Archief
Artikelen

Op 16 juli 1999 kwam de zoon en naamgenoot van John F. Kennedy, John F. Kennedy jr., om het leven toen zijn privé-vliegtuig neerstortte. John jr. vloog dat vliegtuig zelf als piloot, maar met een co-piloot, want hij was nog bezig om zijn vliegbrevet te halen. Aan boord waren ook zijn vrouw Carolyn Bessette en haar zuster Lauren. Carolyn was zwanger. Allen kwamen om toen het vliegtuig plotseling, vlak voor de landing, loodrecht in zee stortte. Na de reeks van moorden die we reeds hebben bekeken, zal het niemand verbazen dat het ongeluk van John Kennedy jr. geen ongeluk was.

Over de dood van John Kennedy jr. heeft infowars.com, de “complot-site” van Alex Jones, een zelfde documentaire gemaakt als over de moord op president Kennedy. In deze intelligente en humoristische, maar tevens uiterst serieuze documentaire worden de feiten en omstandigheden rond het “vliegtuigongeluk” van John jr. onderzocht.

Om deze documentaire te begrijpen, is het aan te bevelen om eerst de eerdere posts van deze week te bekijken, te beginnen bij deze post. Voor wie de hele serie heeft gevolgd, zal de conclusie van deze documentaire geen verrassing zijn. Hij sluit aan op de documentaire over de moordenaars van president Kennedy. Hij werd in 1963 vermoord door George H.W. Bush, de vader van George W. Bush. John F. Kennedy jr. werd in 1999 vermoord door George W. Bush, de zoon van de moordenaar van zijn vader. Als dank voor bewezen diensten werd George W. Bush een jaar later “democratisch gekozen” tot president van de VS. Dat de verkiezingen werden vervalst, bleek reeds uit de documentaire van Greg Palast: Het fortuin van de familie Bush.

The Assassination of J.F.K. jr. duurt 1 uur en 46 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

18 Reacties op “De moordenaars van John F. Kennedy jr.”

 • Harald:

  “John F. Kennedy jr. werd in 1999 vermoord door George W. Bush, de zoon van de moordenaar van zijn vader. ”

  Gefeliciteerd Bou, je hebt hiermee een hilarisch nieuw hoogtepunt bereikt. Alex Jones for president 2012!

 • Beste Harald, je mag het gerust hilarisch vinden, maar heb je de documentaire ook gezien? Of G.W. Bush werkelijk de organisator was van deze moord plus cover up, dat kan ik je niet garanderen, maar deze documentaire is zoveel logischer dan alle flauwe kul die door de media na de dood van John jr. is verspreid!

  Overigens lijkt me Alex Jones als president niet zo geschikt. Jou wel?

  Alex Jones is een onafhankelijke onderzoeksjournalist en de enige die in juli 2001 de gebeurtenissen van 11 september al luid en duidelijk voorspelde. Ook zijn onderzoek naar de Bohemian Grove staat boven alle kritiek. Zijn filmbeelden spreken daarbij voor zich.

  Maar misschien wil hij met zijn roep-toeter ooit ook nog wel eens president worden. In dat geval: beter dan Obama, beter dan McCain!

 • petje:

  Even afgezien wat de precieze rol van de familie Bush bij belangrijke politieke moorden en binnen- en buitenlandse malversaties is geweest dient de volgende president een onafhankelijk diepgaand onderzoek naar de rol van de veiligheidsdiensten en de FBI te doen bij bovengenoemde zaken sinds 1960.

 • petje:

  De fraude door de Bush familie in de staat Florida bij de verkiezing van GW Bush jr. tot president in 2000 is inmiddels met documenten bewezen.
  Tienduizenden zwarte Amerikanen werden door de gouverneur Jeb Bush en zijn staf volledig wederrechtelijk aangemerkt als misdadigers en uitgesloten van deelname aan de presidentsverkiezingen in Florida.

 • Harald:

  Ach ja, ik heb het eerlijk gezegd een beetje gehad met het complotdenken, dit nadat ik het jarenlang toegejuichd heb overigens. Mij past dus eigenlijk bescheidenheid. En toch, stellingen als zou Alex Jones’ onderzoek naar Bohemian Grove boven alle krtiek verheven zijn en liever hem dan Obama, je kunt er om lachen of huilen! Eventueel allebei. Vriendelijke groet, Harald

 • Harald, je kunt in de VS alleen maar president worden, als je wordt gesteund door het grote geld. Voor George W. was dat echter niet genoeg, er moest ook nog wat worden gerommeld met het stemrecht… Maar wat dat betreft is Alex Jones dus kansloos: arm en eerlijk.
  Het onderzoek naar Bohemian Grove staat inderdaad boven alle kritiek. Misschien moet ik die film over zijn onderzoek eens plaatsen, niet van Alex Jones zelf, want zijn reportages zijn vaak wat over the top, maar er is ook een reportage gemaakt over dat onderzoek.

  Complotdenken? Wat is dat? Volgens mij is het enige echte complot-denken het geloof in 19 plofmoslims met plastic uitschuifmesjes, die werden gestuurd door een enge baard in een Afghaanse grot! Dat is vast en zeker zeker een complot!

 • @ Petje:

  “… dient de volgende president een onafhankelijk diepgaand onderzoek naar de rol van de veiligheidsdiensten en de FBI te doen…”

  Volgens mij dient ook de volgende president het militair industrieel complex en big oil.

  Helaas, het is niet anders…

 • Harald:

  Als niet elke jan lul er op stond om in een auto te rijden, dan zou een president zich misschien met wat anders bezig kunnen houden dan big oil. Het is iets dat de mensheid zich collectief aandoet. En als er dingen ernstig misgaan is dat omdat de menselijke samenleving een complexe materie is, niet omdat een kleine kliek dit zo gepland heeft tijdens een duister ritueel op de Bohemian Grove. Afijn, zo denk ik er (nu) over, invloed heeft het verder toch niet.

 • petje:

  De VS doet mij heel erg denken aan het uiteenvallen van het Romeinse Rijk.
  Over een eeuw is de VS denk ik uiteengevallen in een westelijke, oostelijke en zuidelijke groep staten.
  China, India, Rusland en Europa zijn dan de supermachten.

 • Harald:

  Nou, we wachten af. Terugkijkend kun je op de rol die Amerika internationaal gespeeld heeft op ruwweg drie manieren bezien:

  – volgens de orthodoxe visie heeft Amerika over het geheel genomen een redelijke balans weten te houden tussen enerzijds het eigen belang najagen en anderzijds ethisch handelen (verdediging democratie etc)
  – volgens de realistische visie heeft Amerika zich teveel laten leiden door idealen waarbij het meer dan eens zijn eigen belang uit het oog verloor
  – volgens de radicale visie ten slotte wordt Amerika geregeerd door een kleine kliek die uitsluitend voor hun persoonlijk gewin van Amerika een imperialistische macht gemaakt hebben

  Een en ander natuurlijk bezien in de context van de Koude Oorlog.

  Zelf neig ik naar de eerste visie, alhoewel de balans af en toe zoek was doordat men soms meer wilde dan realistisch haalbaar was en met zeker ook hier en daar een imperialistische tendens.

  Al met al zal George Bush m.i. de geschiedenis ingaan als een president van dertien in een dozijn.

 • slip of the pen of mr. drs. Bou
  “…president Kennedy. Hij werd in 1968 vermoord door George H.W. Bush …’
  moet zijn 1963

 • @ Rudolf Paul: Sometimes I love you!
  Het moet zijn: 1963.
  Wordt uiteraard gecorrigeerd! 😉

 • petje:

  “John F. Kennedy jr. werd in 1999 vermoord door George W. Bush, de zoon van de moordenaar van zijn vader.”
  Via welke organisatie was GWB jr hierbij betrokken? Hij was toch gouverneur van Texas.

 • petje:

  Hij was toch gouverneur van Texas, klinkt er naief van mijn kant.. Gaf een geheime organisatie opdracht voor deze moord? Was GWB jr. betrokken bij de uitvoering van de moord?

 • Beste Petje, volgens bovenstaande docu was GWB inderdaad betrokken bij de uitvoering van deze moord. Hij was gouverneur van Texas, hij voerde campagne voor het presidentschap, maar vanaf 16 juli 1999 was hij drie dagen helemaal nergens! (minuut 13-14)

  Zijn tegenstander in de verkiezingen, Al Gore, werd meteen om commentaar gevraagd over de dood van John John. De journalisten wilden ook commentaar van Bush, maar hij was onvindbaar! Midden in de verkiezingscampagne, op een cruciaal moment, was GWB drie dagen zoek. Kortom: hij heeft geen alibi.

  Die geheime organisatie werd reeds onthuld in de Infowars docu over de moord op vader John in 1963. Het gaat daarbij niet om een openlijke organisatie, de oplossing is niet: the CIA did it. Net als met de pedo-netwerken gaat het om mensen die onderling chantabel zijn.

  Om lid te worden van de club, moet je iets doen waarmee ook jij chantabel wordt. Dat is immers de beste garantie voor je stilzwijgen. En dit is geen maffia, ook geen partij, maar een netwerk. Namen: John Connally, Richard Nixon, Howard Hunt, (Edgar Hoover), Prescot Bush, George HW Bush, Allen Welsh Dulles, W. Averell Harriman en andere leden van Skull&Bones.

  Verder vond ik nog een link naar een boek over Bush en de Skull&Bones club: http://www.tarpley.net/bushb.htm

  Heb tot slot nog even de link naar de website van Wim Dankbaar:
  http://jfkmurdersolved.com/bush.htm

  Ik heb de uitzending van PR over Kennedy niet gezien, maar sindsdien zijn PR en Dankbaar geen vrienden meer.

  Als je het beeld compleet wilt hebben, kijk dan eerst nog eens naar de Infowars docu over de moord op JFK en bekijk dan de docu over John Kennedy jr. De opdracht kwam van “hogerhand”, maar de regie was in handen van Bush jr.

 • Michel:

  Ethisch handelen harald? Dat meen je serieus?

  Amerika is op een illegale manier in elke oorlog sinds de Amerikaanse burgeroorlog beland.

  Alex Jones zijn website kan je niet echt een conspiracy website noemen. Hij verteld gewoon de waarheid. Puur en simpel. Vrijwel alles wat op de website staat, komt uit andere media, of uit bronnen binnen organisaties. Hij heeft frequent politieke figuren als Ron Paul en Dennis Kucinich in zijn radioprogramma.

  Dat Bush sr een hand gehad heeft in de moord op Kennedy is wel duidelijk. Ook andere politieke kopstukken zoals Lyndon Johnson zijn zeer waarschijnlijk betrokken geweest bij de aanslag. Er komt binnenkort een nieuwe documentaire uit over de hele doofpot affaire.

 • Hier verteld Alex niet de waarheid:
  Op de bekende site http://www.infowars.com/exclusive_new_bg.htm staat dat Alex Jones een zeer zeldzaam boek te pakken heeft gekregen waarvan er maar 200 verspreid zijn onder ‘elite members’. Dit is zeer onjuist, de laatste bohemian club annals zijn in een oplage van 3000 stuks gedrukt en verspreid.

  Dit is maar een klein voorbeeld van de slechte research die Alex doet.

  Alle research wordt gedaan door Alex’ maatje Mike Hanson. Als christenen noemen zij de rituelen uitgevoerd door de club occult, leggen ze linken naar oudbabylonische goden zoals Molech enz.

  Is dit de waarheid? Als ik Molech google kom ik toch echt uit op een god met een stierenkop en niet een uil.

  Alex Jones schreeuwt rond als een kip zonder kop. Als hij echt belastend materiaal had, dan had deze elite hem wel uitgeschakeld.

 • Beste Amsterdam 123,
  Ook ik neem niet alles wat Alex Jones zegt onmiddellijk voor waar aan. Het blijft altijd goed om de bronnen te controleren. Ook vind ik vaak dat Alex te hard loopt te schreeuwen, maar in heel veel gevallen blijkt hij achteraf toch wel gelijk te hebben!

  In de Bijbel is Molech een god die kinderen als offer eist. De Kanaänieten zouden kinderen offeren aan Molech. De naam doet me denken aan Amalek, de beruchte koning der Hyksos! In Babylonië was Ahlamu waarschijnlijk dezelfde. En de uil is het symbool van Pallas Athene. De rituelen in de Bohemian Grove zijn dus een bij elkaar geraapt zooitje…

  Besef wel dat deze rituelen worden uitgevoerd door de Christelijke ‘elite members’. Zij willen dat wij braaf op Zondag naar de kerk gaan en geloven in de Heer Jezus Christus, maar als ze onder elkaar zijn, dan hebben zij hun eigen “rituelen”.

  Je zegt:
  “Alex Jones schreeuwt rond als een kip zonder kop. Als hij echt belastend materiaal had, dan had deze elite hem wel uitgeschakeld.”

  Alex Jones heeft goede informanten. Je schakelt ook niet zomaar iemand uit die een kleine, maar zeer sterke groep aanhangers heeft. In de ogen van de elite is Alex Jones waarschijnlijk te klein. Zou men hem “uitschakelen”, dan krijgt zijn boodschap alleen maar meer aandacht.

  Het zelfde geldt voor Micha Kat. Men durft hem niet aan te pakken, want dan krijgt zijn boodschap slechts meer aandacht.

Laat een reactie achter