Archief
Artikelen

De AIVD heeft onlangs een wereldwijde moslimorganisatie ontmaskerd, zo verklaarde een woordvoeder van het Ministerie van Binnenlandse Zaken gisteravond laat. Deze woordvoerder liet al eerder weten dat de AIVD de laatste maanden in de hoogste staat van waakzaamheid verkeerde, dit in verband met de film Fitna van de heer Wilders. “Achter de schermen werd koortsachtig gewerkt om te achterhalen welke figuren aan het hoofd zouden kunnen staan van de moslimorganisatie die ons land bedreigt.”

Er bleek er echter geen sprake van een breed draagvlak. Dit complot is niet algemeen, al is het alom tegenwoordig, zo verklaarde de woordvoerder van het ministerie, die op verzoek van de AIVD anoniem wenste te blijven. Uit zijn verklaring bleek dat deze internationale moslimorganisatie slechts wordt beheerst door één figuur, die zich van meerdere schuilnamen blijkt te bedienen. Een grondig onderzoek naar en een inventarisatie van al deze namen, waarbij gezien de ernst van de zaak in samenwerking met Interpol diverse internationale bestanden werden gekoppeld, heeft ertoe geleid dat al deze pseudoniemen nu bij de AIVD bekend zijn. Na intensief overleg met de minister van Algemene Zaken besloot de AIVD om alle namen van het hoofd van deze internationale moslimorganisatie bekend te maken, dit met het oog op de veiligheid van de burgers. Houd daarom pen en papier bij de hand en noteer de namen die zullen verschijnen in de volgende video-opname:

Ten einde deze topfiguur uit de internationale moslimorganisatie op te sporen en uit te schakelen, heeft de regering besloten om de bevolking in te schakelen. Daarom volgt nu een herhaling van de namen, voorzien van beelden van de plaatsten waar hij of zij zich zou kunnen schuil houden. Wie inlichtingen kan verschaffen omtrent de huidige verblijfplaats, wordt dringend verzocht om contact op te nemen met het Openbaar Ministerie, afdeling politie-onderzoeken, tel: 0800-6070. Melden kan ook anoniem, tel: 0800-7000. U kunt natuurlijk ook bellen met de plaatselijke politie.

De regering is zich ten zeerste bewust van de zware verantwoordelijkheid die op onze gezamenlijke schouders rust, om in onze multiculturele samenleving informatie beschikbaar te stellen, ook aan burgers die de taal nog niet machtig zijn. Daarom volgen de namen van deze door de regering gezochte leider hier nogmaals, ditmaal in het Arabisch.

Inmiddels is ons ook de naam bekend van een vrouw die deel uit schijnt te maken van deze wereldwijde moslimorganisatie. Omdat zij zich regelmatig zonder hoofddoek of sluier in het openbaar heeft vertoond, wordt in regeringskringen vermoed dat zij zich binnen onze westerse cultuur zo onopvallend mogelijk wil gedragen. Haar naam is inmiddels bekend bij de AIVD. Zij zal uiteraard scherp in het oog worden gehouden en zo nodig worden afgeluisterd, zoals moge blijken uit de volgende opname, die ons door een bevriende amateur met verborgen camera belangeloos werd toegespeeld:

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

5 Reacties op “Wereldwijde moslimorganisatie ontmaskerd”

 • Cees:

  Als het allemaal niet zo bizar zou zijn, dan zou ik echt in een deuk liggen.
  De ”staat der nederlanden” is duidelijk ”on a mission”

  Hoe kan ik hier weg?

 • John:

  Dit bericht heeft toch niet – heel toevallig – iets met de publicatiedatum te maken…? 😉

 • John:

  Die filmpjes doen me denken aan de vele potsierlijke bijnamen van de Roemeense dictator Ceaucescu, zoals”Liefste Zoon van het Volk”, “Held der Helden”, “Wakende Eik van de Karpaten” en “Verlichte strateeg van het Geluk”. Afijn, hoe het met “Het genie van de Karpaten” afliep is dacht ik wel bekend…

 • Cees:

  Ok dan, ik mag dus echt in een deuk liggen.
  Goeie grap…..:-)

 • Natuurlijk was dit een grap en ik was van plan om het te overschrijven met een betere versie. Maar ik heb besloten om de grap te laten staan, al was het maar om de hilarische linkjes. Zie voor een serieuze versie de volgende draad. Deze gaat over muziek, dus: ENJOY! 🙂

  En vergeet niet te luisteren!

Laat een reactie achter