Archief
Artikelen

Het Viva Palestina konvooi van Galloway heeft zich inmiddels verzameld in Cairo.

10 juli, 2009 ” ” — Na dagen van voorraden verzamelen en last-minute organisatie in Kaïro, begint het konvooi van Viva Palestina uit de V.S. in beweging te komen. Vanochtend gingen 87 leden van de karavaan op weg om 47 nooit-gebruikte vrachtwagens op te halen, die zullen worden geladen met medische hulpgoederen die naar Gaza worden gebracht. De resterende helft van de delegatie zal zich bij de Egyptische grens bij de chauffeurs voegen, om samen de grens over te steken bij Rafah.

Lees het hele artikel op Information Clearing House.

Een ander artikel gaat over de manier waarop Israël propaganda bedrijft voor hun politiek van illegale terreur:

The Foreign Ministry unveiled a new plan this week: Paying talkbackers to post pro-Israel responses on websites worldwide. A total of NIS 600,000 (roughly $150,000) will be earmarked to the establishment of an “Internet warfare” squad.

Betaalde posters op internet, die de bloedige politiek van een illegale kernmacht moeten goedpraten! Het liefst studenten in de communicatie… Misschien is dit er wel eentje? Op mijn verslag van het wel en wee van de Spirit of Humanity werd namelijk gereageerd door John, en wel als volgt (zijn commentaar is groen, de vette markering en de links zijn van mij en mijn commentaar is blauw):

Verzonden op: 9 juli 2009 om 12:55

Terecht, want Hamas, de moordenaarsbende die alleen Joden vermoord en de staat Israël wenst te vernietigen, overigens vermoorden zij ook Arabieren in de Gastrook (gek, daarover hoor ik nooit iets van je, waarom niet?) smokkelt sinds jaar en dag wapens en dus is de Israëlische marine (niet piraten, dat is het Somalische tuig dat voor hun en andermans kusten steelt, plundert en moordt) terecht alert en houdt dit schip aan.

Hamas is de democratisch gekozen regering van Palestina. Dat de hele blokkade in strijd is met het internationaal recht en dat het schip alleen medische hulpgoederen, voedsel en olijfbomen bevatte, doet volgens John niet ter zake. Die kaping was echter in strijd met het internationaal recht, dus gewoon een daad van zeeroverij!

Cynthia McKinney is een handlanger van Hamas en dus mede verantwoordelijk voor moord met voorbedachte rade op onschuldige Israëlische burgers
http://chicagoboyz.net/archives/6565.html
Zelfde geldt voor Mairead Maguire&co.
Wie samenwerkt met moordenaars en terroristen verdient gestraft te worden.

Hier worden twee internationaal gelauwerde vredesactivistes weggezet als handlangers van moordenaars en terroristen.

De huidige situatie is volledig te wijten aan Hamas en diens financierder: de mullah’s van Iran die dan ook niet te beroerd zijn de Hamas-bende tegen eigen bevolking in te zetten en te laten vermoorden.

Blame the victim…

Er is geen gebrek aan voedsel en medicijnen want de prioriteit van de Gaza-Arabieren en hun moordenaarsbende gaat uit naar wapens. Kwestie van keus. Arabieren hebben nog nooit respekt gehad voor levens van anderen (zie filmpjes en berichtgeving over Hamas die ‘Palestijnen’ van flats gooien; inderdaad: samenwerking) Anja hoor ik er ook nooit over en Harry evenmin, pijnlijke zaak natuurlijk)

Er is gebrek aan voedsel, medicijnen, ziekenhuizen, rolstoelen, kleren, bouwmaterialen, dekens, huizen, olijfbomen, kinderspeelgoed en leermiddelen, omdat Israël deze winter alles plat gebombardeerd heeft en al twee jaar lang alle grenzen gesloten houdt!

Galloway, tja, wat moet je nog zeggen over deze antisemiet:
“The reality is these people have used Jewish people, and they have used them with this ideology of Zionism, to create this little Hitler State on the Mediterranean, to act as an advance guard for their own interests in the Arab world, and we’re all paying for it, the Palestinians have paid for it, the Arabs have paid for it, and now the American people are paying for it, and why should we? We don’t want to live our lives in a permanent state of warfare and division.”

Daar staat:

De realiteit is dat deze mensen (leden van de elite van het Britse Imperium) het Joodse volk hebben misbruikt met deze ideologie van het Zionisme, om een Hitler-staat te stichten aan de Middellandse Zee, om te dienen als voorpost voor hun eigen belangen in de Arabische wereld. En daar betalen we allemaal voor, de Palestijnen hebben er voor betaald, de Arabieren hebben er voor betaald en nu moeten wij, Amerikanen, er voor betalen. En waarom? Omdat we niet willen leven in een permanente toestand van oorlog en verdeling.

Wat daar anti-semitisch aan is, dat weet ik niet.

Mijn antwoord daarop was verontwaardigd, want deze reactie stinkt naar bloedige agressie, naar racistische vooroordelen en verdraaiing van de feiten.

Wie samenwerkt met moordenaars en terroristen verdient gestraft te worden.

Dat vind ik ook! En ik denk dat John samenwerkt met de moordenaars en terroristen die deze winter drie weken lang een dicht bevolkt gebied zonder enige uitweg met bommen bestookten. Daarom heb ik John verboden om hier nog te reageren. Maar John trok zich van mijn verbod niets aan. Bij deze zijn volgende reactie:

Verzonden op: 10 juli 2009 om 08:06

Bou,

Een land, een regering dient haar volk te beschermen en anders af te treden. Israël heeft preventief de kerncentrales in Irak en de installaties in Syrië terecht vernietigd en zal dit ook moeten doen in Iran. Wat jij graag wil is dat er onder Joden, natuurlijk niet onder het Arabische deel van de Israëlische bevolking, vandaar dat ik niet zeg, Israëlische volk, een flink aantal doden valt, immers jij haat Joden zoals je al eerder liet blijken (Israël is een nazistaat en ‘ik ben een antizionist ofwel, een antisemiet (staat aan elkaar gelijk). Jij wacht graag af en zegt dan dat je dat niet had voorzien en daarmee is voor jou de kous af. Goed dat Israël niet zo denkt want dan was de ravage niet te overzien.

Wat ik wil, is dat er een einde komt aan het geweld! En de ravage die Israël heeft aangericht in de Gazastrook is niet te overzien! Wat zou John trouwens denken van het preventief vernietigen van de kerncentrale in Borssele door de Duitsers? Die hebben in 1940 ook de haven van Rotterdam preventief vernietigd. Dat er ook woonhuizen in vlammen opgingen, was collateral damage… al had men daar toen vast een ander woord voor. De preventieve vernietiging van Irak was ook al zo’n succes, om nog maar niet te spreken van de preventieve vernietiging van Afghanistan en nu weer Pakistan.

Ieder transport naar een vijandig gebied dient onderschept te worden aangezien de moordenaarsbende Hamas dood en verderf zaait onder Joden. Er is niets illegaals aan het onderscheppen van het schip. Dat meent links want links haat Israël, dus in jouw optiek gaat je redenatie op, maar die is fout.

Palestina is geen vijandig gebied, maar bezet gebied. Het uithongeren en bombarderen van de bevolking in bezet gebied is in strijd met de internationale conventies. De moordenaarsbendes van het Israëlische leger en de Israëlische marine houden zich niet aan de regels. Alles in Israël is in strijd met de internationale rechtsorde, of het nu gaat om hun illegale kernwapens, hun illegale muur op de Westbank, hun illegale politiek van settlements, de illegale vernieling van woonhuizen en boomgaarden, of de illegale blokkade rond Gaza, het is allemaal in strijd met het internationaal recht. Het gaat dan om de Conventies van Den Haag en Genève. Op de website van Dries van Agt wordt dat goed uitgelegd. Links in het colofon even klikken op “Internationaal Recht”.

Alle personen die voor en samen werken met Hamas of de PLO of welke door Hamas geleide organisatie is een handlanger van terroristen en dient gestraft te worden. Iemand als Meulenbelt vliegt bij mij regelrecht achter slot en grendel.

Iemand als John heeft daar gelukkig geen zeggenschap over… 😉

Bou, bloggen leven bij de gratie van het vrije woord. Als iemand het niet met je eens is, moet je argumenteren en niet dreigen met een ip ban omdat je dan een blog hebt als Meulenbelt. Dat is niet bloggen, dat heet zelfverheerlijking en menen dat je gelijk hebt omdat het naar de buitenwereld lijkt alsof men het eens is. 10 personen die het met elkaar eens zijn hebben geen gelijk als 1 zegt dat het niet waar is. ip-ban is terecht als je scheldt, vloekt of beledigt, ik heb een andere mening net als veel politici in de 2e Kamer en ook die, zoals de VVD zal je moeten accepteren en kun je niet opsluiten al zou jij dat graag willen. Dus nogmaals Palestijnen zijn voor mij gewoon Arabieren (je mag erover heen lezen) Overigens ging de discussie daarover niet.

Nee, John, dat wil ìk niet, dat wil jij! (zie vorige alinea…)

Bou, je weet niet wat zionisme inhoudt. Voor jou is zionisme gebiedsuitbreiding. Fout. Zie mijn vorige bijdrage.

Zionisme is de ideologie die zegt dat God heeft bepaald dat er alleen Joden mogen wonen in de voormalige provincie Palestina van het Britse mandaatsgebied dat na WOI is ontstaan in het Midden Oosten. Zionisme is dus van oorsprong een Brits idee, geen Joods idee. Maar het komt inderdaad ook neer op gebiedsuitbreiding, getuige de onderstaande kaart:


Bekijk ook deze duidelijke kaart in groter formaat.

De staat Israël heeft niets te maken met het nazisme. Het Joodse volk leeft, zoals gezegd al meer dan 3500 jaar in het gebied dat nu Israël heet.

De staat Israël heeft alles te maken met het Zionisme. Galloway noemt het een Hitler-staat en volgens bisschop Tutu is de toestand in de Palestijnse gebieden nog erger dan indertijd in de zogenaamde “Thuislanden” van de Zuid-Afrikaanse blanke apartheidsstaat.

Galloway is en blijft een Jodenhater. Even googlen is voldoende en op youtube staan genoeg filmpjes die mijn oordeel bevestigen. Galloway is een antisemiet als Carter, als Van Agt, Meulenbelt, Harry van Bommel en vele anderen.

Ook de Palestijnen zijn Semieten en ook Arabieren zijn mensen! Zij die zeggen dat de moord op en onderdrukking van de Palestijnse bevolking moet stoppen, worden hier uitgemaakt voor Jodenhaters en antisemieten, maar de haat tegen Palestijnen en Arabieren druipt er van af. Dat wordt gezien als wenselijk, noodzakelijk en legitiem. Wat een demagogie! Wat een desinformatie! En wat een verkapte scheldpartij! En intussen betaalt Israël studenten in de communicatie… voor dit soort vuilspuiterij.

P.S.: Daarnet vond ik nog een kort filmpje over een Rabbi die fel fulmineert tegen de staat Israël, omdat deze staat zich niet houdt aan de internationale en humanitaire rechtsregels. Oordeel zelf maar:

En deze laatste bijdrage gaat over de realiteit:

Met dank aan Zaplog.

Wordt vervolgd.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

25 Reacties op “Galloway en de Spirit of Humanity”

 • Geronimo:

  Israel, slechts een idee uit de tijd der Khazaren, die zich alleen jood noemden omwille van de druk van het Byzantijnse rijk en de moslims, van een met geweld gevestigde exclusieve Joodse staat als toevluchtsoord, nadat zij zich als parasieten gedroegen naar hun buurnaties, analoog aan het huidige Israel, kan niet langer parasiteren op de VS. De rapporten uit Geneve geven blijk van een ongehoord sadisme, ten tijde van operatie Cast Lead en de ontmoeting van Obama met de Russische regeringsleider(s), de gezworen duizendjarige vijanden van de huidige, van de Khazaren afstammende Zionisten, zal wel eens niet geheel toevallig kunnen zijn geweest. Intussen lijkt Benjamin Netanyahu paranoide, de weg ook kwijt te raken binnen zijn eigen regering en ligt Netanyahu op aanvaringskoers met de “moslim” Obama, over de illegale uitbreidingen op de West Bank. Het kan snel gaan, de Zionazi,s beschouwen Obama nu als hun vijand. De term Judenrein wordt nu ook al door Israel gebruikt dus de term was van toepassing:
  http://www.thetruthseeker.co.uk/article.asp?ID=11050
  http://www.thetruthseeker.co.uk/article.asp?ID=11057

 • BOU:

  Beste Geronimo, dank je wel voor deze reactie. Want de Joden die nu in Israël wonen zijn ook maar slachtoffers van de ideologie. Zij kregen als tweede generatie slachtoffers van de Holocaust te horen dat ze veilig zouden zijn in Israël. En dus immigreerden zij naar Israël, waar hen huizen werden aangeboden op het land van die zogenaamd achterlijke Palestijnen…
  Ik ben heel benieuwd naar de reactie van John. Want hij die mij verwijt dat ik me schuldig maak aan Jodenhaat en antisemitisme, en dat ik zou doen aan zoiets kwalijks als censuur, heeft nog niet durven reageren, terwijl ik toch open sta voor discussie.

  Misschien wordt John wel betaald door het CIDI.

 • Geronimo:

  In werkelijkheid is een Zionist een anti-semiet als je de geschiedenis nagaat. Zionisme, een militante vorm, heeft op zich niets meer met de Joodse Identieit te maken dan een schaapshuid een wolf dient. Het diende de stuitend gewelddadige Khazaren om zich te handhaven en later om onder te duiken in Joodse kringen in o.a. O.Europa, na het uiteenvallen van hun Rijk in 1016. De strijd om de macht der Bolshevieken en de Christelijk-Russen om de macht in het Kremmlin is beslecht en de nu al duizendjarige oorlog all-out war tussen de Russen en Khazar-Joden, de huidige Zionistische machtshebbers dus, komt eerdaags in het M.O. dus tot een Climax. De huidige Russen geloven dat de Khazar-Joden het Christendom willen vernietigen dmv Zionisme en de Russen door het Bolshevisme. Orthodox-Joden beschouwen de Zionistische staat als; “a work of Satan, a sacrilege, and a blasphemy” Feitelijk werden, en nu weer, Joden in de geschiedenis altijd het slachtoffer van Zionisme en daarom is een Zionist een ware anti-semiet:
  http://www.orange-street-church.org/text/khazar.htm

 • BOU:

  Kennelijk sloeg ik de spijker op de kop! Wat John reageert niet meer. Hij weet kennelijk niet beter dan te doen alsof hij een IP-ban heeft. Wij kunnen zijn bloeddorstige en beledigende reacties hier missen als kiespijn… 😉

 • Geronimo:

  Klopt Mrs Bou, Israel is een all out digitale propagandaoorlog begonnen, Internationaal, die John was ingehuurd. Hier moet je echter van goede huize komen.

 • Nordin:

  Ik heb vandaag je blog gelezen Bou en ik ben aangenaam verrast. Eindelijk iemand gevonden die probeert het hele verhaal te vertellen en niet zomaar begint over Hamas en terrorisme. Ga vooral door en hopleijk komen er meer artikelen over palestina en israel

 • BOU:

  Beste Nordin, dank voor het compliment, maar op BOUblog staan al meer artikelen over Israël en Palestina. Rechts in het colofon even klikken op Israël / Palestina.

  Egypte doet er alles aan om het konvooi tegen te houden.

  De situatie in Gaza is intussen kritiek: er is echt gebrek aan alles!

  Israël heeft weer twee woonhuizen in de Gazastrook beschoten: een dode en een aantal gewonden…

  Een Joodse settler op de Westbank die twee Palestijnen doodschoot, wordt niet vervolgd.

  Dit komt allemaal niet in de krant van Fabeltjesland…

 • BOU:

  Vandaag in de Volkskrant wel een stukje over Israëlische soldaten die vertellen over de aanval op Gaza deze winter.

  Israëlische soldaten zouden in januari vrijwel zonder schietinstructies aan het grondoffensief tegen het Hamas-bestuur in de Gazastrook zijn begonnen. Commandanten stelden in voorbesprekingen zelden het onderscheid tussen burgers en strijders aan de orde. Dat hebben 29 veteranen van de Gaza-oorlog verteld aan het Israëlische oud-soldatencollectief Breaking the Silence.

  Hun geanonimiseerde relaas verschijnt vandaag in een 112 pagina’s tellend rapport, waarin de Volkskrant inzage heeft gehad. De gefilmde interviews zijn onderaan dit artikel te bekijken.

  Onder het artikel staan zes video’s van interviews met deze Israëlische soldaten.

  Maar geen woord over het konvooi van Galloway…

 • BOU:

  Na tien dagen getreiter van Egypte heeft het konvooi toch Gaza bereikt! Viva Palestina!

  Een goede link naar de getuigenissen van Israëlische soldaten: Breaking the Silence.

  En een goed artikel over Hasbara, de Israëlische desinformatie.

 • BOU:

  Ze zijn binnen, maar de helft van de humanitaire hulp moesten ze achterlaten in Egypte.
  Lees hier meer en zie de video.
  Dat was vanavond niet in het 8-uur journaal…

  Zie hier!

 • John:

  Wat zegt dat plaatje nou? helemaal niks. Reuter photoshopte bij het leven en viel dus door de mand met al die rookpluimen en dat beertje dat je overal weer zag neergelegd en overal wie die ‘hulpverlener’. Verder zegt die foto niks omdat hamas de bevolking in Gaza gewoon over de kling jaagt. De foto zegt niks omdat het kind vermoord kan zijn door Hamas, is traditie daar (en overal). Verder moet je maar denken, wie wind zaait, dus dood en verderf in Israël krijgt vroeg of laat de rekening gepresenteerd. Dus, niet klagen als er dan doden vallen.

  Die ‘rabbi’ is geen rabbi, dus niet met onzinfimpjes aankomen.

  Overigens, leuk eenzijdig materiaal dat ik zo weer onderuit haal. Maar ik wordt een beetje erg moe van je hetze tegen Israël. Net Obama die ook niks anders kan dan razen en tieren. Maar ja, dat komt er van als je denkt dat je alles weet, dat je meent met praten iets kunt oplossen (zoals in Iran, het moorden is nu nog erger). Nee, Bou, je moet nog heel wat leren van de geschiedenis van Israël en mijn standpunt ken je. Weet je jouw probleem is, al die conjunctiefvormen: men zou, zij zouden, er wordt gezegd, het schijnt enz enz. Hetze, Bou, niets anders en Hamas is een moordenaarsbende, dat kun je niet eens ontkennen na wat in Iran gebeurt.

 • BOU:

  Hallo, John! Terug van weg geweest?

  Verder zegt die foto niks omdat hamas de bevolking in Gaza gewoon over de kling jaagt.

  Ach, en ik dacht nog wel dat het Israëlische leger dat deed!

  Dus, niet klagen als er dan doden vallen.

  Man, val toch dood!

  Nee, Bou, je moet nog heel wat leren van de geschiedenis van Israël en mijn standpunt ken je.

  Inderdaad! Dus, niet klagen als er dan doden vallen.

  Weet je jouw probleem is, al die conjunctiefvormen: men zou, zij zouden, er wordt gezegd, het schijnt enz enz. Hetze, Bou, niets anders en Hamas is een moordenaarsbende, dat kun je niet eens ontkennen na wat in Iran gebeurt.

  John, wat een wartaal! Heeft Hamas nu soms de verkiezingen gestolen in Iran? Heeft Hamas soms Neda vermoord? Sinds wanneer is Hamas een moordenaarsbende? Sinds de Joodse staat Israël de democratisch gekozen regering van Palestina tot moordenaarsbende heeft verklaard?

  Lees toch eens een beetje mee met wat de Israëlische soldaten daarvan zeggen. Ook zij hebben genoeg van dit illegale bloedbad.

  John, zeg eens even eerlijk: Word je betaald voor deze Hasbara-propaganda, of geloof je werkelijk in het Heilig Joodse Rijk?

 • Nordin:

  John een vraag geef jij uberhaupt om de palestijnen want zo lijkt het alsof jij niet om deze “soort” mensen geeft. Soms lijkt het alsof Israeliers niet geven om palestijnen. Ik wil graag weten als jij ook zo denkt

 • Ben:

  @ john
  “Nee, Bou, je moet nog heel wat leren van de geschiedenis van Israël”
  bedoel je niet: Nee, Bou, je moet nog heel wat leren van mijn geschiedenis van Israël.
  want daar begint het wel op te lijken.

 • BOU:

  Het konvooi kreeg slechts 24 uur de tijd om de hulpgoederen af te leveren in Gaza. Lees hier het verslag.

  Speciaal voor John even een quote:

  Fraser Gaspard of Denver, Colorado, said of seeing the devastation firsthand, “It really shows how effective the American weapons we give Israel are, and how deliberate Israel was in its attack from the spots that were hit, schools, hospitals, a cement factory, homes in refugee camps. You could see it was a war of terror against the Gazan people.”

  Meer over Israël:

  Israel Trains U.S. Assassination Squads

  Israel Will Implode By Gilad Atzmon

 • @ John
  17 juli 2009 om 20:02

  John, je gedraagt je in je posting als aangeschoten wild dan wel als aangereden huisdier: wat paniekerig en agressief.

  Probeer het eens zó te zien:

  Geen Jood en geen Palestijn zullen, normaliter, elkaar willen doden of zelfs maar haten, als het niet was op bevel, dan wel via indoctrinatie, VAN DE LEIDERS en hun nabije volgelingen, die kennelijk belangen hebben, of de belangen van ‘anderen’ ‘verdedigen’.
  Dat geldt voor Israël zowel als voor ‘Palestina’.

  Het probleem zit hem niet in de normale burgers.
  De léiders van beide zijden moeten aangepakt worden en in een onschadelijke positie gebracht. De grote vraag hierbij is: door wie? En vooral: HOE?

  Bou weet nogal veel, dus misschien heeft die een antwoord.

 • BOU:

  Beste Observator,

  Dank voor je reactie en niet alleen John gedraagt zich als aangeschoten wild, vrijwel alle leiders gedragen zich als aangereden huisdieren, behalve dan onze koningin, maar ook haar beurt zal nog wel komen.

  Het probleem zit hem volgens mij niet alleen in de leiders, het zit in het systeem en het zit diep! In de geschiedenis zul je overal leiders vinden en een bevolking die de leider volgt. Zolang de leiders worden gekozen door de bevolking, zullen die leiders handelen in het belang van het volk. Zolang de koning werd gekozen door de koningin, was er niets aan de hand. Het erfrecht ging toen nog van moeder op dochter.

  Het probleem begint als de koning wordt opgevolgd door zijn zoon. Het erfrecht van vader op zoon is de kern van vele religies die zeggen dat dit erfrecht werd gedicteerd door hun enige ware God. In de naam van de vader en zo voort…

  Deze leiders worden niet gekozen, zij zijn geboren als zoon van een rijke en machtige vader en later zullen zij zijn positie innemen. Daar hoeven ze niets voor te doen en ze doen er ook niets voor, in tegendeel, ze ontdoen alle anderen van hun vrijheid, arbeidskracht, nageslacht en leven. Van vader op zoon, dat gaat binnen drie generaties mis! Lees de annalen van de koningen van Assyrië en je zult zien dat de wreedheid regeert! De kleinzoon van de koning is reeds een despoot en de rest is nog erger! Het vaderrecht maakt alle mensen gek!

  De oplossing ligt volgens mij in de solidariteit die ontstaat als het gezamenlijke belang zichtbaar groter wordt dan het individuele belang. Het Israëlische leger is een destructieve kracht, die niets doet, maar ontdoet. Israëlische soldaten die de leiders hebben gevolgd, krijgen last van hun geweten…

  Men brengt leiders in een onschadelijke positie, door hen niet langer te volgen, dat is stap één! De volgende stap is het besef dat de hele natuur een eenheid vormt, dat je in een volgend leven misschien wel terugkomt als neger, arabier, palestijn of dolfijn… Probeer je in te denken hoe het zou zijn om als dolfijn te leven in de vervuilde oceanen, of om als palestijn te zijn geboren in Gaza…

  De Joodse staat Israël, zo groot als Nederland, met een concentratiekamp langs het strand van Scheveningen tot IJmuiden en in Drenthe een kolonie waar men de inwoners weg-pest omdat het geen Hollanders zijn… Hoe veilig zouden wij ons voelen wanneer er van Scheveningen tot IJmuiden een hek stond, en daarachter woonden anderhalf miljoen mensen die door ons leger worden uitgehongerd en beschoten? Want af en toe vuren zij een schot af op Haarlem, omdat ze in 1968 uit die stad werden verdreven?

  De Joodse staat Israël is een groteske dwaasheid! Hoe maak je de dwaasheid onschadelijk? Ik denk: met liefde, geduld en wijsheid, maar vooral met solidariteit! Want Israël als een groteske dwaasheid, met een illegaal kernwapenarsenaal, met de tweede luchtmacht en het vierde leger ter wereld, bewapend door de VS uiteraard, met dwaze leiders die Iran willen ontdoen van kerncentrales, dat kan nooit en te nimmer goed gaan! Dat is niet in ons gezamenlijke belang.

  Daarom ben ik solidair met de Palestijnen in Gaza, zij en ik hebben namelijk een gezamenlijk belang: VREDE zonder discriminatie tussen Joden, negers, Palestijnen, Arabieren, Belgen, Friezen, Franken en Saxen en zo voort… 😉

Laat een reactie achter

Recente reacties