Archief
Artikelen

Rond 11 september zijn de meeste vragen nog altijd niet beantwoord. Een zeer duidelijke vraag is: Hoe konden de Twin Towers instorten, terwijl ze toch gebouwd waren om de inslag van een Boeing te weerstaan? De documentaire 9/11 Mysteries: Demolitions gaat over deze vraag. Uiteraard zijn alle antwoorden dan nog altijd niet meer dan vermoedens. Daarom is het belangrijk dat er een onafhankelijk onderzoek komt, waarbij de werkelijke gang van zaken aan het licht komt en de ware daders worden ontmaskerd.

De New York City Coalition for Accountability Now wil dit onderzoek via een referendum afdwingen. Daarvoor is geld nodig. Iedereen, overal ter wereld, kan helpen om dit onderzoek af te dwingen, door geld over te maken aan het NYC CAN.

9/11 Mysteries Demolitions Nederlands ondertiteld duurt anderhalf uur.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

Laat een reactie achter

Recente reacties