Archief
Artikelen

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

1 Reactie op “Een glaasje water, alstublieft”

 • Eheu:

  Leuke zinSspeling, m’n beste!
  (“Ze snappen me wel!”)
  Hou het plaatje verder voor gezien. Ben een volslagen ‘bêta’ ,dwz ik ben eenvoudigweg een volmaakte ‘alpha’-man (maar omdat ik welwillende intellgentie bij anderen onmiddellijk herken, op welk terrein dan ook, ben ik ervan overtuigd dat je plaatje tenminste een interessant punt maakt).

  Kerstversverlegenheidsgedichtjezusenzo.

  Allenig taalent ben ik:
  enkel van vreemde wijzen
  -die van verre talen-
  heb ik weet
  ik kan ze
  geheel voor niets
  in jullie mondsoort
  omzetten en betalen
  zonder meer
  ‘Mehr nicht’
  (Ben geen rare
  met het gewoonste recht
  van de wereld
  in arren moede
  woekerende Farizeeër.
  ‘tvaert imot’:
  In pace!)
  Enzandvoort…
  “Eheu!”
  Prosit.
  Vrolijke wijnnachten.

Laat een reactie achter