Selecteer een pagina

Archieven

Joris gaat mainstream: de Joris D. Hyve

Joris D. heeft tegenwoordig niet alleen zijn eigen lemma op Wikipedia in het Nederlands, maar zelfs in het Engels! En sinds 31 oktober heeft hij ook een eigen Hyve. Deze heeft nu reeds meer dan 3000 leden en het ledental stijgt nog steeds. Helaas verdwaal ik altijd op Hyves, maar omdat ik deze Hyve vanaf het begin heb gevolgd, ken ik er een beetje de weg en ik kom er leuke dingen tegen. Daarom wil ik rondleiding maken, dan raak ik in het vervolg de weg niet zo snel kwijt.

Rechtsboven (onder de zoekfunctie) staat een knop waarmee je het design kunt veranderen. Sinds ik dat heb ontdekt, probeer ik die knop altijd eerst even uit. Zonder design leest het wat rustiger, maar het design verraadt soms veel over de maker van de pagina.

Dan komt er een lijn met knoppen:
OVERZICHT is de voorpagina. OVER gaat naar het artikel dat op de voorpagina staat. LEDEN gaat naar alle leden, dat zijn er al meer dan 3000! FOTO’S is leuk om te bekijken, maar men kan de foto’s ook downloaden. BERICHTEN is een handige knop. Deze gaat naar een overzicht van het forum. AGENDA gaat naar een overzicht van de geplande activiteiten. POLLS gaat naar een lijst van polls. GADGETS gaat naar een aantal relevante YouTubes. BLOGS gaat naar de artikelen die de leden van de Hyve hebben geschreven. Al deze dingen staan ook op de voorpagina.

Onder deze balk staat op de voorpagina eerst: Beheerder: Karin, E.M.Donk , Maryke, Dr. Quantum. Wie op hun namen klikt, komt terecht op hun persoonlijke pagina.

E.M.Donk is de oprichter van deze Hyve. De volgende tekst is door hem geschreven:
———————————————————————————————————–
IS DE BAAS VAN DE NEDERLANDSE JUSTITIE EEN PEDOFIEL ?
Tenminste tientallen bewijzen wijzen in die richting

Enkele maanden geleden hoorde ik in een radiouitzending van Adam Curry het verhaal van de journalist Micha Kat, die onderzoek doet naar de zaak Joris D.
Joris D. is echter niet zomaar iemand, deze man is de hoogste justitie ambtenaar in Nederland. Omdat onze overheid keer op keer weigert om deze zaak goed te onderzoeken, terwijl er meer dan genoeg bewijs is, heb ik deze hyve opgericht.
Toon hier je walging over deze gang van zaken en eis een onderzoek !!!
Dit proberen we onder andere te bereiken door in korte tijd zoveel mogelijk leden voor deze hyve te krijgen. Wordt nu lid en nodig direct je hyvesvrienden ook uit !!!

ONDERZOEKERS
– Micha Kat – Nederlandse journalist
– Klaas Langedoen – ex-rechercheur, thans detective
– Burhan Kazmali – Turkse journalist
– EEN vandaag
Bovenstaande onderzoekers hebben in het verleden al vele artikelen geschreven over deze zaak

HELP OOK MEE JORIS VOOR DE RECHTER TE KRIJGEN
Door al je hyvesvrienden uit te nodigen:
Voor de hyvers die nog niet weten hoe het precies gaat… KLIK HIER

HOE KRIJGEN WE JORIS VOOR DE RECHTER ?
– Peter R. de Vries – Door middel van een petitie of emailactie kunnen we Peter verzoeken een onderzoek in te stellen
– Parlementair onderzoek – Door middel van een petitie kunnen we een parlementair onderzoek eisen van de Regering
LAAT JE MENING HOREN…klik hier
———————————————————————————————————–
Deze tekst is geïllustreerd met smilies en de tekst is duidelijk. Wel lijkt het me rijkelijk naïef om te verwachten dat PR de Vries ooit een onderzoek zal doen naar Joris D., maar ik verkneukel me reeds bij de gedachte aan de stroom van e-mails waarin men de grote PR daarom verzoekt. Een antwoord zal wel uitblijven, beste Hyvers! PR, die goede vriend van de vrouwenhandelaar wijlen Cor van Hout, vangt geen haaien. Hij pakt alleen de kleine guppies, voor de show!

Een Parlementair onderzoek lijkt me een beter idee, al zal het er niet snel van komen. Het afdwingen van een kamerdebat lijkt me met een petitie wel mogelijk. In elk geval is het goed om de politieke partijen te benaderen en onder druk te zetten, want als het aan justitie ligt, dan gaat de zaak Joris D. voorgoed de doofpot in.

Wie klikt op Laat je mening horen, komt terecht bij de polls. Sommige meningen van de Hyvers kan ik niet delen, maar met andere ben ik het helemaal eens.

Dan komen er drie interne links:
FORUM OVERZICHT
BLOG OVERZICHT
BELANGRIJKE INFO

Op het FORUM-OVERZICHT kan men snel overzien waar wat gebeurt en wie er reageert. Op het forum kan men een bericht plaatsen, om informatie vragen of een discussie openen. Anderen kunnen daar dan op reageren.

Op het BLOG-OVERZICHT staan artikelen die door de Hyve-leden zijn geschreven. Er staat geen echt overzicht, maar alle blogs staan er onder elkaar, met de nieuwste bovenaan. Op de blogs kan men ook reageren. Het kost wel veel tijd om dat allemaal te lezen, maar gelukkig kwam ik op deze Hyves terecht, toen hij pas begon en ik heb een tijdje meegelezen. Dit blog viel direct op:

Jongensprostitutie en Joris en CONSORTEN
Door Vincenzio

Lezers van deze blog ik ga nu als ex schandknaap om het maar netjes uit te drukken een beerput opentrekken waar de honden geen brood van lusten!
Mijn verleden is nogal turbulent te noemen. Ik probeer het ook kort te houden.

