Archief
Artikelen

toupee uk

Jesse Ventura is een wonderlijke man, die een zeer kleurrijke carrière achter de rug heeft. Hij was lid van een speciale eenheid van de Amerikaanse marine, de Navy Seals, vervolgens werd hij een beroemd worstelaar. Daarna werd hij eerst sportverslaggever en toen filmster, waarbij hij o.a. speelde in de film Predator, samen met Arnold Schwarzenegger. Vervolgens ging hij in de politiek, hij werd eerst verkozen tot burgemeester en daarna tot gouverneur van de staat Minnesota, zonder dat hij lid was van de Republikeinse of de Democratische partij. Als politicus was hij voor abortus, voor de rechten van homo’s, tegen de economische boycot van Cuba en voor openbaar vervoer! Later sprak hij zich openlijk uit over het bedrog van 11 september. Kortom: een boeiende en controversiële persoonlijkheid! Kijk gerust eens rond op zijn website.

Ventura heeft sinds kort een eigen show op TruTV, over complottheorieën. Zie hier het programma-overzicht. Nog voor de eerste uitzending op woensdag 2 december, was de belangstelling in de VS reeds groot. Op maandag 30 november was Jesse Ventura te gast bij Larry King.

Op de volgende video-stream beantwoordt Ventura vragen van kijkers. Zijn antwoorden getuigen van een bijna ongekende eerlijkheid en zijn politieke inzichten snijden hout!

Conspitacy Theory with Jesse Ventura duurt 39 minuten

Watch live streaming video from trutv at livestream.com

De eerste docu die Jesse Ventura voor TruTV heeft gemaakt, gaat over HAARP. Daarover staat reeds een uitgebreid artikel op BOUblog: HAARP, wetenschappelijk onderzoek of ultiem wapen? In Zuid-Oost Alaska staan honderden antennes opgesteld, waarmee radiogolven worden uitgezonden met een totale energie van 3,6 miljoen tot 1 miljard Watt. Deze dienen niet om informatieve praatjes en vrolijke muziek te verspreiden, want de antennes staan omhoog gericht, op de ionosfeer, de hoogste laag van onze atmosfeer. De krachtige radiogolven dienen om deze atmosferische laag op te warmen en de benodigde energie is afkomstig van een gasveld in Alaska. Het gaat zogenaamd om wetenschappelijk onderzoek, maar in feite blijkt het een ultra-geheim militair project.

Samen met een team van onderzoekers probeerde Ventura de geheimen van dit project te ontrafelen. Maar helaas: hij kwam er niet in. Hoewel het officieel slechts zou gaan om een wetenschappelijk onderzoeksproject, blijkt de beveiliging er een hoge prioriteit te hebben. HAARP bestaat, dat weten we, en het is in handen van het Amerikaanse leger, maar we mogen niet weten wat het doet. Mogelijke toepassingen zijn de manipulatie van het weer, het triggeren van aardbevingen en vulkaanuitbarstingen, het uit de lucht schieten van vliegtuigen, het onklaar maken van satellieten en het uitzenden van radiogolven die het menselijke brein beïnvloeden. HAARP zou wel eens een ultiem wapen kunnen zijn, dat onzichtbaar kan worden ingezet tegen ieder land en iedere bevolking.

Hoewel de uitzending van Ventura geen antwoorden geeft op de vragen die we op BOUblog al stelden, hebben miljoenen kijkers in de VS zijn complot-show bekeken. Aanstaande woensdag gaat het over 11 september. Ook dan zullen weer miljoenen mensen kijken!

Conspiracy theory with Jesse Ventura: HAARP duurt 43 minuten.Disclose.tv Conspiracy theory with Jesse Ventura – HAARP 1/6 VideoDisclose.tv Conspiracy theory with Jesse Ventura – HAARP 2/6 VideoDisclose.tv Conspiracy theory with Jesse Ventura – HAARP 3/6 VideoDisclose.tv Conspiracy theory with Jesse Ventura – HAARP 4/6 VideoDisclose.tv Conspiracy theory with Jesse Ventura – HAARP 5/6 VideoDisclose.tv Conspiracy theory with Jesse Ventura – HAARP 6/6 Video

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

12 Reacties op “Complotten volgens Jesse Ventura: HAARP”

 • Eheu:

  Un grand merci, Madame, c´est vraiment ´fantastique´!

 • Eheu:

  Speciaal voor de ‘negationisten’ en andere droogkloterige ‘sceptici’ a.k.a. Droogstoppels c.q. Dik Troms onder u (naar gelang de evolutie of iets anders- godsdienst bijv. of de regering for that matter- u meer of minder genadig is geweest bij de ontwikkeling van uw diverse geestelijke vermogens): let’s talk science:
  http://www.earthpulse.com/src/category.asp?catid=13
  Klik ‘HAARP’ op die site, en kijk of u nog zo zeker bent dat ze u niet voor de gek (kunnen) houden.
  ‘Ach’, ‘There is more between heaven and earth than has ever been dreamed of in your philosophy, Horatio’

 • mr. drs. BOU:

  Beste Eheu, dank voor je reacties en bekijk ook eens rustig deze BOUblog van 8 juni 2008.
  Helaas dringt de waarheid maar langzaam tot de mensheid door. Op dit moment is de Global Warming even aan de beurt. Ik hoop dat de rest nog komt, maar in onze papieren kranten komt de Global Warming Hoax niet voor. Met die kranten kan men de kachel aan maken als het ooit Global koud wordt… 😉

 • Eheu:

  Beste Bou: ik ga het eens ‘op mijn gemak’ bekijken, zoals je zegt. Meer over deze ‘vreselijk/verschrikkelijk’ rationele technologie/wetenschap die toch écht totaal compleet crimineel waanzinnig is- als je nog rustig kunt nadenken tenminste, of als ‘ze’ je die mogelijkheid nog laten…, vind je hier:
  http://www.haarp.net/

  P.S: ‘It’a cold up here.’
  -Worse than nuclear winter, cara Signora.
  (Ceterum censeo Jorissi Demminki causam dicendam esse. eg wel, allso spricht Nonkel Tinus. God natt and goodbye.)

 • mr. drs. BOU:

  Michel Chossudovsky schrijft heel terecht, dat de klimaatconferentie alleen maar gaat over CO2, en niet over HAARP en andere klimatologische oorlogsvoering. Over HAARP wordt niet gepraat…

 • petje:

  Beetje off topic maar het lijkt er toch sterk op dat de aanval op Berlusconi met een domsouvenir een complot was.. Wat vindt je, Bou?

  http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1237298/You-Tube-video-suggests-attack-Berlusconi-faked-overnight-sensation.html

 • mr. drs. BOU:

  Beste Petje, ik vind niets, want ik weet het niet.

 • petje:

  Trouwens, gaat alles wel goed met de blog qua provider en mogelijke hackers en zo?
  De blog heeft er gisteren en vandaag een aantal keren uitgelegen.

 • mr. drs. BOU:

  Beste Petje,
  Gisteren was BOUblog zeer traag tot vrijwel onbereikbaar en de beheerder-afdeling wilde helemaal niet laden. Mijn provider is op de hoogte van de problemen, ze proberen te achterhalen wat de oorzaak is. Ze hebben me daarom op een andere server gezet, maar daarbij ging iets mis. Inmiddels is dat gecorrigeerd, BOUblog doet het dus weer.
  Heb je gezien dat Zaplog er ook uit ligt?

  Geachte ZapLoggers,

  Duizend maal excuses, maar we liggen eruit. Het systeem ligt plat. De boel staat uit. Niemand weet het. Wie weet zijn we zo weer terug. Misschien wel nooit meer. Meestal duurt het nooit lang en vaak is het gewoon bewust, heel soms komt er uiteindelijk iets heel moois tevoorschijn. Ik zou zeggen, duimen maar…

  Zij werken met eigen servers. Ik wens hen sterkte en hoop dat het snel is opgelost.

 • Jermaya:

  hallo,

  kan iemand mij een beetje uitleggen wat ze nou precies bedoelen met die brain, dat ze door die radiogolven je hersenen kunnen beinvloeden??

  ik kan redelijk engels maar dat stuk komt maar niet echt tot me door.

  alvast bedankt:)

 • mr. drs. BOU:

  Beste Jermaya, welkom op BOUblog en je vraag is wel erg belangrijk. Want hoe kan men met radiogolven je hersenen beïnvloeden?? Dit kan wel degelijk en dat blijkt ook uit psychologische experimenten. De werking van ons brein en onze zenuwen berust namelijk op elektro-magnetische impulsen. Het zijn kleine stroompjes die van de hersenen, via het ruggenmerg naar onze spieren gaan.

  Er was ooit een experiment dat ging over meditatie. Zoals je wellicht weet, is er een strenge (en vaak langdurige) training nodig om de geest (onze hersenen) in een staat van vreedzame rust te brengen. Dit resulteert dan in een Electro Encefalogram (EEG) met een ritme dat zeer regelmatig is. Het wijkt af van het slaap-patroon, het droom-patroon en het bewuste patroon. Er is dus ook een meditatie-ritme.

  Het experiment ging om het inbrengen van dit ritme in de hersenen. En het werkte! Mensen kregen elektroden op hun kop en ze kregen een elektromagnetische puls in de hersenen, waardoor ze in meditatie raakten.

  Radio-golven zijn volgens mij net zo. Ze kunnen een mens raken en ze kunnen in deze mens een bepaalde gemoedstoestand bewerkstelligen. Er zijn websites waarop wordt beweerd dat de overgave van de troepen in Irak tijdens de Golf-oorlog te maken had met het uitzenden van radio-impulsen. Psychologische oorlogsvoering ten top!!

  Maar of dit waar is, weet ik niet. Blijf dus alsjeblieft kritisch.

 • mr. drs. BOU:

  Een Nederlandstalig boek over HAARP staat hier:
  http://www.pumbo.nl/boek/haarp

Laat een reactie achter