Selecteer een pagina

Archieven

Ook al zo ziek van de varkensgriep?

Van alle berichten over varkensgriep word ik een beetje ziek. In Mexico kreeg iemand de griep en door het hedendaagse vliegverkeer, kon het virus zich over de wereld verspreiden. Inmiddels zijn er al minstens 380 mensen aan deze Mexicaanse griep overleden. Jaarlijks overlijden er gewoonlijk volgens de WHO een kwart tot een half miljoen mensen aan griep. De meesten van hen hadden dan reeds een zwakke gezondheid en weinig weerstand. Dat er wereldwijd bijna een miljard mensen ondervoed zijn, wegens de hoge voedselprijzen en de bio-brandstof, komt intussen nauwelijks in het nieuws.

Een beroemde griep-pandemie is die van 1918. In het laatste jaar van de Eerste Wereldoorlog brak de Spaanse griep uit. De oorlog had reeds gezorgd voor armoede en ondervoeding bij grote delen van de bevolking en het einde van de oorlog ging gepaard met verplaatsing van troepen die naar huis werden gestuurd, waardoor het virus zich snel kon verspreiden. De oorlog kostte aan 15 miljoen mensen het leven, maar deze griep eiste binnen vier maanden ongeveer 50 miljoen levens. Er stierven meer soldaten in bed dan in de loopgraven. Maar wat was de relatie tussen de griep en de oorlog?

Rond 1350 heerste er in Europa een pest-epidemie, waarin ongeveer een derde van de bevolking stierf. Deze Zwarte Dood kwam met vlagen terug en trof dan met name de grote steden. Deze Pest wordt altijd verklaard met ratten en vlooien die de ziekte zouden overbrengen. Opvallend is echter, dat er rond 1300 een klimaatsverslechtering intrad, waardoor de oogsten jaar in jaar uit mislukten. De bevolking was ondervoed, en daarmee kwetsbaar. De grote uitbraken van de pest in de grote steden vielen samen met de grootste koude tijdens deze kleine ijstijd. Slechte behuizing, overbevolking, koude en ondervoeding maakten de bewoners van de grote steden kwetsbaar. Maar er zijn altijd geleerden die de oorzaak verwarren met het gevolg!

Hoewel er volgens Volksgezondheid elk moment een pandemie kan uitbreken, is er op dit moment alleen maar een vaccin. De Trouw bericht vandaag:

Overheid peilt belangstelling griepvaccin
Het kabinet wil voorkomen dat de inenting tegen Mexicaanse griep net zoveel weerstand oproept als die tegen baarmoederhalskanker.
Het ministerie van volksgezondheid is daarom alvast te rade gegaan bij het publiek, laat een woordvoerder weten. „We raadplegen allerlei focusgroepen en burgerpanels. Ook kijken we nadrukkelijk wat er de vorige keer misging met de vaccinatie tegen baarmoederhalskanker.”
Destijds is veel te weinig aandacht besteed aan emotie, stelt de Amsterdamse hoogleraar medische publieksinformatie Frans Meijman. Wat hem betreft worden burgers daarom nog intensiever bij de voorbereiding betrokken dan nu gebeurt. Hij pleit voor een open dialoog met leken en deskundigen. „Organiseer maar een debat op tv en zwengel de discussie maar aan. Zo kom je erachter hoe zo’n vaccin bij verschillende groepen ligt en welke emoties er spelen. Dat is goed voor de geloofwaardigheid.”

Om te maken dat iedereen zich laat inenten, is de juiste emotie nodig. Objectieve informatie blijkt niet voldoende. De overheid heeft immers 34 miljoen vaccins aangeschaft. Die moeten ze nu slijten aan de bevolking. Al dat geprik is echter niet zonder gevaren. In 1976 ontstond in de VS een grote paniek rond de Varkensgriep, nadat de farmaceutische industrie een vaccin had gemaakt, dat natuurlijk verkocht moest worden. Zie hier de reclame:

Het vaccin bleek helaas nogal drastische bijwerkingen te hebben. Sommige mensen raakten voor altijd verlamd, anderen stierven, niet aan de griep, maar aan het vaccin. CBS “60 MINUTES” maakte er indertijd een reportage over, die slechts eenmaal werd uitgezonden, maar die nu circuleert op internet.

Swine Flue pandemic duurt 16 minuten.

Bekijk deze video op LiveLeak.

Het virus van de huidige Mexicaanse griep lijkt sterk op het virus dat in 1918 zoveel slachtoffers maakte. Sommigen vermoeden dan ook dat het een farmaceutisch complot is. Big Farma zou het virus zelf hebben gemaakt, om een duur vaccin te kunnen verkopen. Of, nog erger, het vaccin is bedoeld om ons ziek te maken, dit als deel van een wereldwijd eugenetica-programma dat behoort tot de geheime plannen van de Bilderberg-club. Onmogelijk is dat overigens niet. Wikipedia zegt over de Spaanse griep:

In september 2005 zijn microbiologen van het US Armed Forces Institute for Pathology erin geslaagd om het virus opnieuw te maken. Het onderzoek was gebaseerd op viraal RNA uit de long van een soldaat die in 1918 was gestorven. De eiwitmantel van het virus had structuur H1N1.

Een Amerikaanse onderzoeksjournalist beweert zelfs dat het nieuwe varkensgriep virus is ontworpen door twee universiteiten in Canada en de VS en dat het opzettelijk resistent is gemaakt tegen alle bestaande griepvaccins. Op die manier kan Big Farma er het meest aan verdienen.

Flying Pig Flue duurt 5 minuten.

Bekijk deze video op Live Leak.

Ook Russia Today meent dat het virus wel eens opzettelijk ontworpen en verspreid kan zijn. In elk geval krijgen de complottheorieën rond deze griep alle aandacht. Volgens de medische research-journaliste Désirée Röver kan er nog helemaal geen vaccin worden gemaakt, want er is nog geen pandemie en dus geen virus. Dat is natuurlijk niet waar, want al bij de eerste griep-doden in Mexico kon men het virus isoleren. Röver is echter fel gekant tegen de vaccinaties en ze geeft een aantal gezonde tips. Haar advies voor het gebruik van colloïdaal zilver en titri-olie lijkt me echter nogal overdreven.

Is de Mexicaanse Varkensgriep afkomstig uit een laboratorium, of krijgen mensen nou eenmaal af en toe griep? Het enige wat we weten, is dat we dat niet weten. Complottheorieën bestaan en complotten bestaan eveneens. Op zoek naar de griep kwam ik een filmpje tegen over regen. Regen? Nou, nee! Het regende wel, maar het was geen regen en iedereen werd ziek!

Poison Rains infect Small Town duurt 10 minuten.

66 Reacties

 1. Observator

  Gezien de toch wel vele ‘nieuwe’ ziekten die in de afgelopen jaren opdoken, voor mens en dier gelijkelijk, valt het inmiddels niet meer mee om níet aan complotten -van welke aard dan ook- te denken.

  Antwoord
 2. Observator

  Het begint er nu wel érg vreemd uit te zien met die mexicaanse varkensgriep. Er is sprake van mogelijk VERPLICHTE inenting!!! In sommige landen is die gedwongen aantasting van de integriteit van het lichaam al in een vergevorderd stadium. In Nederland wijzen tekenen in die richting. Want waarom bestelt Klink dan 34 miljoen doses (precies genoeg voor 2x de gehele bevolking van Nederland, ZONDER REKENING TE HOUDEN MET WEIGERINGEN die er ongetwijfeld in groten getale zullen zijn, zoals ook lang niet iedereen de normale griepprikken accepteert.

  Daarbij zijn er aanwijzingen dat het betreffende griepvirus IN HET LABORATORIUM ONTWIKKELD IS. En moedwillig verspreid.

  Hoe zo dus, waaróm die mogelijke ‘verplichting’?

  Ik kan hier nog veel herhalen wat ik aan informatie (ook van bezorgde wetenschappers, en niet de minsten onder hen) te lezen kreeg, maar dan wordt deze bijdrage veel te lang. Daarom een link naar de site van Klokkenluider, waar zeer veel informatie staat en waar ook veel links te vinden zijn om U goed te informeren -wat de overheid dus volkomen nalaat.

  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/1965/swine-flu-update-holocaust.html#more-1965

  IK laat me niet inenten, ook niet via dwang.
  Hoewel ik in meerdere opzichten tot de zogenaamde risicogroep behoor heb ik ook nooit een griepinjectie genomen.
  En heb ‘desondanks’ NOOIT griep gekregen, terwijl mensen die de injectie wél haalden die wél kregen. Daarbij weten we dat in slechts 20% van de gevallen een griep kan worden voorkómen.
  Dus nogmaals: Waarom dan die mogelijke dwang???

  Nb: de link verwijst naar één artikel op Klokkenluider. Er staan er daar veel meer. Om ook de andere items te lezen moet U naar de hoofdpagina switchen.

  http://www.klokkenluideronline.nl

  Antwoord
 3. petje

  Ik moet toegeven dat mr. Bou het bij het juiste eind heeft over de zeer snelle wereldwijde invoering van de Codex Alimentarius (o.a. heel kort gezegd het uit de handelnemen van vitamine- en mineralenpreparaten waardoor mensen extra weerstand voor zichzelf en hun kinderen kunnen opbouwen). Ik kreeg deze gedachte toen ik vanavond onderstaande video van een van de laatste kritische fundamentele gezondheidswetenschappers dr. Desire Rovers bekeek en beluisterde (http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/1927/het-farmaceutisch-complot-32-infowar.html).
  De timing met de geprepareerde vaccins die al klaar liggen voor de Mexicaanse griep en die kinderen en volwassenen massaal zullen verzwakken is huiveringwekkend.

  Antwoord
 4. BOU

  Petje, laat je niet prikken!

  Zelfs al wordt het verplicht, laat je niet prikken!
  Ik laat me niet prikken!

  Ik denk dat ik een vijftigje en een honderdje in mijn jaszak stop. Dan zeg ik tegen de verpleegster: Vijftig als je me niet prikt, maar het wel invult. En als er dan een ARTS voorbijkomt, dan bied ik hem honderd. Als hij het maar invult!

  Ik wordt trouwens ter plekke hysterisch van een prik!!!

  Ten zeerste aan te bevelen: ga uit je bol, ga keihard gillen, wees hysterisch en weiger iedere prik.

  Gillen kost minder dan niks! Hiiiiiiiiiiiiiiiii Haaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

  Antwoord
 5. Observator

  Als men inderdaad ‘verplicht prikken’ wil gaan invoeren is het de hoogste tijd voor een ECHTE revolutie.

  Antwoord
 6. petje

  Het wordt inderdaad hoog tijd voor een vaccinsbevrijdingsfront als je het mij vraagt. Ik ben beschikbaar voor dit bevrijdingsfront als vrijwilliger voor hand- en spandiensten trouwens zodra vaccinatie verplicht wordt in Nederland..
  Waar blijven trouwens de actiegroepen tegen dit prikken?

  Antwoord
 7. petje

  Sorry voor de link naar http://www.klokkenluideronline.nl van de video van dr. D. Roever (zeer verstandige en praktische vrouw trouwens)terwijl de video in dit artikel ook al stond..
  Een aantal maanden terug frappeerde de NOS mij door NWO-wetenschapper Ab Osterhaus kritiekloos NWO taal te laten spuwen. De NOS is inderdaad definitief een staatsomroep geworden..

  Antwoord
 8. petje

  Dat de NWO in Nederland niet stilzit bewijst de “nieuwe” toonzetting van het verhaal van NWO-wetenschapper Ab Osterhaus. Ik vond het al vreemd dat Osterhaus 2 maanden terug ineens van het scherm verdween na zijn tussenzinnen in NOS interviews van mogelijk miljoenen doden door de Mexicaanse griep..
  Ik heb de tv uitzending niet gezien, maar gisteren wel op de Radio 1 een stukje gehoord. Dit is inderdaad huiveringwekkend. Ik vond het al vreemd, maar nu begrijp ik het. NWO-Nederland wil het prikken via communicatieve weg er in masseren bij de mensen. Wat onderschatten deze NWO-lieden en de NOS de gemiddelde Nederlander..

  Antwoord
 9. BOU

  Petje, er is nog iets anders wat me ten zeerste verontrust: Het NOS-journaal bestaat voornamelijk nog uit reclame voor het wéér. Dan zie je Henk Krol toch minstens vijf minuten enthousiast horen leuteren over hogedrukgebieden en zachte, aangename temperaturen, alsof die man aandelen heeft in een strandtent!

  Gewoon wachten tot de zwaluwen hoog vliegen is er niet meer bij…

  Laat je dus niet prikken, want de zwaluwen vliegen laag…

  Antwoord
 10. petje

  Bou, ik stoor me toch meer aan de blokken voor en na het Journaal (die ik overigens meteen wegzap). Een toekomstige reclameloze BBC status kan de NOS misschien nog van een totaal moreel failliet behoeden.
  Overigens was het interview met NWO-ideoloog en -wetenschapper Ab Osterhaus in het actiualiteitenprogramma 1Vandaag± http://www.eenvandaag.nl/binnenland/34914/aan_de_keukentafel_ab_osterhaus

  Antwoord
 11. petje

  BOU, ik laat me NOOIT prikken door wie dan ook..

  Antwoord
 12. BOU

  Petje, ik heb even doorgelinkt naar EenVandaag, maar wat een geleuter… Daar heb ik het geduld niet voor!

  Antwoord
 13. Harry

  MENSEN DOE ER UW VOORDEEL MEE A.U.B !!!!

  Onderstaande mail circuleert momenteel in brede kringen op het internet.

  Hallo allemaal.

  Daar ik dit bericht aan velen stuur heb ik allen in het kader van de privacy bcc geadresseerd. Op het gevaar af voor een dwaze komplotdenker te worden versleten, neem ik toch de vrijheid jullie van het volgende op de hoogte te brengen. Er vinden momenteel in onze wereld bijzonder gevaarlijke ontwikkelingen plaats die, als wij die niet met wakkerheid en bewustzijn tegemoet treden, ons zullen overweldigen. Niets in deze wereld is wat het lijkt. De façade die de media, als deel uitmakend van de heersende machtstructuren, ons voorhoudt is gebaseerd op leugens, bedrog en misleiding. Het 11 september 2001-verhaal is al van vele kanten op een andere manier belicht, waardoor duidelijk werd dat zij die macht hebben niets schuwen om die macht groter, sterker en meer wereldomvattend te maken.

  De laatste maanden hebben verschillende toppolitici uit verschillende landen, waaronder Brown en Sarkozy, regelmatig de noodzaak benoemt van een Nieuwe Wereld Orde om alle problemen mee op te lossen. Deze NWO werd door George Bush Sr. voor het eerst openlijk benoemt in 1990 na de aanvang van de eerste invasie in Irak. Laat duidelijk zijn dat deze NWO er niet voor bedoeld is om jouw belangen te behartigen. Ze behartigen de belangen van het kartel van het militair-farmaceutisch-agrochemisch-industrieel-complex, naast die van de internationale topbankiers. Nu de kern van de zaak. De laatste jaren zijn we geconfronteerd met verschillende plotseling opduikende epidemieën, die veroorzaakt zouden zijn door raadselachtig gemuteerde virussen. Eerst was er SARS, toen de vogelgriep en nu een combinatie van vogelgriep, varkensgriep en twee menselijke griepvirussen. Hoe kan dit? Zou de natuur er op uit zijn om ons uit te roeien door zulke gemene combinaties van verschillende virussen te maken? Lijkt me sterk. Het is bekend dat in laboratoria al heel lang wordt geëxperimenteerd met genetisch gemanipuleerde micro-organismen in het kader van biologische oorlogsvoering. De Spaanse griep in 1918 begon bijvoorbeeld op een Amerikaanse legerbasis.

  Zie: http://nl.wikipedia.org/wiki/Spaanse_griep

  Zo is ook de oorsprong van de ziekte AIDS omgeven met vele raadselen. De Nederlandse microchirurg Johan van Dongen laat in zijn boek ‘Aids de grootste misdaad in de medische geschiedenis’ op voor velen schokkende wijze zien hoe het geknutsel met micro-organismen een manier is om de mensheid drastisch in omvang te verminderen. In het eerste hoofdstuk zegt hij: (citaat) “ ‘Aids de grootste misdaad in de medische geschiedenis’ gaat over het gegoochel met micro-organismen en het genetisch manipuleren ervan ten koste van de mens. Het is de beschrijving van een nog nooit eerder vertoont dodelijk complot tegen de mensheid. De meeste informatie over ziekten als aids en over wat er in medische en militaire laboratoria allemaal is en wordt uitgedokterd, bereikt de gewone burger niet of is zodanig verpakt in wetenschappelijk jargon dat die burger er niets mee kan, en waarschijnlijk is dat ook de bedoeling.
  Ik heb geprobeerd de informatie die ik jarenlang beroepshalve heb verzameld, in mijn boek zo te ordenen dat de geïnteresseerde lezer er wel wat mee kan. Ik ben me bewust van het shockeffect dat ik ermee zal bereiken, maar dat moet dan maar! Het lot van de mensheid ligt namelijk in handen van niets en niemand ontziende wetenschappers, politici en militairen, die met ons medisch- en geestelijk welbevinden zeer gevaarlijk omgaan. Juist daarom dienen hun uitspraken en handelingen uiterst kritisch te worden aanhoord en geobserveerd.”(einde citaat)

  Van Dongen laat in zijn boek de Nederlandse arts en bacterioloog van internationale faam professor dr. H.H. Cohen aan het woord. Deze geeft aan dat hij met een probleempje zit aangaande de nationale wetgeving en internationale verdragen. Deze zouden volgens hem ontoereikend zijn om de risico’s van medische onderzoeken (vaccinontwikkeling) te kunnen beheersen in verband met de anarchie van industriële belangengroepen in onze wereld. In klare taal gezegd, de winsten gaan boven het welzijn. Nog niet zo lang geleden liet de fabrikant Baxter daar het laatste staaltje van zien met het toevoegen van het vogelgriepvirus aan bepaalde griepvaccins. De woorden van Cohen laten zien dat dit geen ongelukkig toeval is geweest. Cohen laat verder het volgende weten: (citaat)

  “Bekend is, dat bij de bereiding van die vaccins daarin bepaalde componenten terecht kunnen komen. Ik geef u daarvan een voorbeeld: bekend is dat in levend poliovaccin, ook wel in geïnactiveerd poliovaccin, twee vormen van leukemie en een tumorvirus kan zitten en het Simian Vacuolating Virus SV40. Die tumorvirussen (lees aids-virussen red.) hebben oorspronkelijk in de poliovaccins gezeten; pas later heeft men ontdekt dat ze erin zaten en dat die mogelijk oncogeen, tumorverwekkend, waren.”(einde citaat)

  Dat dit soort wantoestanden eerder regel dan uitzondering zijn blijkt uit een bericht in het Nederlands Dagblad van 5 oktober 2007. Daarin werd een artikel gepubliceerd waarin een uitbraak van polio in Afrika werd benoemd ten gevolge van, ja raar maar waar, een poliovaccinatieprogramma.
  Bron: http://www.nd.nl/artikelen/2007/oktober/05/uitbraak-polio-door-vaccinaties-in-afrika

  Onlangs hoorde ik nog van iemand die vertelde dat zijn grootmoeder tot op latere leeftijd nooit griep had gehad, tot het moment dat ze vanwege haar leeftijd jaarlijkse griepsspuiten kreeg.

  Een paar maanden geleden heeft de Nederlandse overheid vele meisjes vanaf 12 jaar met het HPV-vaccin behandeld. De noodzaak daartoe is door die overheid schromelijk overdreven, daar baarmoederhalskanker één van de minst fatale kankersoorten is. Onlangs werd nog bekend dat gebleken is dat het hiervoor in de vS en andere landen gebruikte middel Gardasil een progressieve spierziekte veroorzaakte bij verschillende gevaccineerde meisjes.

