Archief
Artikelen

Hoewel er duidelijk bewijs is dat de verkiezingen in Iran regulier zijn verlopen, blijkt op dit moment iedereen te geloven dat Ahmadinejad de verkiezingen heeft gestolen. Hoe is dat nou toch mogelijk? Een beetje Twitteren en er ontstaat opeens een revolutie… Natuurlijk ligt er aan de rellen en demonstraties in Teheran een duidelijke onvrede met de huidige politiek ten grondslag, natuurlijk is het harde optreden van de politie volledig buiten proporties, maar er was geen fraude! Toch blijkt vrijwel iedereen nu overal bewijzen van fraude te zien.

Wat zijn de mensen toch gemakkelijk te foppen! Ze weten niet wat ze zien, maar ze zien wat ze denken dat ze zien. Neem nou bij voorbeeld het onzichtbare touw. Er is geen touw, maar laten we doen alsof er een touw is. Leuk? Ja, natuurlijk! Gefopt? Dat is lachen!


EMBED-Invisible Rope Prank II – Watch more free videos

Toeval? Welnéé! Grappig? Dat wel!

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

Laat een reactie achter