Archief
Artikelen

Toen ik begin juni 2007 werd uitgenodigd om stukjes te schrijven op dit blog van Eagle, wilde ik slechts uiting geven aan mijn verontwaardiging over de zaak Baybasin. Ik dacht: misschien een blogje of tien, maar al snel kwamen er andere zaken bij, die volgens mij nauw samenhangen. Uit deze juridische zaken blijkt dat het niet goed gaat met onze rechtsstaat en ik blijk ook bepaald niet de enige die zich daar bezorgd over maakt.

Nadat Eagle had besloten dat ik zijn blog mocht houden, wilde ik ook graag een archief aanleggen van de documentaires die ik op internet heb bekeken. Die links werden voordien door mij bewaard in Word-documenten, maar niet alleen vind ik het leuk om dat archief te delen, ook wordt het veel overzichtelijker op een blog. Na 244 documentaires wordt de lijst echter wel erg lang. Het hele blog vraagt nu eigenlijk om een betere indeling.

Het is een WordPress blog en Eagle is nog steeds webmaster, maar hij volgt tegenwoordig een studie naast zijn werk. Hij doet wel nog steeds kleine dingen voor me, zoals het plaatsen van een file op de server, maar voor een grondige blog-verbouwing heeft hij geen tijd. Zelf kan ik dit niet, al heb ik wel oog voor de opties en mogelijkheden die nu niet worden gebruikt.

De komende dagen, weken en maanden zal ik veel minder tijd hebben voor het schrijven op dit blog, want mijn huis is toe aan groot onderhoud. Tot mijn verbazing komen hier intussen wel ruim 1000 bezoekers per dag voorbij. Voorlopig wil ik in elk geval proberen om de juridische zaken bij te houden, want op dat gebied gebeurt er nog steeds heel veel. Het plaatsen van documentaires komt dan later wel weer. Een meer overzichtelijke indeling maakt misschien dat er meer mensen de documentaires gaan bekijken, ook als ze al een tijd geleden zijn geplaatst.

Vorige zomer bood iemand me aan om dit blog wat beter in te delen. Helaas had degene die me dit aanbood, er eigenlijk toch geen tijd voor, maar toen had ik me al afgevraagd wat ik graag wil: Geen bruine achtergrond, maar die prachtige wereldbol moet blijven en ook de achtergrondkleur van het schrijfvak vind ik mooi. Wat mij betreft mag de hele pagina deze kleur krijgen. Alleen vind ik het lettertype wat kriebelig en het schrijfvak is nu 444 pixels breed, terwijl 500 veel prettiger zou zijn, dit ook in verband met het linken van foto’s.

Verder zou ik de reageerders graag wat meer opties willen bieden, zoals het plaatsen van embedded links, vet, cursief etc. Ook zou ik de laatste 5 reacties graag op de voorpagina willen zien, want sommige discussie lopen nog steeds door en dat is alleen voor mij duidelijk zichtbaar.

Wie me wil helpen met het vernieuwen van NWO-INFO, kan een reactie achterlaten met een geldig e-mail adres. Aldus:

Dit adres wordt hier niet zichtbaar, maar ik ontvang het wel en kan dan contact opnemen. Daarna overleggen we met Eagle wat er moet gebeuren en hoe we dat doen. Er is geen geld mee gemoeid, want dit blog is louter liefdewerk! Natuurlijk zou ik graag zien dat de nieuwe webmaster net zo’n goede vriend van me wordt als Eagle. Bij voorbaat mijn dank!

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

6 Reacties op “NWO-INFO zoekt web-designer”

Laat een reactie achter