Archief
Artikelen

Op 9 september 1999 vond er een zware bomexplosie plaats in een flatgebouw in Moskou, dat volledig werd vernield. De flat telde 9 verdiepingen en er woonden arbeiders, hard werkende mensen. Deze aanslag was niet gericht tegen hoge regeringsfunctionarissen, de slachtoffers hadden geen enkele politieke positie. Als snel werd de schuld gelegd bij terroristen uit Tsjetsjenië, een Russische staat in de Kaukasus, die streefde naar onafhankelijkheid. De bevolking is Islamitisch, een groot gedeelte hangt het mystieke en vrijzinnige Soefisme aan, maar in de jaren ’90 kreeg het Wahabisme steeds meer aanhang. Deze fundamentalistische vorm van de Islam is de staatsgodsdienst van Saoedi-Arabië en ook de Taliban hangen deze extreme religie aan.

Zo had Moskou een 9/11 avant la lettre, een aanslag van moslimterroristen op een flatgebouw vol onschuldige burgers. Want net als bij de aanslagen van 11 september rees ook hier de vraag, of deze aanslag werkelijk was gepleegd door Tsjetsjeense rebellen, of dat de Russische geheime dienst FSB er verantwoordelijk voor was. De aanslag werd gevolgd door een militaire interventie in Tsjetsjenië, waarna Vladimir Putin de macht kon grijpen.

De documentaire “НЕДОВЕРИЕ” oftewel “Ongeloof” van de Russische filmer Andrei Nekrasof laat zien dat niet alleen de Amerikanen, maar ook de Russen gebruik maken van het zogenaamde moslimterrorisme om de bevolking angst aan te jagen en te manipuleren. Uit alles blijkt: 9/9 is al net zo’n Valse Vlag als 9/11. Deze Russische documentaire stamt uit 2004 en hij staat zowel in het Engels als in het Russisch op Google-video. Wij kiezen voor de Engelse versie, maar ook voor de Russen is deze film een absolute aanrader. Vooral als ze ook ZERO hebben gezien!

Disbelief – 1999 Russia Bombings duurt een uur en 42 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

3 Reacties op “9/9 ’99: De Russische 11 september”

 • Monkey:

  Ja ja, zakken zout. Verbazingwekkend praatprogramma wat we te zien kregen!! Maar uiteraard gebeuren dit soort zaken alleen in het evil Rusland, niet Amerika of Nederland….

  Goeie tip Bou!!
  Ik had er wel over gehoord/gelezen maar nu is het echt zo klaar als een klontje.

 • zandhapper:

  In het verlengede van de toekomstige bezetting van Georgie door de NAVO wil ik alvast een en ander plaatsen.Zoals we weten is Georgie recent met weinig succes Zuid -ossetie binnen gevallen.Met een reeks van halve waarheden en volle leugens is de oorlog uiteindelijk in een terugtrekking geeindigd.De nu in gang zijnde NAVO oefening had dus het toetje moeten zijn als de inval een succes was geweest.Eenmaal aanwezig zou men een incident kunnen uitlokken en de NAVO oefening plots kunne omdopen tot een soort SFOR.De Georgsiche president die nu meer weg heeft van een dictator gesteund door de NAVO heeft zich tegen zijn eigen volk gekeerd.Door op zijn eigen (oud)aanhangers te schieten zou hij de gunst van het westen moeten verliezen maar niets is minder waar.Op deze wijze hebben we wederom een Saddam Hoessein geschapen.Vietnam begon ook met de toevallige aanwezigheid van amerikaanse troepen die met een valse vlag operatie een incident uitlokten waardoor men via de wereldpers goedkeuring kreeg voor het starten van de oorlog.Idem hebben we gezien bij Pearl Harbour.In dit licht zou je eens naar mijn zienswijze moeten kijken dat Tjernobyl een aanslag in naam van de NAVO was.Gladio zou eeen prima eenheid zijn die daardoor in zeer korte tijd het einde van de USSR zou inluiden.Als je het zo bekijkt dan is men daarin voor 200% gelukt omdat de russen direct als de grote boosdoener te kijk werd gezet.Het was immers wel erg raar om te zien dat het westen meer directe up tot date info had dan Moskou.Dat kan alleen als je ter plaate al een heel netwerk hebt opgezet.Met gebruik making van het HAARP systeem of een afgeleide daarvan kunnen de VS wellicht een lancering van een russische raket veroorzaken waarmee men een excuus vindt om zich permanent in Georgie te vestigen.Ook ben ik van mening dat iedere crisis uit het verleden is opgelost door het starten van een oorlog.Openstaande rekeningen en structuren kan men zonder enige straf of achterdocht vernietigen en na de wonden gelikt te hebben kan men weer vanaf 0 beginnen.Het is voor de vele met een volle kerfstok de manier om onder vervolging en schulden uit te komen.

Laat een reactie achter