Archief
Artikelen

Zoals trouwe lezers van BOUblog onmiddellijk zullen zien, is er iets veranderd op de pagina. Er is een kolom bijgekomen, waar reclame kan staan. De aanleiding is dat uitgeverij Elmar me verzocht om een reclame te plaatsen voor het boek “Criminele Schlemielen” van Steve Brown. Dat is een boek waar ik volledig achter kan staan, ik zou willen dat veel mensen het lezen. Daarom heeft Jacqueline, mijn onvolprezen webmaster, op mijn verzoek een extra kolom gemaakt. Wie belangstelling heeft, kan contact opnemen.

Zoals u ziet, is daar nu plaats voor veel meer reclame, maar dat moet dan wel voor zaken zijn waar ik volkomen achter sta. Deze kolom staat bij voorbeeld open voor hennep-producten of biologische zaden, alternatieve gezondheidszorg of andere boeken die ik kan aanbevelen, maar niet voor WC-eend, viagra of dieet-margarine. Heeft u een leuk product waarvoor u graag wat reclame wil maken, neem dan gerust contact op.

Tegelijkertijd heeft Jacqueline ook even een heleboel knopjes onder ieder artikel geplaatst. Daarmee kan men BOUblog aanbevelen op andere websites. Zelf ben ik daar niet zo in thuis, ik kende alleen Nujij en eKudos. Het voordeel van die knopjes is, dat men daarmee heel snel een artikel kan doorspelen naar deze nieuwssites. Het is als het ware een vorm van reclame voor BOUblog. Mocht u op BOUblog een artikel aantreffen dat naar uw mening meer aandacht verdient, druk dan even op de knopjes die er onder staan.

Ter gelegenheid van de eerste reclame op BOUblog bij deze een vrolijke aanbeveling van Steve zelf voor zijn boek “Criminele Schlemielen”.

P.S.: van Steve ontving ik vandaag dit verrukkelijke bericht:

Hemelse Wraking Brown de Peter R de Vries.
De wrakingszaak zal worden behandeld door de Rechtbank Amsterdam op vrijdag 22 mei 2009 te 11.00 uur.
De Feestelijke zitting zal worden gehouden in de Coninck Westerbergzaal, locatie A.0., daarna zal er gelegenheid zijn om te dansen.
Ondanks het Hemelwaarts reces waarbij het gebruikelijk is dat de Rechtbank nagenoeg vanaf donderdag tot maandag gesloten is, komen al deze bijzonder rechtschapen rechtsgeleerden toch speciaal voor mij bijeen. Kwade tongen beweren dat de Rechtbank niet voor mij deze speciale Hemelse datum hebben gekozen, maar omdat nagenoeg de halve media ook met reces is. Nou daar geloof ik niks van.
Wat een eer voor mij als eenvoudige burger zonder Strafblad dat al deze “edelachtbare” Heren en wellicht dames hun vrije Hemelse weekend opofferen.

Wie morgen even de tijd wil nemen, kan vanaf 11 uur genieten van de anti-PR-show, starring Steve Brown. De regie is in handen van justitie, oftewel de Rechterlijke Macht tegen de Rechters. De journalistiek (voorheen de pers) zal waarschijnlijk geheel afwezig zijn wegens katers en andere tijdrovende vieringen. Wees dus niet bang dat uw foto in de krant komt. Deze wraking zal desnoods worden doodgezwegen tot Sint Juttemis. Wij wachten op het laatste oordeel.

In wat voor dwaze wereld leven we toch??

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

Laat een reactie achter