Selecteer een pagina

Archieven

De Franklin Cover-Up

In 1992 kwam een rijke politicus en zakenman, Larry King, eigenaar van de kredietbank Franklin uit Nebraska, in opspraak. Hij werd veroordeeld wegens financiële malversaties, maar er kwam geen duidelijkheid in de zaak en de geruchten over een netwerk van seksueel misbruik en corruptie bleven aanhouden. Er werd zelfs een boek over geschreven: The Franklin Cover-Up, door de voormalige senator senator en procureur John DeCamp. Een uittreksel van dat boek staat hier.

In dat boek werd beweerd dat er een netwerk bestond waarin kinderen werden gemarteld en verkracht. Dat netwerk zou zich uitstrekken tot het Witte Huis en tot Bohemian Grove. Net als in de zaak Dutroux en de zaak Demmink, werd ook dit netwerk in de doofpot gestopt.

Een klein Engels TV-station, Yorkshire Television, besloot de zaak te onderzoeken. Ze sloten een contract met Discovery Channel om een documentaire te maken voor de Amerikaanse televisie. Het team besteedde maanden aan interviews en onderzoek, aan reizen en filmen, ze hoopten prijzen in de wacht te slepen met het gruwelverhaal dat ze boven water haalden. Het bleek te gaan om seksueel misbruik van kinderen uit het tehuis “Boys Town” in Nebraska, door overheidsinstanties en met medewerking van de CIA. En het ging om bescherming door de overheid van corrupte zakenlieden en politici.

Op 3 mei 1994 zou de documentaire worden uitgezonden, hij stond reeds aangekondigd in de TV-gidsen. Maar op het laatste moment werd hij toch niet uitgezonden, zonder enige verdere verklaring! Hij is echter nog wel te verkrijgen op Internet. Op de Nederlandse website Alt-F4 staat meer informatie over deze documentaire.

Conspiracy Of Silence (The Franklin Scandal) duurt een uur.

Ceterum censeo Joris Demmink strafrechtelijk… wordt vervolgd.

11 Reacties

 1. petje

  Zijn er geen directeuren en andere verantwoordelijken van het Boys Town tehuis veroordeeld of alleen Larry King als fall guy? (na mijn vakantie ga ik het eens goed bekijken; ik ga ook steeds meer geloven in goed onderbouwde complottheorien omdat geheime netwerken per definitie volgens comlotten te werk gaan)
  Wat is eigenlijk het geheim van Tefal George Bush en zijn domme zoontje dat zij steeds wegkomen hoewel hun namen voortdurend genoemd worden bij schandalen? Smeergeld? Barbara? Gek mens trouwens..

  Antwoord
 2. Harald

  Hoe zou het eigenlijk met de rammende rechter gaan? Spreek je die nog wel eens?

  Antwoord
 3. mr. drs. BOU

  Harald, hoe het persoonlijk met Wicher Wedzinga gaat, dat weet ik niet, maar ik lees wel zijn blogs. De laatste stamt van 5 augustus en hij gaat over falende strafrechters.

  Petje, de werkelijke daders van Boys Town zitten in het Witte Huis en ze zijn nooit veroordeeld.

  Antwoord
 4. mr. drs. BOU

  Dank je wel, Moppie. Ik heb ze alle drie bekeken, duurt een half uur. Wel duidelijk dat dit een gigantische cover-up is!

  Ik kwam ook nog deze tegen, over die verdwenen jongen Johnny Gosh:
  http://www.youtube.com/watch?v=_2KtvcoPsa0
  Daarin ook de foto’s die zijn moeder later kreeg toegezonden. Echt erg!

  Antwoord
 5. paul mo

  Ik kan maar 1 conclusie trekken en dat is dat de wereldburgers zelf in actie moeten komen.Je hoort zo vaak dat afnemers van kinder-porno worden opgepakt maar wat gebeurd er met de producenten.En wat gebeurd er met de creditcard maatschappijen die het geld innen.Die onderzoeken laat men over een lengte van jaren lopen waarbij de slachtoffers worden geofferd voor meer bewijs rond te krijgen.Maar hoeveel bewijs moet je hebben.Alle servers die bij dit soort zaken zijn betrokken dienen van het internet geweerd worden.Als men andere burgerrechten mag schrappen waarom dan in deze zaken niet.Het zal binnenkort veranderen.Opsporing,ondervraging en bevrijden van de slachtoffers en het straffen van de daders .

  Antwoord
 6. mr. drs. Bou

  Kindermisbruik door de elite?

  Visionair: Douwe op 13 april 2012

  Sinds ik in de achtergronden van de “hoogste machtscentra van de westerse wereld” ben gedoken kom ik helaas buitengewoon vaak kindermisbruik tegen. Volgens verschillende onafhankelijke onderzoekers die zich hebben verdiept in deze machtscentra van de wereld vormen kindermisbruik en andere bizarre rituelen een belangrijk onderdeel van het controlesysteem van/over de elite. Mensen in topposities laat je gezamenlijk bij dit soort zaken aanwezig zijn om ze zo wederzijds chantabel te maken. Hierdoor zouden ze elkaar de hand boven het hoofd houden omdat ze anders zelf ook ten onder gaan en zo creëer je dus een clubje mensen wat elkaar koste wat het kost beschermt.

  Antwoord
 7. mr. drs. Bou

  Kinderster Corey Feldman vertelt over kindermisbruik in Hollywood

  Bron: Klokkenluider

  Antwoord
 8. maneschijn

  Zelfs de parallel tussen Jerry Sandusky’s jeugdcentrum The First Mile en de rol van het weeshuis Boys’ Town in deze oude zaak is kennelijk niemand opgevallen! (Zou hebben doorgelopen tot in het Witte Huis.)

  Ook onvermeld in het zeer uitgebreide artikel op zonnewind
  http://zonnewind.be/2012/pedofilie-aan-de-top-van-de-samenleving.shtml

  Verder (sorry) is alles wat ik kon vinden in het Engels:
  wikipedia noemt het inmiddels de “Franklin Coverup Hoax” (wat naar een nog vagere titel redirect),
  het meest recente video-interview met advocaat en voormalig senator John DeCamp is verwijderd van google-video en YouTube, maar staat misschien hier nog (auteur vermoedt dat zelfs DeCamp zelf niet zuiver op de graat is):
  http://www.erichufschmid.net/TFC/DarylBradfordSmith_DeCamp.html

  In een iets ouder interview (2004) vermeldt DeCamp te zijn ingehuurd als advocaat van inmiddels bejaarde directeur van Boys’ Town…
  (http://www.prisonplanet.com/articles/july2004/210704johndecamp.htm)

  Meer en beter op
  http://www.franklincase.org/ (vrijwel alle informatie en meer links naar boeken erover, video-interviews, een forum)
  en http://www.johnnygosch.com/
  Updates in vreemde volgorde, de link naar het onderzoek wat uiteindelijk tot het oppakken van Mikelsons (Hofnarretje) leidde, verscheen daar nog wel!

  Goed moment om eens terug te linken, nu deze oude zaak allerminst op zichzelf blijkt te staan!

  Antwoord
 9. mrpettjo

  Bill Clinton identified in lawsuit against his former friend and pedophile Jeffrey Epstein who had ‘regular’ orgies at his Caribbean compound that the former president visited multiple times
  The former president was friends with Jeffrey Epstein, a financier who was arrested in 2008 for soliciting underage prostitutes
  A new lawsuit has revealed how Clinton took multiple trips to Epstein’s private island where he ‘kept young women as sex slaves’
  Clinton was also apparently friends with a woman who collected naked pictures of underage girls for Epstein to choose from

  He hasn’t cut ties with that woman, however, and invited her to Chelsea’s wedding

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2584309/Bill-Clinton-identified-lawsuit-against-former-friend-pedophile-Jeffrey-Epstein-regular-orgies-Caribbean-compound-former-president-visited-multiple-times.html

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijftien + 16 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën