Archief
Artikelen

Hoewel Robert Hörchner en zijn partner Annelies Pijnenborg in de loop der jaren herhaaldelijk in het nieuws kwamen, is de manier waarop sterk gewijzigd nadat Peter “Relaties” de Vries een lasterlijke uitzending over Hörchner maakte, terwijl Robert reeds door justitie aan Polen was overgeleverd. Na zijn terugkeer is er een media-stilte gevallen. Zelfs tot op heden denken daarom veel mensen dat Hörchner een criminele drugsproducent is. Hier volgt een overzicht van wat de radio (Omroep Brabant) en de TV over Hörchner hebben uitgezonden, van 2003 tot op heden. Het bewijs van zijn onschuld staat echter slechts op internet.

Omroep Brabant, 8 september 2003:

Echtpaar sleept justitie voor de rechter.
SINT-MICHIELSGESTEL – Het echtpaar Robert Hörchner en Annelies Pijenborg uit Sint-Michielsgestel sleept justitie voor de rechtbank. Het echtpaar werd in 2000 beschuldigd van drugshandel. Rechter na rechter verklaarde het echtpaar onschuldig. De beschuldigingen hebben een grote impact gehad op het privé- en zakelijke leven van beiden. Woensdag doen ze aangifte tegen justitie. Het echtpaar beschuldigt justitie van valsheid in geschrifte en wederrechtelijke vrijheidsberoving omdat ze onterecht hebben vastgezeten.

PR de Vries, donderdag 27 mei 2004, staat niet online, maar in deze uitzending was PR nog positief over de Hörchners. De pagina van PR is inmiddels gewijzigd. Wat er nu staat, is vies.

Netwerk, 12 januari 2006 :

Vechten voor een schadevergoeding
Robert Hörchner en Annelies Pijnenborg hadden een succesvol confectiebedrijf, tot ze in 1999 plotseling verdachten werden in een xtc-zaak. De rechter pleitte ze volledig vrij, maar inmiddels zaten ze financieel aan de grond. Andere bedrijven wensten geen zaken meer met ze te doen. Hörchner en Pijnenborg vechten al tijden voor een schadevergoeding. Die strijd kan nog jaren duren.
Loods
Robert Hörchner huurde een pand op een industriegebied in Den Bosch. In een loods stonden grote machines die lappen stof op maat sneden. In 1999 besloot hij zijn bedrijf te verhuizen naar Polen, omdat het in Nederland te duur werd. Hij ontruimde de hal grotendeels en verkocht de machines. Toen begon de ellende.
Sleutel
De kopers van de laatste machine zouden het dertig meter lange apparaat zelf uit elkaar halen, omdat Hörchner naar Polen moest. Na goed overleg besloot hij de mannen de sleutel van zijn pand te lenen. Die zou hij na het werk terugkrijgen, maar dat is nooit gebeurd.
Xtc-laboratorium
In de loods ontmantelde de politie een paar maanden later een xtc-laboratorium. De zakenman en zijn vriendin gingen naar de politie om te helpen, maar werden zelf verdachte: Hörchner en Pijnenborg zaten enkele dagen vast. Ze stonden onder verdenking van deelname aan een criminele organisatie en drugsproductie.
Vrijgesproken
Hörchner en zijn vriendin werden uiteindelijk vrijgesproken, zowel door de rechtbank als door het Hof.
Failliet
Al snel na hun arrestatie ging het bedrijf van de zakenmensen failliet. Ondernemers wilden niets meer met ze te maken hebben.
Schadeclaim
Hörchner diende in 2004 een schadeclaim in tegen de Staat der Nederlanden, maar die procedure kan soms wel tien jaar duren.
Schade
Kamerleden en deskundigen vinden daarom dat mensen die forse schade hebben geleden door een onterechte vervolging door het Openbaar Ministerie makkelijker en sneller een schadevergoeding moeten krijgen. Hoogleraar privaatrecht Van Maanen en Tweede-Kamerleden Wolfsen (PvdA) en Weekers (VVD) zeggen in Netwerk dat de procedure meteen al aan het eind van een strafzaak geregeld moet worden.

In deze tekst van Netwerk staan wat foutjes, door mij cursief gezet. De politie was al maanden op het spoor van de XTC-bende en luisterde hen af. Zij hebben echter slechts een paar dagen in de bedrijfshal van Hörchner doorgebracht. De inval van de politie vond plaats in de vroege morgen van de dag nadat Hörchner uit Polen terug kwam. Hij wilde die dag naar de politie gaan, omdat Annelies hem had verteld dat er mannen in de bedrijfshal waren die haar niet toelieten. De maanden zijn hoogstens weken. Ook is het bedrijf van Hörchner niet failliet gegaan. Bij een faillissement zijn er schulden, maar Hörchner heeft zijn bedrijf opgeheven, omdat hij geen orders meer kreeg. Hij eindigde weliswaar zonder bedrijf, maar dit niet door faillissement.

Rondom Tien, 7 april 2007:

Faalt Vrouwe Justitia?
In deze aflevering het verhaal van onschuldige, jarenlang door justitie vervolgde Nederlanders. Soms kwamen ze zelfs lange tijd in de cel terecht. Bij de Schiedammer Parkmoord maakten politie, Openbaar Ministerie en rechters forse fouten. Ook in minder bekende zaken gaat het soms flink mis: ‘Tunnelvisie’ van individuele rechercheurs, scoringsdrift van justitie en vergissingen van rechters. De persoonlijke gevolgen van zulke justitiële en gerechtelijke dwalingen zijn dramatisch. Mensen raken hun baan kwijt, gaan failliet, hun reputatie is aan duigen, hun relatie naar de knoppen.
De Amsterdammer Ruud Prins werd wegens cocaïnesmokkel tot 8 jaar cel veroordeeld en in hoger beroep vrijgesproken. Robert Hörchner uit Sint Michielsgestel zou betrokken zijn bij een XTC-lab en werd daarom jarenlang vervolgd door justitie.Tot twee keer toe werd hij vrijgesproken.
In Rondom 10 een live debat met o.a. Ruud Prins, Robert Hörchner, advocaat Cees Korvinus, oud-rechter Huub Willems en rechter Peter Pulles.

In deze uitzending gaat het om de kern van de zaak. Hörchner heeft een rechercheur aangeklaagd wegens het vervalsen van een tapverslag. Als hij daarin gelijk heeft, dan kan de rechter niet langer vertrouwen op processen verbaal. Dat betekent het einde van onze rechtspraak! Rondom Tien duurt 50 minuten. Ten zeerste aanbevolen!

PR de Vries, 27 mei 2007.

In de laatste uitzending van dit televisieseizoen leidt Peter R de Vries de kijker rond in een van de bekendste plaatsen delict van Nederland: De Amsterdamse loods waar in 1983 Freddy Heineken en zijn chauffeur Ab Doderer gevangen zaten tijdens hun ontvoering.
Verder de keiharde strijd van Robert en Annelies Hörchner tegen Justitie. Zij vechten voor eerherstel na een onterechte arrestatie en vervolging, maar stuiten alleen maar op weerstand. Het echtpaar beschuldigt de opsporingsautoriteiten in de uitzending van verdere criminalisering en valsheid in geschrifte.
etcetera.

Ook deze uitzending staat niet online, maar ook toen was PR nog positief over Hörchner. Daarbij kon hij beschikken over het hele dossier, dat hem door Hörchner was overhandigd.

Omroep Brabant, 11 juli 2007:

Hörchner mag worden uitgeleverd aan Polen
AMSTERDAM – Robert Hörchner (55) uit Sint-Michielsgestel mag worden uitgeleverd aan Polen, dat heeft de rechtbank in Amsterdam dinsdag besloten. Hörchner wordt in Polen verdacht van betrokkenheid bij een hennepzaak uit 2000.
Volgens de Poolse justitie zou Hörchner opdracht hebben gegeven aan iemand om een loods te huren. In die loods werd later hennep gevonden. De Gestelnaar wordt binnen zes dagen uitgeleverd aan Polen. Hörchner werd er een paar jaar geleden van verdacht dat hij bedrijfsruimte in Den Bosch verhuurde aan een xtc-bende. Zowel de rechtbank als het gerechtshof spraken hem in 2002 en 2003 vrij. Sindsdien strijdt hij om een schadevergoeding. Hörchner ontkent ook iets met de Poolse hennepzaak te maken te hebben.

Netwerk, 12 juli 2007:

Keerzijde van het Europees aanhoudingsbevel
Sinds 2004 is in Nederland het Europees arrestatiebevel van kracht. Het uitgangspunt van dat arrestatiebevel is dat de rechtssystemen van de EU-landen allemaal even goed functioneren, maar is dat ook echt het geval? Netwerk volgt de zaak van Robert Horchner. Dinsdag bepaalde de Amsterdamse rechtbank dat Horchner mag worden uitgeleverd aan Polen.
Schuldvraag speelt geen rol
Polen beschuldigt Horchner van wietteelt en heeft daarom om zijn uitlevering gevraagd. Tijdens de rechtzaak voerde advocaat Cees Korvinus aan dat zijn client onschuldig is, maar volgens de rechters moet de Poolse rechtbank een uitspraak doen over de schuld of onschuld van Horchner. Of hij het misdrijf heeft begaan waarvoor zijn uitlevering is verzocht, speelde geen enkele rol in de uitspraak.
Poolse rechtstaat
Nu moet Horchner voor de rechter verschijnen in Polen, een land waar hij de taal niet van spreekt. Hoe zijn verdediging wordt geregeld, is onbekend. Bovendien is de Poolse rechtstaat de meeste bekritiseerde binnen de EU. Zowel het Europese Hof als Amnesty International hebben kritiek op de rechtsgang in Polen.

Omroep Brabant, 27 juli 2007:

Ondernemer uit Sint-Michielsgestel niet uitgeleverd door kort geding
DEN HAAG – Ondernemer Hörchner uit Sint-Michielsgestel zit nog steeds in Nederland achter de tralies, omdat hij een kort geding heeft aangespannen tegen de Nederlandse staat. Eigenlijk zou hij uitgeleverd worden aan Polen. Daar wordt hij verdacht van betrokkenheid bij drugshandel. Hörchner heeft dit altijd ontkent. Hij heeft de staat aangeklaagd omdat hij zegt dat deze hem op grond van valse beschuldigingen aan Polen wil uitleveren. Door een kort geding aan te spannen blijft Hörchner voorlopig in Nederland. Het kort geding dient 21 augustus in Den Haag.

Omroep Brabant, 31 juli 2007:

Ondernemer Hörchner voorlopig vrij
ZWAAG – Ondernemer Robert Hörchner uit Sint-Michielsgestel is dinsdagmiddag voorlopig vrijgekomen uit de gevangenis in Zwaag. Hij wacht nu thuis op uitlevering aan Polen. In Polen wordt hij verdacht van betrokkenheid bij drugshandel. Hörchner heeft dit altijd ontkend. Hij is nu een kort geding tegen de staat begonnen omdat hij garanties wil dat hij in Polen goed wordt behandeld en dat hij in Nederland kan blijven totdat het proces daar begint. Het kort geding dient 6 september in Den Haag. Tot die tijd mag hij thuis zitten.

Hart van Nederland, 31 juli 2007:

Omroep Brabant, 2 augustus 2007:

Burgemeester neemt het op voor Hörchner
SINT-MICHIELSGESTEL – Burgemeester Pommer van Sint-Michielsgestel heeft een vertrouwelijke brief aan minister Hirsch Ballin van justitie geschreven waarin hij het opneemt voor Robert Hörchner. Justitie wil Hörchner uitleveren aan Polen omdat hij betrokken zou zijn geweest bij het kweken van hennep. De man ontkent en vecht zijn uitlevering aan. Pommer schreef in de persoonlijke brief dat hij gelooft in de onschuld van Hörchner. Pommer wil dat Hirsch Ballin zich persoonlijk met de zaak gaat bezighouden. De burgemeester van Sint-Michielsgestel is met vakantie en kan geen toelichting op de brief geven.

EenVandaag, 10 augustus 2007:

Uitgeleverd aan Polen
Robert Hörchner is een succesvolle textielhandelaar in Den Bosch als hij in 1999 besluit z’n fabriek naar Polen te verplaatsen. Dat had ‘ie beter niet kunnen doen. In het voorjaar van 2000 treft de Poolse politie een wietkwekerij aan in een loods die door Hörchner gehuurd zou zijn. De Brabander zegt ‘bedonderd’ te zijn door z’n Poolse zakenpartners, hij ontkent iedere betrokkenheid. Toch wordt hij binnen een maand uitgeleverd aan Polen. Inmiddels wordt Hörchner bijgestaan door oud-politie-inspecteur van Schiermonnikoog René Lancee, die in 1996 ten onrechte door Justitie is vervolgd. Hij vermoedt dat er sprake is van een complot om Hörchner kapot te maken. Op 6 september spant Hörchner een kort geding tegen de staat. Vorige week werd hij in afwachting van zijn uitlevering vrijgelaten. In Eenvandaag een gesprek met Robert Hörchner, zijn vrouw Annelies en Rene Lancee.

Omroep Brabant, 20 september 2007:

Kort geding Hörchner tegen Staat uitgesteld
DEN BOSCH – De uitspraak in het kort geding tussen Robert Hörchner uit Sint-Michielsgestel tegen de Staat is uitgesteld naar maandag. Hörchner hangt uitzetting naar Polen boven het hoofd. Volgens de Poolse justitie is de 55-jarige zakenman betrokken bij een Poolse hennepkwekerij. De zakenman uit Sint-Michielsgestel zegt onschuldig te zijn. Hij heeft het kort geding tegen de Staat aan gespannen om zijn uitlevering tegen te gaan. Burgemeester Pommer van Sint-Michielsgestel gelooft in de onschuld van zijn dorpsgenoot. Hij schreef in augustus een brief naar minister van Justitie Hirsch Ballin over de zaak. Ook de SP stelde Kamervragen over de zaak.

Omroep Brabant, 24 september 2007:

Zakenman mag worden uitgeleverd aan Polen
DEN HAAG – Ondernemer Robert Hörchner uit Sint-Michielsgestel mag worden uitgeleverd aan Polen. Dat heeft de rechtbank in Den Haag maandag besloten.
De zakenman had een kort geding tegen de Staat aangespannen. Hij wilde dat zijn uitlevering werd opgeschort totdat Polen kon garanderen dat hij goed behandeld zou worden. Volgens de Poolse justitie zou Hörchner opdracht hebben gegeven aan iemand om een loods te huren. In die loods werd later hennep gevonden.
Volgens Hörchners advocaat staat het land bekend om een lange procesduur en slechte detentieomstandigheden. Er hangt hem een celstraf van drie jaar boven het hoofd. De rechter liet zich niet uit over mogelijke mensenrechtenschendingen in Polen.
SP
Eerder vroeg de SP al aan minister Hirsch Balin van Justitie om uitlevering van Hörchner aan Polen tegen te houden. Hörchner (55) werd er een paar jaar geleden van verdacht dat hij bedrijfsruimte in Den Bosch verhuurde aan een xtc-bende. Zowel de rechtbank als het gerechtshof spraken hem in 2002 en 2003 vrij. Sindsdien strijdt hij om een schadevergoeding. Hörchner ontkent ook iets met de Poolse hennepzaak te maken te hebben.

EenVandaag, 24 september 2007:

Nederlandse ondernemer uitgeleverd aan Polen
Robert Hörchner uit Sint-Michielsgestel besluit in 1999 zijn textielbedrijf te verplaatsen naar Polen. Hij zoekt er zakenpartners en gaat aan de slag. Maar dan doen Poolse agenten een inval. Ze vinden een grote wietplantage en ze verdenken Hörchner van betrokkenheid. Hörchner ontkent en zegt bedonderd te zijn door zijn zakenpartners. Toch heeft de rechter vandaag bepaald dat de Nederlandse ondernemer wordt uitgeleverd en naar de Poolse gevangenis moet. EénVandaag was bij de uitspraak en spreekt met Peter R. de Vries, Ruud Prins van Hörchner’s steuncomité en de Poolse consul over de zaak Hörchner.

Omroep Brabant, 10 oktober 2007:

Hörchner uitgeleverd aan Polen
SINT-MICHIELSGESTEL – Ondernemer Robert Hörchner uit Sint-Michielsgestel is afgelopen donderdag uitgeleverd aan Polen. Dat is woensdag bekend geworden. De SP had minister Hirsch Ballin van Justitie gevraagd om Hörchner pas enkele dagen voor zijn rechtszaak aan Polen uit te leveren. Hirsch Ballin antwoordde woensdag dat dat niet kan in verband met Europese regelgeving. Als Hörchner wordt veroordeeld tot een gevangenisstraf mag hij die wel uitzitten in Nederland. De ondernemer wordt in Polen verdacht van betrokkenheid bij een hennepkwekerij. Hij heeft zijn uitzetting via de rechter proberen tegen te houden maar dat is niet gelukt. Hörchner zegt dat hij onschuldig is. Bovendien is hij bang dat hij in Polen geen eerlijk proces krijgt. Het is nog niet bekend wanneer het proces in Polen tegen hem begint.

Omroep Brabant, 16 oktober 2007:

Robert Hörchner langer in voorarrest
BYDGOSZCZ – Ondernemer Robert Hörchner uit Sint-Michielsgestel blijft in Polen langer in voorarrest zitten. Dat heeft de rechtbank in Bydgoszcz besloten. Het voorarrest is met 2,5 maand verlengd tot 31 december. Dat heeft de Poolse raadsman Winnicki van de Nederlandse zakenman gezegd. Hörchner werd eerder deze maand als eerste Nederlander ooit aan Polen uitgeleverd omdat hij verdacht wordt van het opzetten van een hennepkwekerij.
Hij riskeert een celstraf van minimaal drie jaar. Zijn advocaat zegt dat er alles aan wordt gedaan om een goede procesgang te bevorderen. Met de officier van justitie is afgesproken dat de zaak zo snel mogelijk wordt afgehandeld.

PR de Vries, zondag 18 november 2007.
Deze uitzending staat niet online, maar PR begon met de kern van de zaak: het vervalste tapverslag. Uit de geluidsanalyse bleek dat Hörchner daarin gelijk had, maar PR bagatelliseert dat. Vervolgens “reconstrueerde” PR de XTC-zaak zodanig dat de indruk werd gewekt dat Hörchner in 2003 ten onrechte door het Hof was vrijgesproken. Daarna beschuldigde hij Hörchner er van dat hij informatie over een eerdere veroordeling tot een taakstraf had achtergehouden. De morele en financiële steun die Hörchner tot op dat moment had ontvangen, viel daardoor vrijwel volledig weg. De verontwaardiging over de uitlevering naar Polen sloeg om in verontwaardiging over Hörchner. In deze uitzending heeft de Brabantse recherche aantoonbaar de hand gehad!

Omroep Brabant, 19 november 2007:

Hörchner verzweeg veroordeling voor drugshandel
SINT-MICHIELSGESTEL – De geloofwaardigheid van ondernemer Robert Hörchner uit Sint-Michielsgestel heeft een flinke deuk opgelopen. Maandag maakte Peter R. de Vries bekend dat Hörchner in het verleden al ooit veroordeeld is voor het kweken van hennep. De Gestelnaar heeft dit altijd verzwegen en zit nu vast op verdenking van hennepteelt in Polen. Burgemeester Pommer van Sint-Michielsgestel schreef voor Hörchner zelfs een brief naar minister Hirsch Ballin. De burgemeester wil niet zeggen of hij deze brief ook verstuurd had als hij van de eerdere veroordeling had geweten. Robert Hörchner uit Sint-Michielsgestel heeft verzwegen dat hij in 1992 is veroordeeld voor drugshandel. Hörchner is de eerste Nederlander die is uitgeleverd aan Polen, waar hij vastzit. Hij wordt ervan verdacht dat hij opdracht heeft gegeven om een loods te huren. In die loods werd later hennep gevonden. Een paar jaar geleden werd hij er ook van verdacht dat hij bedrijfsruimte in Den Bosch verhuurde aan een xtc-bende. Daarvan is hij vrijgesproken en sindsdien eist hij schadevergoeding van justitie. Nu is in een uitzending van Peter R. de Vries gebleken, dat hij in 1992 wel degelijk ooit is veroordeeld voor drugshandel. Hörchner ontkent dat hij dat altijd heeft verzwegen.

Hörchner is nooit veroordeeld voor het kweken van hennep en evenmin voor drugshandel. Hij heeft ooit een vriend geholpen met het verpakken van hasj die zou worden gesmokkeld naar Engeland. Dit speelde in 1991, terwijl in de zelfde tijd het Interregionaal Rechercheteam tot twee maal toe een tank-lading XTC naar Engeland exporteerde, zogenaamd om boeven te vangen! (Bron) Hörchner werd veroordeeld tot een taakstraf en PR was daar van meet af aan van op de hoogte.

EenVandaag, 20 december 2007:
Zie ook BOUblog

Exclusief interview Robert Hörchner vanuit Poolse cel
Robert Hörchner, de textielhandelaar uit Sint Michielsgestel, is de eerste Nederlander die op basis van het Europese Arrestatie Bevel (EAB) aan een ander EU-land is uitgeleverd. Hörchner is in oktober op het vliegtuig naar Polen gezet, waar hij wordt gezien als een ‘grote vis’. Maar Hörchner ontkent: “Ik ben onschuldig en heb helemaal niks met die drugszaak te maken.” Schuldig of onschuldig, Hörchner zit in voorarrest in Polen en daar gelden andere regels. Hij zit in een cel met zeven andere verdachten en klaagt over een “onmenselijke situatie” in de gevangenis in Bydgogscz. EénVandaag ging bij Hörchner op bezoek in Polen en stelt de vraag of de Brabander werkelijk zo onschuldig is, als hij zegt.

In deze uitzending beweerde de belangrijkste getuige, Ardona Hoffmann, dat Hörchner haar volledig heeft geruïneerd. Tijdens het proces verklaarde ze echter dat Hörchner niet in de rechtszaal aanwezig was. De Hörchner die zij kende, is een kleine man met kort donker haar en een zwarte snor. De identiteit van deze man is intussen door Hörchner achterhaald en bij de politie bekend.

Omroep Brabant, 14 maart 2008:

Proces tegen Hörchner verdaagd
WARSCHAU – Het proces in Polen tegen ondernemer Robert Hörchner uit Sint-Michielsgestel is verdaagd tot begin april. Dat heeft zijn advocaat Magdalena Grochowska bekendgemaakt. De rechter vindt dat Hörchner eerst medisch onderzocht moet worden. Robert Hörchner werd vorig jaar als één van de eerste Nederlanders uitgeleverd aan Polen. Hij zou er begin jaren negentig een hennepkwekerij hebben opgezet. De voorlopige hechtenis van Hörchner is verlengd tot begin juni. Als de rechter hem veroordeelt tot een gevangenisstraf mag hij die in Nederland uitzitten.

Inmiddels was Hörchner inderdaad ernstig ziek, maar van een medisch onderzoek is het in Polen niet gekomen. Wel bleek dat de aanklacht geen misdrijf behelsde, maar een overtreding. Daarop had Hörchner zelfs nimmer mogen worden uitgeleverd!

Omroep Brabant, 25 juli 2008:

Robert Hörchner vrijgelaten uit Poolse gevangenis
SINT-MICHIELSGESTEL – Robert Hörchner uit Sint-Michielsgestel is weer thuis. Hij is op borgtocht vrijgelaten uit een Poolse gevangenis. Hörchner was de eerste Nederlander die op basis van nieuwe Europese wetgeving werd uitgeleverd aan de Poolse justitie. Hij wordt er van verdacht dat hij in Polen een hennepkwekerij heeft opgezet. Hörchner ontkent dat. Hij zat acht maanden in voorarrest voordat hij donderdag op borgtocht werd vrijgelaten. De Poolse justitie zegt voldoende bewijs tegen de man te hebben. Hij wordt waarschijnlijk over een paar maanden veroordeeld. Daarna kan hij zijn straf in Nederland uitzitten. Gesprek met René Lanceee, woordvoerder.

Op dat moment was slechts bekend dat alle getuigen verklaarden dat Hörchner niets met de Poolse wietkwekerij te maken had, op een uitzondering na: de chauffeur van Janusz Urbansky. Uit alle gegevens blijkt nu dat Hörchner het slachtoffer was van een identiteitsfraude, gepleegd door een Brabantse textielfabrikant, in samenwerking met Janusz Urbansky, een Poolse zakenpartner in wie Hörchner het vertrouwen reeds in de lente van 1999 had opgezegd.

Hörchner spreekt op het Juristencongres, vrijdag 13 maart 2009: Videoverslag van de Sociale databank. Deze uitzending kwam helaas niet op de TV. Sinds zijn thuiskomst hebben de media over Hörchner gezwegen, terwijl zijn onschuld overduidelijk is gebleken op dat congres. Zie ook deze Boublog.

Micha Kat interviewt Robert Hörchner. JDTV, 13 mei 2009:

Sinds het moment dat de Brabantse recherche de regie kreeg in een programma van PR, hebben de reguliere media een negatief beeld van Hörchner geschapen en tot op heden is dat niet rechtgezet. De waarheid staat nu alleen op internet.

Ceterum censeo Joris D. strafrechtelijk… wordt vervolgd.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

5 Reacties op “De zaak Hörchner in de media: een overzicht”

Laat een reactie achter