Archief
Artikelen

Terwijl vrijwel overal ter wereld de jaarwisseling werd gevierd met vrolijk vuurwerk, werd Gaza bestookt door de Israëlische luchtmacht. In plaats van mijn lezers te trakteren op wat mooie beelden van vuurwerk, wil ik graag een minuut stilte vragen voor de slachtoffers van de Israëlische agressie. Deze video laat zich helaas niet embedden.

Moge het komende jaar verder in vrede verlopen. Voor een overzicht van de toestand in Gaza leze men bij voorbeeld het weblog van Anja Meulenbelt.

Zowel vandaag als morgen zal er worden gedemonstreerd tegen de aanval van Israël op Gaza, vanavond om 19.00 uur in Rotterdam, hoek Beursplein / Korte Hoogstraat, bij de HEMA, en morgen (3 januari) om 13.00 uur op het Museumplein in Amsterdam.

Voor de liefhebbers van natuurlijk vuurwerk:

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

2 Reacties op “NWO-INFO wenst u een vreedzaam 2009”

Laat een reactie achter