Archieven

9/11 In Plane Site

Als mensen twijfelen aan de officiële verklaring over 11 september, dan gaat het meestal over de Twin Towers. Toch was het de aanslag op het Pentagon die als eerste de alarmbellen deed rinkelen. De documentaire 9/11 In Plane Site gaat over de vragen rond de inslag van de gekaapte Boeing (vlucht AA77) in het Pentagon. De Franse journalist Thierry Meyssan, schrijver van het boek “L’Effroyable Imposture”, (vertaald als “The Big Lie”), was de eerste die luid en duidelijk de vraag stelde: Waar is de Boeing? In het Pentagon zat aanvankelijk slechts een gat van ruim 5 meter doorsnee. Pas een half uur na de inslag stortte de voorgevel in. De weinige resten van een vliegtuig die werden gevonden, vormen samen nog niet het begin van een Boeing. Het heeft er dan ook alle schijn van, dat de hele wereld opzettelijk werd misleid.

Deze documentaire werd gemaakt door Dave von Kleist, radio-gastheer bij The Power Hour. Hoewel niet alle conclusies van deze documentaire in de loop der jaren stand hielden, is de werkelijke gang van zaken rond de inslag in het Pentagon nooit naar behoren onderzocht, laat staan opgehelderd. De New York City Coalition for Accountability Now wil via een referendum een nieuw onderzoek naar 11 september afdwingen. Daarvoor is geld nodig. Iedereen, overal ter wereld, kan helpen om dit onderzoek af te dwingen, door geld over te maken aan het NYC CAN.

9/11 In Plane Site – Director’s Cut duurt een uur en 12 minuten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën