Selecteer een pagina

Archieven

Het Pentagon en de aanslagen van 11 september

Het is nu bijna 8 jaar geleden, maar de aanslagen van 11 september zijn nog steeds niet opgelost. Hoewel de regering van de VS zegt dat moslimterroristen verantwoordelijk waren voor het kapen van vier passagiersvliegtuigen, waarvan er zich twee op spectaculaire wijze in de Twin Towers boorden, blijkt de officiële verklaring op vele punten niet te kloppen. Op 11 september 2001 zou er ook een Boeing 757 in het Pentagon zijn gecrasht, maar de aanvankelijke schade aan de gevel van het Pentagon biedt volstrekt geen ruimte voor deze Boeing. Pas nadat de hele gevel instortte, leek het gat groot genoeg om er eventueel een Boeing in te laten verdwijnen. Maar waar zijn dan de restanten van dat vliegtuig?

De Franse journalist Thierry Meyssan schreef reeds in 2002 over zijn twijfel aan de gebeurtenissen van 11 september. Zijn belangrijkste argument was daarbij de vraag: “Waar is de Boeing?” Een foto-collage met het Pentagon en de Boeing in hun ware verhoudingen siert ook nog steeds de voorpagina van de website Waarheid 911. Toch waren er verscheidene getuigen die een zeer laag overvliegende Boeing hebben gezien, waarop een explosie in het Pentagon volgde. Hoewel zij geen van allen de werkelijke inslag zagen, vloog deze Boeing richting Pentagon, waarna een vuurbal… Zij geloven dan ook dat er inderdaad een Boeing in het Pentagon crashte.

Een Amerikaanse groep van onderzoekers naar de ware toedracht van 11 september, het Citizen Investigation Team, besloot om dit aspect nader te onderzoeken. Daarbij maakten ze gebruik van het onderzoek dat reeds werd verricht door Pilots for 9/11 Truth. Deze groep van piloten heeft de officiële gegevens omtrent de aanvliegroute van de Boeing geanalyseerd en kwam tot de conclusie dat een dergelijk vluchtpad onmogelijk was. Het Citizen Investigation Team heeft daarop de ooggetuigen geïnterviewd en hen gevraagd om met een lijn op een kaart aan te geven, waar het vliegtuig precies overvloog. Het resultaat is verrassend unaniem, de getekende lijnen vallen vrijwel samen. Maar ze vallen niet samen met de vliegroute die door de officiële instanties werd gegeven op grond van de zwarte doos en zo voort.

Opnieuw blijkt dat officiële instanties hebben gelogen over de toedracht van 11 september. Maar ook blijkt uit de verklaringen van de ooggetuigen wat er werkelijk gebeurde: een knappe psy-op om het publiek te laten geloven dat er een Boeing in het Pentagon crashte. En er was nogal wat publiek, zo langs de drukke snelweg. De Boeing vloog zeer laag over, er volgde een explosie in het Pentagon. Voor sommige waarnemers verdween de Boeing uit het zicht, maar de meeste mensen renden weg of doken onder hun bureau. Geen van hen heeft de inslag gezien, maar wie van hen zou niet geloven dat het een het gevolg was van het ander? Toch blijkt uit de getuigenverklaringen dat de Boeing niet in, maar vlak over het Pentagon moet zijn gevlogen! Een getuige verklaart zelfs dat hij dat wegvliegende vliegtuig heeft gezien. Hij hoorde de explosie en rende naar buiten… aan de kant van het Pentagon waarover de Boeing wegvloog.

Hoewel het Pentagon de eerste Smoking Gun was, bleven de ooggetuigen steevast beweren dat er wel degelijk een Boeing in het Pentagon crashte. Maar waar is die Boeing dan gebleven? Dat raadsel is nu opgelost, het was een psy-op, net als de Twin Towers: héél slim bedacht. Met dank aan Hans van het Zaplog voor de kijktip!

National Security Alert duurt een uur en 22 minuten

8 Reacties

 1. Martin

  Voor iedereen die geinteresseerd is in de (bredere)verbanden tussen dit topic en beerputten als de JORIS DEMMINK zaak: kijk eens op http://www.Bradblog.com waar ene Sibel Edmonds in de V.S. op dit moment mee bezig is. Zie ook haar eigen website en toets ook haar naam eens in op de zoekmachine van ‘Kleintje Muurkrant’. Big shit ahaed: ‘promiss’!
  Spread the word!
  Hou jullie goed,
  Martin

  Antwoord
 2. mr. drs. BOU

  Prima weblog, Martin, maar helaas in het Engels.

  Ik probeer de zaken te verduidelijken in het Nederlands. Soms voelt dat wel als vechten tegen de bierkaai, tegen het Engels van de VS en de UK. Het lijkt wel allemaal Engels wat de klok slaat. Maar intussen spreekt men van Marokko tot Afghanistan Arabisch, van Praag tot de grens van China spreekt men Russisch, van Patagonië tot Mexico spreekt men Spaans of Portugees en in ZO-Azië spreekt men Maleis of Chinees.

  Hoe zullen we elkaar ooit verstaan?

  Antwoord
 3. Martin

  ‘W.T.F.’!! (sorry, toch slechts een citaat, ik pas mij aan etc…).
  ANTWOORD: Mischien (als gij voor dat soort argumenten vatbaar bent teminste) om te voorkomen dat er binnenkort ook in Tydjerkstradeel Amerikaans, Turks, Russisch of god betert FUCKING maleisisch gesproken wordt??!!
  (Niet dat mij het PERSOONLIJK veel uitmaakt overigens, ik denk slechts een INHOUDELIJK zinvolle bijdrage aan de discussie te leveren. Met dit soort reacties verbaast het me niks dat CRIMINELEN van INTERNATIONAAL formaat als Demmink in dit land nooit gestopt worden. Het is dus eigenlijk alleen een simpele taalkwestie: Lutjebroek of je ouwe pa ofwel je ‘eigen’ vertrouwde omgeving versus de ‘echte wereld’. Ah, en we hebben toch twee wereldoorlogen achter de rug? en een heleboel evaring met ‘vreemden’ sindsdien? Is het vanwege de ‘gezelligheid’ dat we COLLECTIEF mensen als Demmink hun gang laten gaan? Waarom is er bijvoorbeeld nog steeds NIEMAND die de artikelen uit de belangrijke (?) turkse kranten over Demmink in het nederlands vertaald heeft? Enige INTERNATIONALE betrokkenheid of MEDEPLICHTIGHEID misschien? Te ‘moeilijk’
  en ‘ongezellig’, dat zal het laatse oordeel wezen. Tis diep triest.)

  Martin (hopende dat iemand in staat is een zinniger antwoord te bedenken op mijn reactie dan wat hier tot nog toe blijkbaar voor mogelijk mogelijk gehouden word.)

  Antwoord
 4. mr. drs. BOU

  Beste Martin,
  Niet zo heet gebakerd, alsjeblieft!
  De Turkse artikelen van Burhan Kazmali zijn gedeeltelijk in het Nederlands vertaald door VII, een Nederlander van Turkse afkomst. De inhoud is mij bekend en staat op BOUblog. Maar de Turkse artikelen staan ook vol informatie die slechts ter zake doet voor de Turkse bevolking. Letterlijke vertaling heeft dus geen zin.
  Nogmaals gekeken op het door jou aanbevolen BRAD BLOG. Belangrijk is inderdaad dat Sibel Edmonds nu eindelijk mag getuigen. Tot op heden kreeg ze alleen maar Gag-orders, oftewel zwijgplicht. Als je op BOUblog even zoekt op Sibel Edmonds, dan zul je zien dat deze zaak me zeker niet ontgaan is. Zodra en meer nieuws is, wil ik er wel weer iets over schrijven, maar dan wel in het Nederlands.

  Antwoord
 5. mr. drs. BOU

  Beste Martin,
  Inmiddels heb ik gevonden waar je me op probeerde te wijzen:
  Deze pagina op BradBlog gaat over de getuigenis van Sibel Edmonds. En deze pagina ook. Daar staat ook de video van haar getuigenis. De links staan in dit artikel van Information Clearing House. Bedankt voor de tip, ik zal het zeker bekijken!

  Aan Sibel Edmonds heb ik reeds aandacht besteed. Lees deze artikelen, onderaan beginnen! Misschien wordt het tijd voor een aanvulling.

  Jammer dat Kleintje Muurkrant om zeep is geholpen! 🙁

  Antwoord
 6. Martin

  Sorry best Bou, dat ik een beetje uit mijn slof schoot.
  Gelukkig vind je de info waar ik op wees interessant. Ik aarzelde een beetje om te veel links te citeren, omdat ik weet dat dat op de meeste fora geweigerd wordt.
  Inderdaad, Kleintje Muurkrant is op schandalige wijze kapot geprocedeerd. Zo gaat dat in Nederland met oprechte en serieuse burgers die hun plicht doen, ook in dit land worden ze als ‘dissident’ beschouwd, en ze worden net zo aangepakt als wij denken dat alleen ‘in nare vroeger tijden’ en ‘in verre gevaarlijke landen’ gebeurd, alleen gebeurt dat hier vaak op een wat sluwere manier. Maar het archief van Muurkrant is er nog en het bevat een schat aan interessante informatie.
  We hebben Micha Kat en Maurice de Hond en Ton Biesenmaat en een paar andere dappere columnisten/bloggers/schrijvers nog gelukkig
  Tot slot: sorry dat ik niet gezien had dat jij blijkbaar Sibel Edmonds al vernoemd had op je site. Ik zal het eens bekijken.
  ‘T is moeilijk alles bij te houden op het net.
  Keep up the good work.
  Mvg
  Martin

  Antwoord
 7. Martin

  Ik vergat nog het adres van het blog van Sibel Edmonds zelf te vermelden: http://www.JustaCitizen.org
  Iets anders wat je ook zou kunnen interesseren, in het kader van internationale spionage schandalen en het verband daarvan met terrorisme en met malafide praktijken van de media en van de internationale politieke en justitiele autoriteiten waarin je blijkbaar geinteresseerd bent (w.b. dat laatste denk ik bijvoorbeeld aan de zaak Baybassin en de rol van de firme Comverse in die zaak), is het waarlijk krankzinnige verhaal rondom de amer. firma Inslaw. Zie daarvoor http://www.wired.com/wired/1.01/inslaw.html
  Ik geef toe: die site legt niet zelf expliciet die verbanden, maar er is geen wilde fantasie voor nodig om n.a.v dat verhaal gegronde vermoedens te krijgen dat die verbanden er wel degelijk moeten zijn. Ik heb nog geen bron ontdekt die daar echt meer duidelijkheid over verschaft. Wel heeft kleintje muurkrant dacht ik een paar interessante artikelen in haar archief over deze zaak (zoek op die site met de term ‘promis’ of ‘promiss’) waar ook de firma ‘Comvers'(die inmiddels een ander naam heeft waar ik even niet op kan komen) ter sprake komt dacht ik. Zie in dit kader ook de artikelen op Kleintje Muurkrant over een onderwereldfiguur met de naam Mark Burbach die zich met soortgelijke spionage technologie schijnt bezig te houden; van daar uit zijn er direkte verbanden met malafide ondernemingen in Nederland waarvan de tentakels tot in de hoogste internationale politieke kringen leiden en die betrokken zijn bij enorme ‘witwasprakitjken’ van geld verkregen uit drugshandel, wat zoals iedereen die zich een beetje op de hoogte houdt, weet, weer verbonden is met verboden wapenhandel waar de Staat bij betrokken is, en die plaatvinden i.h.k.v een internationale criminele ‘Geopolitiek.
  Nogmaals: al die verbanden blijven voorlopig nogal vaag (begrijpelijkerwijs als je beseft welke criminele politieke belangen ermee gemoeid zijn)maar de grote lijnen zijn duidelijk. Het is aan meer pientere en beter geinformeerde lui om een en ander wat precieser in kaart te brengen.
  Ik zelf hou me vooral bezig met het verzamelen van info over internationale pedofilie netwerken op hoog nivo, die nauw verbonden zijn met bovengenoemde zaken. Alleen, de bronnen die ik daarover heb zijn allemaal in het frans en italiaans (o.a. van de Werkgroep Morkhoven in Belgie en van de stichting Pricesse de Croÿ) en het heeft dus weinig zin denk ik de lezer van fora als dit op die bronnen te wijzen. (zie de artikelenreeks van Muurkrant met de titel ‘Van Estoril tot Zandvoort’ voor enige gedegen info in het nederlands over dit onderwerp.)
  Sorry dus dat de info waar ik hier op wijs gedeeltelijk misschien al eens ter sprake is gekomen in een bericht of posting op dit forum, en dat ze nogal vaag is, het gaat dan ook om zeer complexe en wereldomvattande schandalen die formidabele implicaties hebben.
  Misschien zijn er lezers van dit forum voor wie de info en de verwijzingen die ik hier opsom nuttig zijn om een en ander in hun eigen onderzoek verder uit te spitten en concreter te maken.
  Mvg
  Martin

  Antwoord
 8. pvdv

  beste Bou,

  Goed dat je dit laat zien ;)En Obama en Biden en een heleboel anderen kregen het bewijs van nano-thermiet en ze doen er nog niets mee???? ik heb gepost dat Obama tijd nodig heeft maar nu heeft hij het verspild bij mij :(. Hier een link: Fax For Truth Special 11-Day Campaign, Day Eight: Rep. Edolphus Towns and Rep. Darrell Issa
  Misschien een verhaal waardig ;).

  Groet, pvdv

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. 9/11: een herhaling van leugens en waarheid « BOUblog - [...] kent u die mop van die Boeing die in het Pentagon crashte? Die Boeing is door de inslag [...]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën