Archief
Artikelen

komkommers

Het wordt een beetje komkommertijd, de Kamer is met reces, de scholen hebben vakantie en buiten schijnt de zon. Ook ik wil de komende dagen en weken buiten spelen. Voorlopig wordt er daarom even niet zo veel geschreven, maar er zijn nog wel documentaires die ik graag wil plaatsen. De volgende docu gaat over de kracht van de natuur.

Wie staat er ooit stil bij de snelheid waarmee de natuur terug zou komen, als de mensen zijn verdwenen? Deze documentaire is een reconstructie van de ultieme ondergang van de stad! Als de mensen zouden verdwijnen, dan walst de natuur alles plat. Binnen de kortste keren zou alles wat door mensen gemaakt is, zijn omgewaaid, ingestort, overwoekerd en bewoond door insecten, vogels, vleermuizen, ratten, katten en andere slimme wezens.

Life After People, een documentaire van History Channel, duurt anderhalf uur.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

2 Reacties op “Het woekeren der komkommers”

Laat een reactie achter