Archief
Artikelen

Vandaag geen uitgebreide tekst, maar eerst even de Duitse popzangeres Nina Hagen over Verarmd Uranium (DU). Met dank aan Zaplog.

De volgende documentaire werd in 2004 gemaakt door Freider Wagner and Valentin Thurn voor de Duitse TV. Hij laat de ontstellende gevolgen zien van DU, niet alleen in Irak, maar ook in andere oorlogsgebieden en voor veteranen. Dokter Siegwart-Horst Gunther, een voormalige collega van Albert Schweitzer, en Tedd Weyman van het Uranium Medical Research Center (UMRC) reisden naar Irak om de gevolgen van DU te onderzoeken. De video, voor zover Duits gesproken, is Engels ondertiteld.

Eveneens met dank aan Zaplog.

The Doctor, the Depleted Uranium, and the Dying Children duurt 53 minuten.

Bekijk deze video op Google Video.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

Laat een reactie achter