Archief
Artikelen

Vlak voor de Internationale Klimaatconferentie in Kopenhagen begint, viel de Global Warming lobby door de mand. De wetenschappelijke gegevens waarop de Global Warming gebaseerd is, blijken vervalst! Wetenschappers die protesteerden tegen de vervalste theorie van Global Warming, werden ontslagen, of hun werk werd niet gepubliceerd. Hoewel de media dit schandaal proberen te bagatelliseren, is de waarheid belangrijk voor de bevolking van zo ongeveer de hele wereld! Met de niet bestaande Global Warming door CO2 zijn immers miljarden gemoeid, die door de gewone burgers moeten worden opgebracht. De ondergrondse opslag van CO2, de CO2-belasting op energie, de emissie-handel, het is allemaal gebaseerd op de leugen dat de uitstoot van CO2 zou leiden tot een desastreuze opwarming van het klimaat.

Reeds in 1990 heeft Channel 4 een documentaire uitgezonden waaruit blijkt dat het wetenschappelijke debat over het klimaat werd gekaapt door politieke lobby-groepen. Deze documentaire staat reeds op BOUblog, maar gezien het belang van de komende Klimaatconferentie, Climate Gate en de politieke maatregelen die verbonden zijn met de klimaatzwendel, is deze documentaire opnieuw actueel.

The Greenhouse Conspiracy duurt 55 minuten.

Bekijk deze video op Google Video.

Een andere documentaire over klimaatwetenschap werd in 2007 uitgezonden door Canadian Broadcasting (CBC). Ook deze staat reeds op BOUblog. Deze documentaire vertelt meer over de methoden en technieken van de klimaatwetenschap. De resultaten zijn soms heel verrassend en meestal volledig tegengesteld aan alle milieurampen die ons door Al Gore en consorten in het vooruitzicht werden gesteld! Hoewel CO2 een broeikasgas wordt genoemd, blijkt dat dit gas nauwelijks bijdraagt aan het broeikas-effect. Het belangrijkste broeikasgas is waterdamp, het klimaat wordt gereguleerd door de wolken en de wolken worden gereguleerd door de zon.

Global Warming: Doomsday Called Off duurt 44 minuten.

Bekijk deze video op Google Video.

In 2007 maakte Channel 4 een documentaire over de fraude met klimaatgegevens die volgens verscheidene wetenschappers werd gepleegd in het IPCC-rapport. Nu Climate Gate in volle omvang is losgebarsten, blijkt deze documentaire van een bijna profetisch gehalte. Hoewel ook deze docu reeds op BOUblog staat, lijkt dit een goed moment om hem nogmaals te bekijken.

The Great Global Warming Swindle duurt een uur en een kwartier.

Bekijk deze video op Google Video.

In juli 2007 heeft de KRO een sterk ingekorte versie van deze documentaire uitgezonden, dit ter gelegenheid van Live Earth, een internationaal muziekfestival tegen Global Warming. Deze ingekorte versie is Nederlands ondertiteld. Hij begint na een inleiding van 5 minuten en duurt slechts 35 minuten. Rond minuut 40 volgt een panel-discussie over Global Warming, die in het licht van Climate Gate wel grappig is.

Het Grote Klimaatdebat duurt een uur en 20 minuten.

Bekijk deze video op Google Video.

Een andere documentaire uit 2007 die ook reeds op BOUblog staat, bevat eerst informatie over het klimaat, zoals deze ook al gepresenteerd werd in The Great Global Warming Swindle. Daarna wordt duidelijk hoe de politiek het klimaat-debat heeft gekaapt. De klimaat-wetenschappers beweren iets heel anders dan Al Gore en zij zijn verontwaardigd over de verdraaiing van hun wetenschappelijke gegevens. Vanaf ongeveer minuut 50 wordt het politieke complot duidelijk. De niet bestaande Global Warming dient namelijk een politiek doel: Global Gouvernance! En dat is niet in het belang van de mensheid, maar het versterkt slechts de machtspositie van de economische elite.

Global Warming or Global Governance duurt een uur en 20 minuten.

Bekijk deze video op Google Video.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

2 Reacties op “Herhaling: De Global Warming zwendel”

 • Eheu:

  Dank beste Bou, je geeft eens te meer blijk van je intelligentie, je doorziet steeds beter het systeem van de zwendel en het bedrieglijke en gruwelijk misdadige ‘spel’ dat d.m.v. de manipulatie van de ‘publieke opinie’ door de machtige economisch-politieke lobbies van ‘planet earth’ gespeeld wordt. Met dat al is het zaak om niet ten prooi te vallen aan het funeste psychologische risico van zgn. cognitive dissonance die al deze chaotische toestanden met zich mee brengen, en ondanks alles te blijven vertrouwen op je gezonde verstand en de goedheid van de meeste van je medemensen die samen met je gezonde verstand, onontbeerlijk zijn om gevaarlijke en heel sluwe en daarom machtige waanzin van waarheid te blijven onderscheiden, in ons aller belang.
  Groet.
  PS: Veeltalige burgers aller landen, verenigt u!

 • mr. drs. BOU:

  Voor mensen die meer willen weten over klimaat-wetenschap, is dit een leuke link: Klimaat Fraude.
  Zie vooral de rechter kolom, vol met goede artikelen! 😉

Laat een reactie achter