  Zie: http://www.naturalnews.com/026463_HPV_vaccine_HPV_teenage_girls.html

  Nu wil de overheid ons allemaal met twee spuiten te lijf gaan n.a.v. het mexicaanse griepvirus. Terwijl het hier een virus betreft dat ook zonder behandeling in milde vorm voorbijgaat. Wereldwijd zijn er nu t.g.v. de mexicaanse griep 329 sterfgevallen bekend. Dus waarom al die spuiten? Jaarlijks sterven er duizenden mensen aan de gewone griep, zonder dat er over een pandemie gesproken wordt met bijbehorende grootschalige vaccinatieprogramma’s. Dat er hierbij met cijfers gesjoemeld wordt om ons bang te maken en die spuiten er door te kunnen drukken mag blijken uit de volgende link:

  http://tpmcafe.talkingpointsmemo.com/talk/blogs/kstone/2009/06/cdc-was-irresponsible-in-claim.php?ref=reccafe

  De Oostenrijkse onderzoeksjournaliste Jane Burgermeister heeft onderzoek gedaan naar het schandaal bij de firma Baxter die eerder dit jaar een met vogelgriepvirus besmet griepvaccin naar 16 landen heeft gestuurd. Ze heeft dit tot op de bodem uitgezocht en richt zich nu op het aanklagen van de VN en de Wereld Gezondheids Organisatie m.b.t. het komende vaccinatieprogramma voor de mexicaanse griep. Want raad eens wie dat o.a. mag produceren…… Baxter dus. Zie een uitgebreid artikel over de zaak van deze moedige journaliste.

  http://naturalnews.com/z026503_pandemic_swine_flu_bioterrorism.html

  ALS JE LEVEN JE LIEF IS, WEIGER DAN VACCINATIES. LAAT DE OVERHEID WETEN DAT WIJ ZELFBESCHIKKING HEBBEN OVER ONS EIGEN LICHAAM EN ONZE EIGEN GEZONDHEID. LAAT JE NIET MEER MISLEIDEN DOOR EEN OVERHEID DIE VAN ONZE BELASTINGCENTEN WORDT BETAALD, MAAR ONS OP ALLE MOGELIJKE MANIEREN MISLEIDT.

  Nog een aantal goede websites om te bezoeken voor het verkrijgen van meer informatie zijn:

  http://www.argusoog.org

  http://www.klokkenluideronline.nl

  http://www.pateo.nl/omkering.htm

  http://www.educateyourself.org

  Ik wens je moed en sterkte bij het nemen van de voor jou juiste beslissing. Als je het belangrijk vindt om deze informatie te delen, stuur dit bericht dan door naar zoveel mogeljk mensen en praat erover in je directe omgeving.

  Antwoord
 14. BOU

  Intussen ook een interessante discussie op Zaplog. Inclusief een documentaire over Eugenetica en populatie-controle.

  Griezelige griep, want er is geen griep… Er is alleen maar een vaccin!

  Verder mijn excuses dat de lange reactie van Harry zo laat werd geplaatst. Hij viel in de spambox, waarschijnlijk vanwege de lengte, maar hij is het lezen ten zeerste waard.

  Antwoord
 15. Observator

  Noem het maar interessant!
  Verontrustend is misschien een beter adjectief.

  Ik heb je link, met je welvinden, zojuist ook in klokkenluider vermeld.

  Antwoord
 16. Harry

  @Bou

  Dit is een stuk geschreven door Arend Zeevat van arusoog !!!
  Die verdiend alle lof en luister vanavond naar argusoog radio mensen a.u.b. (20:00-22:00 uur)
  Met Nexus,Arend,Misha Kat,en Desiree Rover en iemand van verontruste moeders (baarmoederhalskanker drama)
  Mensen verspreid dit stuk van Arend zoveel je maar kan naar familie vrienden,kennissen en desnoods je vijanden want dit verhaal is te SMERIG voor worden.

  Allemaal veel wijsheid en inzicht toegewenst en laat je NIETS aan praten.NIETS !!!!!!!!!!!!!!!!!

  Want onthoud dit goed…….

  Wie GEEN kranten leest of radio luisterd en geen TV kijkt die is NIET geinformeerd maar voor diegene die dat WEL doen die zijn VERKEERD geinformeerd.

  Antwoord
 17. Observator

  Inmiddels heb ik het stuk van Arend Zeevat op diverse hyves waarvan ik lid ben geplaatst.
  Onder de titel ‘De mail van HARRY’ Inmiddels voorzie ik mijn ‘aanhef’ ook van de mededeling dat dit volgens zeggen een bericht van Arend Zeevat is (wat ik las op ‘klokkenluideronline.nl’)

  Harry, jouw tekst (10:35) gaat vanaf het woord ‘luister’ nu mee. Zul je wel goed vinden neem ik aan.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

12 + een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën