Archief
Artikelen

Lieve Bou,

Brian is onderzocht geweest en had een doorweekte luier, geen ontlasting
en dronk een halve liter chocomelk op.

Jo Baron is op zondag 4 maart rond middernacht aangehouden in Brussel i.v.m. openbare dronkenschap en maandagochtend weer vrijgelaten.

Dat verhaal van het Hof klopt niet omdat Louis om 06.45u is afgezet door een taxichauffeur op de hoek van het stadionplein. Louis is toen naar de woning van Corina gelopen (denk 2 minuten lopen). Volgens de officier Nicole Voorhuis kan Louis nooit op de tram zijn gestapt daar de eerste tram om 07.19u vertrok/arriveerde op de halte. Dat het hof dan zegt dat Louis na 07.00u is binnengetreden is heel vreemd.

Naar mijn mening is het scenario…dat er gedurende het weekend iemand aanwezig was in de woning. Daar tijdens een buurtonderzoek 2 onafhankelijk dames het volgende te melden hadden:

dame 1) zaterdagmiddag vroeg een man met kort zwart geknipt haar naar de Argonautenstraat nummer 22

dame 2) zaterdagavond zag ik vanuit mijn woning (achterzijde) dat Corina ruzie had met een man met kort zwart geknipt haar, lengte van Corina. Zij stonden in de keuken.

Alle scenario’s dienen van tafel geveegd te worden en men dient de wet te volgen. Er is heel duidelijk sprake van “mogelijk meerdere daders”. Niemand is er bij geweest en alle scenario’s die in kaart zijn gebracht spreken elkaar ook weer tegen.

Ik ben in het bezit van foto’s die wel degelijk laten zien dat Sharon die ziek was wel in het bed van zijn moeder heeft gelegen. Foto’s die laten ook een overvolle vuilnisbak zien waar ook sigarettenpeuken in lagen die nooit zijn nagekeken noch de inhoud van de vuilnisbak. In de badkamer staat een centenbakje met een peuk of wat dan ook erin. In de wastafel lag een nog 1 vochtig washandje (vanaf zondagochtend tot maandagavond vochtig?)

En zo kunnen wij een hele waslijst maken.

Net als bij Baybasin is dit een zaak om knettergek van te worden. Trouwens niet alleen bij Baybasin of Louis maar ook bij vele anderen.

Groetjes,

Jacqueline

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

Laat een reactie achter