Selecteer een pagina

Archieven

De leugens van Joran en de PR tegen Gielen

Vandaag nog even over de verdwijning van Natalee Holloway. De journaliste Renée Gielen woont op de Nederlandse Antillen en zij heeft onderzoek verricht naar wat er speelde achter de schermen van de verdwijning van het rijke, blanke Amerikaanse meisje. Nu is het in verdwijningszaken gebruikelijk dat de recherche ook onderzoek verricht naar de persoonlijke achtergrond van de vermiste persoon, maar in het geval van Natalee Holloway bleef een onderzoek naar haar naaste verwanten volledig achterwege. Renée Gielen stelde daar vraagtekens bij.

We weten ook dat PR de Vries dik bevriend is met Beth, de moeder van Natalee. Volgens PR is Joran van der Sloot schuldig aan de verdwijning van Natalee, hij heeft zelfs voor de verborgen camera een “bekentenis” afgelegd. Maar Joran legt de ene bekentenis na de andere af en steeds weer blijkt zijn verhaal niet te kloppen. Onlangs meldde Fox News, de grootste desinformatiezender van de VS, dat Joran heeft bekend dat hij Natalee had verkocht aan een onbekende man. Het verhaal staat op Crimesite en in de Volkskrant, de Pers, en natuurlijk in de Telegraaf.

Edit 27 november:

De hele uitzending staat inmiddels op YouTube. Met dank aan Freedomfiles van het Zaplog.

Joran van der Sloot’s interview met Greta Van Susteren duurt 32 minuten

En dit is de reactie van PR de Vries:

Het gaat volstrekt niet meer over de verdwenen Natalee, maar om Joran! Wie meer wil weten over de verdwijning van Natalee, kan beter kijken naar de documentaire van Renée Gielen: Natalee Holloway, the unrevealed time Lines. Deze is te bestellen bij BOL.COM voor slechts 10 euro plus verzendkosten.

Vreemd is echter dat de klantbeoordelingen soms niet alleen zeer negatief zijn, maar dan ook onder valse namen worden geschreven! Een reactie onder mijn eigen naam heb ik reeds laten verwijderen. Renée Gielen heeft hetzelfde gedaan. Maar ook de reactie van Petje lijkt me niet afkomstig van de echte Petje. Nog voor de DVD uit is, wordt er dus welbewust propaganda tegen gemaakt en dat ook nog onder een valse vlag, met valse namen!

Helemaal vreemd is de reactie van de grote PR zelve. Hij verklaarde op RTL 4 dat Renée Gielen geschift is, knettergek en behept met een enorme zonnesteek. Waarom maakt onze PR zich zo openlijk schuldig aan smaad, als het slechts om een geschifte reportage van een knettergekke vrouw met een zonnesteek zou gaan? We worden zo alleen maar nieuwsgieriger naar deze reportage!

De DVD met de reportage van Renée Gielen is hier te bestellen! Ook kan men hem tegen betaling van 3,99 euro hier online bekijken.

368 Reacties

 1. mr. drs. BOU

  Beste Hetty, dat iemand misbruik maakt van de nicks van anderen, dat vind ik niet grappig, maar smerig. Ik heb alleen even gekeken of het hier ook is gebeurd. Maar op NWO-INFO blijken jij en Eef niet dezelfde. Ik zal het in de gaten houden, maar ik vermoed dat 555 dit doet. En hij is hier niet meer welkom.

  Beste Petje, die andere Bastibro is een bedrieger! Geef mij maar de echte, al ben ik het niet met hem eens.

  Bastibro, noemde jij Joran inderdaad constant Urine? Of is dat weer iemand anders, die post onder jouw naam?
  Weet dat zulke uitingen hier niet welkom zijn. Schelden doet pijn en een discussie moet open blijven.

  Tot slot: Petje, wat grappig dat PR met zijn scheldpartij slechts aandacht heeft gegenereerd voor de reportage van Gielen. Schelden is zóooooo contra-productief! Verstandige mensen weten dat al op de kleuterschool. Als ze gaan schelden, dan kun je beter iets leuks gaan doen.

  We zoeken hier slechts naar de waarheid, dus: wie scheldt is àf.
  Afgesproken? 🙂

  Antwoord
 2. petje

  @Bou BB zegt dat niet hier maar op die beruchte website.. volgens mij noemt hij Joran bijna altijd zo.. geeft zo’n beetje het ultralage niveau van die website aan.. en ze vinden zichzelf zo slim.. nu schijnt er daar een ruzie te zijn over foto’s (bewijs) die door de bemanning van de Persistence (de boot met onderwatequipment) zijn genomen enverdonkeremaand zijn..
  Volgens mij en vele anderen is deze boot gewoon bezig geweest om de zeebodem rondom Aruba in kaart te brengen voor de aanleg van een toekomstige pijpleiding van Venezuela naar Curacao..

  Antwoord
 3. mr. drs. BOU

  Beste Petje, veroordeel mensen niet te snel en zéker niet op internet. Want misschien is déze Bastibro wel weer een ander dan die andere Bastibro.

  Het grote probleem is dat mensen veel te snel oordelen, op grond van de spannende documentaires van PR, inclusief cliff-hangers gevolgd door WC-eend en een metallic auto op een verlaten snelweg.

  Je zou toch met die auto in de file komen te staan, zèg. Is dat even balen voor slechts zoveel-tig duizend euro, of op afbetaling slechts zoveel-honderd euro per maand. En daar sta je dan…

  Begrijp toch dat er zoveel mensen zijn die daar dagelijks staan.
  Erbarmen is dan het juiste woord. Ach! De onwetenden wachten geduldig af, tot hun voorganger weer een paar meter vooruitschuift. Dan gaan zij er achteraan.

  Wees blij met je eigen zegeningen en scheld niet op de armzaligen, want zoals blijkt uit de scheldpartij van de Grote PR, keert zich dat altijd tegen je. Zalig zijn de Armzaligen!

  En nu verder graag over de reportage van Renée Gielen. De discussie is weer geopend, maar gaarne zonder persoonlijke aanvallen en het liefst door mensen die de reportage hebben gezien.

  Als ik morgen wakker word, dan krijgt ieder die een scheldwoord uit hier een IP-ban. Wissen is mij teveel werk. Intelligente comments zijn welkom. Bekijk dus de reportage en laat weten wat je er van denkt.

  Antwoord
 4. JoBuster

  Die reportage is een prima stukje werk van Renée Gielen en ik ben blij dat een groter publiek en straks het grote publiek er kennis van kan nemen.

  Het werpt weliswaar meer vragen op dan dat ze beantwoordt maar het is tenminste een aanzet om de propaganda van Beth en consorten tegenwicht te bieden.

  Hulde Renée en nu doorgraven er is meer bij die Twitty’s dat niet klopt.

  Antwoord
 5. Marco

  Ik snap de uitleg niet. Het is 10 uur reizen naar Aruba vanaf de staatsgrens van Alabama en Mississippi waar Beth rijd als ze gebeld word door Jodi.
  Telefoontje is aan het einde van de ochtend (12:00 want dan begint de middag?)

  10 uur later is 22:00 uur. Met vervoer/mensen/vliegtuig/kerosine regelen misschien 23:00 uur.

  Ze kan de telefoon dus niet hebben opgenomen want als ze eerder vertrokken was (om om 19:46 aan te komen op Aruba) dan zat ze al twee uur in een vliegtuig.

  Antwoord
 6. petje

  Wie is er hier gewetenloos eigenlijk..??

  PR op zijn eigen website:

  Ik zou graag schrijven dat er nog een kleine kans is dat Natalee nog leeft, maar ik geloof daar totaal niet in. Natalee’s moeder, Beth, trouwens ook niet. Natalee is dood gegaan op het strand van Aruba. In aanwezigheid van Joran van der Sloot, die vervolgens haar lichaam heeft weggewerkt en er nu – in zijn pogingen om uit de gevangenis te blijven – zelfs niet voor terugdeinst om Natalee in zijn leugens weer tot leven te wekken en te verkopen… Dat is bijna net zo erg als haar lichaam wegwerken. Gewetenloos.
  Peter R. de Vries

  Antwoord
 7. Anoniem1

  @Petje
  “in zijn pogingen om uit de gevangenis te blijven”. Wederom heeft Peter de wijsheid in pacht. Heeft Joran hem dat verteld? Peter zei zelf ooit dat Joran maar 60 dagen zou krijgen, einde verhaal. Ik weet het niet hoor, maar haalt hij zijn eigen aflevering 1 hier niet mee onderuit? Ik bedoel de “case solved” aflvering?

  Antwoord
 8. Cec

  Wat een trieste mensen hier.
  Vooral j vd s en zijn pappie blijven beschermen.
  En vooral niet bij de juiste feiten blijven.
  Wat zal het jammer voor jullie zijn als binnenkort
  bekend wordt dat jullie beschermelingen toch schuldig
  blijken te zijn.

  Antwoord
 9. Anoniem1

  @ Cec
  Waarom vind jij feiten zo eng?

  dit was jouw post op Revu, toch?
  Gepost door Cec – woensdag 19 november 2008 – 08:49

  Ongelofelijk wat een stelletje idioten zijn jullie om dit artikel te plaatsen van la gielen die echt door niemand serieus genomen wordt behalve door de revu.
  Zij heeft dit gemaakt omdat toen zij Beth Twitty voor de eerste maal zag .zij er van overtuigd was dat zij in de ogen van Beth zag dat zij hier niet te maken had met een verdrietige moeder maar met een moeder die iets te verbergen had.
  Hoe ziek kan je zijn om van daaruit tot deze wanprestatie te komen!
  Nee,wat die trut zag is een moeder die totaal in paniek was omdat haar dochter vermist werd.
  Natalee, en tot op de dag van vandaag is dat nog steeds zo.
  En waarom? Niet omdat fam. Twitty- Holloway iets te verbergen heeft , nee het is juist andersom.
  De vader van j vd s Paul die heeft met behulp van zijn vriendjes van de rechterlijke macht alles vanaf het begin af dwars gezeten zodat kostbare tijd verloren is gegaan.
  Plus dat meneertje zijn zoontje aantoonbaar op allerlei illegale manieren heeft geholpen omdat hij uiteraard precies wist hoe dit moest.
  Het flutfilmpje dat die trut documentaire noemt zit vol met belachelijkheden die al aantoonbaar onjuist zijn gebleken.
  Zij komt niet eens aan bod bij justitie, logisch omdat justitie allang weet dat j vd s en zijn pappie de werkelijke daders zijn.
  En dat ex politiechef dompig die uitlating over het Witte Huis doet is ook zielig, hij was niet in staat om het onderzoek in goede banen te leiden.
  Revu geeft de moeder van Natalee een grote onterechte trap na.
  Maar de waarheid zal vroeg of laat ( in dit geval laat) toch boven water komen en dan zal revu diep door het stof moeten.
  Plus jullie mogen zeker Peter R de Vries niet.
  Je mag alles van hem zeggen maar je kan niet ontkennen dat hij zijn werk zeer serieus uitvoert en ik heb nieuws voor jullie ook in deze zaak zal hij blijven doorbijten totdat j vd s en zijn pappie eindelijk eens de waarheid gaan vertellen.
  Tot nu toe kocht ik elke week revu in een pakket maar daar stop ik mee want ik kan jullie nu echt niet meer serieus nemen.
  Ik kan er niet over uit dat jullie deze aantoonbare leugens publiceren.

  Antwoord
 10. Meeuw

  Een heel goede morgen.
  Hoewel ik er in de afgelopen uren zeer graag bij had willen zijn, stuitte ik op de meest onbegrijpelijke soort van remmende tegenslagen.

  Bijvoorbeeld:
  schijf in videospeler… afstandbediening zoek: heb deze moeten openmaken.
  Heb eeb nieuwe dvd brander gehaald voor op de pc.
  Ben daarna uren bezig geweest met de 24 bitts Creative.
  De computer lag in een deuk…
  Uiteindelijk kwam Microsoft met service pakket 2.
  En toen… was het rond middernacht.

  Máár… ik heb de film tòch nog kunnen bekijken!!!
  Ik moest heimelijk even een glimlach onderdrukken toen ik het zonovergoten strand met bijna alleen zand en kale struiken zag
  en daarna
  det weelderige bebossing en bungalows in en rond Moutain Brook te Alabama.
  Over eldorado gesproken…

  Ik neem aan dat wij elkaar vandaag wéér ontmoeten.
  Bekijk de film weer opnieuw met vroege morgenzin.

  Tenslotte, last but not least:
  een opmerkelijke lezer ziet dat de de uurtjes in het holst van de nacht misschien onder invloed van een biertje of jenevertje… of net andersom.

  Denk svp aan de standaard èn de grote moeite die Renée hiermee heeft gehad (zie mijn relaas).
  Rust en kalmte…

  See you later

  Antwoord
 11. mr. drs. BOU

  De Telegraaf heeft er ook weer een artikel over:

  “Justitie op Aruba neemt het interview met Joran van der Sloot van de Amerikaanse zender Fox News niet serieus. Van der Sloot vertelde de zender al in april dat hij Natalee Holloway zou hebben verkocht en dat ze nog zou leven.”

  Jammer dat de Telegraaf niets zegt of weet van de reportage van Gielen. Ze kijken alleen maar naar de PR rond deze zaak. En ook jammer dat je nooit kunt doorlinken naar de artikelen in de REVU.

  Antwoord
 12. Meeuw

  In een korte reactie vooraf:
  las zojuist even de webpagina van PR misdaadverslaggever.
  Daar opent hij linksboven met FOX.
  Hijzelf beweert er dat de opnames reeds een half jaar geleden waren opgenomen -in de kast gelegd vanwege de ongeloofwaardigheid…

  Opnieuw constateer ik:
  Renée Gielen lanceert vanuit Aruba de film -rondom de 25e- en meteen lijkt er tegengas gegeven te worden: opeens opent een amerikaanse zender met Greta.
  Spreken over een “ronde cirkel?’… PR/Beth/Greta?

  We gaan weer verder.

  Antwoord
 13. petje

  Je wordt bedankt PR.. (artikel Haarlems Dagblad)

  Vader van door Peter R. de Vries in val gelokte zedenverdachte ‘slaapt geen nacht meer’
  Gepubliceerd op 25 november 2008, 18:23
  Laatst bijgewerkt op 25 november 2008, 19:13
  nieuw-vennep –
  De advocaat van zijn zoon die niet terugbelt. De politie die zwijgt. Op bezoek in de cel mag ook niet. De vader van de vorige week woensdag door Peter R. de Vries in de val gelokte Vennepse zedenverdachte is voor al het nieuws over zijn zoon aangewezen op de kranten en ’RTL boulevard’.

  ,,Mijn zoon heeft het verstandelijk vermogen van een minderjarige. Iedereen gaat daaraan voorbij en ze laten mij aan mijn lot over’’, zegt hij. Ja, natuurlijk volgt hij de berichtgeving over de jongste vangst van misdaadjournalist Peter R. de Vries. En ja, als zijn zoon foute dingen gedaan heeft, vindt hij natuurlijk ook dat hij daarvoor gestraft moet worden.

  Aan de tafel in zijn woonkamer in Nieuw-Vennep zit een gebroken man. In februari zijn vrouw verloren na een lange lijdensweg, in de jaren daarvoor drie broers en een zus en nu dit. ,,Ik zit hier alles in mijn eentje te verwerken,’’ aldus de vader. ,,Ik slaap nog maar twee uur per nacht. Vanmorgen om tien over zes zat ik helemaal alleen aan het ontbijt en dacht ik: nou, mijn vrouw ligt in een kist, mijn zoon in het politiebureau.’’

  Nog voor hij de zin kan afmaken, slaat hij zijn handen voor zijn gezicht en vloeien er tranen. Dan herstelt hij zich: ,,Mijn zoon is gehandicapt. Je moet er eigenlijk constant bijblijven, bij zo’n jongen, maar ja, dat gaat niet. Ik voel me nu zó machteloos. Want wat-ie ook gedaan heeft, het blijft wél je kind.’’

  Antwoord
 14. Anoniem

  @Petje.
  Ja dat kan PR goed, met een kanon op een mug schieten.
  Maar dat zal henm worst wezen, poen poen… en valse roem.

  Antwoord
 15. Anoniem1

  @anoniem
  niet te verwarren met anoniem1, maar ik onderschrijf je poen verhaal 🙂

  Antwoord
 16. Meeuw

  Beste Renée,

  De schijf is geweldig!
  Heb ‘m op wel zeven studio’s afgedraaid voor de kwaliteit.
  En over dat laatste gesproken: een prachtige aanwinst vanuit de stilte
  zeg maar gerust… in de nacht.
  De opnames zijn ook heel rustig. Ook zie je overzichtelijk plekken die eerder nooit de aandacht kregen -maar mede de schoonheid: alsof je er zèlf bij bent!

  Ik trof momenten van spannin aan, zoals de kapel in kwestie.
  Maar ook trof mij de oogopslag van Dave, die bewonderenswaardig stilletjes tegen wellende natte ogen vocht.
  Hij kwam oprecht over.

  Soms voelde ik me net op vacantie tijdens het kijken en luisteren.
  Dan weer opeens de functies: neem de stiefvader… staal. Contacten.

  Pet, gevoelsmatig denk ik nou niet dat Dave de bodem heeft afgespeurd voor een pijpleiding.
  Kàn!… als zijn dochter gekidnapt is (door wie? ahaa) en hij zodoende onder druk kan staan.

  Al met al: vele reacties op krantensites lijken nú al een andere ondertoon te hebben!
  Vanwege deze nieuwe feiten.

  En er zal wel ooit een tweede dvd volgen.

  Tenslotte: Dave laat de hoop niet varen en laten hetzelfde doen.

  Antwoord
 17. petje

  @Meeuw
  Dave was niet op de Persistence.
  De Persistence heeft winter/voorjaar 2008 de oceaanbodem en een dichtgeslibte vijver onderzocht. Naar mijn mening had dit onderzoek alleen zijdelings met deze zaak te maken ondanks de mooie woorden van de bemanning..
  Je merkt dat de biologische ouders van het meisje zeer slechte adviseurs hebben (gehad) die puur voor eigen gewin en tv fame zich hebben aangeboden.
  PR en Patrick zijn de laatsten in een zeer lange rij van ‘behulpzame’ golddiggers in deze zaak..

  Antwoord
 18. Cec

  @ anoniem1

  Ja, en?

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

17 + 13 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën