Archief
Artikelen

De volgende documentaire is een goede aanvulling op “The Great Global Warming Swindle” die vorig jaar met veel commentaar door de KRO werd uitgezonden. The Greenhouse Conspiracy werd reeds in 1990 uitgezonden door de Engelse zender Channel 4. In deze docu werd kritiek geuit op de theorie van Global Warming. Ook werd beweerd dat wetenschappers die kritiek uitten op de theorie van Global Warming geen financiering meer kregen. Het is één van de eerste aanwijzingen dat er een samenzwering bestaat om het niet bestaande broeikaseffect van CO2 op de politieke agenda te krijgen. De klimatoloog professor Patrick Michaels, die in het programma werd geïnterviewd, verwoordde het als volgt: “Het hoeft niet helemaal te wijzen op een samenzwering, maar een coalitie van belanghebbenden heeft de broeikastheorie zeker gepromoot: de wetenschappers hebben fondsen nodig, de media een verhaal en overheden een belangrijke zaak om voor te vechten.

The Greenhouse Conspiracy duurt een uur.

Een website met een overzicht van wetenschappelijke artikelen en argumenten die de Global Warming theorie van Al Gore tegenspreken, staat hier. Wie iets wil doen aan deze manipulatie van de publieke opinie, wordt opgeroepen om deze petitie te tekenen.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

1 Reactie op “Het broeikas-complot”

  • zandhapper:

    De beste manier om het milieu van dienst te zijn is het voor iedereen mogelijk te kane een al dan niet gebruikte lease auto te rijden.Dan wordt per direct een groot wagenpark met sterk vervuiolende auto´s ingewisseld voor schonere en zuinigere auto+s.Daarmee stimuleer je ook de vraag naar nieuwe (lease) auto´s waardoor de economie weer op gang komt.Doordat het grote wagenpark dan centraal beheerd kan worden is er een continue stroom van vraag en aanbod voor onderhoud en reparatie waardoor prijzen naar beneden kunnen omdat de dealers een min of meer vast inkomen verwerven.Het komt niet alleen het milieu ten goede maar ook de verkeersveiligheid.Veel mensne blijven nu met gebrekkige auto´s rondrijden omdat plotselinge onkosten niet betaald kunnen worden.Bij een maandelijks vast bedrag weet je waar je aan toe bent.Stel nu dat de lezers van deze blog kan kiezen voor een betaalbare,veiligere en vooral schonere lease auto die door de belastingdienst wordt beloond ipv bestraft

Laat een reactie achter

Recente reacties