Archief
Artikelen

Mag ik u voorstellen aan de familie Bush? Want de manier waarop deze illustere familie zich presenteert voor de camera’s en in de kranten, dat is natuurlijk slechts voor de show. De huidige president van de VS, George W. Bush, is de zoon van George H.W. Bush. Ook hij was president van de VS, van 1989 tot 1993. De vader van George H.W. Bush was Prescott Bush, bankier en later senator van Massachusets. Via zijn bank liep de financiering van de Nazi’s in Duitsland, tot de FBI in 1942 ingreep. De regering Roosevelt liet toen beslag leggen op alle aandelen van de bank van Bush.

George H.W. Bush was directeur van de CIA ten tijde van president Jimmy Carter. Bush zegt zelf dat hij geen deel uitmaakte van de CIA tot hij directeur werd, maar er bestaat bewijs waaruit blijkt dat hij niet alleen werkte voor de CIA, maar ook actief betrokken was bij de invasie in de Varkensbaai op Cuba. Verrassend genoeg lijkt George H.W. Bush ook betrokken bij de moord op John F. Kennedy.

Wie werkelijk denkt dat mensen als Bush, Cheney en Rumsfeld het probleem vormen, heeft slechts oog voor het topje van de ijsberg. Onder de oppervlakte bevindt zich een netwerk van politieke krachten die zich volledig onttrekken aan iedere vorm van democratie.

Meet the Bush family duurt 22 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

5 Reacties op “De familie Bush, aangenaam…”

 • anoniem:

  Zou het kunnen dat George Bush betrokken was bij de moord op JFK?
  Zoiets wordt in ieder geval gesuggereerd door een memo die werd ontdekt in verband met de moord en waarop zijn naam werd genoemd. Hij zelf ontkende het bestaan van een notitie, gestuurd door J. Edgar Hoover van de FBI aan “Mr. George Bush van de CIA”. Toen het nieuws van die notitie boven water was gekomen zei de CIA eerst dat ze nooit commentaar gaven op vragen over hun personeel. Later echter draaiden ze bij en lieten ze zich ontvallen dat ‘inderdaad, er werd een zekere “George Bush” genoemd in dat memo, maar dat was “een andere” George Bush dan degene die in 1988 tot president werd gekozen’.

 • Beste Anoniem, het lijkt Joris wel! Dat is ook een andere Joris! 😉

  De komende dagen gaat het hier even over Bush en consorten. Er volgen nog meer reportages. Het gaat niet zozeer om de vraag wie JFK heeft vermoord, maar om de manier waarop deze kliek te werk gaat.

 • […] is het aan te bevelen om eerst de eerdere posts van deze week te bekijken, te beginnen bij deze post. Voor wie de hele serie heeft gevolgd, zal de conclusie van deze documentaire geen verrassing zijn. […]

 • mrpettjo:

  JFK die in de 2e Wereldoorlog een Purple Heart kreeg voor zijn dappere optreden als piloot had zelfs na de oorlog nog veel respect voor Hitler. Hitler die door familie Bush (of moeten we zeggen: de familie Scherf(f)? die ook in het complot van de moord in Dallas zoals Wim Dankbaar onlangs weer betoogde) mede in het zadel geholpen was..:

  In een nieuw boek getiteld ‘John F. Kennedy – Among the Germans’ wordt onthuld dat John F. Kennedy jr. tijdens zijn toer door Europa vlak voor de Tweede Wereldoorlog grote bewondering koesterde voor Adolf Hitler en het Nazi-systeem. De auteurs van het boek baseren zich op Kennedy’s eigen dagboek en reisverslagen.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/05/John-F-Kennedy-bleek-grote-bewonderaar-van-Hitler-te-zijn

 • mrpettjo:

  O ja, en Barbara Bush is vrij zeker de dochter van Aleister Crowley, de beruchte vrijmetselaar.
  http://www.whale.to/c/george.html

Laat een reactie achter