Archief
Artikelen

kat en hond

In aansluiting op mijn post van gisteren: Micha Kat had de commissie die volgens de vaststellings-ovk moet oordelen over de rechtmatigheid van zijn publicaties over Lippens alvast maar een naam gegeven: Commissie Pedofilie Maurice Lippens. Nadat ik gisteren mijn verslag had geplaatst van de gang van zaken rond het kort geding dat Maurice Lippens had aangespannen tegen Kat en de schikking die hij vervolgens heeft laten treffen, verscheen op Klokkenluider een overzicht van de seksuele activiteiten van Maurice Lippens, zoals deze zijn beschreven door de X-getuigen en op Kleintje Muurkrant. Daarbij maakte Micha Kat ook gebruik van het nog te verschijnen boek van John Stevens: Dutroux, the cover up.

Dit is natuurlijk niet verboden. Het is inmiddels bijna een feit van algemene bekendheid dat Maurice Lippens door verscheidene X-getuigen in verband wordt gebracht met kinderverkrachting en zo voort. Het staat iedereen vrij om aan de hand van de publicaties daarvan een overzicht samen te stellen. Maar we begrijpen dat Maurice Lippens niet blij is met deze publiciteit. Hij wilde immers ook al geen kort geding… met alle trommels en pauken in de reguliere pers.

Fortis heeft het toch al zo zwaar, met die zeperd bij de aankoop van ABN-AMRO, de dalende waarde van de aandelen en het verdwijnen van de klanten naar de RABO-bank. Dat Maurice Lippens tegen de aandeelhouders liegt dat het de schuld is van Neelie Kroes, dat is weliswaar niet netjes, maar het zou nog kunnen vallen onder “leugens om bestwil”. Wat moeten de klanten en aandeelhouders echter denken van het feit dat drie voormannen van Fortis worden genoemd als beschuldigden in de X-Dossiers. Drie? Jawel, drie!

1) Maurice Lippens, de voorzitter van Fortis, werd beschuldigd door getuige X-1 als een van de meest wrede kinderverkrachters. Volgens getuige X-2 was hij ook aanwezig in het kasteel van Chimay, waar in de omringende bossen jacht werd gemaakt op naakte kinderen.
2) Etienne Davignon is vice-voorzitter van Fortis en lid van de Internationale Adviesraad van Fortis. Volgens getuige X-2 was hij aanwezig bij orgiën met minderjarige meisjes in Knokke.
3) Charles De Selliers De Moranville is lid van de Internationale Adviesraad van Fortis. Hoewel de beschuldigingen tegen hem wat onduidelijker zijn, wordt ook zijn naam genoemd in de X-Dossiers.

Vandaag schreef Micha Kat dat hij een brief had ontvangen van de advocaat van Lippens, Joris van Manen van De Brauw Blackstone Westbroek. Deze is het niet eens met de naam die Micha Kat aan de commissie heeft gegeven en hij is van mening dat de rectificatie niet naar genoegen is, omdat Kat deze in eerste instantie had geplaatst met zijn eigen commentaar. Verder zegt mr. Van Manen dat Kat de indruk wekt dat hij het proces tegen Lippens heeft gewonnen. Daaruit blijkt dat de advocaat van Lippens niet kan lezen! Micha Kat zegt alleen maar, dat het tot op heden niemand is gelukt om hem in rechte te verslaan. En dat is waar.

Aan mr. Van Manen is nu de taak om alles te sussen en te smoren, zonder al te luid geblaf, om de slapende honden niet wakker te maken. Voorwaar geen gemakkelijke opdracht, te meer omdat Kat vast van plan lijkt om de jacht op de kinderverkrachters voort te zetten, tot ze allemaal achter de tralies zitten, om te worden berecht. Wij wensen Micha Kat een goede jacht!

Ceterum censeo Joris D. strafrechtelijk… wordt vervolgd.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

5 Reacties op “Vechten als Kat en advocaat”

 • petje:

  En wie wordt er dan gearresteerd? Ja wel: Marcel Vervloesem, Belgisch staatsvijand nr. 1, de aanbrenger van de Zandvoort cd roms die nooit onderzocht zullen worden..:
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/1838074/__Kinderpornojager_de_cel_in__.html?p=12,1

 • Beste Petje, dank voor de link. Ik houd de zaak ook in de gaten, maar heb nog niet duidelijk voor ogen wat ik daar over wil schrijven. Ik vind het knap ingewikkeld, met die Belgische rechtsgang. Ik hoop dat er vanuit België een luid en duidelijk protest komt.
  Zodra ik tijd heb, zal ik de website van Werkgroep Morkhoven eens raadplegen. Ik kwam daar vandaag niet aan toe.

 • Vergeet Justice in België.
  Er werd een parlementaire vraag indgediend om de stand van zaken te weten in verband met X1 dossier. Regina Louf. Na 1 JAAR antwoordde minister van Justici Oncelinx dat de vraag goed ontvangen was en doorgegeven aan bevoegde autoriteiten.

  Die antwoorden op hun beurt 6 maanden later dat ze de zaak onderzochten.

  Het is nu meer dan 2 jaar geleden.?

  Justitie: kijk op http://www.Knokke-waakhond.com -* dossier an en eefje. Dan vraag je je af of het nu blunders zijn of…..

 • Beste Alain, ik heb de link even onder je comment geplaatst. En, nee, het zijn beslist geen blunders…

  Mijn probleem is, dat ik niet voldoende op de hoogte ben van de Belgische binnenlandse politiek en de rechtsgang. Houd jij als Belg in de gaten hoe het met Vervloesem gaat? Want die situatie is kritiek!

  Mocht je iets weten, laat het ons dan weten!

 • vermeiren:

  Nu moet je niet vragen hoe laf ze zijn op de werkgroep Morkhoven dat ze zelfs al u reacties verwijderen ze zijn bang dat de mensen de waarheid lezen en willen alleen maar dat wat zij schrijven zichtbaar is ze zijn daar nog zwakker dan ik al dacht

Laat een reactie achter