Archief
Artikelen

Het probleem met de moord op Robert Kennedy was van meet af aan dat Bobby werd gedood door kogels die van achteren kwamen. Er moest dus minstens een tweede schutter bij de moord betrokken zijn. Reeds in 1973 verscheen de film “The Second Gun“, van Gérard Alcan en Theodore Charach. Daarin werd Thane Cesar aangewezen als de moordenaar van Robert Kennedy. Cesar werkte bij Lockheed als beveiligingsbeambte en als zodanig was hij ook aanwezig in het Ambassador Hotel. Deze beveiliger stond vlak achter Bobby toen de schoten vielen. Later bleek dat Thane Cesar ook werkte voor de CIA.

The Second Gun duurt een uur en 40 minuten.

Een twee uur durend interview van Ted Huntington met Theodore Charach, een van de makers van The Second Gun:

De complottheorieën omtrent de moorden op Kennedy, King en Kennedy zijn zeker niet nieuw. In 1976 verscheen het boek: “The Taking of America” van Richard E. Sprague. In dit boek worden verbanden gelegd tussen de moorden op president Kennedy, Martin Luther King en Robert Kennedy. Voor wie dit boek graag wil lezen: het staat online.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

Laat een reactie achter