Selecteer een pagina

Archieven

Lord Monckton en het Global Warming bedrog

Gisteren begon in Kopenhagen de Wereldconferentie over Global Warming en de CO2-windhandel. Er wordt onderhandeld over een internationaal klimaatsverdrag (pdf, 180 pagina’s). De betere hotels zijn volgeboekt, de limousines en de kaviaar zijn nauwelijks aan te slepen, de wereldleiders feesten op onze kosten om de wereld te redden van een klimaatsopwarming die niet bestaat. Naar schatting van de VN zal de 12 dagen durende conferentie een CO2-uitstoot tot gevolg hebben van 40.584 ton, ongeveer gelijk aan de CO2-uitstoot van Marokko in 2006. Maar Al Gore heeft afgezegd, hij durft zich niet meer te vertonen, en ook professor Phil Jones, die 13 miljoen Engelse Pond aan onderzoekssubsidies heeft gekregen voor zijn klimaatzwendel, zal er niet zijn. Hide the Decline!

Lord Chistopher Monckton gaat wel naar Kopenhagen. Deze veelzijdige Engelse lord, journalist, architect, uitvinder van een puzzle en ooit politiek adviseur van Margaret Thatcher, heeft door Climate Gate het gelijk aan zijn kant gekregen. Monckton heeft zich van meet af aan verzet tegen de Global Warming lobby. Via de rechter probeerde hij een verbod af te dwingen om An Inconvenient Truth van Al Gore op scholen te vertonen. Hij wil in Kopenhagen de afgevaardigden van democratische landen benaderen, om hen voor te lichten over Climate Gate. De vertegenwoordigers van de Europese landen zal hij links laten liggen, want volgens hem zijn dat geen democratische landen meer.

Lord Monckton: Global Warming big scientific fad duurt 12 minuten.

Monckton is Rooms Katholiek en zijn politieke signatuur is rechts, maar hij is niet gebonden aan een politieke partij. Op zijn website staan talloze artikelen over de Global Warming hoax en de politieke consequenties. Deze herfst was Monckton in de VS om lezingen gegeven. Ook was hij te gast in het programma van Glenn Beck, de politieke commentator van Fox News, samen met John Bolton, een conservatieve politicus van de Republikeinse partij. Kennelijk is Glenn Beck volledig overtuigd, want Climate Gate wordt op Fox News stevig verslagen.

Kort nadat de e-mails van de Universiteit van East Anglia waren gehackt, was Monckton een uur lang telefonisch te gast in de uitzending van Alex Jones. Daarin praatte hij niet alleen over de klimaat-fraude, maar vooral over de politieke consequenties van het klimaatverdrag. Hoewel zijn politieke ideeën zowel verrassend als verontrustend zijn, stemt Climate Gate wel degelijk tot nadenken. Als de IPCC, een instituut van de Verenigde naties, welbewust de leugen creëert van een wereldwijde catastrofale opwarming, dan dient dit een politiek doel! Een politiek die op leugens gebaseerd is, kan nimmer democratisch en rechtvaardig zijn. Het doel van het klimaatverdrag is dan ook macht, wereldmacht voor de bureaucraten van de VN! Vandaar dat Monckton oproept om de VN te sluiten en zowel Al Gore als de betrokken klimaatwetenschappers te berechten wegens fraude en samenzwering.

Lord Christopher Monckton on Alex Jones TV duurt 54 minuten.

De afspeellijst staat hier.

Toegift: George Carlin on Global Warming

5 Reacties

 1. petje

  Ik zag gisteren Midas Dekkers in Pauw & Witteman met geen woord van kritiek over het Kopenhagen circus.
  Heel vreemd dat een tegendraadse bioloog nog geen beginnetje van kritiek over zijn lippen kreeg.
  Eerlijk gezegd denk ik dat hij niet tegen een dood paard wil aantrappen. En het is weer publiciteit voor hemzelf want de schoorsteen moet ook roken.
  Hij is echt slimmer dan hij zich voordeed (los van de leuke anecdotes over overlevers en niet-overlevers van de denkbeeldige opwarming)..

  Antwoord
 2. petje

  Woede om uitgelekte ontwerptekst in Kopenhagen

  Klimaatactivisten demonsteren in Kopenhagen. FOTO EPA
  KOPENHAGEN – Milieu-activisten en ontwikkelingslanden reageren bezorgd tot woedend op een uitgelekte ontwerptekst van de Deense gastheer van de milieutop in Kopenhagen.

  Daarin wordt nog meer macht aan de rijke landen gegeven, wordt de ontwikkelingslanden gevraagd hun inspanningen tegen de globale opwarming te verhogen, de bemiddelaarsrol van de VN geminimaliseerd en het protocol van Kyoto in de praktijk opgegeven.

  De financiering van het klimaatbeheer zou aan de wereldbank toevertrouwd worden. De tekst die in besloten kring circuleerde, werd gelekt aan de Britse krant The Guardian.

  Meest controversieel element van het ontwerp is dat de ontwikkelingslanden een deadline voor het reduceren van broeikasgassen wordt opgelegd, terwijl de rijke landen nog steeds tweemaal zoveel zouden mogen blijven uitstoten.

  Het hoofd van de Chinese delegatie in Kopenhagen, Su Wei, zei dat het “dringend tijd” wordt voor de industrielanden om hun “historische verantwoordelijkheid” voor het klimaatprobleem te nemen.

  Ook de Soedanese delegatieleider Lumumba Stanisla Dia Ping ziet in de ontwerptekst een bedreiging voor het welslagen van het overleg. Soedan zit momenteel de G77 voor, het samenwerkingsverband van 130 ontwikkelingslanden. De afgevaardigden van de G77 zullen evenwel niet uit het overleg wegstappen, verzekerde Dia Ping.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1008/Planet-Watch/article/detail/449503/2009/12/08/Woede-om-uitgelekte-ontwerptekst-in-Kopenhagen.dhtml

  Antwoord
 3. Rob Hendriks

  Kopenhagen staat voor de zeemeermin, smorrebrot en duur bier en natuurlijk Tivoli. Helaas verdwijnt Kopenhagen, net zoals heel Nederland. Het probleem met de Turken en Marokanen is dan opgelost, elk nadeel heb ze voordeel. Zeventig meter stijgt de zeespiegel, geen ijsbeer die het overleeft, ook pinquins krijgen het moeilijk. Ik geloof er geen barst van. Het is opnieuw een manier om de burger klein te houden en te laten betalen voor gebakken lucht. Het is AL GOOR wat de klok slaat.

  Bou, hoe vergaat het de fam. Essen?

  Antwoord
 4. mr. drs. BOU

  Beste Rob, van de fam. Essen geen nieuws. Vader Essen zit nog steeds ondergedoken, in Polen heeft men geen belangstelling voor hem en in Nederland zorgt officier van justitie Hanneke Festen er voor dat “het recht zijn loop heeft”.

  Petje, dank je wel voor de link. Eerst Elsevier, nu het AD. Ik hoop dat Climate Gate een rel wordt in Kopenhagen, maar intussen gaan de klimaatknuppels gewoon door!

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. De Kleine IJstijd en de klimaattop in Mexico « BOUblog - [...] koud! Al Gore kon wel inpakken met zijn Global Warming en zijn Inconvenient Truth. Om een debacle zoals vorig…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

tien − twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën