Archief
Artikelen

Lieve Jacqueline,

Je hebt gelijk: Louis is onschuldig.

En het valt misschien ook nog wel te bewijzen dank zij Brian Bolhaar! Hij moet nu ongeveer 25 of 26 jaar oud zijn. Hij was 17 maanden toen op een morgen in maart ’84 zijn moeder niet kwam opdagen. Wat doet dat kind dan? Het zet een keel op van jewelste!

De zon komt begin maart op rond kwart over 7. In twee kamers brandden lampen, de gordijnen waren gesloten, de kachel brandde en Corina had zich opgemaakt. Ook had ze koffie gezet en een eerste kop gedronken. Dit alles wijst op ’s morgens vroeg… een half uur na het opstaan van Corina.

Volgens het Hof is daarom het volgende bewezen:

Op zondagmorgen 4 maart 1984 is Louis vlak na 7 uur ’s morgens met de taxi gearriveerd en binnengetreden in de woning. Daaruit volgt: Hij heeft Corine en de kinderen vermoord.

Er is echter nog een ander scenario mogelijk:

Op maandagmorgen 5 maart 1984 rond half 7 is ex-minnaar Jo Baron de woning binnengetreden. Hij bezat een sleutel, want er zijn geen sporen van braak. Corine zou op maandagmorgen even na zes uur zijn opgestaan. Jo Baron heeft buiten in het donker gewacht tot hij zag dat het licht aanging, waardoor hij wist dat zij wakker was, maar de kinderen nog niet. Toen is hij naar binnen geslopen en hij heeft haar gewurgd. Sharon werd wakker van het lawaai, hij kwam kijken, dus die moest ook dood. Donna en Sharon sliepen in dezelfde kamer, de deur stond open, dus Donna ook dood. Het motief is in dat geval Mossad, met een stewardess ex-minnares die ten slotte teveel wist…

De vraag welk scenario het meest waarschijnlijk is, hangt af van de toestand waarin Brian verkeerde toen men hem vond. In het eerst geval heeft hij anderhalf etmaal, van zondagmorgen 7 uur tot maandagmiddag 6 uur, geen enkele verzorging gehad. In dat geval belt de buurman de dokter, of de politie belt een ambulance, hij wordt onmiddellijk opgenomen ter observatie.

In het tweede scenario heeft Brian slechts van ’s morgens na 6 uur tot ’s avonds 6 uur geen enkele verzorging gehad. In dat geval geeft men het kind eerst iets te drinken, verschoont het dan, geeft het te eten en legt het weer in zijn bedje. Misschien ook dan ter observatie, maar niets aan de hand.

De Argonautenstraat is nogal gehorig, zoals getuigen hebben verklaard. Dat Brian sinds zondagmorgen heeft staan brullen zonder dat iemand iets heeft gehoord, lijkt me daarom vrij onwaarschijnlijk. Dat Brian op maandag huilde zonder dat iemand het hoorde, lijkt me heel goed mogelijk, want op maandag heeft in die buurt iedereen het veel te druk met school en werk. De meeste mensen zijn dan niet thuis.

Uit het medische dossier van Brian Bolhaar valt misschien nog te achterhalen in welke toestand hij als kind verkeerde toen de bovenbuurman binnenkwam. Want na 12 uur is er nog niets aan de hand, maar na 36 uur is een kind van 17 maanden wel uitgedroogd!

Met vriendelijke groet,

———————————————————————————————–
Geachte heren en meesters Anker & Anker,

Volgens mij is Louis Hagemann onschuldig.
Zie dit artikel op mijn blog.

Het bewijs zou volgens mij kunnen liggen in het medische dossier van Brian Bolhaar.
Mijn vraag aan U is nu: Is dit een nieuw feit?

Met de meeste hoogachting,
mr. drs. BOU
(psychologe – juriste)

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

1 Reactie op “Lieve Jaqueline, Louis is onschuldig”

Laat een reactie achter