Selecteer een pagina

Archieven

Pauzeprogramma: Dolfijnen

Mensen, ik ben echt even aan rust toe. In mijn bestanden zit nog een verzameling over Afghanistan, maar als ik probeer om de desinformatie er uit te filteren, dan word ik er alleen maar verdrietig van.

Er zijn gelukkig nog zoveel mooie zaken in het leven. Mijn grote voorbeeld: dolfijnen. Sociaal, intelligent, speels en zonder handen! Geen grijpgrage vingers, maar pret. Ze zwemmen alsof ze dansen! Verrukkelijk! Wat heeft deze schepping toch mooie wezens voortgebracht!

Enjoy! Oftewel: geniet er maar van!

3 Reacties

 1. Jeroen v Hekke

  Hoi mr. drs. Bou,

  Ik wou enkel even zeggen dat ik uw website al enkele dagen als startpagina heb ingesteld en dat ik het enorm waardeer dat u hier zoveel tijd en energie in stopt. Om alle schandalen en complotten openbaar te maken op een goed onderbouwde, aanschouwelijke manier.

  Mvg,

  Jeroen.

  Antwoord
 2. E-bee

  Aaaah…dolfijnen. Amazing creatures…

  Op you tube:
  People of the World 2002 Alex Collier part 10 of 14.

  Hun oorsprong, taal en functie. Toch mooi.

  Antwoord
 3. petje

  Ik heb ook veel waardering voor de lichtvoetige en informatieve uiteenzettingen over complotten en schandalen in de (internationale) politiek. Ga daar vooral mee door.
  En blijf ook ook de Petertjes en Jorissen op de huid zitten.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

17 + drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën