Archief
Artikelen

The Elephant In The Room is een documentaire die rond een jaar geleden werd gemaakt en die dit jaar al een aantal prijzen heeft gewonnen. De Britse filmmaker Dean Puckett gaat daarin op zoek naar de mensen achter de waarheidsbeweging rond 11 september. Dit zijn niet alleen Alex Jones met zijn megafoon, of William Rodrigues de huisbewaarder van het WTC die de hele wereld rond trekt om te getuigen van de explosies in de kelders, of de felle politica en activiste Cynthia McKinney. Er blijken ook talloze doodgewone, vrijwel anonieme mensen actief in de waarheidsbeweging.

Puckett praat met allerlei activisten die inzien dat de VS is gekaapt door criminelen en die de straat op gaan om het grote publiek te overtuigen van hun visie op 11 september. Hij praat met de overlevenden, met de familieleden van slachtoffers en de getuigen die woedend zijn op de 9/11 commissie, op de regering en het stadsbestuur van New York. Naar hen werd niet geluisterd en ze kregen geen antwoord op hun vragen. Hij praat ook met de reddingswerkers van het eerste uur, de 9/11 first responders die nu lijden aan longziekten vanwege de giftige stofwolken. Al deze mensen vertellen elk op hun eigen manier, wat er volgens hen mis is met de officiële verklaring rond 11 september.

The Elephant In The Room duurt een uur en 32 minuten

Bekijk deze video in groter formaat.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

Laat een reactie achter