Archief
Artikelen

In de strijd tegen Joris D. cum suis heeft Micha Kat een medestander gevonden in Arend Zeevat, de presentator van Argus Radio. Niet alleen werd Micha Kat uitgenodigd voor een twee uur durend radio-interview, maar vlak daarvoor schreef Arend Zeevat een pittig artikel op Klokkenluider Online.

Daarin zette hij een aantal doofpotten op een rij: de Bijlmer vliegtuigramp, de “vuurwerkramp” in Enschede, de “hout conserverende” Wolmanzouten, niets blijkt wat het lijkt. De zaak Demmink staat dan ook niet op zich, Zeevat laat zien dat Joris D. deel uitmaakt van een totaal gecorrumpeerd netwerk. Alle doofpotten zijn als communicerende vaten, ze vormen samen één grote beerput. Als men daarin gaat roeren, dan vallen er lijken uit de kast!

De radio-uitzending van donderdag 18 december stelde ook beslist niet teleur. Er werden pittige dingen gezegd, maar vooral heldere verbanden gelegd tussen de ene affaire en de andere. Wie deze twee uur durende radio-uitzending alsnog wil beluisteren, is hier de link. De boodschap is helder: we gaan door met de strijd.

Laten we echter de slachtoffers niet vergeten! Wie onschuldig in de gevangenis belandt, dreigt op den duur te behoren tot een vergeten groep. Van een ansichtkaart met goede wensen kan in dat geval een belangrijk signaal uitgaan. Mede dank zij Micha Kat en Radio Argusoog zijn de blikken nu gericht op Joris D. en mede dank zij Wim Dankbaar denkt men ook weer aan de Deventer moordzaak. Laten we echter niet vergeten dat er intussen mensen onschuldig in de cel zitten, ten gevolge van de incompetentie en corruptie bij justitie.

Zelf zal ik een kaart sturen aan mr. Huseyin Baybasin. Ik hoop dat anderen hetzelfde willen doen. Als alle lezers een kaart zouden sturen aan Baybasin, dan bezorgen we hem gezamenlijk een vrolijke jaarwisseling! Zijn adres is:

PI Haaglanden
t.a.v. Huseyin Baybasin
Postbus 99
2700 AB Zoetermeer

Er zijn echter nog anderen die onschuldig in de cel zitten. Wie van een van hen het adres weet, kan hier een oproep plaatsen om ook aan hem of haar een kaart te sturen. Op mijn kaart kan men dan rekenen!

Ceterum censeo Joris D. strafrechtelijk… wordt vervolgd.

Naschrift: Inmiddels heb ik nog twee kaarten mogen versturen. Nieuwe adressen blijven welkom!

P.I. Lelystad afd. G01
T.a.v. Louis Hagemann
Larserdreef 300,
8233HB Lelystad.

P.I. Toorenburgh
t.a.v. Danny Kuiters
postbus 304
1700 AH Heerhugowaard

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

11 Reacties op “Vrede op aarde voor mr. Baybasin”

Laat een reactie achter

Recente reacties