Selecteer een pagina

Archieven

9/11 Valse Vlag

“Na 11 september is de wereld veranderd. Hij is veranderd omdat wij niet meer veilig zijn.” Deze woorden bezigde president George W. Bush in september 2001 om de politiek van het “vrije westen” voor de 21ste Eeuw te dicteren. Onmiddellijk na 11 september volgde de Amerikaanse aanval op Afghanistan, de aanval op Irak kwam anderhalf jaar later. In beide gevallen werd gebruik gemaakt van vervalst bewijsmateriaal.

Intussen groeiden de twijfels over de officiële verklaring omtrent de aanslagen van 11 september. De speculaties die vrijwel direct na 11 september op Internet opdoken, werden aanvankelijk beschouwd als wilde complottheorieën. Toch komt bijna zeven jaar later uit het indirecte bewijs en zelfs uit het directe bewijsmateriaal een duidelijk beeld naar voren. De verantwoordelijkheid voor de aanslagen blijkt niet te liggen bij Islamitische terroristen, maar bij hooggeplaatste militairen en beleidsmakers in de regering van de V.S.

De volgende documentaire is van Duitse makelij, waarbij de Duits gesproken teksten zijn ondertiteld in het Engels. De documentaire concentreert zich op de inconsistenties in de officiële versie van de gebeurtenissen, evenals op het bewijsmateriaal dat werd achtergehouden of zelfs zo snel mogelijk vernietigd. Bovendien wordt de vraag beantwoord, waarom we nog altijd de waarheid omtrent 11 september niet mogen weten en waarom we – ook in Europa – worden bedrogen.

Voor wie nog gelooft in het Arabische sprookje van Osamalibaba en zijn 19 plofmoslims, is deze gedegen documentaire misschien een eye-opener. Voor wie al heeft begrepen hoe we worden bedrogen door de machtige westerse regeringen, de geheime diensten, de corporaties en de grote bankiers, zal dit een grondige en overzichtelijke herhaling zijn van reeds bekende feiten. De documentaire richt zich daarbij op de gang van zaken in Duitsland, maar ook de Nederlandse regering doet hier aan mee. Als het gaat over de Duitse autobommen, denk dan even aan de moord op Theo van Gogh door Mohammed B., lid van de Hofstadgroep en made by the AIVD.

911 False Flag duurt een uur en 13 minuten

Bekijk deze video in groter formaat.

54 Reacties

 1. ko

  Om een goed beeld te krijgen van wat er op die 11 e september is gebeurd is het met name van belang om de grote rol van de Brainwash Media gedegen tegen het licht te houden..

  (reactie ingekort door BOU)

  Antwoord
 2. T

  Je merkt heel duidelijk dat Bin Laden plus consorten en wannabe terroristen als Mohammed B. de NWO 9-11 mythe blijven omarmen omdat het hen ook goed uitkomt. Uitstekende gruendliche Duitse documentaire overigens.
  Wordt deze mythe/bewuste geschiedvervalsing ooit officieel doorgeprikt?

  Antwoord
 3. mr. drs. BOU

  Beste T, deze mythe wordt weliswaar nog steeds niet doorgeprikt, maar hij wordt wel erg poreus. Het lijkt meer op een ballon die langzaam leeg loopt. Net als de reputatie van het OM en de rechterlijke macht… Net als de Christelijke Kerken in de jaren ’60.

  Maar gelovigen zullen er wel altijd blijven… helaas!

  Antwoord
 4. sander tamso

  De waarheid zal nooit openbaar gemaakt worden.
  Alleen elkaar de feiten laten zien,zal men het doen begrijpen.
  Ik denk dat het grootste deel het gewoon niet aandurft om hun toekomstvisie in duigen te doen vallen.
  Zolang men het nog goed heeft,en de luxe heeft waar het in leeft men er niet aan durft te denken.
  Dat zal wel veranderen wanneer de luxe en etc zal veranderen.
  Ongetwijfeld dat die er binnenkort aan zal komen,dat men het zal missen.
  Tegen die tijd is iedereen met elkaar aan het strijden om het laatste beetje wat er nog voorhanden is.

  Antwoord
 5. Joris

  Ik zoek de docu “9/11 False Flag” met Nederlandse ondertiteling.
  Deze docu lijkt mij op t eerste gezicht degelijk in elkaar te zitten. En met minder retteketet show dan de meeste Amerikaanse 911 docu’s. Om wat mensen in mijn sociale kring aan het denken te zetten.

  Antwoord
 6. Joris

  En de link werkt niet…

  Antwoord
 7. mr. drs. BOU

  Beste Joris, dank voor de melding. Ik heb de link weer werkend gemaakt. Maar deze docu is nog niet in het Nederlands ondertiteld.
  Voor Nederlands ondertitelde documentaires, zie hier!

  Antwoord
 8. mrpettjo

  Achtergrond bij de false flag moord (?) op 20 kinderen en 6 volwassenen in de Sandy Hook high school in Newton:

  Newton blijkt een hoofdtak aan de Oostkust van de VS te zijn van de Satanskerk in San Francisco. De familie Parker is een satanisch gezin. Kijk hoe ze hun kinderen hebben opgevoed:
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U_kzjgBIVrM

  De twee werkelijke daders zijn door de politie ongemoeid gelaten en de zondebok Adam Lanza wordt door de MSM media a la Lee Harvey Oswald als de dader gebrandmerkt.
  Het patroon blijft zichzelf herhalen in NWO-land..

  Antwoord
 9. mrpettjo

  Het Sceptische Genootschap in Connecticut deed een telefonisch onderzoek naar de opvattingen van inwoners van Newton over satanische cult activiteiten met toch wel opvallende resultaten. Veertig percent (!) van de inwoners wil(de) dat de politie er meer op let terwijl dezelfde burger geloven dat het satanisch probleem in de rest van de VS volgens de geinterviewde inwoners van Newton 4 maal zo erg is..:

  The Connectictut Skeptical Society conducted a random telephone survey of 100 Newtown residents to determine what their beliefs are concerning satanic cult activity. Of those called, 52 declined to participate in the survey. The results of the 48 people who responded are listed below.

  Although almost half of those responding had heard rumors of local satanic cult activity, only 12% believed that such activity was common in Newtown, and fewer believed cults represent more than a minimal threat. Despite this, almost 40% believed that the Newtown police should give at least medium priority to investigating cult activity. Interestingly, responders were more than 4 times as likely to believe that satanic cults are common in the US in general than in their own home town.

  Have you ever heard of Satanic cult activity in Newtown?
  Yes 45.5%
  No 54.5%

  Satanic Cults represent how much of a threat to Newtown?
  none 60.6%
  minimal 30.3%
  moderate 0%
  significant 9.1%

  Satanic cult activity in the US is
  non-existent 10.4%
  rare 39.5%
  common 45.8%
  wide spread 4.2%

  Satanic cult activity in Newtown is
  non-existent 42.4%
  rare 42.5%
  common 12.1%

  The Newtown Police Department should place how much
  of a priority on Satanic cults?
  none 39.4%
  low 21.2%
  medium 15.2%
  highest 24.2%

  http://usahitman.com/scinc/

  Antwoord
 10. mrpettjo

  Er zijn verder een aantal opvallende zaken aan deze zaak:
  – er waren o.a. in september 2010 enkele(ramp)oefeningen in en rond Newton (wanneer hoorden we dat eerder bij false flags..?);
  – de dochters van de vooraannstaande satanisten Robbie Parker en – waarschijnlijk – Curtis Leblanc (oprichter van de satankerk in Newton) zijn omgekomen; mogelijk zijn er meer kinderen uit satanische gezinnen omgekomen (als satansoffer?);
  – het gebruik van acteurs en zwaar acterende ouders wijst op een cover-up;
  – Ik las een reactie van een reageerder dat vergeleken bij Obama en zijn team Bush jr. en Cheney amateurs lijken.. Laat dit niet waar zijn als de mensheid nog enige hoop heeft!

  Enkele (storende) fouten in de eerdere reacties mijnerzijds: het is natuurlijk Newtown en het is de Sandy Hook elementary school

  Antwoord
  • mrpettjo

   Andere zaken die wijzen op een duidelijke false flag:

   -er wordt o.a. door Robbie Parker/de geinterviewde buurtgenoot met de dierenoppasservice/de lijkschouwer gesproken volgens een uitgewerkt script wat het doet lijken op (slecht) acteren;
   -er wordt geprobeerd via speciaal aangemaakte Facebook pagina’s van de slachtoffertjes veel geld binnen te krijgen door donaties; Robbie Parker refereert er zelfs expliciet aan net als het refereren aan een ‘cue (lijst)’ in deze video bij dit webartikel: http://www.wanttoknow.nl/nieuws/robbie-parker-vader-van-sandy-hill-slachtoffer-of-acteur/
   -de predictive programming verwijzingen in de Batman film Dark Knight Riders naar Sandy Hook en Aurora (Colorado);

   PS Bou zou jij hier een screenshot van de satanische familie uit de bovenstaande video willen plaatsen? Dank daarvoor.

   Antwoord
 11. mr. drs. Bou

  Dank je wel, mrpettjo.
  Dat was wel weer een fraaie valse vlag!
  En wat denk je van het bombardement op die bakkerij in Syrië?
  Ook een valse vlag!
  Ach, Marianne Vaatstra is een kudde valse vendel zwaaiers!

  Volgend jaar zullen we Newtown eens onder de loep leggen! 😉

  Antwoord
 12. mrpettjo

  Er zijn in Boston twee bommen afgegaan. Eentje bij de finish van de marathon en eentje een kilometer verderop in de JFK bibliotheek. Je hoort in de Reuter video ook twee bommen exploderen.
  Zoals Cynthia Mc Kinney zegt is Boston een cruciale NWO plaats omdat in september 2001 in Boston een van de 911 vliegtuigen is opgestegen.
  Aan de oostkust van de VS heb je dit jaar de door HAARP (!?) veroorzaakte superstorm, de false flag schietpartij in de Sandy Hook school (Newtown)gehad en nu dus de twee bomaanslagen in Boston..

  http://www.reuters.com/video/2013/04/15/reuters-tv-video-shows-moment-of-deadly-explosion-a?videoId=242254641&videoChannel=117849

  Antwoord
 13. mrpettjo

  De megastorm Sandy was in het najaar 2012 (rond 30 oktober). De “schietpartij” bij de Sandy Hookschool was midden december (14 december) 2012 en nu dus de bomaanslagen in Boston bij de marathon waaraan veel nationaliteiten waaronder Nederlanders plegen mee te doen. De beoogd koning deed destijds met een clubje vrienden waaronder een onderwereldadvocaat mee met de marathon van New York.

  Antwoord
 14. mr. drs. Bou

  Beste Pettjo,
  Hier wat artikelen uit Info Clearing House:

  Do These Pictures Show Boston Bomber?

  April 17, 2013 “Information Clearing House” –

  After Reports of a Bombing Suspect in Custody, Boston Police Say No Arrest

  By Alexander Abad-Santos

  See also – U.S. sources say no arrest made yet in Boston bomb investigation: There have been no arrests made yet in the bombings at the Boston Marathon that left three people dead and scores injured, U.S. government and law enforcement sources said on Wednesday.

  Reality Check: Did The FBI Know About Boston Bombing Beforehand?

  Video – (FOX19) –

  Tonight we are learning more about the Boston Marathon bombing tonight and yet there are still so many questions that have not been answered.

  The biggest question of course, who is behind it?

  Could it be that the FBI knows more about this attack than they are letting on? Could they have known about the attack before hand?

  Ben is looking back at some recent history in order to look forward in a Reality Check you won’t see anywhere else.

  >Question Everything You Hear About the Boston Marathon Bombing: From Oklahoma City to 9/11 to Newtown, the aftermath of major tragedies is rife with misinformation.

  Antwoord
 15. mr. drs. Bou

  Op Kleintje Muurkrant staan ook leuke stukjes:

  Gisteren

  dinsdag 16 april 2013
  “Niks aan de hand. Het is alleen maar een oefening”. Dat werd een paar keer omgeroepen toen de deelnemers aan de marathon in Boston een beetje raar opkeken van een stel bomsnuffelhonden die bij start en finish rondrommelden voor het startschot werd gegeven. Een mijl verderop bij een bibliotheek was een lokale “squad” bezig met het tot ontploffing brengen van een oefenbom. Oefeningen tijdens een aanslag. Waar hebben we dat toch in godesnaam eerder gehoord?
  Btw. Ook dit gebeurde gisteren.

  Bombs away

  alternatieve theorieën

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeventien + 11 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën