Archief
Artikelen

Op zondag 25 januari zond CBS 60 Minutes een verrassend krachtige korte reportage uit over de politiek van apartheid door Israël tegen de Palestijnen. De reportage is gemaakt door Bob Simon, de Joodse Senior CBS Buitenland Correspondent die zelf vlak bij Tel-Aviv woont, en door producer Robert G. Anderson.

Exposing Israeli Apartheid duurt 14 minuten

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

2 Reacties op “Exposing Israeli Apartheid”

 • Geus:

  Wat is er tegen Apartheid?

  Er zitten 6 Miljoen Joden omringt door 400 Miljoen Arabieren.
  Van wie velen Jood onvriendelijk zijn vanwege de Islam.
  Toch hebben de media en politici genoeg arrogantie om die 400 Miljoen Arabieren te ondersteunen met Propaganda.

  Ik begrijp echt niet dat dit gedoogt wordt.
  Ik zie hele linkse volksstammen SP stemmen, en de “Palestijnse” zaak steunen. Volgens mijn informatie is Palestina een Roomse vervalsing van de realiteit. Maar mocht ik mij vergissen daar in, Anne Frank werd ook aangevallen door Propaganda.

  Amerikaanse Propaganda voor het nieuwe Omaha Beach.
  Vietnam, Korea. Het begint op te vallen. Met de Genocide tegen de Buddhisten in Birma, net als de Inquisitie op de Buddhisten van Vietnam, is het Amerikaanse leger niet eens meer nodig. Neen, nu gebruiken de “Britten” China weer. Tibet ervaring.

  Je wordt er niet blij van.

 • petje:

  Mensen, ook Zembla “Geen geld voor Gaza” gezien vanavond? De Israelische economie profiteert in hoge mate van de EU steun aan Palestina volgens een Israelische econoom die het onderzocht heeft. De EU steun heeft de laatste 10 jaar een recessie in Israel voorkomen..
  http://zembla.vara.nl/Afleveringen.1973.0.html?&tx_ttnews%5Btt_news%5D=11589&tx_ttnews%5BbackPid%5D=1974&cHash=6230bd1d0e

Laat een reactie achter

Recente reacties