Archieven

HAARP, wetenschappelijk onderzoek of ultiem wapen?

Op 12 mei jongstleden werd China getroffen door een zware aardbeving, waarvan het epicentrum in Sichuan lag. In de reguliere media is daar uitgebreid verslag van gedaan. Een half uur voor deze aardbeving plaats vond, was er in China een vreemd fenomeen zichtbaar: de wolken kregen de kleuren van de regenboog. Mensen grepen naar hun videocamera om opnamen te maken van dit prachtige, unieke natuurverschijnsel. Op YouTube staan twee filmpjes van deze kleurige wolken.

Daarna begon de aarde te beven met een kracht van 7.8 op de schaal van Richter, de zwaarste aardbeving in China in 30 jaar. Het aantal doden bedroeg meer dan 50.000 en miljoenen mensen werden dakloos. Maar natuurrampen gebeuren nu eenmaal. Hoewel?

Vandaag verscheen op YouTube een filmje, waarin Benjamin Fulford vanuit Tokyo verslag doet van een mysterieus plasma dat werd gezien en gefilmd vlak voor de Niigata aardbeving in Japan in 2007. Hij brengt dat in verband met de wonderlijke kleuren in de wolken, vlak voor de aardbeving in China. Bij beide aardbevingen lagen er kerncentrales in het getroffen gebied. Toeval? Of niet?

Earthquake machine / Weather Control HAARP duurt 10 minuten

Er zijn van die kleine en grote dingen in deze wereld, die het begrip te boven gaan. Maar wat niet weet, zou op den duur wel kunnen deren! Wie herinnert zich nog dat president Ronald Reagan om een raketschild tegen de Russen vroeg? Uiteindelijk ging dat niet door, want het werd te duur. We weten echter nauwelijks hoe ver de experimenten van de VS met extreme wapensystemen gaan.

HAARP is een project in het noorden van Alaska, waar veel olie wordt gewonnen, maar ook aardgas, wat zorgt voor de benodigde energie. HAARP betekent High Frequency Active Auroral Research Program en het bestaat uit een woud van antennes die convergerende radiogolven uitzenden die op de ionosfeer zijn gericht. Aan deze hogere en zeer energetische laag in de atmosfeer wordt dan energie toegevoegd, oftewel de ionosfeer wordt verhit, ongeveer op dezelfde manier als voedsel wordt verhit in de magnetron. Hoewel HAARP wordt gepresenteerd als een wetenschappelijk programma, wordt er opvallend weinig over gepubliceerd. Het programma begon in 1993, maar 15 jaar later heeft het nog altijd niet geleid tot wetenschappelijke publicaties.

Deze onduidelijke situatie geeft aanleiding tot allerlei wilde speculaties, onder andere van onze landgenoot Marcel Messing, die nog wat extra-terrestials in de hete HAARP-soep doet. Het belangrijkste effect van Messings boodschap is dat vrijwel niemand HAARP nog serieus neemt…

Marcel Messing over HAARP duurt 10 minuten

Het probleem met HAARP is, dat we het niet weten. Er wordt geëxperimenteerd met het toevoegen van energie aan de ionosfeer, zonder dat iemand het wetenschappelijke resultaat ooit te zien krijgt. Geruchten als zou men met HAARP in staat zijn om aardbevingen en tsunami’s te veroorzaken, circuleren al langer op internet. Veel serieuzer zijn de waarschuwingen van dr. Nick Begich, een gerespecteerde arts en inwoner van Alaska die zich grote zorgen maakt over het HAARP project.

Begich is niet alleen arts, maar ook een ervaren leraar. Hij heeft HAARP vele jaren bestudeerd en hij kan duidelijk uitleggen wat HAARP is en waar het voor bedoeld is. Hij schreef daarover een boek: Angels don’t play this HAARP, dat volledig online staat (pdf).

Artikelen over de verschillende aspecten van HAARP vind men op deze website. Naar aanleiding van het boek van Begich zijn ook reeds twee documentaires gemaakt. In de eerste documentaire legt Begich duidelijk uit hoe HAARP is opgebouwd en van welke techniek gebruik wordt gemaakt.

Angels Don’t Play This HAARP duurt een uur en 37 minuten

De tweede documentaire, gemaakt in 2006, gaat veel verder. Daarin worden de talloze mogelijkheden van HAARP aan de orde gesteld. Helaas worden op dit moment alleen de militaire mogelijkheden verder ontwikkeld, want HAARP zou ook positief kunnen worden ingezet. Het is echter een militair project. Het gaat om het verstoren van communicatie, manipulatie van het weer, het veroorzaken van aardbevingen en zelfs mind control! De mogelijkheden lijken vrijwel onbeperkt. In een wereld waarin oorlog nog de manier is om macht te verkrijgen en te handhaven, heeft HAARP zeer ingrijpende consequenties!

Angels Still Don’t Play This HAARP duurt een uur en 15 minuten

Verontrustend? Inderdaad! Het wordt daarom hoog tijd dat het grote publiek weet waarom het gaat.

18 Reacties

 1. John

  Jeetje, Bou, sla je nu niet een beetje door…?

  Antwoord
 2. mr. drs. BOU

  Beste John, je zou die documentaires van Begich eens rustig moeten bekijken. Marcel Messing slaat inderdaad door, met als gevolg dat niemand HAARP serieus neemt. Ik weet niet wat het in werkelijkheid kan doen, maar ik vind het geen plezierig idee dat er in Alaska en in Groenland radiogolven op de ionosfeer worden gericht.

  Als dit een wetenschappelijk doel dient, dat zou ik graag wat resultaten willen zien. Maar publicaties, ho maar! Besef wel dat het Bush-regime vrij openlijk uit is op wereldheerschappij. En dat niet met vreedzame middelen, maar met militair overwicht. HAARP is een militair project en als ik Begich goed begrijp, is het bewust veroorzaken van aardbevingen inderdaad mogelijk. Een kwestie van de juiste frequentie, gericht op de juiste plek.

  Vooral die tweede reportage van Begich is zeer verontrustend, maar om deze te begrijpen, kun je beter eerst de eerste bekijken. Een beetje kennis van de natuurkunde is daarbij wel een pré!

  Antwoord
 3. john henri

  haarp heeft te maken met reflectie van radio golven in de ionospheer als het
  SATELIETVERKEER UIT VALT

  Antwoord
 4. Monika Stoces

  Beste John, je zou die documentaires van Begich eens rustig moeten bekijken. Marcel Messing slaat inderdaad door, met als gevolg dat niemand HAARP serieus neemt. reportage van Begich is zeer verontrustend, maar om deze te begrijpen, kun je beter eerst de eerste bekijken. Een beetje kennis van de natuurkunde is daarbij wel een pré!

  Hoi , ik vind het ook heel erg dat Marcel Messing zo een ernstig en bijzonder actueel onderwerp doorééngooit met Niburu en buitenaardese beschavingen….Niemand neemt dit HELAAS ernstig, maar dat lijkt ook de bedoeling, ik ben absoluut geen conspiracyfreak , maar Haarp doet een hoop meer dan alleen maar weer beingvloeden, heb ook nog de boekjes van Begich gelezen , zowel over haarp als over “controlling the human mind” , het is inderdaad bijzonder griezilig wanneer je er nanotechnologie en AI bijtelt en dat amper iemand iets van dit soort technologie afweet.
  Groetjes uit Antwerpen, Monika

  Antwoord
 5. Eheu

  http://www.btinternet.com/~psycho_social/Vol3/JPSS-CS2.html
  Dit is het artikel ‘On the need for new criteria of the diagnosis of psychosis in the light of mind invasive tecnhology’. Een artikel van de Britse psychologe Carole Smith over de manier waarop Justitie en psychiatrie in een politiek corrupt land kunnen samenzweren om dissidenten en mindontrol slachtoffers letterlijk kapot te maken en levenslang op te sluiten om ze te kunnen doodmartelen.
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=7606
  DIt is een recenter artikel van haaar hand:’Intrusive brain reading surveillance technology Hacking the Mind.
  In beide artikelen wordt naar enkele betrouwbare bronnen over de geheime wetenschap die deze criminele martelpraktijken via mindcontrol mogelijk maken.
  Het is bepaald gecontra indiceert om ‘peerenooit’ te worden nav de psychopaten die deze manipulaties en mindcontrol technology gebruiken, en dus ook nav deze 2 artikelen, dat zou hun plannen namelijk erg in de kaart spelen. Tegelijk is het zo dat je stevig in je schoenen moet staan om bij dat alles je verstand niet te verliezen Bijv.door in je stupide onnozele gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel anderen die het slachtoffer van die praktijken zijn als ‘crackpots’ weg te zetten- niet beseffend welk risico je ook zelf daardoor loopt-, en voor de slachtoffers zelf is het zowie
  zo niet makkelijk om niet hun verstand te verliezen, zeker als zelfbenoemde normale mensen criminele autoriteiten, vanuit hun ziekelijk gebrekkige persoonsheidsontwikkeling en dito gebrekkig kritisch denkvermogen, gaan helpen om die vergrijpen tegen de wet, de grondwet en de mensenrechten in de doofpot te stoppen.
  Meer over de technologie die voor deze mindcontrol experimenten wordt gebruikt (o.a door het HAARP project) is te vinden in mijn artikel over Tesla Technology dat ik onlangs op Zaplog heb gepubliceerd. HIer: http://zaplog.nl/zaplog/article/nikola_tesla_free_energy_political_mindcontrol_geofysical_weather_warfare_b
  De artikelen die ik hierboven noem zijn ook te vinden in de laatste 2 links die ik daar geef, die over mindcontrol en geophysical- en weather warfare gaan die met mbv van die Tesla Technology mogelijk gemaakt wordt en die ik in dat artikel kort presenteer.
  Het zijn de volgende twee links: http://rudy2.wordpress.com/
  en http://www.freedrive.com/file/1226138,youtubes-and-must-reads.doc (de laatste is veilig te downloaden naar open office door op de download peil te klikken) Al het materiaal dat in die links gegeven wordt vergt maanden degelijke studie om redelijk wegwijs te worden in deze gecompliceerde, schokkende en begrijpelijkerwijs bij het grote publiek onbekende en door de corporate media en de ‘verantwoordelijke’ autoriteiten volledig genegeerde materie.
  De tijden van Stalin en McCarthy zijn nog lang niet voorbij, en die van Big Brother en Brave New World komen daarom steeds dichter bij.
  Beware you Docters Strange Love wherever you are

  Succes.
  “Ach!

  Antwoord
 6. Eheu

  Inderdaad Bou, prachtig artikel. Net als dat van Anarchiel een paar dagen terug over een ietwat ander ‘doch’ gerelateerd onderwerp (‘in mijn perceptie’…Ach,maar wie ben ik?)
  Eheu!
  PS er staan trouwens overhoofd prima artikelen op Zaplog de laatste tijd. Fijn voor bij de centrale verwarming.
  Groet

  Antwoord
 7. Eheu

  Beste Bou,
  Ik heb ‘en passant’ een heel interessant interview vertaald met iemand die uit hoofde van zijn werk speciaal geloofwaardige dingen kan vertellen over het bestaan en de werking van Electro-Magnetische wapens. Het is een ‘edit’ gemaakt door een mindcontrol slachtoffer uit een veel langer interview, maar omdat het vrij kort is kan het misschien in staat zijn om de aandacht van een aantal mensen vast te houden, en zo helpen om een breder publiek degelijke info over dit onderwerp te verschaffen.
  Die door mij vertaalde/ondertitelde video staat hier: http://vimeo.com/29157247

  Het hele 11-delige interview met deze Britse militaire expert staat hier: http://www.youtube.com/watch?v=SjZZ29TtkJI&feature=related

  Zou je dat fragment van 15 minuten dat ik ondertiteld heb willen embedden? Het gaat om een belangrijk onderwerp. Je kunt als je wil mijn Engels commentaar erbij overnemen, hoef je zelf geen text te verzinnen, en bovendien kunnen de meeste Nederlanders dat makkelijk lezen (en zo niet dan is het onderwerp al helemaal niet aan ze besteed), en nog bovendiender zou je zo ook Engelstalige lezers kunnen trekken. Alles is wat deze zaak betreft meegenomen. Als je wil zou je daarom e.v. ook een Engelse titel bij de Nederl. titel van het filmpje kunnen verzinnen.
  Dat laatste zeg ik m.o.m. in het kader van mijn poging (waar ik het in mijn laatste comment nog over had) om beter bij te dragen aan meer internationale samenwerking w.b. informatie-uitwisseling over een aantal van mondiaal belang zijnde zaken die sinds een jaar of tien vooral spelen.

  Dank zovast

  Eheu

  Antwoord
 8. mr. drs. BOU

  Beste Eheu,

  Dank voor de link en de vertaling. Heel verontrustend! Ik zal hem opslaan en zodra ik tijd heb, kan ik het hele interview bekijken. Embedden lukt helaas niet in een reactie. Pech. YouTube doet het wel, maar vimeo is lastig.

  Antwoord
 9. Eheu

  Geef niet Bou.

  Misschien is het handig voor de mensen die zich in deze ongelooflijk gevaarlijke en schandalige materie willen verdiepen (dat is hard nodig namelijk) dat ik nog even de link geef waarin ik een inleiding probeer te geven over dit onderwerp.

  Mijn artikel op zaplog over Tesla-technology waar ik hierboven op 20-7-2010 naar verwijs heb ik namelijk in de tussentijd (na mijn ban op zaplog) gecorrigeerd en met een massa serieuze links en een m.o.m. volledige lijst met verwijzingen naar bronnen (alles voorzien van een kort commentaar) uitgebreid.

  Het gecorrigeerde inleidende artikel staat tegenwoordig hier:
  http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/nkola_tesla_mindcontrol_geophysical-_weatherwarfare_black_ops_terror

  En het (in mijn eigen comments erop) aangevulde artikel staat hier:
  http://bloginfo.educate-yourself.eu/2011/02/the-missing-secrets-of-nikola-tesla/

  Audi Sapere! (ofwel: ‘Durf te weten!’- en laat jezelf niets wijs maken noch dom houden, is heel erg belangrijk…)

  Gr.

  Eheu

  Antwoord
 10. Eheu

  Beste lezers,
  Ik heb gisteren nog een heel belangrijke oudere video-documentaire met Nederlandse ondertitels over Haarp, Electro-Magnetische oorlogsvoering en mind control etc. op Anarchiel geplaatst: ‘Holes In Heaven’.
  Lees ook even mijn commentaar bij die posting, want het is interessant hoe ik die docu gevonden heb.
  Hier de link naar mijn posting van die docu: http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/holes_in_heaven_-_docu_over_haarp_em-warfare_mindcontrol_etc._nl_ondert

  Groet

  Eheu

  Antwoord
 11. Eheu

  http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/us_electromagnetic_weapons_and_human_rights

  ELECTROMAGNETIC WEAPONS AND HUMAN RIGHTS

  Een heel goede posting van yohta op Anarchiel. Met een link naar een 48 pagina lang pdf-document van projectcensored dat een heel goed overzicht geeft van wat men over Haarp en mindcontrol dient te weten.

  De inhoudsopgave staat er bij.

  En je ziet dar er een hoofdstuk is gewijd aan ‘de neo-conservatives’.

  Dat geeft me de gelegenheid nog eens iets op te merken, omdat de meeste ‘rationalisten’ en ‘links-mensen’ (en de meeste ‘gewone’ mensen iha) dat stomweg weigeren te zien. Namelijk dat in heel de na-oorlogse geschiedenis de wereldpolitiek gekenmerkt wordt door een soort zieke psychologische en pseudo- religieuze regressie, waarin fundamentalistische en ‘obscure’ of iig obscurantistische krachten in feite de dienst uitmaken en dat ze des te perverser, machtiger en gewelddadiger zijn naar mate ze m.n. sinds die tijd kunnen beschikken over voorheen ongekende wetenschappelijke kennis en technologische middelen.

  Er is een soort blinde vlek bij de meeste ‘weldenkende’ mensen, dwz aanhangers van de ‘Verlichting’, humanisten en andere soorten ‘rationalisten’, die lévensgevaarlijk is, en dat is dat ze doorgaans geen flauw benul hebben van wat verder gaat dan de ‘gewone/normale dagelijkse werkelijkheid’, m.a.w. van er zich allemaal ‘in de schaduw afspeelt’, zowel politiek gezien als ‘menselijk’.Dus m.n. ook van alles wat met religie te maken heeft.

  Naar mijn idee is dit het gevolg van een bijna absoluut gebrek aan kennis van de ‘ouderwetse’ menswetenschappen bij mensen die sinds decennia in deze ‘moderne wereld’ de beslissingen nemen die er toe doen.

  In alle teksten en films die ik vertaald heb of gepubliceerd kun je daar het bewijs van terug zien: of het nu om kindermisbruik-netwerken, geheime secten, 9/11, techologie, mindcontrol-wapens, wereldpolitiek gaat: overal blijkt een funeste coalitie van heel ‘duister’ of archaisch geweld en hyper-moderne wetenschap of ‘rationalisme’ te bestaan.

  De m.o.m. algemene naïve onwil of het dito onvermogen om dat te zien en bestuderen is m.i. het eigenlijke complot. En het is des te onverantwoordelijker omdat de (technologische) middelen die vandaag de dag beschikbaar zijn oneindig veel machtiger zijn dan ooit eerder in de geschiedenis. Oftewel: de menselijke Macht is tegenwoordig potientieel oneindig veel gewelddadiger dan hij ooit geweest is.

  Ik kan persoonlijk getuigen van het geweld van die macht en van het duistere m.o.m. collectieve ‘complot’ om dat te negeren. De media (als ‘middel’ bij uitstek) spelen daar een heel belangrijke rol in.

  In feite doe ik al jaren niets anders dan daarvan getuigen, of eigenlijk van wat het is om ‘getuige’ dwz ‘martelaar’ te zijn (dat klinkt ‘duister’ maar is het alleszins, wat dát is precies de correcte betekenis van het woord ‘martelaar’,’getuige’,- maar ik had het al over het lot van de ‘menswetenschappen’).

  Groetjes, ofwel Prosit! (Echt weer een prachtige dag vandaag, niet?)

  “Ach!”

  Antwoord
 12. mr. drs. BOU

  Beste Eheu,

  Holes in Heaven staat bij mij nog steeds stand by. Dat is niet omdat het me niet interesseert, maar omdat ik er niet aan toekom. Er staat nog meer op de wachtlijst en de strijd om Libië begint rare vormen aan te nemen. De NATO-rebellen-NTC is de strijd aan het verliezen!

  Het was ook vandaag een prachtige dag om rustig de tuin te snoeien (ik ben ditmaal NIET uit de rozenstruik gevallen) en om de buitenboel voor de winter in de verf te zetten.

  Holes in Heaven wordt nog even bewaard voor de lange avonden…

  Groetjes en prosit, want een glas rode wijn gaat er met dit weer wel in… 😉

  Antwoord
 13. Dries

  Beste Forum,

  Met veel ontzetting heb ik het schitterend vertaalde Holes in Heaven gezien (schitterend werk Mr/Mevr Eheu).En wou via deze weg benadrukken dat het schitterend is dat er mensen zijn die zich bezighouden met de publieke opinie te informeren, sommige info filter je best zoals die van Marcel M.

  Alvast erg sterk bezig en keep up the good work.

  Gegroet

  Antwoord
 14. mrpettjo

  Illuminati Secret Technology and Weapons of Mass Destruction (HAARP en CERN) duurt 21 minuten.

  http://www.youtube.com/watch?v=OQXfQp5Bbow

  CERN (Geneve) houdt zich bezig met antideeltjes. Een halve gram van een antideeltje veroorzaakt net zoveel energie als een atoombom..(15:45)
  Laat dat even tot je doordringen.
  Het CERN onderzoek is bedoeld voor de ontwikkeling van ultra hightech wapentechnologieën die zo goed als zeker ook tegen de eigen burgers ingezet gaan worden omdat je met pocketformaatwapens gemakkelijk hele steden/gebieden kunt vernietigen zoals in de Jesse Ventura aflevering over de death ray gedemonstreerd werd..

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Antimaterie

  Antwoord
  • mr. drs. Bou

   Beste mrpettjo,

   Dat van die antimaterie geloof ik niet helemaal. Want hoe wil je antimaterie opslaan? Je kunt natuurlijk wel berekenen hoeveel gram je nodig hebt voor hoeveel ton TNT explosie, maar ieder antideeltje komt vrijwel onmiddellijk een bijbehorend deeltje tegen en dan worden beiden vernietigd. Dat er antideeltjes bestaan, bleek reeds uit de theorie. En nu kunnen ze dus antideeltjes maken! Maar die blijven nog geen halve seconde in stand. Mijn grootste bezwaar tegen CERN is dat het zoveel geld kost! En wat heb je er aan? NIETS.

   Achter de schermen staat nog een reeks documentaires over de kosmos. Met allerlei onzinnige resultaten, zoals parallelle universa. Volgens mij stellen ze de verkeerde vragen!

   HAARP en die death ray, dat is andere kost! Dat mechanisme begrijp ik wel een beetje. Martin Vrijland heeft er weer een artikel over. Achter de schermen staan ook nog documentaires over Tesla. Deze heb ik ook nog niet geplaatst, want ik begrijp het niet helemaal. Hetzelfde geldt voor dat artikel van Vrijland.

   Wat is ‘dustification’ en ‘de-materialiseren’ door een Directed Energy Weapon?

   Van Judy Wood wil ik graag een lange lezing uit 2012 bekijken, want ze draagt een aantal zaken aan die ik beter wil begrijpen. Zoals hurricane Erin die op 9/11 vlak voor de kust van New York lag!

   Antwoord
 15. mrpettjo

  Bekijk ook deze video over het Hutchison effect wat o.a. de dustification van beton en het smelten van staal verklaart:

  The Hutchison Effect – Science Channel Documentary

  http://www.youtube.com/watch?v=a8PVFgjDyBo

  Antwoord
  • mrpettjo

   De inzender van bovenstaande video is een Amerikaanse student die met name ook het belang van het werk van dr. Judy Wood onderstreept en de connectie met het onderzoekswerk van John Hutchison benadrukt bij de waargenomen dustificatie van beton voor de verklaring van de instorting van de WTC torens in New York op 911/2001:

   My name is Abraham Hafiz Rodriguez, and I am a medical student. Throughout my rigorous undergraduate science and medical science coursework, I have had the privilege of receiving extensive training in the process of scientific analysis and evidence-based thinking.

   I am writing to you today not only as a medical student, but also as a concerned American citizen, to ask for your help with something very important.

   Have you heard of Dr. Judy Wood? Did you know she has been researching 9/11 since 2001 and has already filed several law suits against NIST’s contractors for science fraud, and legal requests that NIST’s fraudulent data gets reexamined? Dr. Judy Wood has received more than one threat due to the research she has done and the evidence she has gathered, and one of her students was also murdered in 2006. Surprisingly, Dr. Judy Wood is the only 9/11 researcher who has submitted evidence to the courts in pursuit of the truth.

   I. In 2007, Dr. Judy Wood filed several legal cases against the corporations NIST had contracted to conduct the 9/11 “investigations”, many of which are military / defense / weapons organizations involved in Directed Energy research (huge conflict-of-interest). The filings in these legal cases included Requests For Corrections (RFC) based on the Data Quality Act, and Qui Tam whistle-blower cases. One of her legal cases made it all the way to the U.S. Supreme Court in October of 2009. She has been actively pursuing 9/11 Truth with her lawyer, despite the lack of support she has received from Dr. Steven Jones and other members of the 9/11 Truth community. The legal documents from her court cases can be viewed at the following links:

   1. http://www.drjudywood.com/articles/NI
   2. http://www.drjudywood.com/articles/NI

   II. Dr. Judy Wood has collected an overwhelming amount of evidence which suggests that a Directed Energy Weapon of some kind was used to powderize (‘dustify’) the primary steel and concrete portions of the WTC buildings, while burning and bending aluminum, yet leaving paper and many other materials unharmed. These characteristics are matched by those of “The Hutchison Effect”, and are the result of “field effects” and energy interference. John Hutchison has filed an affidavit in Dr. Wood’s court case, to legally testify to the numerous similarities between The Hutchison Effect and the 9/11 attacks.

   III. Dr. Judy Wood received her B.S. (Civil Engineering, 1981) (Structural Engineering), M.S. (Engineering Mechanics (Applied Physics), 1983), and Ph.D. (Materials Engineering Science, 1992) from the Department of Engineering Science and Mechanics at Virginia Polytechnic Institute and State University in Blacksburg, Virginia. Her dissertation involved the development of an experimental method to measure thermal stresses in bi-material joints. She has taught courses including: Experimental Stress Analysis, Engineering Mechanics, Mechanics of Materials (Strength of Materials), Strength of Materials Testing.

   1. Dr. Judy Wood, Ph.D – ‘The New Hiroshima’ Presentation (Part 1): http://www.youtube.com/watch?v=RzSN7d
   2. Dr. Judy Wood’s evidence-packed website: http://www.drjudywood.com/wtc
   3. A very important, related website: http://www.checktheevidence.com

   IV. Here are some very important video documentaries discussing the reality of The Hutchison Effect and other suppressed technologies, such as Cold Fusion, Anti-Gravity, and Military Energy Weapon Technology, which are related to 9/11:

   1. John Hutchison & The Hutchison Effect (Documentary | 68mins): http://video.google.co.uk/videoplay?d
   2. Heavy Watergate: The Cold Fusion Cover Up (Documentary | 45mins): http://video.google.com/videoplay?doc
   3. Boyd Bushman, a Senior Scientist of Lockheed Martin, on The Hutchison Effect: http://www.youtube.com/watch?v=57ZKTA
   4. Colonel Tom Bearden on Military Energy Weapon Technology (1985) similar to The Hutchison Effect: http://www.youtube.com/watch?v=MovpYU
   5. What Turned The Twin Towers To DUST on 9/11? http://www.youtube.com/watch?v=lGXDmN

   Thank you for your time, consideration, and help,

   -Abe

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën