Archief
Artikelen

Kay Griggs was een gescheiden vrouw, toen ze aan het einde van de jaren ’80 trouwde met een kolonel. Hij was lid van de Generale Staf van de Marine en hoofd van de afdeling “Psychologische Operaties” van de NAVO. Nadat ze met hem getrouwd was, ontdekte ze dat hij volledig “mind controlled” was.

In 1998 vertelde Kay Griggs in een lang interview met predikant Rick Strawcutter, hoe het er in de Amerikaanse legertop aan toegaat. Iedereen blijkt daar chantabel! Het hele systeem draait om seksueel misbruik, drugshandel en illegale wapenhandel.

Het volledige interview van bijna 8 uur staat op YouTube: Deel 1 en Deel 2 duren elk bijna 4 uur! Het interview is echter ook ingekort tot 2 maal 20 minuten.

Kay Griggs deel 1 duurt 20 minuten.

Kay Griggs deel 2 duurt 22 minuten.

En nu maar hopen dat er ook in Nederland mensen bereid zullen zijn om te vertellen wat ze weten over de corruptie en perversie aan de top.

Ceterum censeo Joris Demmink strafrechtelijk… wordt vervolgd.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

15 Reacties op “Kay Griggs over de seksuele moraal”

 • Harald:

  Beste Bou, ter aanvulling hier nog een interessant artikel over predikant Rick Strawcutter:

  Controversy swirls around Adrian minister and microbroadcaster
  Toledo Blade/March 21, 1999
  By Michael D. Sallah

  Adrian — Rick Strawcutter is a witty and engaging minister who’s beloved by his flock, and whose teachings on values and the Bible have been shared with thousands.
  He founded his radio station – without a license – to give the “little guy a chance to speak,” he says.

  And a legal victory over the government last summer to stay on the air has allowed him to keep broadcasting while the case grinds through the appeals court.

  But the preacher with the easy grace and hordes of followers has been gaining notoriety for another reason – one that extends far beyond the borders of this quiet, rural community.

  Several national watchdog organizations claim he has links to some of the most virulent hate groups in America – some considered so dangerous they’re watched by the FBI.

  Zie verder:
  http://www.rickross.com/reference/supremacists/supremacists6.html

 • Beste Harald, ik heb nog nooit gehoord van het Rick A. Ross Institute. Het valt me wel op dat het artikel waarnaar je verwijst, is geschreven in 1999. De Kay Griggs reportage stamt uit 1998. Een smeer-campagne is snel in elkaar te knutselen. Voor ik deze info geloof, wil ik eerst weten of de bron betrouwbaar is.

 • Harald:

  Hey Bou, dat is nou precies waar ik tegenaan liep bij de Kay Griggs reportage: is de bron wel betrouwbaar? Een interview/reportage met wilde claims zonder verder bewijs is snel in elkaar te knutselen, immers. De achtergrond van de interviewer lijkt alvast niet veel goeds te voorspellen! Groeten, Harald

 • Ik begin ernstig de indruk te krijgen dat dit blog geen blog is maar deel uitmaakt van een wetenschappelijk onderzoek, bedoeld om vast te stellen hoeveel onzin mensen bereid zijn te slikken.
  Deze lawine van flauwekul doet mogelijk schade aan een kwestie die m.i. wel een grondig onderzoek verdient, n.l. de zaak Baybasin.

  Terwijl de klusjesman de weduwe neerstak, hechtte niet zijn DNA maar dat van Louwes zich aan de blouse van het slachtoffer. Hoe merkwaardig! En omdat Louwes helemaal niet in de buurt van Deventer was geweest, werd zijn telefoonsignaal juist daar opgevangen. Hoe ongelukkig!

  Anders dan u en ik en 99+ % van de bevolking, had Hörchner al ervaring met de hasjhandel. Hoe toevallig! Hoe… verdacht.

  Dus John-John is vermoord door G. W. Bush? Dat weet u zeker? En de machtige Kennedy-clan doet niets om de president hiervoor ter verantwoording te roepen? Hoe onbegrijpelijk!

  Soms zijn dingen gewoon wat ze lijken te zijn, heer BOU. Soms zit het DNA van de moordenaar op de kleren van het slachtoffer. Soms wordt iemands telefoonsignaal opgevangen op de plaats waar hij is, en niet op een plaats waar hij niet is. Soms laat een hasjhandelaar het niet bij één deal, maar maakt hij van de handel zijn broodwinning. Soms wordt een politicus door een eenling vermoord. Soms stort een amateur-vlieger bij slecht weer in zee.

  Aan de andere kant geloof ik dan weer wel dat X1 (Regina Louf) een deels betrouwbare getuige is, en dat er in België een pedofielennetwerk bestond (en misschien nog bestaat) waarvan prominente en machtige burgers deel uitmaakten.

  Waarom ik dat wel geloof – daarover misschien een andere keer. (Hint: in tegenstelling tot Alex Jones, hanteren Douglas De Coninck c.s. in hun onderzoek niet de methode De Hond / von Däniken.)

 • Beste Harald,
  Rick Strawcutter komt helemaal niet in beeld. Je moet zelf maar uitmaken of je de verhalen van Kay Griggs gelooft. Ze komt op mij wel oprecht over.

  Geachte Commissaris Kassaar,
  “Soms zijn dingen gewoon wat ze lijken te zijn, heer BOU.”
  En soms ook niet… zeker weten!
  😉

 • Leny:

  Misschien moet je maar eens een fotootje bij je – overigens bijzonder interessante – weblog plaatsen, Bou… Dan zal niemand zich meer vergissen 😉

 • Erik B.:

  Deze zaak is mij welbekend maar anders genoemd. Overigens al weer gevolgd door andere, is dit niet een op zichzelf staand geval binnen de Amerikaanse krijgsmacht en “regering” Bush. Voldoende informatie over op internet te vinden.

  Satanisme en CIA: Ted Gunderson is zeer interessant materiaal.

  Ik mag wel zeggen dat de gebeurtenissen in de lage landen dan ook geen toeval zijn te noemen.

 • Beste Harald, ik heb eens wat rondgekeken op die website waar je naar verwees en er staat best interessante informatie. Maar wie Rick Strawcutter is, interesseert me niet zo. De vraag is: wie is Kay Griggs.

  Ze komt op mij over als een eerlijke en vrij nuchtere vrouw, die in haar tweede huwelijk (op latere leeftijd gesloten) ontdekte dat de dingen niet zo zijn als ze lijken.

  Ze praat ook over vriendinnen die in deze sfeer zijn opgevoed. Die dames blijven zwijgen. Uiteraard is dat nog geen bewijs dat alles wat Kay vertelt ook helemaal waar is, maar ze schetst wel een sfeer die met wat circumstantial evidence kan worden bevestigd.

  Haar man ging er ten slotte aan kapot…

 • Beste Erik B.
  Dank voor je comment. Ik heb even gezocht naar Ted Gunderson en ik kwam hier terecht. Leuke website, interessante kost.

 • Hans:

  Leuke rijpe, blonde vrouw.
  Wil ik wel een uurtje mee … hardlopen 🙂

 • Erik B.:

  @mr. drs.Bou.
  Die is ook interessant maar met name deze:

  Satanisme & CIA: Ted Gunderson/2007/12/30-year-fbi-veteran

 • @ Hans,
  Dank voor de humor. Ik vond haar ook leuk en volgens mij loopt ze nog sneller dan jij!

  @ Erik B,
  Helaas doet je link het niet. Maar die Ted is wel een goeie Gunderson!

 • Michel:

  In de lijn der gebeurtenissen, is dit gewoon een schakel in het wiel dat geo-politiek heet. Zonder deze schakel kunnen ze het militaire apparaat niet sturen, en raken ze controle kwijt. Dat mensen als Powell en Wolfowitz niet helemaal in orde zijn leek me al duidelijk, waarom, wordt me nu ook steeds duidelijker.

  David Icke zei het al eens. De mensen die de schaduwregering vormen, zijn zelf net zo gehersenspoelt als de mensen die eronder lijden. Of het prudent is om beschuldigingen te uiten, maakt me eigenlijk al niet veel meer uit. Deze misstanden moeten zoveel als mogelijk in het openbaar komen.

 • wilde:

  waarom filpjes niet in nederlands

 • mr. drs. Bou:

  Daarnet heb ik de video’s vervangen, want de links deden het niet meer. Aanbevolen, zowel de korte versie als de uren durende lange versie zijn onthullend!

Laat een reactie achter