Archief
Artikelen

Een andere documentaire van Alex Jones die door miljoenen is bekeken, is “Terror Storm“, gemaakt in 2006. Deze docu bevat veel informatie en hij is minder speculatief dan “End Game“. “Terror Storm” gaat over de vele malen dat een regering een Valse Vlag operatie heeft uitgevoerd, om de bevolking achter hun plannen te krijgen. Het gaat over terrorisme door de staat. Wanneer een regering van een land oorlog wil voeren tegen een ander land, dan zal de bevolking deze oorlog slechts steunen wanneer deze wordt gepresenteerd als een vorm van zelfverdediging. De regering pleegt dan een aanslag en schuift deze in de schoenen van de “vijand”.

De reden waarom een regering oorlog wil voeren, kan liggen in het verlangen naar macht, de beheersing van de grondstoffen, of in winst voor de wapenindustrie. Maar geen van deze argumenten zal de bevolking van hun eigen land overtuigen. Het land dat men wil aanvallen, moet daarom eerst worden afgeschilderd als vijand. Zo werd de oorlog in Irak gerechtvaardigd met het argument dat sadam hoessein massavernietigingswapens bezat en dat de VS vrijheid en democratie naar dat land zouden brengen.

Alex Jones zet eerst in snel tempo alle bekende Valse Vlaggen van de vorige eeuw tot op heden op een rijtje. President Obama heeft onlangs in Caïro eindelijk toegegeven dat de CIA in 1953 de democratische regering van Iran omver wierp. Dat is slechts een van de vele Valse Vlaggen die Alex Jones noemt. Het is ook een van de weinige die ooit van hogerhand werden toegegeven.

Over verscheidene van deze Valse Vlag gebeurtenissen staan op BOUblog reeds documentaires. Andere zijn wel bekend, maar staan nog niet hier. Alex Jones zet ze achter elkaar en toont daarmee aan dat dit een bewuste politiek is. En deze politiek is tegenwoordig internationaal. De Valse Vlaggen zijn niet langer slechts gericht op een oorlog met een naburig land, maar tevens op de beheersing van de bevolking van het eigen land, door middel van angst.

Een andere vorm van de Valse Vlag is de desinformatie die welbewust door de media naar buiten wordt gebracht. Hoewel het vaak overduidelijk is dat deze desinformatie niet waar kan zijn, blijven de meeste mensen tegen beter weten in geloven in deze onzin. Dit geldt bij voorbeeld ook voor onze “opbouwmissie” in Afghanistan. Ons leger is daar niet om de bevolking te helpen, maar om de aanleg van een pijpleiding mogelijk te maken voor de grote westerse oliemaatschappijen, waaronder de Shell. Het geldt echter vooral voor het geloof in het moslimterrorisme, dat na 11 september 2001 een dominante “religie” werd, hoewel iedereen met een beetje gezond verstand kan nagaan dat de aanslagen van 11 september onmogelijk kunnen zijn georganiseerd door Osama bin Laden, vanuit een Afghaanse grot. Toch blijven mensen wereldwijd geloven in het gevaar van het moslimterrorisme, terwijl dit terrorisme in feite van hogerhand wordt georganiseerd.

Terror Storm – Alex Jones duurt een uur en 52 minuten.

Bekijk deze video op Google Video.

In 2007 maakte Alex Jones een langere versie van deze documentaire, met nieuwe gegevens over 11 september. Het gaat dan voornamelijk om WTC 7, een gebouw van 47 verdiepingen dat op 11 september instortte. WTC 7, oftewel Salomon Brothers Building, was niet geraakt door een vliegtuig en het stond op voldoende afstand van de Twin Towers. Hoewel het gebouw pas omstreeks half 6 instortte, meldde de BBC deze instorting reeds omstreeks 5 uur.

Terrorstorm Final Cut – duurt 2 uur en 14 minuten.

Bekijk deze video op Google Video.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

3 Reacties op “Terror Storm van Alex Jones”

 • Eduard:

  Er is veel info mbt 9/11 en deze docu is een goede compilatie hiervan. Bewustwording kost tijd. Dankzij het Internet is het mogelijk jezelf te verdiepen in de materie (nog wel) en eigen conclusies te trekken.

  We scorn what we do not believe

 • petje:

  Daniel Estulin zal morgen het Europees Parlement toespreken over het streven naar een nieuwe wereldorde van de politieke, economische en financiele wereldelites op de jaarlijkse Bilderberg en andere aanverwante geheime wereldconferenties.
  Hij zal zeer waarschijnlijk ook ingaan op de actuele problematiek in de wereld aan de hand van de uitgelekte agenda van de Bilderbergconferentie in het Spaanse Sitges volgend weekeinde:

  This year’s conference marks a new level of exposure and opposition to the Bilderberg group itself. Daniel Estulin will be making an historic speech to the European parliament on June 1st along with Mario Borghezio, Nigel Farage, and other key MEPs. Then Charlie Skelton, reporting once again for the UK’s Guardian newspaper, will be taking part in a mass counter-conference where those opposed to the Bilderbergers and their secret proceedings will gather to draw attention to the group.

  Veteran Bilderberg researcher and bestselling author Daniel Estulin has once again acquired a copy of the agenda for the annual meeting of the world’s power elite. In an exclusive interview with The Corbett Report earlier today, Estulin revealed what the Bilderbergers will be discussing at this year’s confab in Sitges, Spain on June 3-6, 2010.
  Download an mp3 of the interview by clicking here or listen in the player below:

  According to the documents—which Estulin obtained from his sources inside the secretive group—issues to be discussed in this year’s formal deliberations are:

  1. Will the Euro Survive?
  2. Development in Europe: Europe’s Exit Strategy…On Hold?
  3. Do We Have Institutions to Deal With the World Economy?
  4. Greece: Lessons and Forward-looking Strategies
  5. NATO and Afghanistan: The Practical Agenda for the Alliance
  6. Iran and Russia: Economic and Financial Threats to the Alliance
  7. The Consequences of War Against Terrorism
  8. The Influence of Domestic Issues on American Foreign Policy
  9.The Outlook for Japan’s Economy
  10. The Future of the U.S. Dollar: Alternative Scenarios

  That the Bilderbergers—essentially a talking shop for European and North American power players—are interested in discussing the current meltdown of the European economy should come as no surprise, especially as the group’s attendee list includes many of the key financiers and string pullers who helped steer Europe into the crisis in the first place. Past attendees of the meeting include current EU President Herman Van Rompuy who got the job as the first non-elected head of the undemocratic European Union after a special wine and dine session with Bilderberg steering committee members. Last year he heralded the beginning of global government, praising the increased role of G20 in dealing with the global financial crisis. Other key Bilderbergers include Jean-Claude Trichet, who, as head of the European Central Bank, was instrumental in helping to craft the current European bailout which itself is designed to incentivize the bankruptcy of Europe. Trichet, too, also recently called for global government to regulate the world economic meltdown that his fellow Bilderbergers helped to create.

  Those familiar with the Bilderberg group’s long-cherished dream of achieving global government through the creation of an international financial framework will be unsurprised to see that a debate on the question “Do We Have Institutions to Deal With the World Economy?” is the third order of business at this year’s meeting. Nor will it be a surprise when the question is inevitably answered with the standard globalist line that international institutions like the IMF and the World Bank need to be “strengthened” and even given enhanced regulatory powers as a result of the crisis they have brought about, exactly as Bilderberg observers have been predicting for years. Indeed, as Estulin himself notes in his latest book, Shadow Masters, former U.S. Undersecretary of State George Ball expressed the ambition of the globalists in an address to the 1968 Bilderberg meeting in Mont Tremblant when he stated that they were interested in developing a “world company” to take over the “archaic political structure of nation states”

  Other items on the agenda are exactly in line with the issues and plans made at last year’s Bilderberg and those ideas debated at last year’s G20 Finance Ministers meeting, both of which Estulin was able to infiltrate with his inside sources. The fact that the Iran-Russia alliance is on this year’s agenda is doubly telling, not only because a strike against Iran was on the table at this year’s Trilateral Commission meeting, but because, as Estulin notes in today’s interview, it indicates that the real object of the Bilderbergers’ aggression against Iran is the destabilization of Russia, a country that has traditionally been a thorn in the side of the globalists.

  Perhaps the only thing that is surprising about this year’s leaked agenda is that the secretive group, which has gone to great length to conceal itself from media and public scrutiny, has failed to take precautions to prevent Estulin and his sources from acquiring the information yet again. “I’m a little bit disappointed in the Bilderbergers,” he said on the line from Spain, where he currently resides. “I would think they would have taken certain precautions and measures, especially coming to my part of the world.”

  While the agenda is only a guide for the larger group discussions and the real decision-making takes place among the core members of the group behind closed doors, it does serve as an indicator of the issues and events that are preoccupying the globalists at this sensitive stage of their operation, just as they begin to realize their dream of instituting global government by manufacturing a global depression. Even as these plans begin to come to fruition, the people of Iceland, Greece, and other developed countries are beginning to rise up en masse to throw off the yoke of financial oppression and key Bilderbergers are openly talking of their fears of a global political awakening.

  http://www.blacklistednews.com/?news_id=8963

 • Eheu:

  Petje had onlangs onder het blog ‘Dutroux en de levende en dode getuigen’ een commentaar met links naar een Belgische site (Aktua ofzo dacht ik) over de connectie Dutroux etc en de Bende van Nijvel geplaats. Ik kan zijn reactie echter niet meer terugvinden, misschien heeft Bou hem weggehaald.
  Ik had eerder geschreven dat die links van Petje interessant waren en nu had ik een Engelse docu uit 2010 ‘Nato’s Secret Armies’ van ong. een uur gevonden die over het geheime terroristische netwerk Gladio gaat.
  De Bende van Nijvel komt daar ook ter sprake. Er wordt goed uitgelegd wat de strategie achter deze door de Navo en geheime Amerkiaanse en Europese diensten georganiseerde club was, en dat er in feite een fascistische ideologie achter zit, en dat Gladio itt tot wat officieel beweerd wordt, nog steeds bestaat.

  Wat de verbanden tussen Gladio en de affaire Dutroux e.d. betreft, kan ik hier alleen maar wijzen op de zgn. X-dossiers en op de publicatie s van o.a. Kleintje muurkrant daarover (bijv. w.b. de Cercle Lorraine) en vragen of Petje die links die hij in zijn eerdere reactie had geplaatst nog eens opnieuw kan posten.
  Nu lijkt dit me de meest aangewezen plaats om deze docu te posten. Hij sluit goed aan bij de strekking van het verhaal van Jones.

  Groet

  ‘Ach’

  http://www.duffysblog.com/2010/07/natos-secret-armies.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+DuffysBlog+%28Duffy%27s+Blog%29

Laat een reactie achter

Recente reacties