Archieven

911: Oil, Smoke and Mirrors

Achter de aanslagen van 11 september gaan politieke krachten schuil, die alles te maken hebben met Peak Oil. De documentaire Oil, Smoke & Mirrors, gaat over het verband tussen Peak Oil en 11 september. Deze terroristische Valse Vlag is geen losstaand incident, maar hij maakt deel uit van een bewuste strategie. Aardolie is de belangrijkste grondstof voor de huidige welvaart, maar aardolie is een fossiele delfstof die bij verbranding verloren gaat. De voorraad aardolie in de aardkorst is echter niet oneindig, maar beperkt. Sinds het einde van de 19e eeuw is deze voorraad in een steeds hoger tempo aangesproken. De voorraden die nog overblijven, zijn soms moeilijk te bereiken en het is kostbaar om deze olie winnen. Grote voorraden gemakkelijk te winnen aardolie zijn nog slechts aanwezig in Irak en Iran. Ook rond de Kaspische Zee ligt nog aardolie en aardgas. Om deze voorraden beschikbaar te maken voor het “Vrije Westen” is een pijplijn door Afghanistan nodig.

Als het winnen en raffineren van de aardolie even veel (of zelfs meer) energie kost als het opbrengt, dan wordt de aardolie als energiebron onbruikbaar. Peak Oil is het moment waarop de opbrengst niet langer stijgt, maar begint te dalen. Dit moment ligt waarschijnlijk reeds achter ons en het zal de komende jaren zeker zichtbaar en voelbaar worden. De behoefte aan energie neemt wereldwijd immers alleen maar toe.

Oil, Smoke & Mirrors bestaat voornamelijk uit verklaringen van een aantal deskundigen over Peak Oil, de olievoorraden in het Midden Oosten en het verband met de aanslagen van 11 september. Wie dit verband eenmaal begrijpt, zal niet gemakkelijk meer geloven dat het moslimterrorisme de wereld bedreigt. Bedreigend is de politiek van het “Vrije Westen”, de Verenigde Staten en de NAVO-landen. Zij zijn bereid om de wereldvrede in de waagschaal te stellen, om de nog beschikbare oliebronnen te veroveren en te beheersen. Daarom misleiden ze het grote publiek met Valse Vlag aanslagen, zoals die van 11 september.

De New York City Coalition for Accountability Now wil via een referendum een nieuw onderzoek naar 11 september afdwingen. Daarvoor is geld nodig. Iedereen, overal ter wereld, kan helpen om dit onderzoek af te dwingen, door geld over te maken aan het NYC CAN.

Oil, Smoke & Mirrors, Nederlands ondertiteld duurt 50 minuten.

5 Reacties

 1. petje

  Nieuwe beelden 9/11 doen vragen rijzen

  NEW YORK – Donderdag is de negende herdenking van de terroristische aanslagen van 9/11. Net in de week van die herdenking zijn er nieuwe beelden opgedoken over de aanval op de WTC-torens. Op de al die jaren geheim gebleven beelden is onder meer Michael Hess, een in de VS bekende 9/11-getuige, close in beeld te zien terwijl hij om hulp schreeuwt.

  Hess sprak eerder over een mysterieuze explosie in de tweede WTC-toren na het instorten van de eerste. Zijn kompaan Barry Jennings (kort na 9/11 in verdachte omstandigheden overleden) had het in zijn getuigenis aan de BBC destijds over een reeks lijken bij het verlaten van het gebouw tijdens zijn redding. Deze beelden lijken de versie van Hess en Jennings te ondersteunen.

  De beelden lagen jarenlang opgeslagen bij het National Institute of Standards and Technology, dat onderzoek doet naar de ramp. Onder druk van het ‘International Center for 9/11 Studies’ heeft het instituut de beelden via YouTube openbaar gemaakt op grond van de vrijheid op informatie.

  Crisiscentrum verlaten
  Michael Hess en Barry Jennings overleefden allebei de zwaarste aanslag ooit op Amerikaanse bodem. Ze hadden een verantwoordelijke functie in het bestuur van de stad New York. Nadat de vliegtuigen zich in de WTC-toren hadden geboord, trok het tweetal naar het crisiscentrum voor noodsituaties van de stad op de 23ste verdieping van WTC 7, de tweede WTC-toren die werd aangevallen.

  Hoewel het centrum (dat in 1999 werd opgericht) juist bedoeld was om de reactie op een mogelijke terreuraanslag te coördineren, troffen ze daar niemand aan.

  Explosie
  Jennings getuigde na 9/11 aan de BBC dat hij wel nog dampende koffiekoppen aantrof in het crisicentrum. Vreemd genoeg overleed Jennings in verdachte omstandigheden net voor de BBC zijn getuigenis over 9/11 uitzond.

  Uit de getuigenissen van Hess en Jennings blijkt ook dat ze een explosie hoorden in de trappenhal en daardoor vast kwamen te zitten. Jennings verklaarde dat hij toen hij uiteindelijk gered werd door brandweerlui bij het naar buiten rennen over een reeks lijken moesten stappen in de lobby. Vreemd, want toen stond de de tweede WTC-toren nog overeind.

  Raadsel
  Waarom deze beelden geheim moesten blijven, is een raadsel. Hess is er wel duidelijk op te zien, terwijl hij door een gebroken raam om hulp schreeuwt.

  Op die manier ondersteunen de beelden het verhaal van Jennings en Hess en mogelijk is hun versie van de feiten (die maar zelden bevestigd werd) bezwarend voor de hulpverlening die duidelijk mank liep de dag van de grootschalige aanval op New York. Kortom, ook negen jaar na de feiten blijft het raadsel rond 9/11 bijzonder groot. (CBR)

  07/09/10 21u06

  http://www.ad.nl/ad/nl/1000/Nieuws/article/detail/510537/2010/09/07/Nieuwe-beelden-9-11-doen-vragen-rijzen.dhtml

  Antwoord
 2. petje

  Er staat wel een storende fout in het AD artikel zoals ook een reageerder opmerkt: het WTC7 gebouw is nooit aangevallen zoals wordt gesteld, maar is geexplodeerd en opgeblazen. Blijkbaar moet er nog veel uitgelegd worden over de ware toedracht van deze inside job in brede lagen van de bevolking. Maar er is weer een begin.
  Morgen gaat SBS6 natuurlijk weer de officiele versie van 9/11 uitventen..

  Nadat de vliegtuigen zich in de WTC-toren hadden geboord, trok het tweetal naar het crisiscentrum voor noodsituaties van de stad op de 23ste verdieping van WTC 7, de tweede WTC-toren die werd aangevallen.

  Antwoord
 3. mr. drs. BOU

  Beste Petje,
  Dank je wel en de cover-up gaat nog steeds door. Dat AD-artikel staat echt volledig scheef van de fouten! Zie ook deze post op BOUblog. Zelf vind ik 9/11 nogal afgezaagd, maar misschien moet ik er ook dit jaar weer aandacht aan besteden.
  Dat gedoe rond die zogenaamde moskee op ground zero vind ik ook idioot! Het is een buurtcentrum dat in een zijstraat wordt geopend. En ons blanke blondje Wilders gaat daar een preek tegen houden!

  Even dat filmpje embedden:

  Antwoord
 4. Groene Wolf

  Boom. 911 bomb shell. Ook Boublog was er in 2009 al bij!
  https://youtu.be/f1PKt41fHck

  THE TRUTH SHALL BE REVEALED — Richard Gage & Matt Campbell duurt 35 minuten.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën