat hij zich compleet rot geschrokken is nadat die hotelbediende de kamerdeur openmaakte.

Laat een reactie achter

Recente reacties