Archief
Artikelen

De waarheid rond 11 september staat voor sommigen al vast. De vragen rond de instorting van de Twin Towers zouden zogenaamd beantwoord zijn door talloze wetenschappelijke publicaties. Deze gaan dan vooral over allerlei technische verhandelingen waaruit zou blijken dat de inslagen van de Boeings en de daarop volgende branden konden leiden tot het instorten van de torens. Wie gelooft in de waarheid van deze wetenschap, houdt er geen rekening mee dat sommige “wetenschappers” gewoon te koop zijn. In deze “wetenschappelijke” rapporten houdt men dan geen rekening met feiten die niet gelegen komen, zoals bij voorbeeld de talloze getuigen die verklaarden dat er bommen ontploften, ook in de kelders van het WTC en zelfs vlak voor de vliegtuigen insloegen.

In de documentaire What’s The Truth? worden alle vragen rond het instorten van de Twin Towers nogmaals aan de orde gesteld, niet aan de hand van technische details en “wetenschappelijke” rapporten, maar middels talloze getuigenverklaringen die in strijd zijn met de officiële uitleg van de aanslagen. De presentatie van deze documentaire is rustig en hij is Nederlands ondertiteld. Hij vormt een stevige basis voor discussie met mensen die nog niet twijfelen aan de officiële verklaring rond 11 september.

Voor deze twijfel bestaan goede gronden, een onafhankelijk onderzoek is daarom geboden. De New York City Coalition for Accountability Now wil dit onderzoek via een referendum afdwingen. Daarvoor is geld nodig. Iedereen, overal ter wereld, kan helpen om dit onderzoek af te dwingen, door geld over te maken aan het NYC CAN.

What’s The Truth? Nederlands ondertiteld duurt een uur en 27 minuten.

Bekijk deze video in groter formaat.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

3 Reacties op “911: Wat is de waarheid?”

Laat een reactie achter

Recente reacties