Archief
Artikelen

De film van Oliver Stone over de moord op John Kennedy is mainstream, maar uit die documentaire komt reeds duidelijk naar voren dat de dodelijke kogel niet van links kwam, maar van rechts, niet van het Schoolboekenmagazijn op Dealey Plaza, maar van de Gassy Knoll. De schutter was ook geen eenzame communist, maar een moord-brigade van de CIA die in de tijd van Eisenhower door vice-president Richard Nixon in het leven was geroepen.

De volgende documentaire gaat een flinke stap verder. Hij is gemaakt door infowars.com, de “complot-site” van Alex Jones. Deze onafhankelijke reporter runt zijn eigen TV-station en een nieuws-site op Internet, Prisonplanet, waar trouwens ook een goed archief over 11 september te vinden is.

In deze documentaire neemt men geen genoegen met het antwoord: “The CIA did it.” Het infowars-team gaat op zoek naar de personen die aan deze samenzwering hebben meegewerkt. Voor wie de film van Olivier Stone nog niet heeft gezien, is deze documentaire misschien speculatief, maar na het zien van The JFK Conspiracy blijkt de redenering strikt logisch.

In deze documentaire worden de persoonlijke relaties blootgelegd. Via de topfiguren uit de CIA komen we terecht bij Skull&Bones, een geheime organisatie die een sleutelrol blijkt te spelen in de moord op Kennedy. Daarover later meer. De spil van het complot rond de moord op Kennedy blijkt dan George H.W. Bush, president van 1989 tot 1993 en vader van de huidige president. Noodzakelijke voorkennis om het complot te doorzien is ook te vinden in de twee voorafgaande documentaires over de familie Bush.

In 2003 heeft PR de Vries een lange uitzending gemaakt over de moord op Kennedy. Op zijn website schrijft hij over: “… een opzienbarend interview met de man die claimt dat hij betrokken is geweest bij de aanslag op de president. Volgens deze man is de aanslag een samenwerkingsverband geweest tussen de CIA en de Maffia, die allebei redenen hadden om van JFK af te willen.” PR werkte toen samen met Wim Dankbaar, die veertig jaar lang onderzoek had gedaan naar de moord op Kennedy. Dat de Maffia te maken zou hebben met de moord op Kennedy, is wellicht desinformatie. Op de website van Wim Dankbaar staat wel degelijk onthullende informatie. Daar kan men de documenten en de informatie vinden die ook in de Infowars-documentaire worden genoemd.

JFK Murder and the Bush family Connection duurt anderhalf uur.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

5 Reacties op “De moordenaars van John F. Kennedy”

 • Commissaris Kassaar:

  “As Brennan spoke to the police in front of the building, they were joined by Harold Norman and James Jarman, Jr.,[23] two employees of the Texas School Book Depository who had watched the motorcade from windows at the southeast corner of the fifth floor.[24] The two reported that they and a third companion, Bonnie Ray Williams, heard three gunshots come from directly over their heads, and that plaster fell from the ceiling.[25] Norman also heard the sounds of a bolt action rifle and those of cartridges dropping on the floor above them.[26]
  (…)
  Of the 104 earwitnesses in Dealey Plaza who are on record with an opinion as to the direction from which the shots came, 56 (53.8%) thought that they came from the direction of the Texas School Book Depository, 35 (33.7%) thought that they came from the area of the grassy knoll or the Triple Underpass, 8 (7.7%) thought the shots came from a location entirely distinct from the knoll or the Depository, and 5 (4.8%) thought they heard shots from two locations.[6]”
  (Bron: Wikipedia; noten 23-26 verwijzen naar de Warren Commission Hearings, noot 6 naar http://mcadams.posc.mu.edu/shots.htm)

  Volg die laatste link om te zien hoe conspiracy theorists op leugenachtige wijze het aandeel van de Grassy Knoll opkrikken.

  Ik ben eerder geneigd de werknemers van het boekendepot te geloven dan mensen die veertig jaar later met onderzoeksgegevens knoeien om een zwakke hypothese kracht bij te zetten.

 • Geachte Commissaris Kassaar,
  Dan zult u waarschijnlijk geen liefhebber zijn van Bill Hicks: Back and to the left.
  Over geloof valt niet te twisten, maar naar mijn bescheiden mening heeft de Warren Commissie op leugenachtige wijze het aandeel van Oswald opgekrikt.

 • petje:

  Ten aanzien van alle ‘daders’ van de grote drie moorden in de VS in de jaren 60 (Lee Harvey Oswald, James Earl Ray en Shirhan Shirhan) zijn meteen vraagtekens gerezen.
  Alles overziend geloof ik dat je alleen met complot-hypothesen antwoorden kunt vinden.
  De CIA lijkt mij vrij zeker de voorbereider van de moordaanslagen die er bovendien toe moesten bijdragen dat de vijanden van de VS in een kwaad daglicht kwamen te staan.
  Ik denk dat republikeinse kopstukken en hun sponsoren de uiteindelijke opdrachtgevers waren.

 • […] zal de conclusie van deze documentaire geen verrassing zijn. Hij sluit aan op de documentaire over de moordenaars van president Kennedy. Hij werd in 1968 vermoord door George H.W. Bush, de vader van George W. Bush. John F. Kennedy jr. […]

 • Luis:

  thnx
  voor in mijn persoonlijke archief.

Laat een reactie achter