Archief
Artikelen

Op Klokkenluider stond vandaag belangrijk nieuws omtrent de schrijfproeven in de Deventer Moordzaak. Wim Dankbaar heeft de slag gewonnen: er komt onderzoek naar de gang van zaken rond de briefjes. Wim, van harte gefeliciteerd!

Ernest Louwes komt in april helemaal vrij, dan wordt ook zijn spreekverbod opgeheven. Hij heeft in detentie zijn diploma’s gehaald voor de advocatuur.

Nieuws.nl schreef op vrijdag 23 januari: Onderzoek naar schrijfproeven Deventer moordzaak:

De gang van zaken bij het afnemen van schrijfproeven in de Deventer moordzaak wordt op last van justitie onder de loep genomen. De Rijksrecherche is gevraagd de feiten op een rijtje te zetten vanwege de maatschappelijke onrust die is ontstaan rond deze proeven. Dat heeft het Openbaar Ministerie in Zwolle vrijdag bekendgemaakt.

Het OM zegt dat het onderzoek onder meer volgt op een recente aangifte tegen de korpschef van de politieregio Noord- en Oost-Gelderland door ondernemer Wim Dankbaar. Zij heeft volgens hem strafbaar gehandeld in het onderzoek, door het verzwijgen van een ambtsmisdrijf.

In De Telegraaf zegt Bas Haan vandaag: ‘Geen deskundige denkt nog dat Louwes onschuldig is.’

Hoe bedoelt u dat, meneer Haan? Zelf denk ik dat Louwes onschuldig is, meer nog: ik ben er heilig van overtuigd. Deze brute moord past zo volstrekt niet bij zijn karakter! Of Michael de Jong deze moord heeft gepleegd, dat weten we nog steeds niet, maar wel staat als een paal boven water dat naar deze toch zo voor de hand liggende verdachte geen enkel behoorlijk strafrechtelijk onderzoek is verricht. Zowel juridisch als psychologisch klopt er geen ene moer van de Deventer moordzaak!

Maar wie is Bas Haan? Mijn eerste gedachte was Bas de Bruine Rat, die zo’n lasterlijk boek heeft geschreven over Steve Brown, maar dat was een andere Bas. Deze Bas werkt bij Netwerk en hij maakt nu reclame voor zijn boek over de Deventer moordzaak. Ruud Harmsen schreef in 2007 ook al eens iets over hem: Eerlijke berichtgeving? Volgens Harmsen dus niet…

Wim Dankbaar schrijft in een e-mail aan Bas Haan:

Het handschriftonderzoek is opgezet om aan te tonen of Meike Wittermans nu wel of niet de schrijfster zou kunnen zijn van de anonieme briefjes; een conclusie die een aantal deskundigen al eerder hadden getrokken. Als dat waar zou zijn zou het daderschap van Ernest Louwes nauwelijks meer te handhaven zijn. Als dat onderzoek niet correct volgens de geldende normen is uitgevoerd en mogelijk toe gewerkt is naar een negatieve conclusie, dan heeft dat zeker de eindconclusies van het oriënterende onderzoek beïnvloed. Hiermee zou dan de heer Louwes ernstig in zijn rechten zijn aangetast. Indien u nu tot de conclusie komt dat het handschriftonderzoek inderdaad niet correct of zelfs frauduleus is uitgevoerd, kunt u dat onderzoek niet zomaar schrappen uit de eindconclusies van het oriënterende onderzoek. Zo een zogenoemd “strepen” (zie ook het boek van Wagenaar e.a. over de slapende rechter) zou namelijk betekenen dat u een bevestiging van de handschriftdeskundigen nog steeds onmogelijk maakt.

Micha Kat schrijft er zelf dit over:

En dan nu de grote link: die tussen Joris Demmink en de Deventer moordzaak. Het zit zo: Michael de Jong heeft de weduwe Wittenberg vermoord. Haar man, de psychiater Willem Wittenberg, was een homofiele pedofiel die Michael op meerdere wijzen ‘behandelde’. Michael zat vanuit zijn verleden in justitiele inrichtingen tot over zijn oren in de pedofiele sex-business (zie de parallellen met Frank Leenders) en weet van alles over topmensen van Justitie en hun seksuele voorkeuren en track records. Niets iets om in een rechtzaal aan de orde te stellen, zeggen we dan maar, vrij naar het NOS Journaal in de beruchte Demmink-uitzending van 5 november 2003. Daarom moest het onderzoek in de Deventer zaak vanaf het begin worden weggeleid van De Jong, ter bescherming dus van alle Justitiele pedofielen en daarom werden de briefjes van De Jong’s vriendin reeds vanaf het begin gedownplayed. Daarom ook moest Maurice de Hond in een ongekend hard en zelfs absurd vonnis het zwijgen worden opgelegd inzake De Jong. Nu komen die briefjes dus als een boomerang terug in het gezicht van het OM en daarom moet toevlucht worden gezocht tot het ultimum remedium: vervalsing van processtukken. Natuurlijk heeft Meike de briefjes geschreven. Om haar vriend Michael uit het zicht te houden werd Ernst Louwes tot dader verklaard en opgeofferd, een moment dat voor de eeuwigheid is gesymboliseerd in de wijze waarop hij door de parketpolitie tegen de grond van de rechtzaal werd gedrukt bij zijn veroordeling. Louwes werd geslachtofferd om de pedofielenclub onder leiding van Joris Demmink zijn gang te kunnen laten gaan. Net als Baybasin. Wie ziet het patroon nog niet?

Jawel, Micha Kat, ik wel! Dit is wat we allemaal denken, maar het strafrechtelijk bewijs ontbreekt. Vandaar dat Joris D. en Michel & Meike zo spoedig mogelijk strafrechtelijk behoren te worden vervolgd! Anders wordt het een heksenjacht op de daders! Met PR de Vries als grootinquisiteur en Sinan Can als afvallige, zijn we in de aap gelogeerd. En nog vóór die Haan twee maal gekraaid heeft, doet Stan de Jong alsof hij Ernest Louwes niet kent.

De lijst van slachtoffers staat hier, met dank aan het forum van de Deventer moordzaak.

Bas de Haan in de uitzending van De Wereld Draait Door staat hier. Met dan kaan het weblog van Maurice de Hond.

Ceterum censeo Joris D. strafrechtelijk… wordt vervolgd.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

37 Reacties op “Bas Haan: Ernest Louwes is de dader!”

 • Wij hebben geen slag gewonnen. Dat RR onderzoek wordt m.i. een Warren commissie, net als het voorgaande Orienterende vooronderzoek. Om Nederland in slaap te sussen dus.

 • Beste Wim,

  Het is maar een kleine stap voorwaarts, maar Damage Control slaat keihard terug. Dat bericht van 23 januari is zelfs door geen enkel dagblad vermeld, maar het lekte toch uit. De Damage Control wordt echter steeds minder overtuigend. Ik pak even een alinea van Bas Haan uit de Telegraaf:

  “De Hond doet zich voor als onbaatzuchtige, integere strijder tegen onrechtvaardigheid, maar juist op het gebied van integriteit en rechtvaardigheidsgevoel heeft hij alle fatsoensgrenzen overschreden. De Hond is veroordeeld wegens smaad jegens de klusjesman, dus hij is inmiddels een veroordeelde misdadiger, die geen enkel berouw voor zijn slachtoffers toont.”

  Wij zullen die Haan in de gaten houden… lijkt me al net zo’n Rat als Bas van Hout… Diens boek over Steve Brown was één professionele lastercampagne!

  In april komt Ernest Louwes vrij, hij krijgt dan eindelijk weer zelf recht van spreken. En wat Micha Kat zegt, dat is weliswaar nog lang niet bewezen, maar we vermoeden het allemaal wel…

  Opvallend is ook dat volgens een poster op Klokkenluider het patiëntendossier van Wittenberg is vernietigd door Justitie. Is dat waar? Dat zou dan toch duidelijk wijzen op het vernietigen van cruciaal bewijsmateriaal!

  Overigens gebeurt er vrij veel, ook op andere fronten. Ik was nog aan het schrijven over Frank Leenders…

 • Wieteke:

  Overigens gebeurt er vrij veel, ook op andere fronten. Ik was nog aan het schrijven over Frank Leenders…

  @mr.drs.Bou,
  Aub schrijf, ik lees namelijk graag en vind het bijzonder prettig om goed geinformeerd te worden dit bedoel ik uiteraard positief!

 • Harry:

  Het gaat nu zo snel mr.drs. Bou dat U het niet meer bij kan houden.
  beetje humor noet kunnen maar het is diep en diep droevig dat je met een zeer corrupte overheid te maken heb in dit land.Andere landen trouwens ook en nog erger !!!

 • Wieteke, dank voor het compliment, maar mijn huis wordt dit jaar verbouwd. Daarvoor moet ik vrij veel zelf doen, begrijp je. Vandaar dat mijn stukjes nu zoveel langzamer vorderen dan de feiten. Vandaag een klus in de keuken, al het schoonmaakwerk en schilderwerk doe ik zelf… plus de kleine klusjes…

  Harry, je hebt gelijk, het gaat nu zo snel en ik heb er geen tijd voor. Micha Kat houdt de boel gelukkig nog wel bij…

 • Firefox kan de server op http://www.zaplog.nl niet vinden.

  Dit overkomt me vandaag bij vrijwel iedere zoekactie.
  Geen idee waaraan dat ligt…

  Hebben jullie dat ook wel eens?

  Vreemd genoeg is Nujij wel voortdurend bereikbaar, maar zowel Micha als dit blog als Zaplog blijken onbereikbaar. En dat al de hele dag!

  Dat begrijp ik niet en ik vind het vreemd!

 • Wieteke:

  @mr.drs.Bou,

  Ik kan nu alles gewoon openen, dankzij een monteur die gisteren en vandaag aan mijn computer heeft gesleuteld.

  Het kwam (hopelijk is en blijft het verledentijd) regelmatig voor dat ik inderdaad niet ’n website kon openen. Bij mij ging het om o.a. de website’s: Maurice, Robert Horchner of Micha. De andere website’s lukte vreemd genoeg wel!

  Vandaag gelukkig nergens last van gehad zoals je hebt kunnen merken. 🙂 Zaplog.nl geprobeert en die kan ik gewoon openen.

 • Micha Kat:

  Op 3 februari zit Bas Haan bij De Wereld Draait Door. Er zou een soort actie moeten komen….
  Inmiddels kun je wel stellen dat iedereen die wordt uitgenodigd bij DWDD of Pauw & Witteman in opdracht van de staat en de macht een of ander klusje te klaren heeft. In het geval van Bas Haan is dat dus ‘definitief’ afrekenen met de mogelijkheid dat de Deventer Moordzaak een dwaling zou zijn, dit dan weer om de Demmink-pedo-beerput gesloten te houden.
  Naar mijn mening ontstaan alle grote rechterlijke dwalingen in de eerste twee weken van het onderzoek. In die beginperiode zie je steeds ofwel een geforceerde ‘move’ weg van de persoon die normaal gesproken de primaire verdachte zou moeten zijn (Michael de Jong, Joran van der Sloot) ofwel een exclusieve focus op de ‘eerste de beste’ die zich als verdachte aandient (Kees B., Angeqliue van E., dat type).

 • Beste Micha, dank je wel voor je reactie en inderdaad, er zou een soort actie moeten komen. Bestorm de studio of zo… 😉

  In elk geval hoop ik dat iemand het op zal nemen, want zelf kan ik dat niet en ik kijk ook nooit naar die wereld draait door- show. Jullie wel? Ik zou zelfs niet weten hoe die gasten heten…

  En Angeqliue van E.? Zie hier! Schandalig!
  http://www.leeuwardercourant.nl/nieuws/regio/article3839649.ece/Onterechte_veroordeling_babymoord_

  Mijn rondje surfen ging vanmorgen gelukkig probleemloos. De rest van de dag gaat naar de keukenkastjes… hè, jasses… keukenkassies… Maar ach, het is niet anders.

 • petje:

  @ Mich Kat
  Jij deelt Joran van der Sloot in als ‘should be primaire verdachte’ en niet als ‘de eerste beste’. Dit moet echt andersom zijn zoals je natuurlijk ook wel weet..
  PR de VRies heeft zoals bekend niets bewezen in de Holloway zaak, maar jij denkt nog steeds hem te kunnen porren voor onderzoek in de Demmink zaak.
  Voor je beter begrip: het Openbaar Ministerie van Aruba wil de Amerikaanse getuigen in deze zaak opnieuw horen omdat het OM gelooft dat de scholieren, begeleiders en de familie Twitty niet de waarheid hebben gesproken.

 • petje:

  @Bou
  DWDD is een (te) snel media programma met een egomane presentator. Ik kijk wel geregeld maar de laatste tijd wel minder (de commerciele pulp is nog veel erger, natuurlijk).
  Met name wat de geregelde gast/sidekick/betweter Joost Zwagerman het afgelopen jaar in dit programma over de Joran van der Sloot heeft gedebiteerd is karakteristiek voor het niveau van het programma.
  (Overigens zijn de stukken van Micha Kat over Joran van der Sloot en zijn vader zelfs ronduit schandelijk (pure smaad) hoe legitiem zijn aandacht voor zaak Demmink ook is..)

 • petje:

  DWDD en PR de Vries in a nutshell:

  De wereld draait door, 9-2-2007
  In De wereld draait door van 9 februari 2007 zou Peter R. de Vries komen vertellen over zijn nieuwe talkshow. Aan dat onderwerp kwamen ze echter niet toe, want de dagen ervoor was immers de actie “dood liever de boodschapper” begonnen. PRdV speelde daar een rol in, dus daar ging het over. Helaas leidde dat ertoe (althans dat zou een verklaring kunnen zijn) dat de presentatoren Matthijs van Nieuwkerk en Marc-Marie Huijbregts zich niet voorbereid hadden, de zaak niet kenden en dus PRdV volop de gelegenheid gaven zijn scheve voorstelling van zaken de ether in te sturen.

  Gekraakt!?
  Matthijs begint al met de opmerking (40:20): “Jouw computer is eh eh gekraakt, door eh Wim Dankbaar.” Peter R. de Vries beaamde dat, maar als ik de uitleg van Wim Dankbaar zelf mag geloven (en ik vind dat een plausibel en oprecht klinkend verhaal), dan is het zo niet gegaan. Er is namelijk niets gekraakt en Wim heeft niets met, in of op de computer van Peter gedaan. Wim weet en wist niet het wachtwoord van de mailbox van Peter en heeft ook niet geprobeerd daarachter te komen.
  Wim is bezweken voor de verleiding om te klikken op een link die Peter zelf, uit onzorgvuldigheid en in goed vertrouwen, op de laptop van Wim heeft achtergelaten. Daarmee heeft Wim op een gegeven moment gekeken in Peters mailbox, bij Peters internetprovider, niet op Peters eigen computer. Wim verwachtte dat Peter zijn wachtwoord inmiddels allang veranderd zou hebben, maar dat bleek niet het geval.

  Daarmee deugt het nog steeds niet wat Wim Dankbaar gedaan heeft, ik keur en keurde dat ook af, en ook hijzelf zegt “Nee, ik voel mij daar niet trots of goed bij”. Maar de formulering van Matthijs geeft wel een heel andere indruk van handelswijze en motief.

  Is dat een kwestie van dommigheid, onzorgvuldigheid, gebrek aan voorbereiding, digibetisme? Of werkt de presentator moedwillig mee aan de door PRdV en anderen die dagen ingezette actie: het beschadigen van boodschappers Maurice de Hond en Wim Dankbaar, om de aandacht af te leiden van de onwelgevallige boodschap? Ik zou het eerlijk niet weten.

  Voorbereiding
  In de derde minuut van de uitzending laat Matthijs merken dat presentatoren en redactie ’s middags het onderwerp wel degelijk besproken hebben. Dus ze hadden op de hoogte kunnen zijn. Wim Dankbaar had op het weblog van Maurice op 8 februari op 13:42 al aangekondigd dat zijn reactie op zijn eigen site stond. Dat is een hele dag voor de redactievergadering van De wereld draait door. Waarom hebben redactie en presentatoren hier dan geen kennis van genomen? Sterker nog, waarom hadden ze niet tijdens een uitzending een laptop op tafel met daarop de voorstelling van zaken door Peter én die door Wim Dankbaar? Dat is toch het mooie van internet, dat alle informatie voor het grijpen is? Hoor en wederhoor, nooit van gehoord? Advocaat van de duivel spelen, ook een onbekend begrip?

  Rondgestuurd
  Vanaf tijdstip 41:30 vertelt Peter R. de Vries over Wim Dankbaar: “die stuurt dat rond aan mensen, met de bedoeling mij in diskrediet te brengen.”

  Wim Dankbaar stelt zelf het aan precies twee mensen te hebben gestuurd, waarvan hij wist dat ze er niets mee zouden doen. Zijn bedoeling was niet om PRdV in diskrediet te brengen. Wie de waarheid spreekt weet ik ook niet, maar wel dat m.i. een goed interviewer de gast dan confronteert met die andere versie.

  Matthijs van Nieuwkerk daarentegen doet er nog een schepje bovenop en roept uiteindelijk (41:55) “Wat voor streek ís dit?” Mijn reactie: Wat voor journalistiek ís dit?

  Hoe het is gebeurd
  Toegegeven, co-presentator Marc-Marie was beter op de hoogte, want in de uitzending vertelt hij hoe het feitelijk is gegaan met dat ‘kraken’ van de mailbox. Wel mompelt hij nog iets over “via programaatjes en zo”. Bedoelt hij daar hulpprogramma’s voor het kraken van wachtwoorden mee? Die zijn niet gebruikt. Of bedoelt hij gewoon een e-mailprogramma als Outlook Express? Laat ik hem het voordeel van de twijfel gunnen.

  Mes? Daderkennis!
  Rond tijdstip 45:30 heeft PRdV het over het “het mes in dat graf”. De presentators missen weer een kans: wat vind Peter ervan dat de getuige ook meldde dat MdJ unieke daderkennis had toen het slachtoffer nog niet gevonden was? En van het feit dat ook een andere getuige daderkennis meldde?

  Vragen aan Peter
  Zo weet ik nog wel wat vragen aan Peter die deze tendentieuze en misleidende aflevering van het programma ‘De wereld draait door’ eerlijk en interessant hadden kunnen maken:

  Wat vindt Peter van het tweede valse alibi en dat het OM daar weer over loog? Het werd hem niet gevraagd.

  Wat vindt Peter van de fraude met de schrijfproeven? Het werd hem niet gevraagd.

  Waarom komt Peter juist nu met het kraakverhaal, terwijl de wederzijdse advocaten al in december 2006 de correspondentie afsloten? Het werd hem niet gevraagd.

  Waarom durft Peter R. de Vries niet in het openbaar met Maurice de Hond in discussie? Het werd hem niet gevraagd.

  Slechte voorbereiding en gebrek aan dossierkennis? Of de opzettelijke doelstelling het publiek alleen gekleurde en misleidende informatie te verschaffen? Oordeel zelf.

  http://rudhar.com/politics/devmrdzk/2070214.htm

 • Petje, mijn dank en ik begrijp dat ik daar niet naar kijk. Ik zie wel eens een halve minuut of zo, maar ik zap er volledig op af. Die kleine piepmuis heet dus Marc-Marie en soms piept hij wel eens iets grappigs, geloof ik.

  Dank ook voor de link naar Maurice in de Telegraaf. Maar ik ga dat boek toch niet kopen, over een paar weken of maanden haal ik het wel uit de bibliotheek. Dat is vrijwel gratis! 😉

  Micha Kat heeft inmiddels al weer twee stukjes geschreven over meneer Haan:

  Alarm! Stop de corrupte ‘journalist’ Bas Haan!

  Bedrog van Bas Haan reeds nu aangetoond!

  En nog even een comment bij Micha Kat:

  1.
  Bas Haan zou vanmorgen in het radioprogramma Cappuccino op Radio 2 zijn geweest. Interview Bas Haan bij Cappuccino vanmorgen: http://dmz.homelinux.net/av/090131_cappuccino.asf
  2.
  Bas Haan zal a.s. dinsdag 3 februari “optreden” in De Wereld Draait Door (DWDD).
  3.
  Bas Haan zal a.s. vrijdag 6 februari “optreden” in De leugen regeert.

 • hanss:

  Kijk Bou: over de DMZ zijn we het roerend eens.
  Ik ben ook net als jij niet van plan ook maar een cent te willen spenderen aan dat leugenboek van Bas Haan.

  Dit plaatste ik bij Maurice de Hond waar het verboden is om Michaël de J. als verdachte in verband te brengen met die moordzaak. http://www.maurice.nl/index.php?itemid=705#61916

 • petje:

  Nu op radio 1. Een zeer verongelijkte Bas Haan die met name Maurice de Hondt aanvalt. Volgens Haan staat de schuld van Louwes op basis van het bestaande bewijs volledig vast.

  Bas Haan – onderzoeksjournalist
  maandag 2 februari 2009

  Eerder maakte hij geruchtmakende reportages over de Schiedammer Parkmoord, eerst voor Netwerk en later voor Nova. Bas Haan deed ook jarenlang onderzoek naar de Deventer moordzaak, waarover hij een boek schreef, dat nu verschenen is: De Deventer Moordzaak. In dit boek, dat ongetwijfeld veel stof zal doen opwaaien, prikt hij de luchtbel van complotten door.

  Presentatie Jellie Brouwer

  Hier vanavond een herhaling van het gesprek:

  http://sites.nps.nl/jerome/index.cfm/site/kunststof/pageid/C0B8B3D0-1635-041D-06F3752822B98C3D/index.cfm

 • petje:

  Haan plaatst geen enkel kritisch vraagteken bij het na 2004 door het OM aangedragen DNA -“bewijs”..

 • ‘Het geheim van Crime-time a.s. vrijdag.’

  De wereld draait door met Matthijs van Nieuwkerk en zoekt helemaal niets uit. De hele redactie van de wereld draait door en staat in dienst van een ongekende narcist, die spontaan van zijn eigen optreden de ene na de nadere orgasme onder de tafel krijgt.

  zie voor meer desgewenst: http://stevenbrown.web-log.nl/stevenbrown/2008/04/het-geheim-van.html

  zie ook: ‘P.R. de Vries Pr-man van de vrouwenhandel van Cor van Hout’

  http://stevenbrown.web-log.nl/stevenbrown/2008/11/pr-de-vries-pr.html

 • helder:

  Mijn bijdrage is als volgt:

  Waar het mij feitelijk om gaat is, dat Justitie bij Ernest Louwes alle wettelijke voorschriften heeft veronachtzaamd.

  a – er is geknoeid met de geur van EL op het mes dat het moordwapen niet was – dit geknoei dus uitkwam; (en)
  b – dat er dientengevolge ook geknoeid is met het dna van EL dat zogenaamd op die blouse gekomen was.

  Onderbouwing van mijn stelling b :

  Omdat justitie voor dit bedrog een tweede bloed (dna) -afname nodig had.

  Dat EL hierin toestemde omdat hij vertrouwen in justitie had, was zijn valkuil.

  Eén keer dna afname is voldoende EL! Als justitie om een tweede afname vraagt, moet je jezelf afvragen wat is er met mijn dna gebeurd toen het voor de eerste keer werd afgenomen?

 • Goede morgen, mensen, en mijn dank voor de reacties.

  Steve, dank je wel voor de links en wat ben je toch een kwajongen!
  Maar je hebt wel helemaal gelijk. 😉

  Inmiddels het ik DWDD gezien met Bas Haan. Wat een rare man is dat. Regel een: hij heeft altijd gelijk en zo niet dan treedt regel een in werking. Keurig kapsel ook, lekker vet…

  Hanss, over de Deventer moordzaak zijn we het inderdaad eens: Ernest Louwes is onschuldig en de rol van de klusjesman Michael de Jong en zijn Meike werd niet onderzocht.
  Over de democratisch gekozen regering van de Gazastrook waren we het laatst oneens. Volgens mij beschoot de terroristische organisatie IDF drie weken lang de Gazastrook met wapens uit de VS. Het resultaat: ruim 1000 doden waarvan een derde kinderen, 5000 gewonden idem, 40.000 daklozen en vrijwel alle kantoren, scholen en kerken in puin. Dat deed pijn! 🙁

  Helder, dank voor je reactie, maar ik heb hem ingekort. Klachten tegen personen worden hier niet in behandeling genomen. Maar inderdaad: Twee maal DNA afnemen, dat klopt niet!

  Ernest Louwes komt eind april vrij en de Damage Control rolt nu al in volle vaart over ons heen. Volgens mij raken zij in paniek, die jongens, en ze beginnen fouten te maken…

  De volgende lijst vond ik bij het opruimen van mijn aantekeningen. Helaas zonder link en ik ken ook niet al deze zaken. De opmerking er onder kan misschien leiden naar de schrijver van deze lijst.

  Gerechtelijke dwalingen:

  Angelique van Eijden
  Cees Borsboom
  Danny Kuiters
  Dick van Leeuwerden
  Ernest Louwes
  Hendrik Wolters
  Henk H. alias Max Spaan
  Hennie Knobbe
  Ina Post
  Kenneth Ehigiene
  Kevin Sweeney
  Louis Hagemann
  Lucia de Berk
  Marieke Bekkers
  Rob van Zaane
  Soumaya
  Theo Tetteroo
  Steve H. van de Rotterdamse carnavalsmoord
  Jim T. van de z.g. balpenmoord (is al een oudere zaak…)
  De Puttense moordzaak
  De zwarte Waalse incestzaak
  De Julianadorpse incestzaak
  De Eper incestzaak

  Voorts de onbegrijpelijke pose van ons parlement om de noodzaak van een onafhankelijke revisieraad luchtigjes te loochenen.

  Aan deze lijst voege men toe:

  Huseyin Baybasin
  Robert Hörchner
  Klaas Jan Bolt

  en wie weet nog meer…

  Hebben jullie Tommie al ontdekt?

  Hij dicht bij Maurice…

  Tommie schreef:

  Hoe de zon en zijn gerechtigheid de afgelopen drie decennia uit Nederland is verdwenen.

  sol iustitiae illustra nos
  SOL IUSTITIAE ILLUSTRA NOS
  SOL IUSTITIAE ILLUSTRA NOS
  IUSTITIAE ILLUSTRA NOS
  IUSTITIAE ILLUSTRA
  ILLUSTRA
  illustra
  illus …

  illusio
  ILLUSIO
  ILLU SIO

  31 jan ’09 12:48