Dat blog is inderdaad kort en vlot leesbaar. Het is het navrante verhaal van iemand die als jongen die in de prostitutie belandde. Een uitgebreide versie van zijn levensverhaal staat ook op Hyves. Het is bijzonder snel geschreven, soms vrijwel zonder interpunctie en vaak met woede, maar ook met humor en relativeringsvermogen. Vincenzio kent de details uit het leven, hij werkte jaren lang als prostitué in het pedo-circuit. Hij is de schaamte nu voorbij en hij vertelt zijn verbijsterende verhaal in een razend tempo. Dit boek vraagt om een uitgever!

De BELANGRIJKE INFO pagina is nog niet zo bruikbaar. Hij moet worden aangevuld en bijgehouden, maar dat zal nog wel komen. Per slot is deze Hyve pas 12 dagen oud!

Op de voorpagina staan vervolgens drie externe links:
Feiten overzicht gaat naar het feitenoverzicht van Micha Kat.
KlokkenluiderOnline van Micha Kat kennen we reeds, we komen daar dagelijks.
NWO-INFO met hoofdletters graag, maar heel terecht verwijst de link naar de categorie Baybasin/Demmink!

Daarna komt de Top 5 van blogs, dit rijtje verandert naarmate de blogs vaker of minder vaak worden gelezen. Bovenaan staat op dit moment het blog van Vincenzio.

En dan:
OVERIGE PEDO SCHANDALEN
Belgie
– Zandvoort
Belgie gaat naar een helder overzicht van de zaak Dutroux. Zandvoort lijkt nog onder constructie. Het rijtje kan op den duur worden aangevuld met Haut de la Garenne, al horen we nu niets meer van die zaak. De Engelse doofpot zit ook vol gloeiende kolen!
De Franklin Cover-up maakt de zaak dan compleet. Politiek en perversie in de VS blijken hand in hand te gaan, maar in Nederland is dit al niet veel beter. Laten we dus eerst ons eigen straatje schoonvegen! Let daarbij vooral op Kay Griggs, want zij vertelt hoe het werkelijk zit. Daar, maar ook hier!

Vervolgens komt er een hele grote foto. Deze mag wel wat kleiner, want hij neemt nu een hele pagina in beslag. Is me dat even scrollen! Daaronder gaat het verder:

Categorie: Cultuur
Wie mag lid worden: Iedereen
Inhoud zichtbaar: Voor iedereen
Wie mag er posten: Alleen leden
Zoekmachine/overzichten: Zichtbaar
Gerelateerde hyves: Power To The People !!, Druk Nu OP-Niet Okè Hyves, Lawaaiprotest, NWO: Nieuwe Wakkere Onderwerpen, bekijk het overzicht

Power To The People gaat onder andere over 11 september en Alex Jones. Die Hyve heeft ruim 2000 leden en er staan documentaires op, waarvan sommige ook op NWO-INFO staan.
Druk Nu Op-Niet Okè Hyves spreekt me niet zo aan. Die Hyve heeft ook maar 116 leden.
Lawaaiprotest begint met de volgende beschrijving:
Taakstraffen voor pedofielen en incestplegers, voor kindermolesteerders, geweldplegers en loverboys zijn onacceptabel. Vandaar deze Hyve en een online petitie. Geen taakstraffen meer voor zulke misdaden. Deze Hyve telt bijna 2700 leden. Zij willen gaan demonstreren in Den Haag. Als ze allemaal komen, dan wordt dat een oorverdovend lawaai!
NWO: Nieuwe Wakkere Onderwerpen is weer een kleine Hyve: 75 leden. De doelstelling van deze Hyves is het informeren van het publiek. Juist de berichten die de gangbare media schuwen te plaatsen willen wij hier onder de aandacht brengen. Wij proberen hiermee in de voetsporen te treden van oa. Micha Kat, Alex Jones, Adam Curry, Alexander Stevens en vele anderen.
Wie klikt op: bekijk het overzicht, krijgt de links naar bovenstaande Hyves op een pagina op een rijtje.

Wie op de voorpagina nog verder doorscrollt, komt langs relevante YouTubes, overzichten van discussies en artikelen. Niet alleen heeft deze Hyve binnen twee weken reeds meer dan 3000 leden, maar de informatie die is verzameld, is nu reeds enorm! Ook groeit deze Hyve als kool. Terwijl ik dit stukje zat te schrijven, zijn er volgens mij weer minstens 200 leden bijgekomen. Ik wens de Joris D. Hyve veel succes en veel leden, want ik weet zeker dat we het over een ding roerend eens zijn:

Ceterum censeo Joris D. strafrechtelijk… wordt vervolgd.

3 Reacties

 1. Dick

  Geachte mr. drs. BOU.,

  Hartelijk dank voor je uitleg.
  Was er een paar keer naar toe gegaan, maar ook de draad c.q. het overzicht kwijt geraakt….
  Was ook bang dat hij gekild was….
  Mogelijk kwam dat door de drukte….
  Je werkwijze van “hapklare” brokken in je blog vind ik fijn en goed.

  Groet.
  Dick

  Antwoord
 2. D. G. Neree

  een kleine opmerking: het is niet “heeft een eigen wikipedia” maar “een eigen lemma op Wikipedia”.
  mvg.

  Antwoord
 3. mr. drs. BOU

  Dank u, D.G. Neree. Ik zal het verbeteren. 🙂

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

10 − 8 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën