Archief
Artikelen

Bremner, Bird and Fortune is een satirisch programma van Channel 4. In 2006 maakten Bremmer, Bird en Fortune een programma over Irak, waar binnenkort verkiezingen zouden worden gehouden. Op 7 maart a.s. zijn er weer verkiezingen in Irak en er is niet veel veranderd in de situatie.

Ook de humor van Bremner, Bird en Fortune blijkt na vier jaar “democratie” in Irak de houdbaarheidsdatum nog niet te hebben overschreden. Zolang de Irak-politiek meer van hetzelfde blijft, zullen de goed geïnformeerde grappen van dit trio leuk blijven.

Meer humor van Bremmer, Bird en Fortune staat op Google Video en op de website van Channel4.

Beyond Iraq and A Hard Place duurt 50 minuten.

Bekijk deze video op Google Video.

Toegift:

Iraqi Oil – John Bird and John Fortune (2007) duurt 6 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

Laat een reactie achter

Recente reacties