Selecteer een pagina

Archieven

Leven buiten de "beschaving"

Les Stroud is een Canadese filmer en musicus, die bekend is van de televisieshow Survivorman. In deze show verbleef Stroud steeds een week op een afgelegen plek, waar hij met zeer weinig uitrusting moest zien te overleven.

In 2006 besloot hij om met zijn vrouw en kinderen te gaan wonen in de wildernis van Canada. Ver van de grote steden is er geen elektriciteit, geen waterleiding en geen telefoonaansluiting. Hij maakte daarbij documentaire over alle problemen die het geeft om te leven zonder aansluiting op de huidige moderne beschaving. In de loop van deze documentaire bouwt hij een comfortabel huis met elektriciteit uit windkracht en zonlicht. Het water komt uit een waterput en de WC heeft geen riolering nodig.

Les Stroud: Off the Grid duurt een uur en 7 minuten.

Survivorman: Off The Grid – Documentary from Jason Greenwood on Vimeo.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën